Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto'yu küçümseyenlere kapak olsun
Bızım aracı kucumsuyenlere bır haber bursada Audi jeep e arkadan carpan punto audıyı agaca yapıstırmıs varmı bunu yapan baska arac :))
haber lınk:
Lüks Arabaya Çarptı, Arabayı Bırakıp Kaçtı - trafikhaber.com (https://www.trafikhaber.com/trafik-kazasi/yaraliolumlu/luks-arabaya-carpti-arabayi-birakip-kacti.htm)
haber lınk:
ALINTIDIR
Erdem Bozdağ
22/12/2010, 02:46
kesin şarhoştur sahibi hiç yoksa bi de alkoliü yakalanmayım diye tüymüştür.kurnazmış baya :):)
kesin şarhoştur sahibi hiç yoksa bi de alkoliü yakalanmayım diye tüymüştür.kurnazmış baya :):)
Kesın oyledır Erdem yada babadan arabayı calan ehlıyetsız cocuktur ama senın yorumun agır basıyor
Puntomuzun sol yanını yumurta soyar gibi soymuş yaa :)
Puntomuzun sol yanını yumurta soyar gibi soymuş yaa :)
Aynen oyle olmus ama cezasınıda bulmuş :=) bu arada soyulan yerde ıkı adet sıyah cızgı var bunlar celık kapı barıyerı olabılırmı acaba yada varmı tum gp lerde barıyer
Yandan çarpıp ağacın üzerine yönlendirmiş sanki.
Arkadan çarpıp Audi yi itmiş olsaydı GP nin önü çok daha fazla dağılırdı, dağılması da gerekirdi.
Arkadan çarpma yok bu kazada,yanyana sürtüşmüşler Punto kenarda kalmış Jeep olayı ağaçta noktalamış...:)
Arkadan çarpma yok bu kazada,yanyana sürtüşmüşler Punto kenarda kalmış Jeep olayı ağaçta noktalamış...:)
Bence de arkadan çarpmamış, farlar sağlam:) Tamam euro n cup yıldızımız beş olabilir ama farlar kırılıyor :) Tecrubeyle sabitlenmiştir :D
olabılır bak bu baRIYER MUHBBETI
zafermutlu
22/12/2010, 12:20
bence yan yana sürtmüşler punto durmuş digeri agaç yardımı ile durmuş..
Hey allahım milyarları say ondan sonrada fren yap durması ağaca geçir
Yaşası grande putoooooo
Haber için teşekkürler
sağlık görevlisi de güzelmiş :D
ademtahir
22/12/2010, 13:16
punto Q5'e arkadan girseydi bir dahada çıkamazdı.. puntonun o hale gelmeside Q5'in tamponuna falan sürtmüştür veya sıkışınca bariye falan sürmüştür
Yada aniden ağaç atladı araçların önünee :D
:D :D mantıklı :D
GP sol tarafı Auidinin de sağ tarafı sürtünmeden dolayı hasar görmüş ,
Kesin Audi Ben Puntoyu sollar geçerim diye düşündü ve bariyeri göremeden Kafadan giriverdi :)
İkisinede Geçmiş Olsun ama yollarda Puntoyu Küçümsüyenlere Ders olsun :)
İşte tespit budur...:D:D:D
krakercocuk
22/12/2010, 16:21
yanlarda bar falan yok arkadaşlar..2000 bravomda bile vardı:Ski bunun faydasını fazlasyla görmüştüm kaza yapınca..
ayrıca kazada arkadan çarpma yok
Çelik kapı içi BAR'ları her araçta var artık
ve orta direk iç sacları yeni nesil araçlarda daha da güçlü (BOR) alışımlı çelikten yapılıyor yani otomotiv karoserinde kullanılan en dayanıklı çelikten
bu arada bizim dayanıklı puntomuz pert oldu haberiniz olsun ..
arkadaslar bence bu habere bakarak punto saglamdır demek ustelik audiden daha saglamdır demek dogru değil. hangisi saglam bende bilmiyorum ama öndeki punto arkadaki audi olsa punto nasıl olurdu acaba diiye düsünmeden edemiyorum.