Orijinalini görmek için tıklayınız : Evonuzdaki xenon markası
Sonunda radyodakı cızırtı sebebı buldum xenonlardan kaynaklanıomus bugun servıse gıttım we sokturdum oscar marka kısa xenon uzun halojen olanından takmıslar.Evolarda xenonda boyle sorunlar oluo dendı ama bana gore daha kalıtelı bı xenon alırsam bole bı sorun yasamayacagımı dusunuoyorum sizin araclarda bole bı sorun warmı?Marka olarak ne onerırsınız?uzun kısa xenon olsun ıstıorum
Auto vision nasıl bır markadır kullanan warmı aramızda?
Cyclone var istersen fiyatı 195 tl , montaj dahil ..
Radyoda fln cızırtı yspıormu mehmet abi? autovision nasıldır bilgin warmı?
bilmiyorum ben onlarca punto evoya taktım hiç birinde bir sıkıntı yok :) hem marka hemde garantili.. diğer markayıda bilmiyorum ..
zafermutlu
15/12/2010, 14:58
phılıps xenon 6000 lik çızırtı yok. mtec vardı ikinci el onda çızırtıyı bilmiyorumda zaten göstermiyordu:)
beyaz evo80
15/12/2010, 15:06
8000kelvin pmx taktırdım sorunsuz :)
8000k hıd marka cızırtı yok ama selektör yapınca pat diye hafif bir ses geliyor
arkadaşlar evonun orjinalinde zenon yok diye biliyorum yanılıyor olabilirim peki dışardan yapılacak bir müdahalede elektrik ile ilgili servis garanti dışına bırakma şansı var mıdır ???
edelsang
15/12/2010, 19:12
bende almayı düşünüyorum
philips alıcam büyük ihtimal uzun kısa
kısalara hx? uzunlara hx? alıcam bilmiyorum birde philips nereden bulabilirim ? :D
tabi sorun çıkarmıcak olan modellerinden arıza lambası cızırtı falan yapmıcak bişi
bende evo yok grandepunto var ama çok şükür 2 takım xenon var hiç sorun olmadı mehmet abiden aldım 8000k shark...
Punkre4s
15/12/2010, 19:58
8000 yerine 12000 filan oldugunda bu kelvin değeri görüş mesafesi artıyor mu yada sorun yaşarmıyız ??
SKELETER
15/12/2010, 20:24
Benim cızırtı yokta karşıdan gelen sövüyor farkediyorum. Üstelik yetkili serviste yaptırdım. 140 tl ye taktılar. İki kez servise girdi. Birincide sağ yada sol farlardan biri durup dururken sönüyordu. İkincide ayarsız bu millet işaret ediyor gözlerini alıyor dedim. Hallettik dediler hallolan bir şey yok.
Servislerde takılırsa garantı dısı kalmıyor servıs sorumlu oluyor ama son zmanlarda xenonlar aracların elektrık sıstemlerını cok etkılemeye basladı nedense
StrawBeeRy
15/12/2010, 21:02
xenonlarda seslektör yaparken balansladan ses gelir problem olucak bir ses değil
bende sislerde mehmet abinin shark marka xenonları kısalarda cylone kullanıyorum(farlarım farklı uzunlarda yok) şuana kadar sorun yaşamadım düşünüyorsanız femoli abiyle irtibata geçin elinden geldiğince yardımcı olur
Sonunda radyodakı cızırtı sebebı buldum xenonlardan kaynaklanıomus bugun servıse gıttım we sokturdum oscar marka kısa xenon uzun halojen olanından takmıslar.Evolarda xenonda boyle sorunlar oluo dendı ama bana gore daha kalıtelı bı xenon alırsam bole bı sorun yasamayacagımı dusunuoyorum sizin araclarda bole bı sorun warmı?Marka olarak ne onerırsınız?uzun kısa xenon olsun ıstıorum
Bende xenon falan yok ama radyo da ses var. Bence ondan değil bu radyodaki cızırtının pazarizitin sebebi.
arkadaşlar xenon takmayı bende düşünüyorum ancak sisler direksiyonu döndürünce yanıyor biliyorsunuz,buna nasıl bi önlem aldınız.biri xenon biri sarı lamba hoş olmaz gibi.sislere de takayım diyorum devamlı yan kapan sorun olmazmı bilgisi olan varmı acaba...
hidalban
19/12/2010, 01:11
menülerden sislerin dönüşlerde yanmasını iptal edebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam
hidroliq
08/03/2011, 16:35
grande puntoların sis ampullerinin kodunu bilen varmı arkadaşlar ? far ampulleri h4 olduğunu öğrendim, ama sis lambalarının kodu lazım. yurt dışında uygun fiyatlı ampuller var oralardan bulmaya çalışacam.
h 1 sislerde kullanılan tip,h 4 farlar dostum.evolarda ise farlar aynı sisler h 11 diye biliyorum
edelsang
08/03/2011, 22:14
bende shark marka xenon war çok gözü alıyor karşıdakinin mercek yaptırmayı düşünüyorum ama orj. farıda bozmak istemiyorum ya ne yapıcaz :S
NyhatShu
09/03/2011, 11:02
MFK no problem :d
4 Ay kadar önce MFK marka Farlara H4, Sislere H11 montaj ettim arkadaşımın Evosuna, herhangi bir sorunla karşılaşmadık şu ana kadar.