Orijinalini görmek için tıklayınız : film öneriniz
zafermutlu
25/12/2010, 15:35
akşama film seyretmeyi planlıyorum. varmı önerebileceginiz yakın tarihli mümkünse romantik olmasın sizi etkileyen bir film?
Zafer slm, dün akşam netten izledim.
94 yapımı eski bir film ama ben hiç duymamıştım daha önce.
Tom Hanks oynuyor. Adı Forrest Gump, romantik istemediğin için
tarzına uyar mı bilmem ama azıcık komedi azıcık dram... :)
Gerçekten çok etkileyici ve güzel bir film.
İnsana çok şey katıyor ve biraz silkeliyor... ;)
Ayrıca, aksiyon olarak da Angelina Jolie' nin
Ajan Salt filmini tavsiye ederim. ;)
pilotender
25/12/2010, 15:41
Valla yakın tarihli değil ama ben iki gün önce izleme fırsatı bulabildim. Cehennem Melekleri (Expendables) gayet güzel aksiyon filmiydi. O kadar ünlü oyuncu bir aradayken o filmin daha güzel olmasını beklerdim ama yine de zaman geçirmek için fena değildi diyebilirim.
zafermutlu
25/12/2010, 15:43
tşkler özlem önerin için. izledim çok güzel film zaten bir çok dalda oscar almıştı yanlış hatırlamıyorsam. romantik olmasın derken , hanımın sayesinde bu hafta içi çok romantik-duygusal film seyrettim, farklı tarzda film olmasını bu yüzden tercih ediyorum:)
Valla yakın tarihli değil ama ben iki gün önce izleme fırsatı bulabildim. Cehennem Melekleri (Expendables) gayet güzel aksiyon filmiydi. O kadar ünlü oyuncu bir aradayken o filmin daha güzel olmasını beklerdim ama yine de zaman geçirmek için fena değildi diyebilirim.
ender tşkler onuda seyrettim. çok ünlü var ama yönetmeni vede kahramanı slyvester stallone olunca vasatın üstüne çıkamıyor:)
eagle eye: kartal göz
devlet düşmanı
unutulmaz titanlar
american history X
3 de güzel filmdir. özellikle unutulmaz titanlar
zafermutlu
25/12/2010, 15:59
devlet düşmanı
unutulmaz titanlar
american history X
devlet düşmanı duydum seyretmedim eser kardeşim. diger ikisini seyrettim. devlet düşmanı hakkında görüşlerini alabilirmiyim?
tombalak
25/12/2010, 16:00
Inception
K and Day
Resident Evil Afterlife
The
The Sorcerers Apprentice
Benim tavsiyemde bunlar olur yakın tarihte çıkan filmler youtube dan filmin ismi ve trailer yazarsanız size filmin fragmanını gösterecektir iyi seyirler. :)
Uzun zamandır evde sinema keyfi yapamıyorum ancak geçen hafta sinemada av mevsimi'ni izledim. Oldukça keyif aldım. Sinemaya gitmeyi düşünürsen eğer tavsiye ederim.
devlet düşmanı duydum seyretmedim eser kardeşim. diger ikisini seyrettim. devlet düşmanı hakkında görüşlerini alabilirmiyim?
ben çok beğendim. will smith oynuyor.... izlememişsin. bence kaçırma ......
Inception
K and Day
Resident Evil Afterlife
The
The Sorcerers Apprentice
Benim tavsiyemde bunlar olur yakın tarihte çıkan filmler youtube dan filmin ismi ve trailer yazarsanız size filmin fragmanını gösterecektir iyi seyirler. :)
Hasan ben de K and Day i izlemek istiyordum, iyi oldu tavsiyen. :)
Bu arada Zafer böyle bir konuyu açman çok iyi oldu.
