Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
öncelikle herkese merhabalar.buradaki herkes yaşça benden genelde büyük olduğu için buradaki abilerime grande punto ile ilgili bir kaç soru sormak istedim.bir grande punto almayı düşünüyorum daha doğrusu babam alıcak sizlere merhaba deyip bu konudaki görüşlerinizi almak istedim.
hoşgeldin... keyifli forumlar....
abulbul08
25/12/2010, 21:46
hoşgeldiniz.
forumda arama yaparsanız araç ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz.
hoşgeldiniz keyifli forumlar,eğer aile içinse linea düşünülebilir ancak punto alınacak ise 75hp dynamic yeterli olcaktır
StrawBeeRy
25/12/2010, 23:11
hoşgeldin ne kadara kadar arıyorsunuz model ne olmalı km ne kadar olmalı bunları felan belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.birde öğrenmek istediklerini buraya yaz yardımcı olan çıkıcaktır ;)
keyifli forumlar
hoşgeldin ne kadara kadar arıyorsunuz model ne olmalı km ne kadar olmalı bunları felan belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.birde öğrenmek istediklerini buraya yaz yardımcı olan çıkıcaktır ;)
keyifli forumlar
21 22 bin arasında bişi arıyorum.35000 en üst sınır km olarakta.model yılı olarakta 2008 en uygundur sanırım fiyata göre.en önemlisi dizel olucak ama.tek sıkıntım manisada satılık araçların biraz az olması.ve çok fiyat istemeleri
hoşgeldiniz.. 2008 model dizel, hemde 35.000 km de biraz zor o kadar az km de bulmak :).bnmki 2008 dizel 76bin de. inşallah bulursunuz istediğiniz gibi.
hos geldın forumda aklına gelebılecek hersey bulabılırsın
hoşgeldiniz.. 2008 model dizel, hemde 35.000 km de biraz zor o kadar az km de bulmak :).bnmki 2008 dizel 76bin de. inşallah bulursunuz istediğiniz gibi.
hoşbulduk :) araba konusunda biraz tanıdıklarımız var saolsunlar yardımcı oluyorlar hatta dün dizel 2008 25.000 de 22 bin lira isteyen bi abimizin arabasına baktık renk hoşuma gitmediği için vazgeçtik :) beyaz tek seçenek :)
bütün grande punto sevenlere merhaba...
GP COSKUN
26/12/2010, 16:01
GrandePuntoTR'a Hoş geldin mryaso Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
hoşgeldin, keyifli forumlar...