Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabretmek zor olsa (EVO)
herkese merhaba bugün namı değer punto evo aracımızın geldiğini öğrendim
kendisile tanışma şansımız pek olmadı ve kapıyıda açmadılar ama en azından 1...2 foto çekebildik oda yağmur ne kadar musaade ettise işte.
sabretmek zor sizce kaç gün sonra plaka ve ruhsat işlemi biter:g0000000:
https://img576.imageshack.us/img576/9962/img0020pfc.jpg (https://img576.imageshack.us/i/img0020pfc.jpg/)
https://img585.imageshack.us/img585/7106/img0019t.jpg (https://img585.imageshack.us/i/img0019t.jpg/)
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın,2-3 iş günü sürüyor muamele işlemleri...
EvoKoray
20/12/2010, 01:06
hayırlı olsun güzel seçim (granit gri+skydome) :) hangi motorunu aldınız.. biran önce kavuşursunuz inş ;)
Ali abi işte o bekleme olayı varya kahrediyor insanı... bende 3 ay bekledim bravomu.. hergece rüyasını görmekten bıkmıştım...=) Alllah sabır versin.. P.tesi sabahtan trafik işlemini başlatırlarsa p tesi akşam üstü plakan hazır olur.. En geç salı arabanı alırsın.. ama bunlardan önce servis ötv vs gibi masrafları yatırmış gerekiyor. Eğer ötv si vs ödemeleri yapılmadıysa çarşambayada sarkabilir.. Geç olsun güç olmasın Allah hatadan kazadan korusun
kaptan_ahab
20/12/2010, 01:33
Hayırlı olsun, kazasız belasız çiziksiz kullanın.
hayırlı olsun bende 45gundur bekliyorum gelmesse biraz daha ya başka araba bakıcam yada seninkinin aynından alıcam usta :)
mercortal
20/12/2010, 10:49
selamlar hayırlısı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin arkadaşım ben aracımı sipariş verdikten sonra 51 günde italyadan geldi geldiği gün aradaılar mayısın 15 idi aynı gün aksam üstü saat 5 gibi aracıma bindim inşallah sende en kısa zamanda binersin tekrarda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın,2-3 iş günü sürüyor muamele işlemleri...
teşekkür ederim allah olmayana nasip etsin umarım memnunsunuz inşallah 2..3 günde biter
selamlar hayırlısı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin arkadaşım ben aracımı sipariş verdikten sonra 51 günde italyadan geldi geldiği gün aradaılar mayısın 15 idi aynı gün aksam üstü saat 5 gibi aracıma bindim inşallah sende en kısa zamanda binersin tekrarda hayırlısı olsun
allah razı olsun umarım çabuk biter sizde uzun süre beklemişiniz bayağ çabuk bitmmiş plaka işlemi tekrar hayırlı olsun
hayırlı olsun :)
teşekkür ederim kardeşim
hayırlı olsunn
teşekkür ederim umarım memnunsunuz
hayırlı olsun bende 45gundur bekliyorum gelmesse biraz daha ya başka araba bakıcam yada seninkinin aynından alıcam usta :)
teşekkür ederim bekleme işkence gibi sanada şimdide hayırlı olsun
hayırlı olsun...
teşekkür ederim allah herkese nasip etsin
Hayırlı olsun, kazasız belasız çiziksiz kullanın.
