Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk acısı...
igeroglu
26/12/2010, 04:49
Üniversite 3 te okuyorum 3 yıldır sevdiğim hergün katlanarak aşık oldugum kızın başka biriyle olduğunu öğrendim bugün. Bu yazıları yazarken bile elim ayagım zor tutuyor. Geriye kalan 1 yılda hergün onu görmek parça parça tüketecek beni. Allah bu durumda olanlara sabır versin.
narkoz30
26/12/2010, 09:42
Aşk tek taraflı ise yapmış oldugunuz şey kendinize ihanettir en başta karşınızda sizin duygularınızdan haberi olmayan bir platonık kurban diyeceğim var. Bu gibi durumlarda çok kötü sonuçlarını yakın cevrenden görmüşümdür. Allah sabır versin güzin abla olmak istemem ama hayatta aşk tan başka olaylar da var kendinizi farklı bir alana yonlendirin beyninizi farklı ugraşlarla mesgul edin biliyorum zor ancak bunu yapabilmen de mümkün.
Aynı yollardan zamanında geçmiştim şunu çok iyi anladım. Herkes kendi aşkını sevgisini ve kendi içinde olup bitenleri farkında olmadan dünyanın en üstün şeyi imiş gibi algılar oysa ki milyonlarca sorun milyonlarca insanın yaşadıgı bir çok karmasık ilişki içerisinde sizin kendiniz için düşündüğünüz yüce şeylerin kıyaslamasını yaparsanız hem moral olarak gercekleri kıyaslamanız mumkun olacak hem de way be ben yine iyi durumdayım diyerek kendinize haksızlık yapmayacaksınız.
Aşk acısını bile bile cekmeyin üstelik bundan bihaber olan insan için değmez.
Zaten bu düşünceler bir gün gelir kül olur gider anılarınızda anımsamayacağınız silik hatıralara döner.
Geçmiş olsun halden anlayan biri olarak durumunuz için üzüldüm dostum.
eexelanss
26/12/2010, 10:58
5 yıl sonra aklına geldiğinde sadece güleceğine adım gibi eminim.. Hatta karşına öyle biri çıkarki 5 yıl sonra yada 3 yıl sonra aklına bile gelmeyebilir...
Hakan abinin dediği gibi tek taraflı yani karşınızdaki nin haberi olmadan severek kendinize büyük ihanet etmişsiniz... Belki daha farklı olabilirdi..
Üzülmeyin sizi kahreden şeylerde bile bir hayır vardır..
3-4 yıl sonra kendine gülersin;)unut gitsin
zor bir durum.... allah sabır versin....
unut gitsin bence...senden kıymetli mi...
SpyHunter33
26/12/2010, 12:21
Lise yıllarım geldi aklıma. Yanlız bende şu vardı çok mu seviyorum aşıkmı oldum !!! karşımdaki beni kabul etmeyecekmi ? sorun değil. gider ne geliyorsa aklıma söylerdim. Bana en fazla yapabileceği gülüp geçmektir yada hayır demektir :)
Durumunuzu çokçok iyi de anlıyoru. Sevdiğiniz kişinin bir başkası ile ilgilenmesi üzücü bir olay. ama en fazla 1 sene çeklir bence ben geçen seneki arkadaşı unuttum adı neydi :D
Lise yıllarım geldi aklıma. Yanlız bende şu vardı çok mu seviyorum aşıkmı oldum !!! karşımdaki beni kabul etmeyecekmi ? sorun değil. gider ne geliyorsa aklıma söylerdim. Bana en fazla yapabileceği gülüp geçmektir yada hayır demektir :)
Durumunuzu çokçok iyi de anlıyoru. Sevdiğiniz kişinin bir başkası ile ilgilenmesi üzücü bir olay. ama en fazla 1 sene çeklir bence ben geçen seneki arkadaşı unuttum adı neydi :D
döktürmüşsün yine :D:D
Vayyy ne kadar çok aşk doktorumuz varmış meğer :)
İbrahim gerçekten çok zor bir durum. Allah sabır versin. Merak ettiğim bu 3 yıl içinde duygularını hiç mi söylemedin? Uzakta kalmayı tercih etmek yerine gidip duygularını söyleseydin durum farklı olabilirdi. Bu saatten sonra arkadaşlarında dediği gibi hayatına yeni bir yol çizmen lazım. Geçip giden şeyler için üzülüp, kendi hayatını hiçe sayma.
farukileri
26/12/2010, 15:39
Üniversite 3 te okuyorum 3 yıldır sevdiğim hergün katlanarak aşık oldugum kızın başka biriyle olduğunu öğrendim bugün. Bu yazıları yazarken bile elim ayagım zor tutuyor. Geriye kalan 1 yılda hergün onu görmek parça parça tüketecek beni. Allah bu durumda olanlara sabır versin.
şu durumun bir benzerinde ben de bulundum ama daha farklı bir şekilde.
Sana diyim,biraz acı olacak bu söylediklerim farkındayım,ama platonik aşk hiçbir şeye yaramaz kendine zarar vermekten başka.Ben,teklif ettikten sonra red cevabını beni okulda herkese rezil ederek veren insanla(hani insan diyorum kibarlık bende kalsın) 2 sene aynı sınıfta okudum,üstüne bir de arka sıramda yani.Ve her defasında laf dalaşına girebilecek kadar sinir stres yüklü bir ortam vardı.Hangisine katlanmayı tercih edersin dersen ikisi de birbirinden beter durumdur yani katlanılmaz.
Çokça denilen bir şey var zaten,klişeleşmiş bir durumdur bu,zaman bu işin ilacıdır geçer gider.Ancak bu ilacı doğru kullanmak da kesinlikle senin elinde.Ona karşı olan duygularını frenlemeyi ve yok etmeyi seçersen senin lehine olur,ama yok yaşatmayı seçersen senin aleyhine olur ve daha kötüye dahi gidebilir bu durum.Burada yapacağın tek şey senin için en iyisine karar vermen.Ama bu durumda ne yaptın diye sorarsan içimdeki sevgiyi nefretle nötralize ettim o insana karşı ve bu şekilde her şeyi içimde bitirdikten sonra konuşmaya başladım.Bu da 6 ayımı aldı gayet.
SRDR KRKC
26/12/2010, 16:22
En Yakın Arkadaşı Veya Ev Arkadaşı İle Çıkmanı Tavsiye Ederim.
igeroglu
26/12/2010, 16:35
İbrahim gerçekten çok zor bir durum. Allah sabır versin. Merak ettiğim bu 3 yıl içinde duygularını hiç mi söylemedin? Uzakta kalmayı tercih etmek yerine gidip duygularını söyleseydin durum farklı olabilirdi. Bu saatten sonra arkadaşlarında dediği gibi hayatına yeni bir yol çizmen lazım. Geçip giden şeyler için üzülüp, kendi hayatını hiçe sayma.
Hayır platonik degildim söylemiştim ama kabul etmemişti fakat kabul etmedikten sonra daha da çok yakınlaşmıştı 2 güne bir arardı mesela.. Hep umut vermişti ama dün öğrendiğimde yıkıldım. Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir derler ya artık öyle kör olucam aynı ortamda
SRDR KRKC
26/12/2010, 16:37
Hayır platonik degildim söylemiştim ama kabul etmemişti fakat kabul etmedikten sonra daha da çok yakınlaşmıştı 2 güne bir arardı mesela.. Hep umut vermişti ama dün öğrendiğimde yıkıldım. Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir derler ya artık öyle kör olucam aynı ortamda
İbrahim Kız Milletini Anlamak Zordur Ama Şunuda Unutmamak Lazım Erkek Aşka Daha Çabuk Meyillidir. O Arkadaş Görmüş Oysa Sen Aşık Olmuşsun Böyle Bir şey...
Bu saatten sonra o mesefayi artık sen belirlemelisin İbrahim. Ne kadar zor olsada daha az diyaloğa girip, mümkün oldukça uzak kalmalısın. Farklı şeylerle ilgilenip, kafanı başka şeylerle meşgul etmende fayda var.
SRDR KRKC
26/12/2010, 16:56
Bu saatten sonra o mesefayi artık sen belirlemelisin İbrahim. Ne kadar zor olsada daha az diyaloğa girip, mümkün oldukça uzak kalmalısın. Farklı şeylerle ilgilenip, kafanı başka şeylerle meşgul etmende fayda var.
