Orijinalini görmek için tıklayınız : 18-20 Bin Tl arası hangi puntoyu alabilirim?
hakan109
27/12/2010, 17:41
arkadaşlar araba almayı düşünüyoruz görünüşü itibariyle ve diğer araçlara göre daha uygun olduğundan puntoda karar kıldık sizce 18-20 bin tl ye nasıl bir punto alabilirim konuyu açmamın nedeni netteki fiyatlara herkes çok fazla diyor bende araçların gerçek değerini öğrenmek istiyorum.
Benzinli alırsam lpg taktırıp daha full araba alabilirmiyim yoksa direk dizel mi almalıyım? hangi modelleri önerirsiniz
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
Kriminal
27/12/2010, 17:42
1.3 active alabılırsınız dizel olarak...
hakan109
27/12/2010, 17:53
dynamic ile active arasında fazla bi fark yok sanırım?
Kriminal
27/12/2010, 17:59
Hmm ben dinamic kullanıyorum klima dijital sanırım aliminyum jant var ekstra arkadaşlar daha ıyı bılır ben pek fark bulamadım açıkçası
donanım isterseniz benzinli ekonomi isterseniz dizel alın...
dynamic ile active arasında fazla bi fark yok sanırım?
Dijital klima
Sis farı
Çelik Jant
Gövde rengi kapı kolu ve dış aynalar
Deri direksiyon+vites topuzu
Karbon görünümlü ön panel
4 cam otomatiği
perde hava yastıkları
hatırladıklarım bunlar..
hakan109
27/12/2010, 19:14
benzinli alıp lpg taktırsam nasıl olur performansı çok düşermi
Aracın gerçek değeri diye bir şey yok mal alıcıya gider ortalama fiyatlar vardır kimi hruda aracın 15 ister kimi aynı model aynı donnanım aracına 20 ister bu iş böyledir temizini bulduğunuzda üçe beşe bakmayın derim ucuz etin yahnisi harbiden yenmez.. gidipte kazıklanında demiyorum lafımı asla yanlış anlamayın ..
5 satır gösterge sis farı kapı kolları boyalı cam çıaları siyah aynalar boyalı vs vs çok fark var aralarında..
koltukların biri ikili biri tekli yatıyor bide
34 HKN 37
28/12/2010, 00:04
Bende bu fiyatlar aralığında bir GP araştırıyorum.Fazla km yapmadığım için 1.4 fire active 2008 (lpg) model düşünüyorum daha bulamadım bakalım hayırlısı ne olacak şu araç dikkatimi çekti sizce nasıl ?
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Active / ACİL ACİL 28.000 km`de 2008 model fıat grande punto sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-28-000-km-de-2008-model-fiat-grande-punto-37124318/detay)
Bende bu fiyatlar aralığında bir GP araştırıyorum.Fazla km yapmadığım için 1.4 fire active 2008 (lpg) model düşünüyorum daha bulamadım bakalım hayırlısı ne olacak şu araç dikkatimi çekti sizce nasıl ?
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Active / ACİL ACİL 28.000 km`de 2008 model fıat grande punto sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-28-000-km-de-2008-model-fiat-grande-punto-37124318/detay)
Bence rakam fazla...biraz daha ekleseniz neredeyse dizel olur bu fiyata...
34 HKN 37
28/12/2010, 00:34
Bence rakam fazla...biraz daha ekleseniz neredeyse dizel olur bu fiyata...
Dizel düşünmüyorum fiyat pazarlıksız 18000 e bırakılırsa uygun diye düşünüyorum tabi bagaj kapağı değişimide soru işareti
Dizel düşünmüyorum fiyat pazarlıksız 18000 e bırakılırsa uygun diye düşünüyorum tabi bagaj kapağı değişimide soru işareti
Tramerden sordurun plakasını.. Bagaj kapağının değişmesi için kuvvetli bir darbe almış olması muhtemel... 18000 iyi rakam..
bende aracımı satmayı düşünüyorum. isterseniz bi göz atın çok temiz araçtır.
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Dynamic / Çok şık Emsalsiz Grande Punto Dynamic (Fiyat Düştü!!!) sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-cok--emsalsiz-grande-punto-dynamic-28971868/detay)
bende aracımı satmayı düşünüyorum. isterseniz bi göz atın çok temiz araçtır.
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Dynamic / Çok şık Emsalsiz Grande Punto Dynamic (Fiyat Düştü!!!) sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-cok--emsalsiz-grande-punto-dynamic-28971868/detay)
Güzel görünüyor..İki parça boyalı demişsiniz, lokal boya mı, hangi parçalarda boya var?