teşekkürler amin kimseye kaza bela vermesin
Ali abi işte o bekleme olayı varya kahrediyor insanı... bende 3 ay bekledim bravomu.. hergece rüyasını görmekten bıkmıştım...=) Alllah sabır versin.. P.tesi sabahtan trafik işlemini başlatırlarsa p tesi akşam üstü plakan hazır olur.. En geç salı arabanı alırsın.. ama bunlardan önce servis ötv vs gibi masrafları yatırmış gerekiyor. Eğer ötv si vs ödemeleri yapılmadıysa çarşambayada sarkabilir.. Geç olsun güç olmasın Allah hatadan kazadan korusun
teşekkür ederim ben aracın parasını ödedim üstüme düşeni yaptım
bekleme olayı acayıp sıkıcı bide arabayı gördüm ya daha beter oldum
hayırlı olsun güzel seçim (granit gri+skydome) :) hangi motorunu aldınız.. biran önce kavuşursunuz inş ;)
teşekkür ederim 1.4 77 dualogic hp dynamic
ben aslında beyaz almıştım fakat beyazın içi gri olduğunu duyunca hayal kırıklığı yaşamıştım
neyse sorunu çözdük ve içi bordo dışı granit gri bir araba aldım.
bu rekte çok asil
hayırlı olsun,kazasız belasız,cezasız sürüşler
hayırlı olsun,kazasız belasız,cezasız sürüşler
teşekkür ederim amin amin herkese
geçmeyen günler başladı desenize :D hayırlı olsun geçen sene bu zamanlar bende evomu bekliyordum ocak teslimi için :D arada bayii ye gider araca bakar gelirdim :D
hayırlı olsun bende de garnıt grı skydomlu aracım ıcıde benımkınıde bordo cok guzel duryor
hayırlısı olsunn evocular çoğalıo her gecen gun ne gzl
hayırlı olsun... Allah nazardan saklasın... kazasız belasız...
krakercocuk
20/12/2010, 12:47
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
geçmeyen günler başladı desenize :D hayırlı olsun geçen sene bu zamanlar bende evomu bekliyordum ocak teslimi için :D arada bayii ye gider araca bakar gelirdim :D
Teşekkür ederim aynen uykusuz geceler başladı
Bide içine binemedim ya ukde oldu
hayırlı olsun bende de garnıt grı skydomlu aracım ıcıde benımkınıde bordo cok guzel duryor
Teşekkür ederim renk çok hoşuma gitti allah kazası belası günler nasip etsin
hayırlısı olsunn evocular çoğalıo her gecen gun ne gzl
Teşekkür ederim aile büyüsü çoğalsın
hayırlı olsun... Allah nazardan saklasın... kazasız belasız...
Teşekkür ederim amin hrekese nasip etsin
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Teşekkür ederim amin
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Teşekkür ederim amin cümlemizinkini kazasız belasız arızasız çiziksiz kullanmayı nasip etsin
Murat 1979
20/12/2010, 17:12
amin cümlemizinkini kazasız belasız arızasız çiziksiz kullanmayı nasip etsin
Bişey sorcam kaç gün beklediniz, ilk aldığınızda bayi aracınız için ne söyledi( araç yapılıyor, italyada şu zaman yurda girecek vb.) bende bekliyorum aracım için ocak ortası dediler ama forumda bazı arkadaşlar çok beklemiş içime kurt düştü. Emaneten benzinli bi araç kullanıyorum hergeçen gün hem ruhsağlığıma hemde cebime zarar veriyor anlayışınız için teşekkürler...Tekrar hayırlı olsun...
