Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
atilim karaman
21/12/2010, 20:13
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba bende aranıza yeni katıldım forumdan faydalanacığımı düşündüğüm için buradayım, hepinize teşekkür ederim iyi forumlar
Aramıza hoşgeldin Atılım. İzmir buluşmalarında da aramızda görmek dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz...iyi forumlar...
ultramarine
21/12/2010, 20:38
hoş geldin hayırlı olsun.
StrawBeeRy
21/12/2010, 20:53
hoşgeldiniz keyifli forumlar
abulbul08
21/12/2010, 23:21
hoşgeldiniz
hoşgeldin, keyifli forumlar...
GP COSKUN
22/12/2010, 04:41
GrandePuntoTR'a Hoş geldin atılım Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
ademtahir
22/12/2010, 09:43
hoşgeldiniz...
krakercocuk
22/12/2010, 09:58
hoşgeldiniz keyifli forumlar
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
Hayırlısıyla ilk arabamı almayı düşünüyorum, dizel punto evo active de karar kıldım,
araç ile ilgili görüş ve deneyimlerinizi ve fiyatlar konusunda paylaşımda bulunabilirseniz sevinirim :)
Tşk.
atilim karaman
22/12/2010, 16:02
merhaba pınar hayırlısı olsun araç hakkındaki görüşlerimi sorarsan ben benzinli dualogic aldım zaten dizeli yok araç gerçekten konforlu ve rahat ayrıca güvenlik paketi dolu bir araç ama hihayetinde çok yol yapıyorsan dizel almalısın fakat dizelin dualogic olanı yok ve güvenlik paketi alırsan da 2000 tl fazla ödemiş olursun nihayetinde dualogic ve güvenliği olsun istiyorsan benzinli olanı al lpg taktır kurtul derim fiyat olarak kuşadası 2000 motorlu taşıtlardan aldım aracımı izmirden ,1350 tl daha ucuza aldım rakam olarak.hayırlısı olsun kazasız belasız.
EVO Active 27.000 TL Fiyat Almıştım Ama Donanımı Tatmin Etmediği İçin Dynamic Aldım.. ÇELİK JANT ARKA CAM OTOMATİĞİ SİS FARI KOL DAYAMA YATAN ARKA KOLTUKLAR Ufak Tefek Aklıma Gelmiyen Bazı Farklılıklar 2.000 TL Eder Diye Düşünüyorum.. KOÇ AİLEM İNDİRİMİ VAR FİYATTA..