Orijinalini görmek için tıklayınız : Rize stylee
levent53
21/12/2010, 18:43
16''brock 40mm yay 205'45'16 lastik
Yakışmış güle güle kullan
tutkuaydin41
21/12/2010, 19:38
10 numara....;)
maşallah... kazasız belasız kullan.....
araban çok güzel maşallah kazasız belasız ama lütfen stylee değil stylaa :D :D
StrawBeeRy
21/12/2010, 21:01
maşallah sanki amerikanlar basit durmuş gibi lastik yanakları büyük kalmış küçük olsa daha farklı dururdu birde sis farları olsa he birde en önemlisi az birşey daha bassanız tadından yenmez :)
kazasız belasız kullanın
levent53
21/12/2010, 22:08
lastık yanakaları ıdeal .sis farlarını da bulamıyorum parcacılarlar da yok servısden almayı da dusunmuyorum arabayı basmayı bende cok ıstedım fakat lastık lerı camurlukların ıcıne alma ımkanı olmadıgından basamıyorum e 30 gıbı lastıklerı ıcerı bukup bıraz daaha alıcaktım oda sadece onlere uygulana bılıyo on ayrı arka ayrı olmasın dıye boyle bıse oldu ıste bı tek tavanı kaplatıp fılm yaptırmayı dusunuyorum nasıl olur acaba ? :)
StrawBeeRy
21/12/2010, 22:11
sis farımı bulamıyorsunuz femoli abide dolu var sorun yardımcı olsun size :)
zaten basın dedyisem içeri kadar demedim az daha lastik üstüne inse bile yeter ön plaka altına ve tavana folyo camlara flim bence güzel olur
lastik ebatlarınız nedir?
işin açıkcasını söylemek gerekirse jantlar benim hiiç hoşuma gitmedi lastikler dışarıya doğru çıkmış kendinizde farkındasınız galiba sis farı konusunda femoliye başvurun o halleder işinizi
lastık yanakaları ıdeal .sis farlarını da bulamıyorum parcacılarlar da yok servısden almayı da dusunmuyorum arabayı basmayı bende cok ıstedım fakat lastık lerı camurlukların ıcıne alma ımkanı olmadıgından basamıyorum e 30 gıbı lastıklerı ıcerı bukup bıraz daaha alıcaktım oda sadece onlere uygulana bılıyo on ayrı arka ayrı olmasın dıye boyle bıse oldu ıste bı tek tavanı kaplatıp fılm yaptırmayı dusunuyorum nasıl olur acaba ? :)
film ve kaplama hoş olur diye düşünüyorum;)
eexelanss
21/12/2010, 22:35
Bu ön ve arka tampondakiler yapıştırma sanırım.. Adı ne olarak geçiyor. Nerde bulabilirim.. Son zamanlarda çok görüyorum hoşuma gidiyor...
Bu ön ve arka tampondakiler yapıştırma sanırım.. Adı ne olarak geçiyor. Nerde bulabilirim.. Son zamanlarda çok görüyorum hoşuma gidiyor...
ışıklarsa bahsettiğin tmpon kesilip yapılıyor diye biliyorum
StrawBeeRy
21/12/2010, 22:38
neresinde yapıştırma var ben göremedimde :)
hee amerikan sinyallerdenmi bahsediyorsunuz?
serkankucuk
21/12/2010, 22:39
garajda da görüp baya beğendiğimi dile getirmiştim... jantlar bence çok yakışmış...
yahu amerikler yapıyor bizim başa bela :D :D
bende size katılıyorum çok şık olmuş nasıl yapılıyor acaba
Mert bir açıklık getirsene abicim olaya montajı falan fiyatı falan
ykaya1983
21/12/2010, 22:43
jantlar sanki dışarıya çok fazla çıkmış gibi
erosistanbul
21/12/2010, 22:50
Yaa şu amerikan sinyallerinin kedi gözlü yapıştırma olanları varmıdır.
StrawBeeRy
21/12/2010, 22:54
tamponu sök ölç biç kes montaj yapıştır 330 liraya yapıyoruz :)
levent53
21/12/2010, 22:55
kedi gozu var ama onun ıcınde delıyosun tamponu delmısken de ısıklısını takmak daha ıyı olur bence
tamponu sök ölç biç kes montaj yapıştır 330 liraya yapıyoruz :)
eee Mert oldumu şimdi kardeş biz Bursadayız buraya şübe açmayı düşünmüyormusunuz
parklaramı bağlanıyor bunlar??
kedi gozu var ama onun ıcınde delıyosun tamponu delmısken de ısıklısını takmak daha ıyı olur bence
montaj resimleri varmı acaba
StrawBeeRy
21/12/2010, 23:05
eee Mert oldumu şimdi kardeş biz Bursadayız buraya şübe açmayı düşünmüyormusunuz
parklaramı bağlanıyor bunlar??
abi daha önce 400 lira diye belirtmiştim düşe düşe en fazla bu kadar düşebiliyoruz 330 son olur fiyatı..
montajıda evet parklara paralel olarak bağlıyoruz
abi daha önce 400 lira diye belirtmiştim düşe düşe en fazla bu kadar düşebiliyoruz 330 son olur fiyatı..
montajıda evet parklara paralel olarak bağlıyoruz
Kardeş fiyatına birşey demedim uygun bence ama montaj olayını burda yaptırmak deveye hendek atlatmakatan daha zor bunu kendimiz yapabilirmiyiz
levent53
21/12/2010, 23:12
montaj resımlerı yokk evet parklara baglanıyo arka plaka lambalarında onlerı de fardakı parklardan alıyo tesısatını
StrawBeeRy
21/12/2010, 23:13
kendiniz yapmanız zor önemli olan tamponu oval kesebilmek kaş yaparken göz çıkarmayın sonra :)
abulbul08
21/12/2010, 23:15
Güzel olmuş
eexelanss
24/12/2010, 18:48
Mert sen görebiliyormusun burdan bakınca yapıştırma olup olmdığını?
Bilmediğimiz için sanırım dedik.. Ayrıca bu zevk meselesi benim için illaki sinyal olmasına gerek yok ışık vurunca parlasın yeter... İllaki yapıştırması vardır...
Şimdi bize 350 400 lira masraf çıkarma.. :)
tutkuaydin41
24/12/2010, 20:11
Bilmediğimiz için sanırım dedik.. Ayrıca bu zevk meselesi benim için illaki sinyal olmasına gerek yok ışık vurunca parlasın yeter... İllaki yapıştırması vardır...
Aynen abı ben gordum boyle bısey bısıklet ıcın war olabılır :D
eexelanss
24/12/2010, 20:43
Aynen abı ben gordum boyle bısey bısıklet ıcın war olabılır :D
Bisiklete oluyorda bizim arabaya neden olmasın dimi. :D
tutkuaydin41
24/12/2010, 20:48
Bisiklete oluyorda bizim arabaya neden olmasın dimi. :D
aynen abı cıft taraflı bantLa dime :d
çok güzel maşallah,
amerikan sinyaller de çok şık olmuş,
kazasız-belasız
StrawBeeRy
24/12/2010, 21:43
abi ben ilk başta dikkat etmedim sonra mesajı düzelttim zaten haklısın yanlış anlaşıldı sanki
eexelanss
25/12/2010, 00:33
abi ben ilk başta dikkat etmedim sonra mesajı düzelttim zaten haklısın yanlış anlaşıldı sanki
Olsun Mertcim. Bu arada adınında american sinyal olduğunu öğrenmiş olduk.. Daha neler öğrencez bakalım.. Ama çok hoş yavv..