sinturese
20/12/2010, 17:19
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
04/12/2010 tarihinde bayie Gittigimde araçların gemide ve geminin yolda olduğunu söylediler bilemem tamamen onların yalancısıyım
Satın alma işlemi bittikten sonra bana aracın 13..15 gün sonra teslim ederiz dediler
Başta beyaz demiştik fakat gelecek aracın içinin gri olduğunu bir sonraki tel.konuşmamda öğrendim ve beyazdan vaz geçip içi bordo olan granit gri yi işleme aldılar
Yani ben 0 dan sipariş vermedim gemide olan hazır ürünü aldım başka öğrenmek istediğin bir şey olursa sor teşekkür ederim sizede şimdiden hayırlı olsun
Murat 1979
20/12/2010, 21:04
04/12/2010 tarihinde bayie Gittigimde araçların gemide ve geminin yolda olduğunu söylediler bilemem tamamen onların yalancısıyım
Satın alma işlemi bittikten sonra bana aracın 13..15 gün sonra teslim ederiz dediler
Başta beyaz demiştik fakat gelecek aracın içinin gri olduğunu bir sonraki tel.konuşmamda öğrendim ve beyazdan vaz geçip içi bordo olan granit gri yi işleme aldılar
Yani ben 0 dan sipariş vermedim gemide olan hazır ürünü aldım başka öğrenmek istediğin bir şey olursa sor teşekkür ederim sizede şimdiden hayırlı olsun
valla beklemek adamı deli eden bişey benim istediğim aracı bulamadık 1 gün sonra fabrikada üretimin son aşamasında olduğunu söyledikleri bi aracı ayın 9 da sipariş verdim beyaz içi bordo ak+spk bana ay sonu türkiyede olur dediler ocağın 10 u gibide teslim ederiz dediler ama satıcı ağzı sonuçta hayırlısı beklicez bakalım inşallah senin gibi kavuşuruz şu arabaya aracı alınca bana ve benim gibiler için kullanımı konforu nasıl anlatırsın bekliyoruz
Hayırlı olsun aracınız.Ben de tam iki aydır 95 bg Fiorino bekliyorum.Ha geldi ha gelecek derken tarih buraya kadar geldi.Bu hafta gelecek inşallah ama bakalım.Bıktım beklemekten ya!Gerçekten zor iş.Haftaya kalmasa bari,13-19 Aralık arasında espli üreetim vardı.Üretim bitti ama hala ses yok ne zaman geleceği konusunda.
valla beklemek adamı deli eden bişey benim istediğim aracı bulamadık 1 gün sonra fabrikada üretimin son aşamasında olduğunu söyledikleri bi aracı ayın 9 da sipariş verdim beyaz içi bordo ak+spk bana ay sonu türkiyede olur dediler ocağın 10 u gibide teslim ederiz dediler ama satıcı ağzı sonuçta hayırlısı beklicez bakalım inşallah senin gibi kavuşuruz şu arabaya aracı alınca bana ve benim gibiler için kullanımı konforu nasıl anlatırsın bekliyoruz
Allah sabır versin Ve kavuştursun inşallah
Yanlız sank bayiler arasında fark var mesela ben dün gittiğimde bana araç çok dediler sürüyle araba var aksesuar skydome ak. spk. pk. Ama tabi beyaz yok
Kırmızı mavi bordo gibi az talep gören renkler var acaba birmot olduğu içinmi öyle bilemiyorum fazla fikrim yok her detayıda soracak zaman olmuyor
Çünkü bayi ana baba günü gibi sanki bedava araç dağıtıyorlar ne zaman gittisem içerisi tıklım tıklım
Tabi satış elemanları durumdan çok memnun prim alıyorlar ya
NyhatShu
20/12/2010, 22:39
vayy hayırlısı olsun benimkiyle aynı tip :) güle güle kulanın
koyublack
20/12/2010, 22:43
valla ben de bekliyorum sipariş vereli 1 hafta oldu en geç ocağın 15 inde burda olur dediler aslında hazırda gri olan vardı ama onun döşeme bordo olmadığı için istemedim bu renk için beklemeye değer. aracınız şimdiden hayırlı olsun...
vayy hayırlısı olsun benimkiyle aynı tip :) güle güle kulanın
Teşekkür ederim senin yolladığın fotoğraf sayesinde bayag bi morelim düzeldi sana ayrıca teşekkür ederim beni kırmayıp gönderdin
Çok sağol kardeş. Senin arabanın dualogic versiyonu
Sanad tekrar hayırlı olsun bu rek çok asil duruyor punto evo da
valla ben de bekliyorum sipariş vereli 1 hafta oldu en geç ocağın 15 inde burda olur dediler aslında hazırda gri olan vardı ama onun döşeme bordo olduğu için istemedim bu renk için beklemeye değer. aracınız şimdiden hayırlı olsun...
