Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigorta
arkadaşlar bende yeni bir evo kullanıcıyım sizlerin paylaşımlarından çok hakkında bilgi edindim ... Mesleğim gereği sigorta konusunda bende soruları olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim..
Ziyaretçi049
20/12/2010, 08:32
Ama yanlış yere açmışsın konuyu dostum :)
GrandeTalha
20/12/2010, 09:17
Puntolarımızın zorunlu mali sorumluluk poliçe fiyatları hakkında bilgi verirseniz yaptıracak arkadaşlara fikir vermiş olursunuz....
arkadaşlar trafik sigortasında bilindiği gibi ser tarife uygulaması mevcuttur bu yüzden fiyatlar değişmektedir ancak bir kaç bilgiyi paylaşabilirim şu an ;
yeni aracını alan sahibi bireysel olan araç trafik sigortası : 252 TL
İlk yenilemesini yaptıran ( hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 226.80 TL
İkinci yenilemesini yaptıran ( 2. derece hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 214.20 TL
Üçüncü yenilemesini yaptıran ( 3. derece hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 201.60 TL
Bu primler bugün itibariyle en düşük verilen sigorta primleri dir. Ancak e dogru bilgiyi araçınızın tramer sorgulamasını yaptıktan sonra verilebilmektedir.
bu 34 plaka sahipleri için geçerli
Ama yanlış yere açmışsın konuyu dostum :)
yeniyim ondandır hangi bölüm olması gerekirdi yada sakıncası yoksa burada kalsın konu :)
GrandeTalha
20/12/2010, 15:37
arkadaşlar trafik sigortasında bilindiği gibi ser tarife uygulaması mevcuttur bu yüzden fiyatlar değişmektedir ancak bir kaç bilgiyi paylaşabilirim şu an ;
yeni aracını alan sahibi bireysel olan araç trafik sigortası : 252 TL
İlk yenilemesini yaptıran ( hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 226.80 TL
İkinci yenilemesini yaptıran ( 2. derece hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 214.20 TL
Üçüncü yenilemesini yaptıran ( 3. derece hasarsızlık indirimi olan arkadaşlar ) 201.60 TL
Bu primler bugün itibariyle en düşük verilen sigorta primleri dir. Ancak e dogru bilgiyi araçınızın tramer sorgulamasını yaptıktan sonra verilebilmektedir.
bu 34 plaka sahipleri için geçerli
bilgi için teşekkür ederim
illere göre bu değerlerin değişmesi çok saçma...
illere göre bu değerlerin değişmesi çok saçma...
aslında değil çünkü bu biraz daha adaletli olmuş oluyor . çünkü istanbuldaki araç sayısı ile sinoptaki araç sayısı aynı değil ve kaza riski de buna bağlı olarak düşüyor
aslında değil çünkü bu biraz daha adaletli olmuş oluyor . çünkü istanbuldaki araç sayısı ile sinoptaki araç sayısı aynı değil ve kaza riski de buna bağlı olarak düşüyor
ama Kırşehir plakalı bir araç yaklaşık 140 lira veriyor ama hep Ankarada trafikde bu haksızlık ne olacak
ama Kırşehir plakalı bir araç yaklaşık 140 lira veriyor ama hep Ankarada trafikde bu haksızlık ne olacak
bizim toplumlumuz herşeyin üç kağıdına kaçarak aslında kendine zarar veriyor çünkü o araçın ankaradaki kazası kırşehrin riskini artırıyor. artık buda değişti plakaları alırken adres zorunlu oluyor ...
bizim toplumlumuz herşeyin üç kağıdına kaçarak aslında kendine zarar veriyor çünkü o araçın ankaradaki kazası kırşehrin riskini artırıyor. artık buda değişti plakaları alırken adres zorunlu oluyor ...
sorun değil ki abi hem kırşehirde hem ankarada evim var ikametgah göstermek basit iş istersem kırşehir plaka alırım senede 130 lira karım olur ankaraya göre bence bunun önüne geçilmeli yani tüm illerde standart bir fiyat olmalı...
sorun değil ki abi hem kırşehirde hem ankarada evim var ikametgah göstermek basit iş istersem kırşehir plaka alırım senede 130 lira karım olur ankaraya göre bence bunun önüne geçilmeli yani tüm illerde standart bir fiyat olmalı...
şundan eminim ki tüm illerde standart olduğu gün büyükşehirler hariç tüm illerde trafik sigortanız zamlanır :ohmy0000:
krakercocuk
21/12/2010, 00:41
ben 45 manisa kullanıyorum ama izmirde yaşıyorum 200 yerıne 123 lira ödedim sigortayı:)
geçen ay arabayı alınca yaptırdım ,
210 tl para odedim 6 talsit Ankarada ,
farklı illerde kasko ve trafik çok ciddi oranda düşüyor bunu net olarak söyleyebilirim en pahalı şehir İSTANBUL :):)
Arkadaşlar trafik sigortasında 2010 yılı için limitler ;
SADECE MADDİ DURUMLARDA
Araç başına maddi olarak : 17.500 TL
Kaza başına maddi olarak : 35.000 TL
SAKATLAMA VE ÖLÜM DURUMUNDA
Kişi başına : 175.000 TL
Kaza başına : 350.000 TL
Tedavi Giderleri durumunda
Kişi başına : 175.000 TL
Kaza başına : 350.000 TL
LİMİTLER DAHİLİNDE KARŞI TARAFA VERİCEĞİNİZ DURUMLARDA KARŞILAMAKTADIR.