Çünkü eşim ve ben de evde film izlemeyi çok seviyoruz,
son zamanlar da artık ne izlesek ne izlesek moduna girmiştik
ve eskilere dönmeye başlamıştık. Bu konu sayesinde belki
biz de fikir ediniriz artık... :)
zafermutlu
25/12/2010, 16:07
hasan kardeşim tşkler, başlangıcı seyrettim tavsiye olunur. digerlerini yazdım bir kenara tşkler:)
yasemin kardeşim sinema olsa burda evde seyredermiyim. ama ne yazık ki sinemamız yok..:(
eser tşkler devlet düşmanını bu akşam seyredecegim. tavsiyen için saolasın..
tombalak
25/12/2010, 16:20
Bende 1000nin üzerinde film arşivim var siz nasıl bir film izlemek istediğinizi söyleyin yardımcı olmaya çalışırım :):)
zafermutlu
25/12/2010, 16:23
Bende 1000nin üzerinde film arşivim var siz nasıl bir film izlemek istediğinizi söyleyin yardımcı olmaya çalışırım :):)
başlangıçı bende çok begendim çok ilginç konusu var. gece gündüz ,sihirbazın çıragıda güzel vizyon filmleri seyrettim. kardeşim the çok merak ettim konusu ilgince benziyor. tavsiye filmlerin gerçekten güzel tekrar tşkler..
Uzun zamandır evde sinema keyfi yapamıyorum ancak geçen hafta sinemada av mevsimi'ni izledim. Oldukça keyif aldım. Sinemaya gitmeyi düşünürsen eğer tavsiye ederim. haydee gidelum hayde haydee gidelum haydeeeee :D:D çok iyi bir film yaa
izlemediysen gazap ateşi ni tawsiye ederim biraz eskidir ama efsanedir. Denzel ' in hangi filmi kötü ki :)
ademtahir
25/12/2010, 18:14
zafer ben yakında bir film çevirecem az sabret onu seyret dostum :D
farukileri
25/12/2010, 19:44
Ayrıca, aksiyon olarak da Angelina Jolie' nin
Ajan Salt filmini tavsiye ederim. ;)
Forrest Gump'ı yeni mi duydun dicem :D bu zamana kadar çoktan izlemiş olmanı bile bekliyordum açıkçası :D o film çok efsanevi ama elimin altından geçti mi hatırlamıyorum öyle bi sıkıntı var.
devlet düşmanı
unutulmaz titanlar
american history X
Devlet Düşmanı'nı artık içime işledim nerede ne var söylerim valla :D
American History X çok izlemek istediğim bir film,burada görmem iyi oldu =)
Hasan ben de K and Day i izlemek istiyordum, iyi oldu tavsiyen. :)
Bu arada Zafer böyle bir konuyu açman çok iyi oldu.
Çünkü eşim ve ben de evde film izlemeyi çok seviyoruz,
son zamanlar da artık ne izlesek ne izlesek moduna girmiştik
ve eskilere dönmeye başlamıştık. Bu konu sayesinde belki
biz de fikir ediniriz artık... :)
Hemen buradan birkaç tane sıralayayım.
Wall-E (animasyon ama çok güzel bir animasyon filmi,gerçeğe çok yakın çizimler ve inanılmaz güzel bir de konusu var)
Expandables (Sylwester Stallone'nin yaptığı ve oyuncu kadrosu muhteşem.Jason Statham, Bruce Wills, Arnold Schwarzenneger, Jet Li görebildiklerim,bugün içerisinde izleyeceğim onu ve nasıl olduğunu söyelrim istersen sana)
Fast and Furious: new models - original parts (Geçen sene çıkan F&F serisinin son filmi.Burada da konusu açıldı son çıkacak olan Fast Five'ın fragmanı ile ilgili,bunu izlemediyseniz izleyin derim,hatta seriyi izlemediyseniz seriyi izleyin derim birbiri ile bağlantıları çok fazla,hani nerede ne oldu ne bitti anlamanız için,sadece Tokyo Drift biraz kopuk ama o da bir şekilde seri ile bağlantı halinde)
Aklıma geldikçe film önerisi buraya yazarım eklenti olarak
Inception (2010) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt1375666/)
geçen hafta 2 defa izlemiştim doyamadım şiddetle tavsiye ederim.
Inception
İP MAN'ı izlemediysen güzeldir
zafer abi şimdi hangisini seçsin anket şeklinde olsaydı keşke :D
biz genelde imdb de yüksek sıralarda yer alan filmleri tercih ediyoruz şimdiye kadar pişman olduğumuz film çıkmadı.
kesinlikle başlangıç derim.romantik değil ve sıradan bi film de değil:)pişman olmazsın.komedi diyorsan 2010 felekten bir gece
aksiyon diyorsan a takımı.2010 yapımlarını saydım 2009 da tavsiye edebilirim:)
Requiem for a dream 2000 yapımı izlemediyseniz ne diyim :) baba film romantik değil ama ürpertici.. Bir de La Haine var Fransız filmi o da babalardan (nefret) izleyin derim..
farukileri
26/12/2010, 00:45
12 Rounds(Türkçe ismi 12 Tuzak) - Aksiyon isterseniz kesinlikle izleyin derim bu filmi.Aksiyon sahneleri hakikaten güzel ve hikaye inanılmaz akıcı.Hatta hikaye o kadar güzel kurgulanmış ki filmi takip ederken resmen noluyor kim bunu yapıyor nedir ne değildir diye düşünmeden edemiyorsunuz.
