Orijinalini görmek için tıklayınız : LastıkLeri Boyadım ;)
tutkuaydin41
26/12/2010, 12:35
beyaz cıkmayan kalem bulup lastıktekı yazıları boyayayım dedım ama onler pırellı arkalar brıgestone olunca uymadı ama boylede fena durmadı ya :Ddayanamayıp arka lastıklerıde boyadım sımdılık ıcıme sındı :)
agabey3838
26/12/2010, 12:55
sabah sabah yıktın beni hocam:D modifiye ruhu bu olsa gerek nerden aklınıza gelir böyler şeyler ön lastiklere harbi yakışmış
tutkuaydin41
26/12/2010, 12:58
sabah sabah yıktın beni hocam:D modifiye ruhu bu olsa gerek nerden aklınıza gelir böyler şeyler ön lastiklere harbi yakışmış
abi yan komsuda modlu bı pejo war baktım guzel duruyo dedım abı wersene su kalemı ugrastım oldu arkalar brıgestone yazıyo karsılıklı bırazdan onları boyucam b250 yazıo eger sılebılırsem onları boyuycam markalar farklı ama :D
güzel olmus hangi kalem bu bende yazıyım biseyler :D
beyaz çıkmayan kalemi nerden buldun? güzel olmuş
bence güzel olmamış böyle yazılar aracı basit gibi gösteriyor bence
tutkuaydin41
26/12/2010, 15:34
güzel olmus hangi kalem bu bende yazıyım biseyler :D
beyaz çıkmayan kalemi nerden buldun? güzel olmuş
kalem cıkmayan kalem ustunde PAINT Marker B50 yazıyo kırtarsıyelerde bulabılırsınız beyaz asıtat kalemı dıyede gecebılır .
bence de güzel olmamış... ama sen beğenip yapmışsın.. ben olsam yapmazdım..
Erdem Bozdağ
26/12/2010, 15:57
ben beğendim güzel olmuş
kalem cıkmayan kalem ustunde PAINT Marker B50 yazıyo kırtarsıyelerde bulabılırsınız beyaz asıtat kalemı dıyede gecebılır .
teşekkürler bilgi için
Güzel olmuş hele beyaz arabayaa...
tutkuaydin41
26/12/2010, 16:54
Güzel olmuş hele beyaz arabayaa...
Aynen abı bıde jant warsa ınce yanakta muhtesem duruyor.
abulbul08
26/12/2010, 17:49
Güzel olmuş
fena deıl ya gzl olmus elıne sağlık
tutkuaydin41
26/12/2010, 18:35
tesekkurler begenenlere :D
2.fotografla kararım degisti.hakikaten cok güzel olmus.hayalgücüne tebrikler..
Birtürlü cesaret edemiyorum ben.
Yakından çekilmiş resminide görebilirmiyiz?
emek göstermişsin sen beğendiysen sorun yok...
bnde kendi modifiyemi yapmaya bşladım(folyoyu buldum sonunda)
güzel olmuş nerden geldiyse aklına :D
StrawBeeRy
26/12/2010, 22:43
olum hepte incik boncukla uğraşıyorsun be :D:D
tutkuaydin41
26/12/2010, 23:49
jant lazım jant ama taktırmıyorLar:S
StrawBeeRy
26/12/2010, 23:54
la illa jant olması lazım değil sök kapakları tenekeleri mat siyaha boya al 5 cm yada 3.5 cm h&r ne güzel illa jant olması şart değil yere bas yeter :)
tutkuaydin41
27/12/2010, 00:02
hacı onu bunu bırakta gplerın sac jantları cok kotu yaa :S honda vs. onlarınkı gıbı deıl tıpsız jant.
bravo_sercan
27/12/2010, 00:39
güzel güzel, eline sağlık.
Ama kapakları çıkart bence.
Kalemi dışardamı buldun yoksa nettemi gördün ?
netteyse linkini atarmısn.
tutkuaydin41
27/12/2010, 00:44
güzel güzel, eline sağlık.
Ama kapakları çıkart bence.
Kalemi dışardamı buldun yoksa nettemi gördün ?
netteyse linkini atarmısn.
saol abi,
kapakları sıyaha boyayıp dısını grı yapıcam
kaleme gelınce bı abı werdı kendı boyamıs lastıklerını,
kırtarsıyede bulabılırsın abı asetat kalemı cıkmayan beyaz cd kalemı dıyede gecıyor.
