Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar
pazartesi günü itibari ile 2011 model punto evo 1.3 m.jet active modelinden sipariş verdik. inşallah yakın zamanda teslim alacağım. arabalar konusunda çok araştırdım en sonunda gerçekten de kaliteli , fiyat kalite endeksi olarak (kendi hsabıma) bir araç olduğuna inanarak 0 km bir fiat araç satın aldım. herkese kazasız belasız günler dileği ile selamlar
Aramıza hoş geldin ,
kazasız belasız kullanırsın İnşallah,
kaptan_ahab
22/12/2010, 23:32
Aracınız şimdiden hayırlı olsun, hoşgeldiniz.
Aracınız hayırlısı olsun,aynı aracı almayı düşünüyorum fiyat hakkında bilgi verir misiniz,Tşk.
StrawBeeRy
22/12/2010, 23:45
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
hoşgeldiniz hayırlı olsun keyifli forumlar
abulbul08
22/12/2010, 23:55
Hayırlı olsun
hoşgeldin... keyifli forumlar...
tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
aracı 29 000 tl ye aldım denizli den
tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
aracı 29 000 tl ye aldım denizli den
araç dizel sanırım,fiyatın içinde herhangi bir ilave var mı
ben aynı araç için 28.000 fiyat aldım?
Aramıza hoşgeldin
EVOn hayırlı olsun
GP COSKUN
23/12/2010, 01:25
GrandePuntoTR'a Hoş geldin ata Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
hoşgeldiniz...
iyi forumlar...
aracımı eslim almadım henüz. anladığım kadarı ile en geç pazartesiye kadar teslim edilmiş olacak. aracımı teslim aldığımda resimlerii yükleyeceğim. ayrıca aynı araç için Ekim Ayında 30500 tl fiyat verilmişti. şimdi ise 29000 tl ye anlaştık ve verilen son fiyattı her ikiside anahtar teslim . 28000 tl yi veren bayi hangisi
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
ultramarine
23/12/2010, 17:55
hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
ademtahir
23/12/2010, 18:16
hoşgeldin..hayırlı olsun..
pazartesi günü itibari ile 2011 model punto evo 1.3 m.jet active modelinden sipariş verdik. inşallah yakın zamanda teslim alacağım. arabalar konusunda çok araştırdım en sonunda gerçekten de kaliteli , fiyat kalite endeksi olarak (kendi hsabıma) bir araç olduğuna inanarak 0 km bir fiat araç satın aldım. herkese kazasız belasız günler dileği ile selamlar
Aynı Araca 15 Aralık günü 27.800 Koç Ailem İndirimi ile 27.000 Teklif Almıştım.. KARTAŞ ANKARA..
SRDR KRKC
23/12/2010, 18:33
Hoşgeldiniz Aracınız Hayırlı Olsun Kazasız Cezasız Günler Dilerim.