Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok önemli!! Facebook ve E-Posta Hacklenmesi

pilotender
16/12/2010, 22:31
Değerli arkadaşlar, dün, kullanmakta olduğum iki tane g-mail hesabım, bir adet mynet e-posta hesabım ve Facebook hesabım, kendilerini şeriatçı ve anti-kemalist bir grup olarak tanımlayan Cyber-Islam CIT adlı bir hacker grubu tarafından hacklenmiştir. Elebaşları Murat Uzun adlı bir şahıstır. Bu grubun bir sayfası da mevcut internette. Linklerini buraya ekliyorum. Cyber-Islam CIT || MuRaTHoCa44 Bilişim-Network Securtiy | NetworkedBlogs Facebook'ta (https://apps.facebook.com/blognetworks/blog/cyber-islam/) Facebook profilim , içlerinde forumumuzdan bir arkadaş da dahil olmak üzere küfürler ediliyormuş. Gerçekten derin üzüntü içerisindeyim. Bunu yapanların Allah bin türlü belasını versin. Sadece Allah'a da bırakmayacağım. Dilekçemi yazdım ve yarın savcılığa gideceğim. Lütfen konuyu dikkate alınız ve nasıl önlemler düşünebilirseniz vakit kaybetmeden yapınız. Ben bugün bilgisayarıma format attım mesela. Facebook profilimde ekli olan arkadaşların beni öncelikle şikayet edip engellemelerini, daha sonra da facebook arkadaş listelerinden çıkartmalarını istiyorum. Herkese saygılar.

takres
16/12/2010, 22:33
geçmiş olsun abi ya dünyada başkalarına zarar vererek mutlu olan insanlar var maalesef

pilotender
16/12/2010, 22:46
Teşekkür ederim Serhat. Yolda izde keşke karşıma çıksalar...Şerefsizim gözlerinin yaşına bakmayacam o kadar sinirliyim ki... Yarın savcılığa gideceğim ama savcılık ne kadar önemseyecek bu durumu tartışılır. En azından, kötü şeyler yaparlarsa benimle akası yok, bakın ben savcılığa şu tarihte vermişim dilekçemi demek için gideceğim.

izoci
16/12/2010, 22:56
gçmiş olsun abi ya bide islam diyolar :S

GP COSKUN
17/12/2010, 00:31
konuyla ilgili banada mailin ulaştı
uyardığın için sağol ender senin adına üzüldüm kardeşim

sezerism
17/12/2010, 00:46
Merhaba = ya bunlar nasıl insan bizim sitemizde işleri ne gitsinler israille uğraşsın . Amerikayla uğraşsınlar . Madem islam için yapıyorlar islam dininin asıl düşmanları onlar.

femoli
17/12/2010, 01:24
Terbiyesizligin bu kadari malesefki yapilacak bisi yok mumkun oldugu kadar sisteminizi temiz tutun ( taratarak ) ve sifrelerinizi alt tusu ile karakter olusturarak yapin .. Zaten gerisi allaha kalmis ...

VooDoo
17/12/2010, 02:58
teşekkürler ama bence konu sanki yanlış yere açılmış.. mod arkadaşlar gerekli kısma taşırlar umarım..

WiSTaRiA
17/12/2010, 03:00
Bilişim suçları müdürlüğüne başvurmanı öneririm... Dikkate alacaklardır seni... Geçmiş olsun...

VooDoo
17/12/2010, 03:03
Bilişim suçları müdürlüğüne başvurmanı öneririm... Dikkate alacaklardır seni... Geçmiş olsun...

abi senin imza kısmına reklam verebiliyo muyuz :D

WiSTaRiA
17/12/2010, 03:29
Verebilirsin tabiki...

JASMINE
17/12/2010, 09:19
Ender geçmiş olsun. Orçun'un da dediği gibi bilişim suçları müdürlüğü bu tarz konular ile ilgileniyor ve sana yardımcı olacaklardır.

ademtahir
17/12/2010, 10:24
hotmail ve facebook hesaplarınız şifrelerini geri alabilirsiniz arkadaşlar..
diğer mynet ve g-mail hakkında bilgim yok.

xcruelx
17/12/2010, 10:29
Hackerlık aslen iyi bir bilgisayar bilgisinin, bazı psikolojik sorunları ve amaçsız olan insanlar (çoğu ama hepsi değil) tarafından, sadece ve sadece kendini tatmin, yani bir çeşit mastürbasyon (kaba oldu ama öyle) yapma şeklinde kullanmasına döndü. Yani firmanın yada bir ülkenin yada bir topluluğun sitesini mesaj uğruna hacklemeyi anlarım. Yunanistanla aramız soğukken yunalıların Atatürk alehindeki sitelerini hacklemişlerdi. Bu güzel mesela.
Ama kendi halinde bir vatandasın, mailini, facebook unu hackleyip, sağa sola küfür etmenin tek amacı olabilir. Şahsı madur duruma düşürüp onun acizliğini görüp kendini tatmin etmek. Zaten psikologların düşünceside bu. Bencede hakkınızı arayın.

