Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm Fiat ailesi
freelife
15/12/2010, 00:37
Slm arkadaşlar adım ozan , ustanın vasıtası ile üye oldum sitenize biraz misafir olduktan sonra baktım samimiyetiniz çok güzel ve artık yazmam gerektiğini düşündüm.Bir fiat sahibi değilim ama ilerde olmayacağım anlamına gelmez.Herkese iyi forumlar dilerim zaman buldukça aranızda olmaya çalışacağım eğer kabul ederseniz,bu arada arabam renault megane rs ( beyaz olan )yazmamda umarım bir sakınca yoktur var ise yetkili arkadaşlar gerekeni yapar ve siler zahmet olmazsa .
Hoşgeldin kardeşim,sürpriz oldu seni burada görmem,yavaş yavaş senide Evo cu yapacağım anlaşılan...:)
freelife
15/12/2010, 01:03
Teşekürler abi biliyorsun yılbaşından sonra bir araba daha almayı düşünüyorum, neden bu evo olmasınki hem fiatarı tanımış oluyrum burda hemde yeni arkadaşlarla tanışmış ve bilgi almış oluyorum.
GP COSKUN
15/12/2010, 01:13
GrandePuntoTR'a Hoş geldin ozan Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
freelife
15/12/2010, 01:23
Samimiyetiniz için çok teşekür ederim çoşkun,aracım başka marka olduğu için paylaşmayı düşünmedim sonra yalnış anlaşılmalara neden olabilirim.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz araç çok güzel fotolarda görmuştum iyi forumlar :)
Don Vito Puntoleone
15/12/2010, 02:30
hoş geldiniz aracın fotolarını gördüm.. maşallah diyelim...agresif görünüm ve 225 hp güzel bir ikili...
freelife
15/12/2010, 02:34
Hepinize çok teşekkür ederim..
StrawBeeRy
15/12/2010, 09:15
hoşgeldin abi keyifli forumlar inşallah toplu bir buluşma olurda aracı tanıma fırsatı elde ederiz :)
hoşgeldin abi keyifli forumlar inşallah toplu bir buluşma olurda aracı tanıma fırsatı elde ederiz :)
Neden olmasın kardeşim,bende her iki markanın da aracı mevcut,ilerde sizinle beraber buluşmalara iştirak ederiz inşallah...
ademtahir
15/12/2010, 09:41
hoşgeldiniz...keyifli forumlar...
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
hosgeldın keyıflı forumlar
freelife
15/12/2010, 11:31
teşekkür ederim,ortak bir buluşma neden omasın? yeterki isteyelim hem birbirimizin araçlarını tanımış oluruz hemde dostlarımız artar:thumbup1:
16 CSE 79
15/12/2010, 11:38
Ozan hoşgeldin keyifli forumlar.
Bu arada araban 10 numara güle güle kullan.
freelife
15/12/2010, 11:47
Çok teşekür ederim , aranızda olmaktan mutluyum.
muratcantona
15/12/2010, 11:50
hoşgeldınız ozan bey :D
ibrahim06
15/12/2010, 12:46
Hoşgeldiniz. bu forum arabamız olsun olmasın çok iyi. Kullandığımız araç markaları farklı da olsa.sonuçta hepsi mekanik. sorunların çogu ortak.
abulbul08
15/12/2010, 13:30
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz, keyifli forumlar aracınız çok güzel maşallah
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin Ozan, keyifli forumlar...