34 HKN 37
28/12/2010, 00:57
Evet Vedat bey araç hoş duruyor üstelik istediğimden çok fazla spor özellik bile var ama km ve model benim için olumsuz İstanbul da olsaydınız aracınıza bakardım.
ufak bi kaza sonrasında sol far camı kırıldı o sırada camurluk ve kaput biraz hasar aldı. local boyaya uygundu fakat kaputta, çamurluktaki taş izlerinden dolayı komple boyatmayı tercih ettim.
ufak bi kaza sonrasında sol far camı kırıldı o sırada camurluk ve kaput biraz hasar aldı. local boyaya uygundu fakat kaputta, çamurluktaki taş izlerinden dolayı komple boyatmayı tercih ettim.
Anlıyorum.. bir öneri olarak kabul edin lütfen, bu sektörde olduğum için çok iyi biliyorum. Lokal boyaya uygun ise sakın komple boyatmayın mümkünse.. Çok riskli bir hareket oluyor bu araç için. Bırakın taş izleri kalsın, hatta biz müşterilerimi zamanla oluşan boya yanıkları konusunda dahi tavanı komple boyatmamalrı için uyarıyoruz..
Hayırlı satışlar..
Anlıyorum.. bir öneri olarak kabul edin lütfen, bu sektörde olduğum için çok iyi biliyorum. Lokal boyaya uygun ise sakın komple boyatmayın mümkünse.. Çok riskli bir hareket oluyor bu araç için. Bırakın taş izleri kalsın, hatta biz müşterilerimi zamanla oluşan boya yanıkları konusunda dahi tavanı komple boyatmamalrı için uyarıyoruz..
Hayırlı satışlar..
teşekkür ederim saolun. servisteki boyacı arkadaşta benzer şeyleri söyledi fakat o şekilde olsaydı içime sinmiyecekti.
hakan109
28/12/2010, 02:26
1.3 benzinli modelle dizel model arasında yakıt açısından çok fark varmıdır benzinli alsam dizelle aynı olmasada ona yakın yakıt harcar mı
birde
bu araç nasıl
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-1-3-m-jet-dizel-65-000-km-37436506/detay
1.3 benzinli modelle dizel model arasında yakıt açısından çok fark varmıdır benzinli alsam dizelle aynı olmasada ona yakın yakıt harcar mı
birde
bu araç nasıl
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Active / DİZEL 65.000 KM Grande 1.3 M.jet Dynamic sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-1-3-m-jet-dizel-65-000-km-37436506/detay)
Fiatta 1.3 benzinli motor yok...
Yakıt konusuna gelirsek yanlış bilmiyorsam iki katına yakın bir fark var.. benim aracım ortalama 280-290 yakıyor
ati rugerm
28/12/2010, 13:11
hakan bey eger düşünürseniz bende gp satıyorum
2006 1.4 95 hp 33000km 16v egzotik kırmızı
tlf 0532 776 08 79
hakancım benzin+lpg düşünüyorsan ki böyle düşünmelisin yakında mazotta 4 tl olursa şaşırmamak lazım hoş , lpg ye de zam geliyor ama aşırı gelmiyor. bakım ücretlerini ortalamaya dahil edersen benzinli araç lpg kitiyle daha ekonomik hale geliyor.
dualogic alacaksan benim aracımda satılık 20bin tl ye vereceğim aracı .
sahibinden linki bu :
2007 Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-2007-grande-punto-dualogic-41500-km-de-lpg-li-20500-tl-36666531/detay)
MYGKOROGLU
05/01/2011, 04:20
slm arkadşlar bende yeni punto aldım 6 ileri strajet modeli oluyor herhalde
kaç beygir oldugunu bilen varmı ruhsata yazmıyor teşşekürler
ERDEM1907
05/01/2011, 11:59
Dijital klima
Sis farı
Çelik Jant
Gövde rengi kapı kolu ve dış aynalar
Deri direksiyon+vites topuzu
Karbon görünümlü ön panel
4 cam otomatiği
perde hava yastıkları
hatırladıklarım bunlar..
active modelde Karbon görünümlü ön panel+Gövde rengi kapı kolu ve dış aynalar mevcut.(2009 ve 2010 modellerde sanırım)
slm arkadşlar bende yeni punto aldım 6 ileri strajet modeli oluyor herhalde
kaç beygir oldugunu bilen varmı ruhsata yazmıyor teşşekürler
starjetler 95 hp