VooDoo
17/12/2010, 11:32
hotmail ve facebook hesaplarınız şifrelerini geri alabilirsiniz arkadaşlar..
diğer mynet ve g-mail hakkında bilgim yok.
nasıl alıcaz abi benim bi tane hotmail adresimin şifresini unuttum :)

ademtahir
17/12/2010, 11:44
nasıl alıcaz abi benim bi tane hotmail adresimin şifresini unuttum :)
tuncaycım bu numarayı arıyorsun Microsoft İletişim Hattı
444 6787(MSTR) sana bir adres söylecekler ben şimdi baktım ama bulamadım unutmuşum bulamadım :) o adreste mail adresin ile bilgileri tam eksiksiz yazman gerekiyor yani adamları inandırman lazım eğer o adresin senin olduğuna inannırlarsa sana şifre yenileme linki gönderiyorlar ve yeni şifre oluştuyorsun..
benim face ve mail hesaplarım çalınmıştı bu yolla geri aldım ve kullanmaya devam ediyorum

VooDoo
17/12/2010, 12:28
tuncaycım bu numarayı arıyorsun Microsoft İletişim Hattı
444 6787(MSTR) sana bir adres söylecekler ben şimdi baktım ama bulamadım unutmuşum bulamadım :) o adreste mail adresin ile bilgileri tam eksiksiz yazman gerekiyor yani adamları inandırman lazım eğer o adresin senin olduğuna inannırlarsa sana şifre yenileme linki gönderiyorlar ve yeni şifre oluştuyorsun..
benim face ve mail hesaplarım çalınmıştı bu yolla geri aldım ve kullanmaya devam ediyorum

tamam abi arıcam şimdi

evolodi
17/12/2010, 13:26
üniversitedeyken ben de hack yapiyodum bunlar cyber warrior genel de hizbullah takimi amerikan israil sitelerine saldiriyolar :D

ademtahir
17/12/2010, 13:43
üniversitedeyken ben de hack yapiyodum bunlar cyber warrior genel de hizbullah takimi amerikan israil sitelerine saldiriyolar :D
kesin benim şifreleride sen çalmışındır :D

VooDoo
17/12/2010, 14:14

kardeşim sallama din kardeşiyiz... sen git kamyon lastiği değiştir :D

evolodi
17/12/2010, 18:16
kesin benim şifreleride sen çalmışındır :D
seni çalcam ben :D

kardeşim sallama din kardeşiyiz... sen git kamyon lastiği değiştir :D
lastik yerine seni takacam oraya :D

pilotender
20/12/2010, 01:56
Onur Bey merhaba. Madem bu işlerden anlıyorsunuz. Lütfen bana facebook hesabımı ve g-mail adresimi nasıl geriye alabileceğim konusunda yardım eder misin? Bu adamların aşırı dinci bir gruba üye oldukları zaten yazdıkları mesajdan anlaşılıyor. Bu adamların benim gibi dinle kitapla ilgili paylaşımları olmayan, israil ve amerika lehine bir paylaşımı da olmayan birisi ile ne işi olur bunu anlayamadım.

Diğer bir sorum ise, Niksar/Tokat'ta yaşıyorum. Burada zannediyorum ki bir bilişim suçları birimi yok. Ben savcılığa şikayet de ettim bu durumu. Dosya açıldı ama birşey çıkmaz dediler bana. Bahsettiğiniz birimin bir merkezi mi var acaba yoksa her ilde mevcut mudur? Ben nasıl ulaşabilirim. Facebook'da aile fotoğrafları, nişanlımla olan fotoğraflar filan var ve endişeleniyorum dolayısıyla. Sayfamı hackleyip arkadaşlarıma küfreden insanların, bizim fotoğraflarımızı başka yerlerde kullanmayacağını nereden bilebilirim öyle değil mi?