Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar.
Arkadaşlar merhaba, ben Vedat.
Ağustos ayında almış olduğum 2008 model GP Fire ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Kocaeli'de oturuyorum. Kocaeli'de oturan üyelerin servis tavsiyesi olursa çok memnun olurum.
Saygılar,
tutkuaydin41
19/12/2010, 13:07
hosgeldınız. keyıflı aktf forumlar..
bende kocaelidenim gıttıgım serwıs yılmaz oto suanlık memnunum..
hoşbuldum. Tavsiye için teşekkür ediyorum. Ama dün 40.000 bakımı için 405 lira fiyat verdiler benzinli araç için. Servislerde artık selenia kullanılmıyormuş, daha pahalı bir yağa geçmişler :S
Bana fiyat çok yüksek geldi. Alternatif düşünüyorum ama ilk aracım olduğu için neresi iyidir neresi kötüdür bilemiyorum.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz...
iyi forumlar...
hoşgeldin keyifli forumlar
Teşekkürler arkadaşlar sağolsun.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
StrawBeeRy
19/12/2010, 15:09
hosgeldiniz keyifli forumlar
abulbul08
19/12/2010, 19:31
hoşgeldiniz
GP COSKUN
19/12/2010, 19:33
GrandePuntoTR'a Hoş geldin vedat Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
ademtahir
20/12/2010, 09:37
hoşgeldiniz..
hosgeldın keyıflı forumlar