The Rock (Kaya) - 1996'da yapılmış bir film bu;ancak izlemediyseniz oturun izleyin derim.Oyuncu kadrosu da muhteşem; Sean Connery, Nicholas Cage, Ed Harris zaten bu film için yeterli olacaktır.(Sinemada izlememiş olanlar için bu film CINE 5'te de gösterildi şifreli döneminde)
Bu iki filmin konusu nedir diyecekseniz eğer;
12 Rounds: Twelve Rounds (2009) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt1160368/)
The Rock: The Rock (1996) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt0117500/)
Forrest Gump'ı yeni mi duydun dicem :D bu zamana kadar çoktan izlemiş olmanı bile bekliyordum açıkçası :D o film çok efsanevi ama elimin altından geçti mi hatırlamıyorum öyle bi sıkıntı var.
Devlet Düşmanı'nı artık içime işledim nerede ne var söylerim valla :D
American History X çok izlemek istediğim bir film,burada görmem iyi oldu =)
Hemen buradan birkaç tane sıralayayım.
Wall-E (animasyon ama çok güzel bir animasyon filmi,gerçeğe çok yakın çizimler ve inanılmaz güzel bir de konusu var)
Expandables (Sylwester Stallone'nin yaptığı ve oyuncu kadrosu muhteşem.Jason Statham, Bruce Wills, Arnold Schwarzenneger, Jet Li görebildiklerim,bugün içerisinde izleyeceğim onu ve nasıl olduğunu söyelrim istersen sana)
Fast and Furious: new models - original parts (Geçen sene çıkan F&F serisinin son filmi.Burada da konusu açıldı son çıkacak olan Fast Five'ın fragmanı ile ilgili,bunu izlemediyseniz izleyin derim,hatta seriyi izlemediyseniz seriyi izleyin derim birbiri ile bağlantıları çok fazla,hani nerede ne oldu ne bitti anlamanız için,sadece Tokyo Drift biraz kopuk ama o da bir şekilde seri ile bağlantı halinde)
Aklıma geldikçe film önerisi buraya yazarım eklenti olarak
Faruk, çok haklısın ben de hayret ettim kendime ve ne
yalan söyleyeyim çok utandım ama valla hiç farketmemişim... :D
Bu arada wall-e gerçekten muhteşem, şiddetle tavsiye ederim...
farukileri
29/12/2010, 02:50
Faruk, çok haklısın ben de hayret ettim kendime ve ne
yalan söyleyeyim çok utandım ama valla hiç farketmemişim... :D
Bu arada wall-e gerçekten muhteşem, şiddetle tavsiye ederim...
:D eğer elimin altından geçmemişse ben de o utanç tablosunu yaşayacam merak etme :D ama önce şu finallerim bi gelsin geçsin de :D
oraya yazdım ya Expandables'ı izleyecem diye.İzledim geçen gün onu,gerçekten güzel bir film olmuş,kesinlikle tavsiye ederim aksiyon isteyenler için ;)
abi kesinlikle malkoçoğlu serisi..
fatihhhh
04/01/2011, 17:41
yerli bi film.
adı: VAVİEN
avrupa yakasının burhanı yapmış.
ben çok beğendim.
yerli bi başka film.
polisiye,
SİS ve GECE.
bu da çok güzel, çok çok kaliteli.
gone in 60 secs :D:D
restrepo
prince of persia
dodgeball (komedi tavsiyem:basit yılısık komedi deil)
enter the void(yüksek kafa yasamayan izlemesin sıkılır)
amer (izleyemedim tırstım :D tam sevgiliyle izlenecek film :D )
oceans (cok hos bir belgesel)
kaptan_ahab
04/01/2011, 22:51
İP MAN'ı izlemediysen güzeldir
1 ve 2. si bir solukta izlenebilecek fazla kişinin bilmediği muhteşem bir filmdir.