Sanada hayırlı olsun
ssazman053
20/12/2010, 23:53
Merhaba uzun araştırmalarım son ucunda bende Punto Evo (1.3 Multijet) Dynamıc almaya karar verdim. Geç mi kaldım bilmiyorum ama bana motor değişimi oalcak ondan stoklarda araç yok dediler. Bende bir aracı almak için ilk kez bu kadar heveslenmiştim. Galiba o hevesimde kursağımda kalmıştı. Dynamıc modeline 200 tl fark verip still pakete alıyordum. toplam fiyatı da 31,700 tl odeyecektim. Ama hala şoktayım pazarlık yapıpta bu araç yok denmesini anlamadım. bende genel müdürlüğü aradım bana yarına döneceklerini söylediler. Bakalım. Ben de ne yaapcağım. Ayrıca aracı şimdi alsam dahi beklemem gerektiğini ve bu beklemeden sonra geelcek araçta yeni nesil euro4 veya euro5 motoru olacağını bundan dolayıda fiyat farkı talep edilebileceğini söylediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. beklesem bir dert beklemesem bir dert. Offfffff.....
Merhaba uzun araştırmalarım son ucunda bende Punto Evo (1.3 Multijet) Dynamıc almaya karar verdim. Geç mi kaldım bilmiyorum ama bana motor değişimi oalcak ondan stoklarda araç yok dediler. Bende bir aracı almak için ilk kez bu kadar heveslenmiştim. Galiba o hevesimde kursağımda kalmıştı. Dynamıc modeline 200 tl fark verip still pakete alıyordum. toplam fiyatı da 31,700 tl odeyecektim. Ama hala şoktayım pazarlık yapıpta bu araç yok denmesini anlamadım. bende genel müdürlüğü aradım bana yarına döneceklerini söylediler. Bakalım. Ben de ne yaapcağım. Ayrıca aracı şimdi alsam dahi beklemem gerektiğini ve bu beklemeden sonra geelcek araçta yeni nesil euro4 veya euro5 motoru olacağını bundan dolayıda fiyat farkı talep edilebileceğini söylediler. Ne yapacağımı bilmiyorum. beklesem bir dert beklemesem bir dert. Offfffff.....
Malesef fiyat sabitleme garantisi yok ki bu hiç bir markada yok zaten
Dizel güzel seçenek bence. Tabi sen daha iyi bilirsin
Fakat ben hem eşim düşünerek harekat etmem gerekti dualogic tercihi
Hemde yılda 6000 km yol yapıyorum zaten dizel almama gerkte yok
Tabi herkes benim gibi az KM yapmıyor
Kimi ayda 2500 3000 KM YAPAN VAR bu tür kullanıcılar dizel alması şart
Yıllıl 15000 20000 KM İÇİN dizel tabikide yoksa benzin pompası işkence aleti gibi görünmeye başlar
Murat 1979
21/12/2010, 01:29
[QUOTE=onn.off;433414]Allah sabır versin Ve kavuştursun inşallah
Yanlız sank bayiler arasında fark var mesela ben dün gittiğimde bana araç çok dediler sürüyle araba var aksesuar skydome ak. spk. pk. Ama tabi beyaz yok
Kırmızı mavi bordo gibi az talep gören renkler var acaba birmot olduğu içinmi öyle bilemiyorum fazla fikrim yok her detayıda soracak zaman olmuyor
Çünkü bayi ana baba günü gibi sanki bedava araç dağıtıyorlar ne zaman gittisem içerisi tıklım tıklım
Tabi satış elemanları durumdan çok memnun prim alıyorlar ya[/QUOT
Araç var ama paket ve renk +iç renk uydurmak çok bilinmeyenli denklem çözmekten daha zor gibi geldi... One ilgi alaka sene sonu hedefi filan prim filan derken insan kendini çok özel hissedip öpülüyo valla:)
Murat 1979
21/12/2010, 01:32
valla ben de bekliyorum sipariş vereli 1 hafta oldu en geç ocağın 15 inde burda olur dediler aslında hazırda gri olan vardı ama onun döşeme bordo olmadığı için istemedim bu renk için beklemeye değer. aracınız şimdiden hayırlı olsun...
