Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Merhaba
Aranıza Denizli den katıldım.
Henüz bir GP sahibi değilim ama 2. el bakıyorum alıcam. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz "şu modelini al/alma" birşey var mı? Benim aklımdan 2006-2007 90 lık dynamic veya emotion 1.3 multijet var.
teşekkür ederim
ademtahir
22/12/2010, 11:47
hoşgeldin..keyifli ve aktif forumlar..
eğer çok km yapıyorsan dizel tercih sebebi olması mantıklı donanım olarakta senin isteğine ve parana bağlı active dynamic emotion hangisi istersen alabilirsin..
levent53
22/12/2010, 12:13
bencede dızel tercıh et cunku yakıtı cok dusuk ama dynamıc almanı tercıh ederım 90 bg olanından
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz.temiz 90 lık bulabilirsen uygun fiyata iyi olur.ben çok aradım bulamadım da:)
hoşgeldiniz keyifli forumlar
krakercocuk
22/12/2010, 14:40
hoşgeldiniz
hoşbulduk. teşekkürler arkadaşlar. bugün bir tane dizel 75 lik dynamic baktım denedim. işin açıkcası elimdeki accent era 1.5 crdi dan sonra biraz ağır geldi bana araç. özellikle kalkışları atak değilmiş gibi. bir tane daha bakıcam 75 lik ikisinin arasında fark var mı kıyaslayacağım.
satılık ikinci el 2007 model Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 20.750 TL'ye (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-memur-dan-orjinal-2007-punto-dyn-37015419/detay)
baktığım araç bu. sizce nasıl?
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
GP COSKUN
22/12/2010, 14:55
GrandePuntoTR'a Hoş geldin şükrü Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
hoşgeldin... keyifli forumlar..
StrawBeeRy
22/12/2010, 18:52
hoşgeldiniz keyifli forumlar
evoantalya
27/12/2010, 13:39
hayırlı uğurlu olsun şimdiden
fiyat pazarlıkla biraz daha aşağı çekilebilir onun haricinde alınabilir bir araç...
Hoşgeldin aramıza;
baktığın aracın KM si ne göre aracın fiyatı yüksek.
Daha uygun GP ler var.
Bende Çok Araştırdım 2.El Piyasa Biraz Yüksek.. Ocak Sonu Şubat Başı Gibi Almanızı Öneririm.. Şimdiden Hayırlı Olsun..