Yada Gidip Açılacaksın Açık Açık Konuşup İyice Depresyona Gireceksin Alacağın Cevaplar Karşısında.
Arkadasım sorunun ustesınden gelmen ıcın çözüm önerilerim
1.Karsındakınden uzak dur yanı gorme ve gozukme
2.Romantıik fılım ,muzık olaylarından uzak durup yanlız karma kı dusunmeyesın
3.En kısa zamanda bır arkadas bul kız olsun onunla takıl arkadas olsandahıl takıl kafan dagılır
4.Onun her zaman en kotu begenmedıgın yonlerını aklına getır
Bırde dıger arkadasların dedıgı gıbı mız erkeler ne hıkmetse daha cok meyıllıyız abı bu ıste uzun zamandır konusmadısım bır arkadasım gecen gun facede yazdı eskı gunlerı yad ettık cok eglenıyorduk falan fılan bende unutmadım goruselım CANIM dedı telı verdı bende bıseyler var gıbı dusundum ıkı kez bulasım dedım oda kendı capında haklı sebeplerı vardı gelemedı gecen gunde sınemaya gıdelım dedım olabılır dedı sonra 2 kez bulusma 1 kez sınema olabılır dıyorsa demekkı ben yanlıs anladım aman bos ver dedım ne arıyom ne soruyom banane o arasın modundayım.
Sen ona acıldıktan sonra sana yakınlasmak ıstemesı olabılırmı dıye kendısıne soru sorması veya baska bırılerıne bak ben yanlız degılım elını cabuk tut mesajıda olabılır ya kısacası unutmaya calısacaksın zor olsada yapacaksın kardesım sadece bıraz zaman .Bu arada artık kız mılletıne guvenmemeyı ogrenmelısın
abulbul08
26/12/2010, 17:48
her işte bir hayır vardır bunu unutma
aşk acısı bir erkeği olgunlaştıracak en önemli olaylardan biridir...ALLAH sabır versin inş.buda geçer elbet...
puntoturbom
26/12/2010, 17:59
.................=)
milyarlarca yıllık şu dünyada kız milletini kim anlamışki. Allah sabır versin kardeşim
uzuncocuk
26/12/2010, 19:07
ıkı bıra??
farukileri
26/12/2010, 19:20
aşk acısı bir erkeği olgunlaştıracak en önemli olaylardan biridir...ALLAH sabır versin inş.buda geçer elbet...
Kesinlikle doğru bir şey bu,%100 katılıyorum
hmm...işte bunu yapması hakikaten kötü olmuş.Neyse bundan sonra adımlarını dikkatli atarsın olur biter sonraki ilişkilerin için...
Zeynel abi çok güzel söylemiş hani önerilerini...Müzik konusunda seni kendine getirecek şeyler istersen yardımcı olabilirim.Elimin altında gerçekten büyük bir arşiv var ama tabi rock ve metal seversen...gerçi şöyle bir durum da var,ben lisedeki kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra kendimi çok fazla bu tarz müziğe sardım,tabi ki bu da kendime olan güveni geriye getirdi :) haberin olsun işe yarar :)
igeroglu
26/12/2010, 20:44
Faruk sağol kardeşim Rock metal cok fazla dinlemem ama hobilerime vericem kendimi başka türlü aklımdan cıkaramıyorum
resim çizebilirsin photoshop yapabilirsin:)
HİTCH (aşk doktoru) diye bi film var will smith'in oynadığı izlemediysen onu izlemeni tavsiye ederim. bence elde edilmicek kadın yoktur edemeyen erkek vardır =)
Ziyaretci046
26/12/2010, 21:25
boşver hocam bak sen manisada oturuyomuşsun hemşerimsin bende celal bayarda okuyo biz toplantı düzenliyip kafa dağıtalım
farukileri
26/12/2010, 22:34
Faruk sağol kardeşim Rock metal cok fazla dinlemem ama hobilerime vericem kendimi başka türlü aklımdan cıkaramıyorum
hah bak bu da olur :) kafanı boşaltmaya yarar hakikaten :)
Faruk sen o cd'leri bana gönder ablacım. Benimde kafamı dağıtmaya ihtiyacım var iyi olur :)
agabey3838
26/12/2010, 23:06
kardeş ne diyim ki şimdi üzüldüm diyebiliyorum ancak
ilacı zaman ama bırak ayları, yılları saatler bile geçmiyor böyle durumlarda aylar nasıl geçecek
böyle durumları kızlar daha kolay atlatıyor arkadaşlarına anlatıyor birlikte ağlıyor zırlıyor dertlerini paylaşıyorlar ammaaaaa gel gör ki erkek adam öyle değil hep içine atıyor
yapacak bişe yok gerçek dostlarınla takıl hiç yalnız kalma
!eğer anlarsa yada anlayabilirse O'na verilecek en güzel cevap görmemezlikten gelmek olacaktır..
