Orijinalini görmek için tıklayınız : "Uzatılmış garanti" tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar herkese selamlar,
Forumda çok yeniyim, konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum.
Sormak istediğim;
Kısa zaman içinde 2011 evo dizel dinamik almayı planlıyorum.Sizce ekstra fark ödeyip, uzatılmış garanti almalı mıyım?
Saygılar
Bende yeni 2.el Gp sahibiyim, Önceki sahibiyle çok sohbet etme imkanımız oldu bence gerekli bişey die dusunuorum. Neden derseniz, Viraj direğimi ne varmış tam olarak bilmiyorum ismini aracın altını surtunce o yamulmuş ve 350 tl gibi bi rakam çıkardılar garantiden de deiştirildi. Yani zaten 400 gibi bi rakam veriyorsunuz tahminim kendisini amorti eder ;)
otomatik araçlarda tavsiye ederim ama düz vites ise gereksiz bence...
Erdem Bozdağ
23/12/2010, 23:11
kesinlikle uzatın garantinizi
araçlarımızın bize ne gibi şakalar yapcağı hiç belli olmuyor
ben 2 sene uzattım ve kafam çok rahat biniyorum
Punto_Can
23/12/2010, 23:28
Viraj direğimi ne varmış tam olarak bilmiyorum ismini aracın altını surtunce o yamulmuş ve 350 tl gibi bi rakam çıkardılar garantiden de deiştirildi. Yani zaten 400 gibi bi rakam veriyorsunuz tahminim kendisini amorti eder ;)
o viraj direğini ben 8 yaptım, serviste değiştirdim, fiyatı 49,90 TL bir yanlışlık olmasın?
bu arada isterseniz aracınızın garanti bitimine yakın da garantiyi uzatabiliyosunuz, alırken yaptırmanız şart değil...