Orijinalini görmek için tıklayınız : Silecek..
insomnia06
19/12/2010, 15:27
dün gece cinnah da bir arkadaşın mekanına gittim,arabayıda kapıda ki çocuklara bıraktım.neyse aradan 1saat geçti geçmedi,çocuğun biri yanıma gelip abi kırmızı punto senin mi dedi,evet dedim,abi gelmen lazım dedi.neyse dışarıya çıktım bir ekip arabası bekliyo kapıda.kadının biri benim arabanın büyük sileceğini ve bir mercedesin sileceğini kırıp kaçmış.elemanlar kovalamış hangi apartmana girdiğini falan görmüşler ama tabi daire numarasını bilmiyorlar.polisler şikayetçimisin dedi,şikayetçiysen arayıp bulcaz dedi.bende gece gece elin manyağıyla uğraşmayın dedim,neyse tutanak tutuldu vs vs..o tutanakla kaskodan değişimi yaptırabiliyorum değil mi arkadaşlar?bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
eexelanss
19/12/2010, 15:47
Geçmiş olsun kardeş..
ykaya1983
19/12/2010, 15:52
O nasıl kadınmış öyle:))ne yapacakmış arabaların sileceklerini
geçmiş olsun.. manyak dolu etraf!!
Erdem Bozdağ
19/12/2010, 16:20
eğer kaskonuz bozulmadıysa şimdiye kadar bir silecek için hiç uğraşmayın bence
yok eğer zaten kasko bozulduysa sorulabilir kaskonuza değişim için
geçmiş olsun
abulbul08
19/12/2010, 17:08
Çok geçmiş olsun.
benim arabanın kapısınada biri tekme vurup kaçmıştı. çamurlu aykkabı ile vurduğu için kapıyı çizmişti. ortalıkta vatan haini çok
böyle vurdum duymaz,düşüncesiz insan çok gerçektende...arabanızı bıraktığınızda başına ne gelebilir diye düşünüyoruz artık....hafta içi benimde aracımın ön çamurkuk kısmında kapısı hayvanca açan biri yüzünden bir vuruk oluştu...ama şahsiyet aracımda telefon numaram bulunmasına rağemn açıp böyle böyle bir problem oldu...kusura bakmayın yaptırabilirim diye bir telefon bile açmadı...
Hatırlarmısınız bilmiyorum ama Şener Şen ile Ayşen Gruda nın bir filmi vardı Kadın durmadan arabanın silecekleri kırıp gidiyordu Kişiler birbirine karışmıştı filmde Sizinkide öyle olmasın Yoksa normal psikolojide bir insanın duran arabanın sileceği neresine batarki tutup kırar
Şaka bir tarafa geçmiş olsun İyiki boydan boya kaportayı çizmemiş
GP COSKUN
19/12/2010, 19:49
elinizde polis tarafından tutulmuş tutanak mevcut ise tabiki kaskodan karşılanır ama
bana sorarsan silecek için kaskoyu bozdurmak mantıklı gelmiyor bana kaskoyu yenileteceğin zaman daha çok zarar edersin
geçmiş olsun abi kaskonda hasarsızlık koruma klozun yoksa hiç elleme kaskoyu.
bak jant lastik paraları nereye gidiyo :D:D
SRDR KRKC
20/12/2010, 00:12
Silecek Hasarsızlık Bozmaz Kardeşim Tutanakla Servise Git Taktır Sileceğini Ama Servistede Söyle Kasko Diye Faturayı Abartmasınlar O Zaman Sıkıntı Olur.
asimsendogan
20/12/2010, 00:34
Bence de kaskonun delineceğini zannetmem. Hele ki polis tutanağı varsa daha kolay olur iş.Bundan önceki aracım Megane da durduk yere arka cam patlamıştı.Kasko delinmemişti.Silecek koltukta küçük yırtık yada kaportada küçük göçükler gibi full kaskolarda küçük çaplı onarım olarak geçiyor bildiğim kadarıyla.
WiSTaRiA
20/12/2010, 00:38
Çok geçmiş olsun etraf manyak dolu :D
Hasan cok gecmis olsun enteresan bir durum ve cok komik hangi akli mantiga yapmis enteresan .. Silecek kaskoya girer sag sol takimi 30 tl eger kasko bozulursa ellettirme bozulmazsa degistirtebilirsin fakat servis faturayi abartirsa yine basin agrir..
crunonur
20/12/2010, 01:32
çok ilginç ya sapıklaşıyor artık insanlar napıcakmış sileceğini arabanın ruh hastası çok ilginç bi o kadarda komik bir olay geçmiş olsun ne diyelim :)
insomnia06
20/12/2010, 12:15
teşekkürler arkadaşlar,servet düşmanı dolu etraf valla,insanlar zevk için böyle şeyler yapar hale geldi..kasko zaten bozulmuştu,yazın köpeğe vurmuştum tampon falan değişmişti o yüzden kaskodan hallettircem yine hasarı..kimsenin başına gelmemesi dileğiyle..
insomnia06
20/12/2010, 12:23
geçmiş olsun abi kaskonda hasarsızlık koruma klozun yoksa hiç elleme kaskoyu.
bak jant lastik paraları nereye gidiyo :D:D
:)geçen hafta gittim beğendiğim janta bakmaya,500tl dedi pazarlık yapmadım daha, beyaz çok kollu.onarım görmemiş jant fakat bazı yerlerinde boya kalkmaları var onları lokal olarakmı boyatmak gerekiyor acaba.internetten biraz araştırdım komple jantı kumlayıp tekrar boyamak daha iyi oluyormuş falan filan.ne yapacağımı bilemez haldeyim ozancım jant konusunda:)
Silecek Hasarsızlık Bozmaz Kardeşim Tutanakla Servise Git Taktır Sileceğini Ama Servistede Söyle Kasko Diye Faturayı Abartmasınlar O Zaman Sıkıntı Olur.
Kötü niyetli teminatlar kısmından kasko işlem yapar.
Konunun dışında olacak ama, Serdar bey size olacak bu sorum. Mesajlarınızdan dikkatimi çekti, her kelimenin ilk karfine cümle başı ya da özel isim niteliğinde büyük harfle başlıyorsunuz. Profilinizden öğretmen olduğunuzu okudum. Yanlış anlamayın bende biraz takıntı bu hal. Yeni nesil zaten yeterince bozuk bir türkçe ile konuşuyor :) Bizlerin daha iyi örnek olmamız gerektiği kanaatindeyim. Forumun samimi ortamından etkilenerek bu konuyu yazmak istedim, yanlış anlaşılma olmasın lütfen... Saygılar..
zafermutlu
20/12/2010, 12:40
Hatırlarmısınız bilmiyorum ama Şener Şen ile Ayşen Gruda nın bir filmi vardı Kadın durmadan arabanın silecekleri kırıp gidiyordu Kişiler birbirine karışmıştı filmde Sizinkide öyle olmasın Yoksa normal psikolojide bir insanın duran arabanın sileceği neresine batarki tutup kırar
Şaka bir tarafa geçmiş olsun İyiki boydan boya kaportayı çizmemiş
geçmiş olsun manyak dolu etraf. millet deliye hasret biz akıllıya:)
benim de ilk aklıma bu film geldi:D
murad0983
20/12/2010, 15:34
arkadaşlar evo mu alalı 20 gun oldu arka silecekten bir ses geliyor garc gurc cam sesi ne yapsam ben bu sileceğe bilemedım
arkadaşlar evo mu alalı 20 gun oldu arka silecekten bir ses geliyor garc gurc cam sesi ne yapsam ben bu sileceğe bilemedım
servisinize gidin, muhtemelem silecek kolunda bi ayarlama yaptıktan sonra düzelecektir..
murad0983
20/12/2010, 15:44
daha pratik bir çözüm önerisi olan ?
insomnia06
20/12/2010, 23:42
değiştirttim bugün silecek kolunu.kol tek olarak satılıyor fakat süpürgeler takım olarak satılıyormuş yani benim sol silecek kolu kırıkdı ama sağ süpürgeliğide almak zorunda kaldım.35tl verdim.kasko karşılayamazmış çünkü tutanakda sol kırık yazıyormuş vs vs..neyse bununla geçmiş olsun..
Geçmiş olsun,
hiç ugrasma ya kosko felan :)
Başımın gözümün sadakası olsun de yenisini al:)
Grande Punto, Evo, Linea, Banana Muz Silecek Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/main/grande_punto_evo_linea_banana_muz_silecek-5-0-13.html)
30 TL gibi bişey zaten.
değiştirttim bugün silecek kolunu.kol tek olarak satılıyor fakat süpürgeler takım olarak satılıyormuş yani benim sol silecek kolu kırıkdı ama sağ süpürgeliğide almak zorunda kaldım.35tl verdim.kasko karşılayamazmış çünkü tutanakda sol kırık yazıyormuş vs vs..neyse bununla geçmiş olsun..
abi kaskon hangi şirketten, anadolunun bu yanını seviyorum bi beyanla herşeyi yapıyolar.
Hasan geçmiş olsun arkadaşım,
ruh hastaları çoğaldı malesef, umarım hemen hallolur.
Allahtan daha da büyük bi zarar vermemiş diyelim, tekrar geçmiş olsun
insomnia06
23/12/2010, 11:23
abi kaskon hangi şirketten, anadolunun bu yanını seviyorum bi beyanla herşeyi yapıyolar.
anadolu sigorta ozancım,yazında ufak bir kaza yapmıştım tatildeyken.köpeğe vurdum ve arabayı servise bıraktım bana yeni araba verdiler hatta burada konaklamak isterseniz günlük 275tl limitiniz var istediğiniz bir oteli ayarlarız demişlerdi 3gün için.ben arabayı alıp tatilime devam etmiştim..
abi ozaman kaskodan yaptırabilirdin, ben beyan yazıyorum oluyo bitiyo hiç tutanak filan vermiyorum.
Kriminal
23/12/2010, 13:27
Aynen beyan geçerli...
zafer murat
26/12/2010, 12:47
arkadaşlar servislerde ön cam silecek silgisi alan varmı güncel fiyatları nedir ?
eyer kaskon fulse bozulmadan deyiştirebilirsin. geçmiş olsun
arkadaşlar servislerde ön cam silecek silgisi alan varmı güncel fiyatları nedir ?
ön cam silecekleri takımıyla birlikte 70 olması lazım. eğer kırık çıkık yoksa sadece lastiklerini değiştirim 2 liraya mal edebilirsiniz :D
Silecek elimizde mevcut komple sag sol takimi 30 tl dir .
www.kemaloto.com adresine girip bakabilirsiniz ..