Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonradan Orjinal HI-FI Sistemi
Arkadaslar orjınal HI-FI sistemini sonradan taktırabılıyormuyuz?Teybin anfi cıkısı yok bırde bagajda montajı nasıl olur?Yaptıran arkadasımız warmı? Ayak ustu servıste ustaya sordugumda takılır dedı sadece teypden bı kablo cekcez arkaya dedı ama bole bısı olabılırmı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
StrawBeeRy
25/12/2010, 00:11
ne kadar fiyat verdi o bassı nerden bulucakmış?
Fiat yedek parçadan istiyolarmıs tam olarak fiyat almadım
StrawBeeRy
25/12/2010, 00:16
fiyat alın bakalım ne kadar vericekler bence ona vericeğiniz parayı başka tesisat yaptırırsanız daha iyi ses alırsınız genede tercih sizin
Kesinlikle öyle tabide bagajıda kucultmek ıstemıorum,pekı bole bısı olabılırmı?
StrawBeeRy
25/12/2010, 00:21
bagajı küçültmeler artık eskidendi şimdi slim basslar çıktı bagaja ufak kabin yapılıyor ve bagajda kullanım alanıda kalıyor hatta ve hatta bebek arabası bile koyabiliyorsunuz :)
tutkuaydin41
25/12/2010, 00:29
Teypten arkaya kablo cekmek ıcın anfı donusturucu olması lazım serwıste bulunmaz o ama herhangı bır tesisatcıda bulabılrısınız.
gurcan45
25/12/2010, 01:30
bence dunya para cekerler ona vede gereksız dedıklerı gıbı slım basslar var vede gercekten normal bır kullanıcı ıcın yeterlı ton var
orijinal hi fi da hem 100w bass var hemde kompenantlar normal puntolarınkinden değişik
Budweiser
25/12/2010, 02:44
Hiç gereği yok bence dünya para isterler. Kapılardaki hoparlörleri Gördük(kağıt resmen) kim bilir Hı-FI si nasıldır. o parayı verene kadar onlere 2 compenet arkadaki kapıya 2 tane tiz tamamdır o hifiden daha saglıklı daha ucuz olur. Bagajda standart kalır.
Vazgeciyorum artık arkadaslar bu dediklerinizden sonra :) Compenant koyarsak anfıyle beslememız gerekmıo mu?
tutkuaydin41
25/12/2010, 11:06
Vazgeciyorum artık arkadaslar bu dediklerinizden sonra :) Compenant koyarsak anfıyle beslememız gerekmıo mu?
Ewet Baska Türlü VerimLi Ses Alamazsın..
Budweiser
25/12/2010, 11:15
Yani amfi koymasanız bile eskisinden daha iyi bir ses alınabiliniyormuş. Ufak bir ucuz yollu sony koysanız bile işinir görülür.
puntoturbom
25/12/2010, 11:27
Fiat'ın Hı-fı sıstemini kullanıyor,yeterli hatta başarılı buluyorum. ama sesi sona dayayıp sağa sola hava atacağım etraftakılerı kendıme baktıracağım dıyorsanız,sanayıde bı mılyon oto teypçisi sizi bekliyor...
faithless1905
25/12/2010, 12:22
walla ben arka kapılara 16 lık pioneer mid bass attım teybi de sony yaptım kapılarada bitüself on numara oldu toplam maliyet
teyp 190 tl
hoparlör 100 tl
izolasyon 70 tl
şimdi sesler ve tınıları o kadar güzel geliyor ki...
Budweiser
27/12/2010, 12:56
Fiat'ın Hı-fı sıstemini kullanıyor,yeterli hatta başarılı buluyorum. ama sesi sona dayayıp sağa sola hava atacağım etraftakılerı kendıme baktıracağım dıyorsanız,sanayıde bı mılyon oto teypçisi sizi bekliyor...
Tercih meselesi..
walla ben arka kapılara 16 lık pioneer mid bass attım teybi de sony yaptım kapılarada bitüself on numara oldu toplam maliyet
teyp 190 tl
hoparlör 100 tl
izolasyon 70 tl
şimdi sesler ve tınıları o kadar güzel geliyor ki...
İdeal ses sistemi. + olarak önlere 16.5cm Compenent Alpine marka tavsiye edilir fiyat/performans olarak dün media Markt ta baktım güzeldi sesi. ufak bi amfi desteği ile tabi fiyata +300tl civarı bi eklentisi olacaktır. Bu arada dün media markt ta 34.90 a Navigate marka bass mid hoparlör 16cm gayet başarılıydı tabi oradaki ses tesisatlarının amfi ile desteklendiğini unutmamak lazım. ama diğer hoparlörlere nazaran daha temizdi sesi boğuk değildi. Ama ne kadar dayanır ne kadar o temizliğini korur bilemem ilk defa gördüğüm bi marka idi ama gayet ucuzdu 35 lira alacaktım sonra vazcaydım keşke alaydım 35 lira neye vermiyoruzki.. ucuzundan bide amfi miss...
GP'lere anfi bağlayabilmek için gerekli olan iso bağlantı aparatı bende mevcut, linkten bakabilirsiniz.
Orjinal Teyp & RCA Anfi Kablo Dönüştürücüsü (Mini ISO) sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/13207613)
arkadaşlar başka konu içinede yazdım ancak burayada yazıp sizlere sormak istiyorum, bende bu hoparlör olayını yapıcam çünkü orjinali gerçekten kötü, ancak korktuğum nokta şu, daha aracım 2 haftalık ve hoparlör değişiminde bu kapı kaplamaları felan sanırım sökülecek felan, aradan 2 gün geçince kapılar tıkırdamaya gıcırdamaya başlamaz demi? yada çok iyi bir ustamı bulmak lazım bu iş için, çünkü 1-2 hafta içinde bende değiştirmek istiyorum...
GP'lere anfi bağlayabilmek için gerekli olan iso bağlantı aparatı bende mevcut, linkten bakabilirsiniz.
Orjinal Teyp & RCA Anfi Kablo Dönüştürücüsü (Mini ISO) sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/13207613)
Evo ların teybinde delphi diye bi firma ismivar evolara olyomuki?
santiago
19/02/2011, 22:10
slim basslar pahalı hiç gerek yok zaten kendinden amfilileri tavsiye edilmiyor bence uğraşma derim
Aramızda daha önceden orjinal hi-fi ses sistemi alıp taktıran kimse yok mu acaba ? hala net bi bilgi edinemedim ben :(
Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ? :(