ama hersey bir yana her şer'de bir hayır vardır. belki çok daha kötü biri hatta hayatınızı alt üst edecek biri olacaktı hayatınızda ,fakat Allah 3 sene boyunca bu şekilde korudu sizi..
Allah bunları unutturacak mutluluklar versin inşallah..
biz erkekler bi kızı reddetik mi çeker gideriz ordan ama kadınlar bu konuda............. hem red eder hem umut vermeye devam eder (sebebide ortada begenilmek hoşlarına gidiyor duygusal olduklarından ruhlarını besliyorlar böylece) size tavsiyem çivi çiviyi söker başka bi kız ile takılın göreceksiniz içiniz yenilenecek resmen
Aşk'tan kimse ölmez bi zaman sonra batsada acıtmaz..takma kafana ömür çok kısa....
farukileri
27/12/2010, 04:02
Faruk sen o cd'leri bana gönder ablacım. Benimde kafamı dağıtmaya ihtiyacım var iyi olur :)
Yasemin ablacım 130-140 GB müzik dosyasını kaç tane CD ye sığdırabilirim :D direk olarak senden harici hard disk alsam daha iyi olacak :D
Ha yazdıklarımdan yollarım sana birkaç tanesini bolca dinlersin,ama söyleyeyim hız yaptırabilir :) keza yetişeceğim yere acele ediyorsam bu müzikler çok işime yarıyor :D
Erdem Bozdağ
27/12/2010, 06:09
valla herkes bişeyler yazmış
herkese saygım sonsuz
bu aşk meşk olayını en dibinden yaşamış biri olarak sunu dıyebılırımkı
kım ne derse desın,ne onenırırse onersın sen yine bildiğini yapcaksın yine bildiğine inancaksın.Zaten tavsiyeyle,öğütle yön verilcek bişey olsa adı aşk olmazdı.İnsan kendini kaybettiği için,en büyük zaafını edindiği için,kendi kontrolünü kaybettiği için acı vermiyor mu aşk zaten?
neyse uzattım biraz zor bi durum ne diyim yara kapanır izi kalır,umarım izin ufak olur eğer gerçekten aşıksan....
narkoz30
27/12/2010, 09:12
Herkes birilerine aşık olur ama hıç hesapta olmayan ayrılıklar yada olumsuz yanıtlar ınsanı elınden elma şekerı alınmıs cocuk gıbı huzune bogar.
Dün (yıllar öncesı) ki halım keşke bugün olabilseydi işte o zaman kaybettiklerim kazandıklarımdan cok daha az olur du. Kumar da böyle kazanırken herşey iyi kaybedince herşey kotudur.
Bence kaybetme ile kazanma arasındakı duygusal dengeyı tam olarak kurdugunuzda ve bunu tum hayatınıza uygulamaya basladıgınızda ıste o zaman aşk meşk gıbı palavradan acılar sıze bos gelecektır.
Çok yakışıklı bır arkadaşımla bu konuyu konustugumu anımsarım söyle demıstı : Guzel bır kızı 10 dakka ızlerım sonra yakınlasırım baktım guzel bır tepkı verıyor daha ılerı gıderım ve arkadaşlık kurarım ıs daha ılerı gıder çıkmalar baslar ıste cıkma sırasında kızın verecegı tepkı cok onemlıdır bır cok ınsan kızların tamam attım sepete havasında bır dusuncesı olur halbukı kızlar da ınsandır onların da sevgılı ve dost ıhtıyacları vardır. Kadınlar genelde erkek arkadas olmasını severler ama erkekler konusunda sevgılılık onlar ıcın cok secıcılık gerektırır mantık olarak bız erkekler cok fazlayız ve hepımız guzel kadın pesındeyız o yuzden bızım yerımıze gecmeyecek yerımızın doldurulmayacagı mantıgı bıze hep yanlıs yaptırıyor. En ıyı bız degılız en ıyı secıcılıktır kadının secmesıne ızın verıp ona saygı duymak en guzelı olacaktır. demişti.