34ozkankurtuldu34
27/12/2010, 00:52
Güzel olmuş bende orjinal saç cant lastikleri kullanıyorum kış aylarında onlarada birşeyler yapabilirmiyim diye düşünüyordum ve sayende bunu yapacagım güzel olmuş aklına saglık :) ilginç bence ben hiç görmemiştim bunu emegine saglık uygulayacagım...
tutkuaydin41
27/12/2010, 00:56
ornek burda femolı abıden cıkma fıkır bu:D
Güzel olmuş, ama benim gözüm yine aynalara takıldı :)
tutkuaydin41
27/12/2010, 01:03
Güzel olmuş, ama benim gözüm yine aynalara takıldı :)
abi nerde oturuyosun sen ya:d gel bızım burda tabelacıya yaptırayım senın aynları 10-15 tl yee:D
abi nerde oturuyosun sen ya:d gel bızım burda tabelacıya yaptırayım senın aynları 10-15 tl yee:D
Gebzedeyim valla yakınsa yada yolum düşerse olur ama Orleans Mavi'de nasıl durur bilemiyorum??
tutkuaydin41
27/12/2010, 01:17
Gebzedeyim valla yakınsa yada yolum düşerse olur ama Orleans Mavi'de nasıl durur bilemiyorum??
:D abı ben merkezdeyım otogar tarafında :D mawıde ne renk gıder bılmıyorum ama ılla kaplatan wardır baska renqe .d
:D abı ben merkezdeyım otogarın orda :D mawıde ne renk gıder bılmıyorum ama ılla kaplatan wardır baska renqe .d
Teşekkür ederim düşünmen yeter:) Birinde görsem mavi'ye ne renk yapmış yada nasıl durmuş valla merak ettim şimdi :)
StrawBeeRy
27/12/2010, 01:19
maviye beyaz kaplayın çok hoş duruyor
tutkuaydin41
27/12/2010, 01:20
maviye beyaz kaplayın çok hoş duruyor
ornek goster olum :D
Ben aslında bu dama şekli sevdim. Beyaz yapan varmı bildiğin ?
tutkuaydin41
27/12/2010, 01:23
Ben aslında bu dama şekli sevdim. Beyaz yapan varmı bildiğin ?
abi deneyebılırsın damayı elektrık bantı alıp goz kararı hepsini esıt sewıyede kesıp kaplayıp gor abi :D beyaz yada gri gıder.
StrawBeeRy
27/12/2010, 01:25
telden giriyorum faceden derya abinin aracının fotosunu ekle derya atmaca yaz çıkar
Peki son soru :) Beyazla birlikte hangi rengi kullanmamı önerirsiniz ?
tutkuaydin41
27/12/2010, 01:28
Peki son soru :) Beyazla birlikte hangi rengi kullanmamı önerirsiniz ?
beyazın ustune sıyah yada mawı gıder...
Eyw. Tutku, önerilerin için teşekkürler...
tutkuaydin41
27/12/2010, 01:30
Eyw. Tutku, önerilerin için teşekkürler...
ö.değil abi her zman ;)
yerliplaka34
27/12/2010, 01:47
güzel çalışma olmuş hep aklımda bi türlü görüp yapmadığım bi işlem.. benm jantlarda siyah yanak 50 lastikler gt radial sport yazıları var alsın fena durmaz ne dersin :)
tutkuaydin41
27/12/2010, 10:35
güzel çalışma olmuş hep aklımda bi türlü görüp yapmadığım bi işlem.. benm jantlarda siyah yanak 50 lastikler gt radial sport yazıları var alsın fena durmaz ne dersin :)
Aynen abı 50yanak oldugu ıcın daha bı tatlı durur. ben arap sabunu surdukten sonra boyadım arkaları onlar duruyor arkalar atmaya basladı. hawalar bı acsında komple kurulayıp boyucam. onlerde sorun yok
nerhal61
27/12/2010, 11:04
Komple bir mod un içinde güzel bir detay olabilirdi. Ama tek başına yazıları boyamak sırıtmış biraz bence...
İyi modlar dilerim.
tutkuaydin41
27/12/2010, 11:06
Komple bir mod un içinde güzel bir detay olabilirdi. Ama tek başına yazıları boyamak sırıtmış biraz bence...
İyi modlar dilerim.
saol abi :D jantsız moda Hayır dıyorum ben ;)
alperyonar
27/12/2010, 11:18
Güzel olmuş. Emeğine sağlık..
krakercocuk
27/12/2010, 11:27
güzel olmuş bencede..ancak yazıların basılarıı kırmızı yapabilirdin aynalarlada takım olurdu;)
tutkuaydin41
27/12/2010, 11:34
güzel olmuş bencede..ancak yazıların basılarıı kırmızı yapabilirdin aynalarlada takım olurdu;)
saol abi jant kapaklarını bı boyasam dedıgın gıbı yapıcam ;)
bende hiç beğenmedim arabaya basit görüntü kazandırmış
çok tatlı durmuş oyuncak arabalarda ki gibi :D bende en kısa zamanda deneyeceğim. ama önce çıkan kalemle yapıp nasıl olduğunu gördükten sonra çıkmayan kalemle yapayım.
tutkuaydin41
06/01/2011, 12:05
çok tatlı durmuş oyuncak arabalarda ki gibi :D bende en kısa zamanda deneyeceğim. ama önce çıkan kalemle yapıp nasıl olduğunu gördükten sonra çıkmayan kalemle yapayım.
yap abi farklı bısey. ve butun lastıklerın aynı markaysa guzel duruyo bnmkıler 2 - 2 ondan bıraz kotu durdu..
yap abi farklı bısey. ve butun lastıklerın aynı markaysa guzel duruyo bnmkıler 2 - 2 ondan bıraz kotu durdu..
renk konusunda kararsız kaldım ama kırmızı araç için beyaz yazılar nasıl durur jantlar orjinal kapak gri yani. 4 lastikte aynı marka
sanırım kalem marker kalemlerden orta uçlu işimi görür
https://www.hepsiburada.com/Liste/artline-ek444xf-paint-markor/ProductDetails.aspx?productId=ofisartek444xf&categoryId=21028384
buna benzer bir şey olsa gerek
haftasonu okadar yapı market super market neresi varsa gittim bi beyaz kalem bulamadım. derz kalemi var beyaz olarak oda yapı malzemesi gözüm kestirmedi onu kullanmayı :D galiba netten sipariş vericez :D hepsiburada da kargo yok zaten bir kaç bişeyle beraber alayım bunuda
yarın elime ulaşıyor kalemim. neyle temizleyeyim boyamadan önce lastikleri?
brkprlk35
17/01/2011, 19:11
Benimde pek hoşuma gitmedi. Ben olsam arabama yaptığım herşeyi "öznel olarak" beğenmem gerekir. Sizde beğendiyseniz ne âlâ :). Şahsen ben lastiklerin kendi rengine cila yaparak kullanmak daha hoş bir görünüm veriyor. Benim kanaatim bu yönde.
tutkuaydin41
17/01/2011, 20:34
yarın elime ulaşıyor kalemim. neyle temizleyeyim boyamadan önce lastikleri?
abi guzel bı kopuklu yıka sonra kurusun sonra yazıların oldugu yerın ustunden bezle gec kuru bezle ıiice temızlensın..
abi guzel bı kopuklu yıka sonra kurusun sonra yazıların oldugu yerın ustunden bezle gec kuru bezle ıiice temızlensın..
acaba hoşuma gitmezse yada sıkılırsam çıkartabilir miyim ? tiner filan kullanarak lastiğe zarar vermeden. bu aklıma takıldı şimdi yoksa kalemim geldi hazır duruyor
tutkuaydin41
19/01/2011, 22:49
acaba hoşuma gitmezse yada sıkılırsam çıkartabilir miyim ? tiner filan kullanarak lastiğe zarar vermeden. bu aklıma takıldı şimdi yoksa kalemim geldi hazır duruyor
cıkıyo cıkıyo tınerle bende merak edıp ugrastım selulozıkle cıkıyo
okul bitti gidip boyayayım lastikleri hoş olmazsa hafta sonu çıkartırım tinerle:D
tutkuaydin41
21/01/2011, 23:39
ne oldu lastıkler:D
boyadım arka 2 lastiği çok güzel oldu ama biraz önce dar bir yere park ederken lastiği sürttüm kaldırım taşına bir miktar yazı gitti :D yarın müsait olunca ön 2 ve arkadaki 1 lastiği yeniden boyamayı düşünüyorum. tek sorun kalemimin ucunun 0.8mm olması çok uğraştırıyor. bunun kalını yok mu arkadaş :)
tutkuaydin41
23/01/2011, 00:50
bndekı bıraz ucu kalındı kolay oluyodu :D resım beklıyoruz he:D
StrawBeeRy
23/01/2011, 09:24
olum tutku milletide yoldan çıkardın :D
usb kablosu bozuldu kart okuyucu almam lazım. bugün alabilirsem akşama koyarım fotoları, boyadıktan sonra. bir de kalın uçlu olanına bakayım sağa sola bu çok uğraştırıyor.
tutkuaydin41
23/01/2011, 16:03
olum tutku milletide yoldan çıkardın :D
olm guzel oluyo lan d: