Orijinalini görmek için tıklayınız : Mını cooper sınyal arıyanlar ledlı
tutkuaydin41
24/12/2010, 20:19
Marka Uyumlu Aksesuar Neon Işıklandırma 74,90 TL (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-amerikan-camurluk-sinyali-led-mini-cooper-tarz-new-model-36565432/detay)
sahıbındende dolasırken gordum. alıcak olanlar ıcın yardımcı olayım dedım :P
Tutku benim 65 tl dediklerim bunun aynısı bende daha güzel fotoları var yarın nete koyarım .. çok güzel bir ürün bu komple ledli ve çok hoş duruyor .. bizdeki fiyat 65 tl :D
tutkuaydin41
24/12/2010, 20:35
Tutku benim 65 tl dediklerim bunun aynısı bende daha güzel fotoları var yarın nete koyarım .. çok güzel bir ürün bu komple ledli ve çok hoş duruyor .. bizdeki fiyat 65 tl :D
abi gormedım ya konu falan acılmıssa nette gezınıyodum orda gordum :D
eexelanss
24/12/2010, 20:40
Mehmet bunun montajını sen yapıyormusun... Nasıl birşey bu.. Çok hoş duruyor..
tutkuaydin41
24/12/2010, 20:42
tampon delınıyo abı deymez :S cok asırı modıfıyen yoksa :S
mehmet abi sende fiyat çok iyiymiş ya montaj fiyatı ne kadar
yerliplaka34
25/12/2010, 00:36
bende gördüm sokaklarda puntonun birinde hep özeniyodum ama çok pahalı biraz bekleyin ucuzlar ledli şeritlerde ilk çıktığında pahalıydı şimdi ucuzladı.. almaktan vazcaydım valla fiayatı görünce :D
tutkuaydin41
25/12/2010, 00:51
bende gördüm sokaklarda puntonun birinde hep özeniyodum ama çok pahalı biraz bekleyin ucuzlar ledli şeritlerde ilk çıktığında pahalıydı şimdi ucuzladı.. almaktan vazcaydım valla fiayatı görünce :D
abi fıyat ıyı ya femolı abıde 65 liraymıs. ideal fıyat. tamponu deldırırım dıyosan alınır yani.
Daha konu açmdım ama aynısı yeni geldi bir adet var elimde numane geldi isteyene verebilir tabikide devamıda gelecek ..
fotolarını çektim konu açarım ..
Montaj konusuna gelince o biraz uğraştırıcı ee emeksiz ekmek olmaz :)
fiberciye gitmeden montajı yapılmaz o kısmı üşendiriyor beni... :)
sablonu çıkarıp keseceksin fibercilik pek iş yok ..
StrawBeeRy
25/12/2010, 23:15
sablonu çıkarıp keseceksin fibercilik pek iş yok ..
+1 fiber olayını kim çıkardı acaba herkes soruyor
kim sorsa arkasını fiberliyormusunuz diyor fiberlik bir işi yok :)