Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz grande punto'm
O km aldığım aracımın resimlerini ekledim Ayrıca bir sorum olacak Aynalar ve kapıları krom kaplama yapsam nasıl durur?
güzel araç hayırlı olsun...
krom yerine gövde rengine boyatın bence...
güzel araç hayırlı olsun...
krom yerine gövde rengine boyatın bence...
Boyatma işlemi hakkında bilgi verebilirmisiniz? Kolay bir işlem mi? Sökme takma işi zor mu?
ufuk_punto
25/12/2010, 16:34
abicim hayırlı olsn aracınız.gercekten krom düşünmeyin..onun yerine siyah kalsın daha iyi
Boyatma işlemi hakkında bilgi verebilirmisiniz? Kolay bir işlem mi? Sökme takma işi zor mu?
servislerde müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz yapılıyor denmişti forumda bir sorun isterseniz :)
bencede gövde rengi olsa daha iyi olur...
Krom yaptırmayın bencede.
Apaçi işi oluyor.
Hayırlı olsun bu arada.
EvoKoray
25/12/2010, 19:51
aynaları ve kapı kollarını gövde rengi yaptırın bencede :) kromdan daha iyi duruyor kendi rengi ;)
krom bagaj altı çıtası ve krom cam çıtası düşünülebilir ;)
vayy kirli hali bile böyle güzelse temiz halini düşünemiyorum;)
theghostin
25/12/2010, 20:30
Gövde rengi olmalı
ykaya1983
25/12/2010, 22:20
beyaz renk gp de çok iyi oluyormuş.Gerçekten mükemmel görünüyor.
StrawBeeRy
25/12/2010, 23:04
maşallah sakın krom yaptırmayın gövde rengi yaptırın yada siyah kalsın :)
eexelanss
25/12/2010, 23:31
Güle güle kullanın.. Yalnız aracınızda çok büyük bir eksik tespit ettim...
Sitemizin stickerı :D
alperyonar
25/12/2010, 23:37
Hayırlı olsun. Kazasız belasız..
Gövde rengine boyatın ya da böyle kalsın..
beyaza beyaz gider bencede :)
kazasız-belasız kullanın.
Hepinize teşekkür ederim En kısa zamanda aynalar ve kapı kollarını gövde rengine boyatmak için girişimlerde bulunacağım
kesınlıkle gövde rengi olmalı
madenmaden
30/12/2010, 19:03
O km aldığım aracımın resimlerini ekledim Ayrıca bir sorum olacak Aynalar ve kapıları krom kaplama yapsam nasıl durur?
ya bi sorum olcak aracınızdaki donanımları sayabilir misinz ağustos eylül arası ben de almak istiorm ayrıca park sensörlerini sonradan mı taktırdınız..
ya bi sorum olcak aracınızdaki donanımları sayabilir misinz ağustos eylül arası ben de almak istiorm ayrıca park sensörlerini sonradan mı taktırdınız..
Çift hava yastığı, klima, abs, elektrikli yan ayna, mp3 çalar vs... devamını bilmiyorum
Park sensörünü aracı aldığım bayide teslim almadan önce 100 tl ye taktırdım Hem servis taksın istediğimden hemde beyaz olduğu için hemen taktırdım
ayna ve kapı kollarını boyatcakmısın :)
madenmaden
02/01/2011, 22:06
Çift hava yastığı, klima, abs, elektrikli yan ayna, mp3 çalar vs... devamını bilmiyorum
Park sensörünü aracı aldığım bayide teslim almadan önce 100 tl ye taktırdım Hem servis taksın istediğimden hemde beyaz olduğu için hemen taktırdım
klima manuel mi peki
ayna ve kapı kollarını boyatcakmısın :)
Bir çılgınlık yapıp bunu satıp evo dynamic almazsam EVET
klima manuel mi peki
Evet klima manuel Zaten artık grande punto da otomatik klima alma şansın yok Otomatik klima istiyorsan evo dynamic almalısın Bana sorarsan sadece klima için değil sen beni dinle evo dynamic al
Bir çılgınlık yapıp bunu satıp evo dynamic almazsam EVET
bence hiç öle bişi yapma kasada bi stoplar ve iç dizayn farklı okadar farka değmez bence :)
madenmaden
03/01/2011, 19:12
Evet klima manuel Zaten artık grande punto da otomatik klima alma şansın yok Otomatik klima istiyorsan evo dynamic almalısın Bana sorarsan sadece klima için değil sen beni dinle evo dynamic al
ya bn aklımdan çıkartıorm evo yu bu site kanıma girio olmadı böle ya ne gusel alcam tam grande mi beyaz alcam 3k kanıma giriosnuz olmaz böle :D
hayırlı olsun en iyisi gövde rengine boyatın
ya bn aklımdan çıkartıorm evo yu bu site kanıma girio olmadı böle ya ne gusel alcam tam grande mi beyaz alcam 3k kanıma giriosnuz olmaz böle :D
Alıcaksan en iyisi p.evo sadece konsolu daha güzel diye değil konfor çok iyi ama yinede sen bilirsin tabii...:sleep000:
alıcaksan en iyisi p.evo sadece konsolu daha güzel diye değil konfor çok iyi ama yinede sen bilirsin tabii...:sleep000:
+1903