Bız ne zannedersek zannedelım erkek olarak dar cerceveden bakıyoruz bır kız yuzumuze gülerse onu tavlarım havasına gırıyoruz halbukı kızlar zor degıl asıl zor erkeklerın mentalıtesını degıstırmekte yatıyor bız erkekler aslında cok duygusalız ama dar cerceveden duygusalız.
Kadın erkek ılıskılerını evrensel boyutta gormemız lazım daha genıs acıyla ele almamız lazım ondan sonra dar acılara ınılebılır yanı bu artı eksılerı eleyerek kesın sonuclara gıdebılmek ıcın en onemlı sey.
Kusura bakmayın yıne uzun yazdım ancak her kıza asık olunmaz asık olunacak kıza da oynamak gerek dedıgım gıbı genıs acıyla yaklasmak onemlı yoksa herkes bırılerıyle sevgılı olur ayrılır bunlar hayatta var evlıler de ayrılıyor o vakıt ayrılmayı beraberlık gıbı kabul etmelıyız evrende duygu denen sey bız ınsanlara ozel sadece bızlerde var olan bırsey degıl hayvanların da duygusu var ama mantık ve zaka suzgecınden gecmıyor bu dusunceler ınsan ıse karar verme yetısı olan bır canlıdır rabbım bızlerı guzel yaratmıs onumuze tum malzemeyı koymus tum sıkıntılar ve uzuntulerı ve bızlere atlatabılecek zekayı vermıs gerısı hıkaye.
Sevgılı arkadaşım kafandan atmak zor bılırım bızım zamanımızda bunları anlatabılecek bır ınternet bıle yoktu yanı bız kımselere pek anlatamazdık acı ceker dururduk bos seyler gercekten.
Ha bır de şuna degınmeden edemeyecegım napolyon un unlu sozu var para para para
Bir de bizim unluler var yuzune bakınca beş para etmeyecek insanlar bal gıbı kızlarla gezıp dolaşıp oynasıyorlar top magazınlerde cıkıyor hanı. Siz bir sorun mantıgınıza sızce onların yasadıgı gerçek bir ilişki mi menfaat ilişkisi mi?
3-5 sene sonra ayrılanlar falan neyse lafı uzatmadan daha fazla gerçek anlamda aşk ancak sizi bulur sız onu bulamazsınız bu yuzden pek aramakla vakıt geçırmeyın zaman ıcerısınde yuzunu sıze gosterecektır.
Saygılarımla.
ben hiç aşik olmadim zordur heralde :D
Kriminal
28/12/2010, 11:13
Kısa ve net uzak dur o kızdan..
Yada soyle dövelım sevgılısını...
Bunlar boş işler...Zaten ondan sana yar olmazmıs arkadaşım...Belkı bakarsın kısa bı zamanda onu unutturan bırı cıkar karşına..Bir kız ıcın uzulmeye degmez...Gözyasına kurban olsun o senın :d
Yasemin ablacım 130-140 GB müzik dosyasını kaç tane CD ye sığdırabilirim :D direk olarak senden harici hard disk alsam daha iyi olacak :D
Ha yazdıklarımdan yollarım sana birkaç tanesini bolca dinlersin,ama söyleyeyim hız yaptırabilir :) keza yetişeceğim yere acele ediyorsam bu müzikler çok işime yarıyor :D
Ben sana harici hdd göndereyim sen ona yüklersin o halde Faruk. Bir kaç tanesini yine de mail olarak alabilirim senden. :)
Hız konusuna gelince zaten sınırları zorluyoruz bu parçalardan sonra cezalar tavan yapacak desene :) :)
ben hiç aşik olmadim zordur heralde :D
Hehehhe sen kim aşk kim. Olsaydın şaşardık zaten :) :)