Orijinalini görmek için tıklayınız : Pastel evo beyazımı metalik beyazmı
arkadaşlar merhaba bende evo sahibi olcam inşallah.sipariş verildi ocagın ilk haftası gelecek inş. yalnız rengi pastel evo beyazı , metalik beyazımı olsaydı diye soru işareti var kafamda arasındaki farklar nedir acaba
Metalik beyaz gri gibi duruyor,saf beyaz istiyorsan pastel beyazını tercih etmelisin,metalik beyaz alma derim bizde aynı renk Evo var,piyasada çoğalmasınlar çok tatlı bir renk...:)
Chevaliers
16/12/2010, 10:04
Bende pastel beyaz var, çok şık duruyor.Metalik beyaz görmedim trafikte falan hiç ama, resimlerden gördüğüm kadarı ile bildiğin gri ya.beyaz ile alakası yok.
kesinlikle pastel beyaz kendini çok belli ediyor... süt beyazı bildiğin.. metalik içine kül düşmüş sütü andırıyor :)
edelsang
16/12/2010, 11:07
valla pastel beyaz al :)
herkesde metalik beyaz olursa bizim ayrıcalığımız olmaz :D
Murat 1979
16/12/2010, 12:51
pastel beyaz bana göre ama zevk meselesi
krakercocuk
16/12/2010, 14:22
metalik beyaz beton renginin aynısı..çok güzel geliyo gözüme..diğeri bildiğin beyaz:D
Pastel beyaz normal bilindik beyaz:)...Metalik ise bazen beyaz kapalı havalarda hafif gri ton.Açık havalarda beyazımsı.Bazen öyle oluyor ki bu arabamı beyaz diyorlar.:)...
En iyisi bayiden bak sen karar ver.
hayırlı olsun tabiki sizin tercihiniz fakat benm öğrenmek istediğim siparişi nezaman verdiniz ve kesin teslim alma tarihi bellimi? ve hangi özellkleri tercih ettiniz
StrawBeeRy
17/12/2010, 00:28
ben olsam metalik alırım çok yakışıyor evoya
arkadaşlar sagolun tavsiyeleriniz için,p.tesi günü sipariş verildi.ocagın ilk haftası teslim edilcek.standart Fire Active 1.4 benzinli tercih edildi
sezerism
17/12/2010, 01:00
Arkadaş hayırlı olsun beyazda güzel.
StrawBeeRy
17/12/2010, 01:03
hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsınız
arkadaşlar sagolun tavsiyeleriniz için,p.tesi günü sipariş verildi.ocagın ilk haftası teslim edilcek.standart Fire Active 1.4 benzinli tercih edildi
ben kasım 11de sipariş verdim beyaz için haala bekliyorum artık sabrımda kalmadı gidip fort fiesta bakıcam. beyaz renk 1 aydır yok ve gelenler arasındada yok dediler yoğunluk olduğu için sipairş veremiyoruz gelen ilk aracı verxz dediler ama benm tercihim 1.3 dizel dynamic
hayırlısı olsun inşallah taahhüt ettikleri süre içinde alırsınız aracı