Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep topçuoğlu yıllık bakım
arkadaşlar bugün yıllık bakım için Gaziantep topçuoğlu fiat servisten fiyat aldım ne değişir ne kadar tutar diye. polen filtresi ,yağ değişimi, yağ filtresi değişimi 155 lira tutar dediler. sizce fiyat nasıl? selenia kullanıyorlar bildiğim kadarıyla bunun lt si kaç lira? bizim fire a kaç lt koyacakar. fiyat biraz uçuk gibi geldi bana sizce nasıl? araç km si 13500.
kaptan_ahab
18/12/2010, 21:50
29/10/2010 tarihinde yetkisiz serviste yapılan bakım ve maliyetlerini aşağıya yazıyorum.
Castrol Edge 5-30 motor yağı 70-TL.
Yağ Filtresi 10-TL.
Hava Filtresi 12-TL.
İşçilik 20-TL.
ykaya1983
18/12/2010, 23:13
Hocam bana göre Türkiyenin en berbat servislerinden birisi.Belki lpg li olduğunu bilseler yıllık bakım da yapmazlar
selamlar
6 kasımda Ağaçlıda yağ,yağ filitresi hava filitresi değiştirdim.
servislerde yağın litresi çok pahalı.yağınızı yanınızda götürebilirsiniz blok muhafiyeti yasası çıktı.
diğer filitreler ucuz zaten, orjinal kullanın.işçilik için pazarlık edin. vaktiniz varsa hafta içi sabah götürün.
yetkisiz servisleri yağ bakımlarında olsun tercih etmeyin.
en azından yağ bakımlarını yetkili servisde yaptırın km kaydınız olsun, ileride satarken çok faydası olacaktır.
Hocam bana göre Türkiyenin en berbat servislerinden birisi.Belki lpg li olduğunu bilseler yıllık bakım da yapmazlar
valla hocam lpg olduğunu biliyorlar seslerini çıkaramıyorlar :D forum internet filan sohbeti ettikten sonra.
eğer yağı yanımızda götürebiliyorsak fiyat biraz daha iner gibi geliyor bana. 120 ye anlaşırız artık :D
Önemli olan yıllık bakım dahilinde nelerin değişmesi gerektigidir.Bu konuda benim bildiklerim şunlar.
1-Hava Filtresi
2-Yag filtresi
3-Yağ
4-Benzin filtresi
5-Polen filtresi
Benim bildiklerim bunlar bu konuda daha başka neler yapılacaksa alta sıralayabilirmisiniz?Biz de buna göre fiyatları alıp ona göre karşılaştırıcaz Topçuoğlu fiat servisinin fiyatlarını.Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...