PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GP 2007 active fiyatı

emjoy's
19/12/2010, 02:22
bende yenı alıcam arabamı 2007 g.p 78000 kaza degısen boya yok servıse gosterdım. 19000 tl bu fıyat sizce nasıl arkadaslar.

caner_ege
19/12/2010, 05:23
canım kardeşim aracı biraz pahalı buldum açıkcası ben 6 aralıkta aldım aracımı 36.000 de 2008 g.p fire active çelikçant vs. orjinal nikalajların hepsi... kme marka sıralı sistem vardı birde aracda 19,250 ye aldım biraz pahalı geldi fiyat daha detaylı bi araştırma yap istersen derim ben.... şimdiden alcağın araç hayırlı olsun diyorum kazasız belasız sürüşler dilerim.... allah kimsenin tekerine taş deydirmesin.... saygılar

chief
19/12/2010, 11:47
Araç biraz pahalı gibi. Ben 2009 model serie 2, 8000km'deki Punto'mu 22000tl'ye satmayı düşünüyorum.

uzuncocuk
19/12/2010, 11:54
18500 iyi fiyat olur.... bır arabada 500 tl ıle ne pahalı ne ucuz olur begendıysen mesele yok.....

tutkuaydin41
19/12/2010, 11:54
dızel heralde arac fıyat cok iyi..

emjoy's
19/12/2010, 14:44
evet arac dızel

emjoy's
19/12/2010, 14:46
cevap yazan arkadasların hepsıne tesekkurler...

GP COSKUN
19/12/2010, 20:11
araç söylendiği gibi temizse dizel olduğu içinde fiyat iyi
beğendiyseniz alın

takres
19/12/2010, 20:17
araç dizelse fiyat gayet güzel

34ozkankurtuldu34
19/12/2010, 20:17
Ya bu millet piyasayı düşürmeye ne kadar bayılıyor anlamıyorum herkez birgün gelip elinde ki aracı satacak o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum bırakın kim ne kadara alırsa alsın piyasayı düşürmeyin ben inadına satmıyorum ama gün gelip hepimiz satacagız sonuçta bu nedenle herkez fikrini bence kendine saklasın bazen alakasız yorumlar yapan var bunlar üzerine alsın bu yazdıklarımı...

GP COSKUN
19/12/2010, 20:25
Ya bu millet piyasayı düşürmeye ne kadar bayılıyor anlamıyorum herkez birgün gelip elinde ki aracı satacak o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum bırakın kim ne kadara alırsa alsın piyasayı düşürmeyin ben inadına satmıyorum ama gün gelip hepimiz satacagız sonuçta bu nedenle herkez fikrini bence kendine saklasın bazen alakasız yorumlar yapan var bunlar üzerine alsın bu yazdıklarımı...

ben onları arabalarını satmak için ilan verdiklerinde görecem özkan :ryb:

34ozkankurtuldu34
19/12/2010, 20:33
ben onları arabalarını satmak için ilan verdiklerinde görecem özkan :ryb:

Bence formda araç satılımı ile ilgili ilan verilmemeli ve yorum yapılmamalı amacımız burda bir pazar kurmak ve kazanç elde etmek degil bunu kesin olarak yasaklanmasını talep ediyorum araç satılımını kaldıralım bence gitsin başka yerde satsın parça ve aksesuar olabilir biribirmizzle paylaşımız budur araç ilanlarını formdan kaldırmalıyız bence coşkun diger arkadaşlarla bu konu hakkında görüşelim ve bence buna bir çözüm bulalım derim...Aracını satacak adam bile sırf forma bu nedenle üye oluyor araştırın kayıtlardan birçok kişi bu nedenle burda aktfi degil form içerisinde ondan ziyade olur olmaz yorumlar oluyor piyasayı düşürmeye kimsenin hakkı yok bence gün gelip hepimiz satacagız yenisine niyetlendigimizde ama yorumları gördügümde hakikatten üzülüyorum bence bu gibi konuları moderatör ve yöneticler engellemeli ve formda araç satışı kaldırılmalı...

