cs55
23/12/2010, 01:00
İstanbulda ikamet etmekteyim....
Aracımı Pazartesi günü itibariyle aldım ve aranıza katıldım 31.500 TL ( Herşey Dahil )
Grande Punto EVO 1.3 multijet Dynamic SPK SİYAH
-Siyah renk ve Korumalı Stop lambaları Aramaba müthiç derecede yakışmış...
- Motor sesi dizel araçlara göre yok gibi birşey biraz gaza yüklenmek lazım gibi sesi duymak için...
- Çekişi 10 Üzerinden 10 Diyebilirim
- Koltukları Bordo istemiştim ama maalesef gri geldi bir daha beklemek istemediğim için tamam dedim hayırlısıyla aldım :D
- İç dizaynı Mükemmel Herşey gayet okunaklı rahatsızda etmiyor...
- Süspansiyon gerçekten çok iyi içeriye minimum ses veriyor....
- Kontak açık uzun süre bekleyince 45 sn 1 dk gibi ESP ve Hillholder deaktif oluyormuş panik anında kullanıcı kitabına bakınca öğrendim :D Ama tekrar çalıştırınca ışıklar söner sönmez kendisi otomatikman aktif oluyormuş...
- Kısacası Araba Gerçekten 10 üzerinden 10 verilebilecek bir araçmış...
...Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Aracımı Pazartesi günü itibariyle aldım ve aranıza katıldım 31.500 TL ( Herşey Dahil )
Grande Punto EVO 1.3 multijet Dynamic SPK SİYAH
-Siyah renk ve Korumalı Stop lambaları Aramaba müthiç derecede yakışmış...
- Motor sesi dizel araçlara göre yok gibi birşey biraz gaza yüklenmek lazım gibi sesi duymak için...
- Çekişi 10 Üzerinden 10 Diyebilirim
- Koltukları Bordo istemiştim ama maalesef gri geldi bir daha beklemek istemediğim için tamam dedim hayırlısıyla aldım :D
- İç dizaynı Mükemmel Herşey gayet okunaklı rahatsızda etmiyor...
- Süspansiyon gerçekten çok iyi içeriye minimum ses veriyor....
- Kontak açık uzun süre bekleyince 45 sn 1 dk gibi ESP ve Hillholder deaktif oluyormuş panik anında kullanıcı kitabına bakınca öğrendim :D Ama tekrar çalıştırınca ışıklar söner sönmez kendisi otomatikman aktif oluyormuş...
- Kısacası Araba Gerçekten 10 üzerinden 10 verilebilecek bir araçmış...
...Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim