Orijinalini görmek için tıklayınız : Lpg taktırmak için yardım
ahmet_erzurumlu
23/12/2010, 19:59
arkadaşlar puntoma benzine gelen zamlardan sonra lpg taktırmak istiyorum sizlerden fikir almadan yapmak istemedim. öncelikle Konya Ereğli de yaşıyorum ve burada oturupta forumda bulunan varsa yada bilen taktırabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı. İkincisi lpg olarak BRC, LOVATO,ATİKER sizce hangisi üçüncü sorum da Ben aracıma fazla binen birisi değilim sizce taktırmak yararlımı olur. sonuçta taksit yaptırıp taktırcam yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
SRDR KRKC
23/12/2010, 20:58
Az Biniyorsan Gerek Yok Sen Taksidini Ödeyene Kadar O Kadar Benzin Yakmazsın Bile .
Hocam 1.4 fire motorlar için kitin önemi yok,sen ustanı araştır konya içerisinde.Biz kardeşime 2A yetkili servisde atiker taktırdık.Ustası gaziantebin en iyi ustası kanaatine vardık gittik taktırdık kardeşim çok memnun kaldı ve tüketimi 2.28TL den lpg almasına ragmen şu an 0,150krş karışık tüketimi var.Benim lpg ye olan bakışımı değiştirdi bu usta ve punto bende aldığım astraya aynı yerde BRC taktırdım,bende şu an çok çok memnunum.Siz dediğim gibi marka değilde hangi ustayı seçmeliyim şeklinde karar vermen lazım.Sonra o usta hangi marka takıyorsa onu taktırırsınız.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
önemli olan tabii ki usta ama BRC tercihimdir
ahmet_erzurumlu
25/12/2010, 17:52
bugün konya ereğlide atiker ve brc nin takımını yapan bir yerle görüştüm. adama atiker hakkında çevreden ve netten okuduğum olumsuzluklardan baksettim. usta bana ereğlide şu ana kadar 700 civarı bir araca atiker taktığını ve takmaya devam ettiğini söyledi. ama tabiki paran varsa brc den de şaşmamam için öğüt verdi. sonuç olarak atikerin çok kaliteli olmasada fiatına göre gönül rahatlığıyla taktırılacağını söyledi. bende zaten brc yi fiyatından dolayı taktıramıyacağımı söyledim. galiba atiker taktıracağım şimdi sıra bu ustaya lpg taktıran kişileri bulup şikayeti varmı yokmu onları öğrenmek kaldı :D
atiker iyidir iyi :) önceden taktırmadığım için çok pişmanım :D
lpg ile araba kullanmaktan zevk alıyorsunuz hatta bazen kendinizi kaptırıp fazla km yapıyor ve kar yerine zarar ediyorsunuz:D
ahmet_erzurumlu
25/12/2010, 19:51
oda ayrı bir sorun değil mi nede olsa benzine göre lpg ucuz diye insan bakkala bile arabayla gidesi geliyo :)))
oda ayrı bir sorun değil mi nede olsa benzine göre lpg ucuz diye insan bakkala bile arabayla gidesi geliyo :)))
arada oluyor bu bahsettiğim fazla km yapma :D ben 10 taksit atiker taktırdım taksitlerim 100 lira lpg de aylık 120 lira tüketiyorum eskiden 200 220 benzin alırdım şimdi zorlanmadan hem lpg taksitimi ödüyorum hem de aylık yakıtımı alıyorum. bir müddet sonra benzin fiyatlarını unutuyor insan.
lpg nin tehlikeli olması "kendinizi kaptırıp fazla km yaparak ekonomiyi zorlamaktır" bence :)
theghostin
25/12/2010, 20:27
italyan arabaya italyan lpg BRC takılmalı ;)
Atiker'de iyidir diğerleride iyidir. Önemli olan düzgün işçilik ve doğru montaj.
haldun989
27/12/2010, 17:54
Belirtildiği üzere işçilik çok önem arz ediyor. Ben tercihimi BRCden yana kullandım. Memnunum. :)
ykaya1983
27/12/2010, 18:23
aTİKER gerçekten güzel.Ben de yolcu27 hocamın tavsiyesi üzerine taktırdım çok memmunum
krakercocuk
27/12/2010, 18:47
zavoli tavsiye ederim
atiker taktırdım maşallahı var boşuna brc ye para vermeye değmez
ahmet_erzurumlu
09/01/2011, 00:38
haberlerde izlemişsinizdir dündü galiba niğde bor yolu üzerinde trafik kazası meydana geldi ve 6 kişi lpg li araçlarda yanarak can verdi. öncelikle kalanlara baş sağlığı diliyorum. ve aracıma lpg taktırmaktan vazgeçtim. ekonomi yapalım derken ateş topuna binmeyelim. tabiki bu benim kişisel görüşüm
eexelanss
09/01/2011, 10:37
zavoli tavsiye ederim
Aynen bende zavoli tavsiye ederim.. Zaten kullanmaktayım..