Orijinalini görmek için tıklayınız : Göztepe Oto Servisine Teşekkürler...
arkadaşlar buradan göztepe otoya ve özellikle Fırat bey'e teşekkür ediyorum. dün 120000 bakımı için gittim ve yaklaşık 1 saatte motor yağı değişimi+yağ filtresi değişimi+hava filtresi değişimi işlemlerini yaptılar ve tüm bu işlemler 160 TL fatura edildi.
(120000 bakmı daha ağır geçer ama bu işlemleri daha önce aracım 113000 km de iken yapmıştım, daha doğrusu yapmak zorunda kalmıştım :):)
aracımın ilanı==>
https://forum.grandepuntotr.com/ilanlar/17899-satilik-g-punto-1-3-m-jet-dynamic-dualogic-triptonik-motor-sifir-gibi-2.html
.
Dün bende göztepe oto daydım bende Fırat ve Mustafa beylere çok teşekkür ederim çok ilgi gösterdiler istanbul da olan arkadaşlara tavsiye ederim,mutlaka uğrayın ve farkı görün.
göztepe oto reklamlarında bunu dile getiriyordu. gerçekleştirmeleri güzel. bende göztepe oto ya teşekkür ediyorum..
GP COSKUN
26/12/2010, 15:42
üyelerimize gösterdiği alaka ve ilgiden dolayı göztepe otoya bizde teşekkür ediyoruz
farukileri
26/12/2010, 16:00
Yakın zamanda oraya uğramayı düşünüyorum.Arabamın kaloriferini göstermek için gideceğim,yine tırnak attı klepsler.Geçenki sorunu Kavaklıdere tertemiz halletmişti,yakın zamanda tekrardan attı tırnakları.
Tam olarak nerede olduğunu tarif edebilecek var mı?Yoksa google maps kullanarak mı öğreneyim :)
Yakın zamanda oraya uğramayı düşünüyorum.Arabamın kaloriferini göstermek için gideceğim,yine tırnak attı klepsler.Geçenki sorunu Kavaklıdere tertemiz halletmişti,yakın zamanda tekrardan attı tırnakları.
Tam olarak nerede olduğunu tarif edebilecek var mı?Yoksa google maps kullanarak mı öğreneyim :)
kadıköy evlendirme dairesinden göztepe yönüne gidreken ssk müdürlüğünü geçtikden hemen sonra göztepe ssk hastanesine gelmeden hemen önce opet istasyonun olduğu sokakta
Dün bende göztepe oto daydım bende Fırat ve Mustafa beylere çok teşekkür ederim çok ilgi gösterdiler istanbul da olan arkadaşlara tavsiye ederim,mutlaka uğrayın ve farkı görün.
ewet ben sizi dün orada gördüm hatta fırat bey sizi göstererek bu arkadaşda forumdan demişti bana ama sizin işiniz vardı sanırım acele ile gittiniz tanışmak fırsat olmadı :)
farukileri
26/12/2010, 19:21
kadıköy evlendirme dairesinden göztepe yönüne gidreken ssk müdürlüğünü geçtikden hemen sonra göztepe ssk hastanesine gelmeden hemen önce opet istasyonun olduğu sokakta
Tamam teşekkür ederim :)
ewet ben sizi dün orada gördüm hatta fırat bey sizi göstererek bu arkadaşda forumdan demişti bana ama sizin işiniz vardı sanırım acele ile gittiniz tanışmak fırsat olmadı :)
Başka bir arkadaş daha vardı siyah puntosu olan bayağı bir muhabbet ettik keşke gelseydin,başka sefere artık :)
levent08
28/12/2010, 13:06
ben daha önce göztepe oto hakkında yorum yapmıştım ve tekrar teşekkürlerimi iletiyorum
https://forum.grandepuntotr.com/servis/22711-goztepe-oto-beyza-hanim-ve-ustalarina-tesekkur.html
fiatgoztepeoto
15/01/2011, 10:47
göztepe minübüs caddesine çıkın göztepe ssk hastanesinin karşısında opet benzinlik var.onun yanı.216 566 91 50 selamlar
HasanAliz
15/01/2011, 22:20
Ben avrupa yakasında oturmama rağmen 2-3 ay içerisinde 60bin bakımı için Göztepe servisine gideceğim.