Anladığım kadarıyla aynı zamanlarda araçlarımıza kavuşacağız hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun ...
hayırlı olsun, maşallah çok güzel bi Evo.
güle güle kullanın şimdiden.
hayırlı olsun, maşallah çok güzel bi Evo.
güle güle kullanın şimdiden.
teşekkür ederim kısmetmiz varsa binecez inşallah olmayana nasip eder allah
koyublack
21/12/2010, 03:39
Anladığım kadarıyla aynı zamanlarda araçlarımıza kavuşacağız hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun ... siz ne kadara anlaştınız. benim araç 30,500 tl ye geliyor pop kit dahil.
ben kasımın 11 inde sipariş verdm haala bekliyorum hazırda beyaz yok gelen partide de beyaz yoktu. italya türkiyeye beyazı az yolluyo heralde bunuda anlamış değilim madem talep beyaza. beyaz uret be kardeşim 45 gun oldu haala bekliyorum haberde yok. gerçekten beyendiğim ve bütçeme uygun araçta sadece evo olunca seve seve bekliyo insan ama neeye kadr
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Murat 1979
21/12/2010, 11:39
siz ne kadara anlaştınız. benim araç 30,500 tl ye geliyor pop kit dahil.
beyaz içi bordo ak+spk 31350 anlaştım koç indirimiyle beraber
Murat 1979
21/12/2010, 11:41
ben kasımın 11 inde sipariş verdm haala bekliyorum hazırda beyaz yok gelen partide de beyaz yoktu. italya türkiyeye beyazı az yolluyo heralde bunuda anlamış değilim madem talep beyaza. beyaz uret be kardeşim 45 gun oldu haala bekliyorum haberde yok. gerçekten beyendiğim ve bütçeme uygun araçta sadece evo olunca seve seve bekliyo insan ama neeye kadr
Hocam sen ne yaptın ya valla beni bitirdi bu msj ben bekleyemem o kadar gider başka araç alırım çekilmiyo beklemek valla
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkür ederim sizede nasip olsum
circassiancomis
21/12/2010, 15:30
Aracın hayırlı olsun, valla ben pek bekledim diyemem, Punto Evo aklımda bile yoktu, gittim beğendim ellerinde 1 tane vardı baktım beyaz açılır tavandı ama içi bordoydu, gri olanını sordum gemide dediler 1 hafta içinde teslim aldım..
tekrardan hayırlı olsun ;)
Aracın hayırlı olsun, valla ben pek bekledim diyemem, Punto Evo aklımda bile yoktu, gittim beğendim ellerinde 1 tane vardı baktım beyaz açılır tavandı ama içi bordoydu, gri olanını sordum gemide dediler 1 hafta içinde teslim aldım..
tekrardan hayırlı olsun ;)
Teşekkür ederim olay tamamen kısmet meselesidir
Ben birmot.un kapısından içeri girmeden önce
Dedim ki allahım hayırlı ise olsun bu iş değilse engel ol
Kismetimde hangisi var sen daha iyi bilirsin dedm
Kısmet bundaymış nasip meselesi herkes nasibini alır
Bu arada ben bayideyken içerde siniri bozuk bi müşteri vardı
Hayırdır noldu dedim ,
Kredili araç aldım kasko zorunlıymış diye aracını teslim etmemişler
Bu doğrumu acaba
circassiancomis
21/12/2010, 15:54
evet doğru kredili ise kasko yaptırmak zorunda full kasko hemde 1066 tutmuştu benim kasko bi sendikaya üyeymişiz indirim oldu 870 liraya mâl olmuştu