Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Punto ve punto evo araçlarımızın garantisi hakkında
merhaba arkadaşlar,bende sitemize üye olan birçok yeni arkadaş gibi aracımı 0 aldım...forumumuzdaki üyeler, araçlarımızın garantisi hakkında servislerde yaşadıkları tecrübeleri ve bedelsiz değişen parçalarını paylaşırlarsa, sanırım tüm üyeler için faydalı olacaktır.
örnek1: garanti kapsamı 3 sene veya 150 bin km..(hangisi önce dolarsa)
örnek2: bildiğim kadarı ile city motoru, süresi ne olursa olsun garanti kapsamında
Aracım daha 1.000 km de iken arkadan gelen sesler nedeni ile servise götürdüm. servis takozları yağladı ses gitti servis kapsamında beleşti :D
erosistanbul
14/12/2010, 19:59
1500 kmde duallogic robotum garantiden değişti.otomatik cam motoru garantiden değişti.
1500 kmde duallogic robotum garantiden değişti.otomatik cam motoru garantiden değişti.
hmmm....duologic 1500 km de sorun çıkardı demek....vitese hiç dokunmayayım o zaman,hatta tozunu bile almam. :shocking:
sezerism
17/12/2010, 04:42
Evo almadan önce palıo vardı 1,2 8 v 320 bin km kullandım .hiç sorun çıkarmadı .8 yıl kullandım sadece aküsü değişti. O kadar bu yüzden 2. Arabam punto evo oldu bakalım hayırlısı.
hmmm....duologic 1500 km de sorun çıkardı demek....vitese hiç dokunmayayım o zaman,hatta tozunu bile almam. :shocking:
Dualogic puntom 6000 km ye yaklaştı maşallah hiç bir sorun yok ;)
WiSTaRiA
17/12/2010, 11:56
Gülay dilini ısır maaşallah de... :):):)