Orijinalini görmek için tıklayınız : FIAT zoguldak yetkili satıcısı(SAVICISI)
theghostin
24/12/2010, 04:25
iptal
anilpekin
24/12/2010, 07:45
1.500 liralık kıyafet giyip gideceğime, insanlığımı çıkartır giderim. Ayak uydurmuş olurum onlara da...
zafer murat
24/12/2010, 09:24
böyle davranırlarsa avuçlarına yalarlar anca kesinlike para kazandırmam bu tiplere ucuz bile verse asla almam.En iyisi şikayet edin gerekeni yaparlar 444 22 55
İlk önce müdürlerine, sonra Fiat'a şikayet edin.
bende katılıyorum fiat' hem yazılı hem sözlü şikayette bulunun anınta etki ediyor ben bizzat denedim :)
Ankara Ali Uğurlu bayii de aynen bu şekilde ama Kartaş ve Tan oto ise tam tersi çok ilgililer
GP COSKUN
24/12/2010, 17:13
müşteri ilişkilerini arayıp sizinle muhatap olan yada olduğunu sanan kişilerin ismini bildirin
kesinlikle gereken yapılacaktır
Arkadaşlar FIAT zonguldak merkez showroomunda müşteri olarak gittiğinizde kesinlikle dış görünüşünüze göre muamele gösteriyorlar değersiz ve onlara göre alıcı olmayanlardansanız alttan alttan dalga geçer gibi bir muameleyle karşılabilmeniz olası.
Size önerim bu showrooma giderseniz bir bmw kiralayıp üstünüze en az 1500 tl lik takım elbise almanız yönünde...
Kesinlikle kabul edilebilir bir davranış şekli olamaz, ilgili yere bilgilendirmede bulundum. Ancak sizin de 4442255 numaralı telefondan bu sıkıntınızı dile getirmeniz halinde gerekli uyarı yapılacaktır. Lütfen bu gibi durumları bildirin...
zafermutlu
24/12/2010, 17:28
Arkadaşlar FIAT zonguldak merkez showroomunda müşteri olarak gittiğinizde kesinlikle dış görünüşünüze göre muamele gösteriyorlar değersiz ve onlara göre alıcı olmayanlardansanız alttan alttan dalga geçer gibi bir muameleyle karşılabilmeniz olası.
Size önerim bu showrooma giderseniz bir bmw kiralayıp üstünüze en az 1500 tl lik takım elbise almanız yönünde...
yazık yani. babasının arabasını mı satıyorlarmış. adam seçecek lüxleri mi varmış.
theghostin
24/12/2010, 21:52
iptal
hayriyilmaz2
29/12/2010, 16:35
Şikayet edince bir şey çıkmıyor.Aynısı Ankara Ağaçlı da geldi başıma.Hala arayan soran yok.
sezerism
29/12/2010, 17:50
Bu insanlar herkesi küçük düşürüp , yada aşalayıp sonunda kimse kapılarını açmaz olunca ne yapacaklar .hani bindikleri dalı kesen varya bunlar onu yapıyor. Arkadaşlar size kötü muamele yapıldığını düşünüyorsanız şikayette bulunun kimden vede niye çekinesiz. BENCE ŞİKAYETTEN BİR ŞEY ÇIKAR.
Ankara Ali Uğurlu bayii de aynen bu şekilde ama Kartaş ve Tan oto ise tam tersi çok ilgililer
Sana Katılıyorum...
Başımdan Geçen Ufak Bi Durumu Belirteyim Bende..
30,250 ye El Sıkıştık Bankaya Para Yatırmak İçin Ayrılacağımız Sırada Aracı o Fiyata Veremiyeceklerini Söyleyen Kalitesiz Bir Bayii.. :ban?::ban?::ban?::ban?::ban?::ban?::ban?::ban?::b an?::ban?::ban?::ban?::ban?::ban?:
zongudak fiat bayiinin sahipleri bir çok il ve ilçede faaliyet gösteriyorlar çalışanları da genelde akraba, tanıdık vs. Bu yüzden çalışanlar ne yaparsa yapsın sahip çıkıyorlar, çalışananına kızacağı yerde müşteriyi dışarı atıyorlar(bizzat şahit oldum).. Merkeze şikayet etmek istemedim ne halleri varsa görsünler, gider çevre illerden araba alırım daha iyi...
ankara düşünürsen kartaşa kefilim diğer arkadaşlarda tan otodan gayet memnunlar ama sakın ali uğurlu'yu deneme..
şikayet et bnce niye çekinesin ki