GP COSKUN
19/12/2010, 20:50
bu konu uzun zamandır bizimde gündemimizde çözüm için uğraşıyoruz ama
ilan vermeyide yasaklayamayız burada üye olup aracını satanda oldu forumdan araba alanda oldu faydasınıda gören çok oldu ama benim kafamda bir proje var ilanlar bölümünü foruma katkı sağlayacak sembolik ilan ücreti karşılığında ilan açılacak bir statüye kavuşturmak istiyorum
ayrıca erdiylede konuşup fiayatın abartılı derecede düşük yada yüksek olması durumunda açılan ilanın yayınlanmaması için modere edilmeyeceği hakkında ortak bir fikir vereceğiz

bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde gelişmeler olursa herkesle yönetim olarak paylaşacağız

34ozkankurtuldu34
19/12/2010, 20:57
Bence müthiş bir fikir hem forma katkı saglar hem bakarız bakalım sadece satmak için ve piyasayı düşürmek adına yorum yapanlar olacakmı bence sadece ilan olmalı yorum kısmı birebir msglaşılmalı pisaya düşürülmemeli hayırlısı diyelim süper bir fikir bence sahibinden . com daki gibi sadece ilan ve kişiler arasında msglaşarak paylaşım gerçekleştirilmeli umarım en kısa zamanda çözüm bulunur erdiye yazdım bu konuda umarım bişeyler çıkar çünkü can sıkıcı durumlar ortaya çıkıyor...

StrawBeeRy
19/12/2010, 21:01
ben bunu defalarca söyledim ama ben yanlış söylüyorum ben milleti kazıklamak istiyormuşum gibi anlaşıldı artık bu konuda konuşmak istemiyorum sonuna kadar katılıyorum..

izoci
19/12/2010, 21:15
ben bunu defalarca söyledim ama ben yanlış söylüyorum ben milleti kazıklamak istiyormuşum gibi anlaşıldı artık bu konuda konuşmak istemiyorum sonuna kadar katılıyorum..
aynen katılıyorum

reddragon
19/12/2010, 22:33
değişen ve boya olmaması çok iyi. eğer dizel motor beyin ve parçaları, direksiyon motörü gibi pahalı aksamlar da sağlamsa bence fiyat alınası. saygılar!

SRDR KRKC
19/12/2010, 23:36

Bu Sitede O KAdar Söyledim Bu Konuda O Kadar Yorum Yaptım Arkadaşlarımız Hala Galerici Gibi Öldürüyorlar Saolsunlar :)
19 Bine Hatasız GP O Paraya Bedava O KAdar ...

emjoy's
22/12/2010, 18:51
Degerlı yorumlarınız için teşekkürler arabayı aldım ılk arabam gercekten cok hosuma gıttı yani on numara...

GPS2
22/12/2010, 22:47
Degerlı yorumlarınız için teşekkürler arabayı aldım ılk arabam gercekten cok hosuma gıttı yani on numara...güle güle kullan...iyi araba uygun fiyat emin ol...şirketlerin filo*dan çıkma araçları bile daha pahalı...bi araştırın görürsünüz...temiz ise canınızı sıkmayın...birki referans fiyat verebilirim ancak boşver ...bu işler herzaman böyledir alana pahalı satana ucuz gelir...yapacak çok fazla birşey yok...:mellow00:

ykaya1983
22/12/2010, 23:00

yüzde yüz katılıyorum.Çok doğru söylemişsiniz.

fortune
22/12/2010, 23:11
bende katılıyorum gerçekten aynı model hararet göstergesi bile olmayan bir A seğmenti opel corsa için 22-23 bin tl isteniryorsa bizim puntolar değerini fazlası ile hak ediyor bence.Yedek parça desen ucuz,servisler yaygın daha ne olsun abicim ya.