Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi bakalım. Tüm Fenerliler 1-1907...
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
manivela
01/03/2008, 23:54
1493
manivela
01/03/2008, 23:58
1492 bayağı geriye gitmişiz yaw:)
1490
günaydın hayırlı pazarlar
nazar değdi fenere nazar
goldumut
02/03/2008, 11:24
:realmad:1489..........ya Bu Sampiyonlar Ligi Bize 1 Haftada 5 Puanimiza Mal Oldu
1485
yenilsede yensede yinede benim fenerbahcem her zaman var her zaman varız
goldumut
04/03/2008, 11:35
1484.......
bu aksam tur atlamak ıcın olumune oynamaları lazım..hatırlarsanız 6s uefa da nasıl saldırıyordu rakıplerıne!!!
ıste basarının sırrı teknıkten cok kondısyon pres hırs aşk!!!
haydi FENERAHÇEMMMM!!!!!üzme bizi...üzme beni...yıkma bizi.....
--- 1483 ----
Bu Fener adamı sinirden fıtık eder kardeşim şöyle rahat bir şampiyonluk göremiyecekmiyiz, Bursa ve A.gücü maçındaki bu vurdumduymaz futbol beni kahretti, seyrederken stresden mideme kıramplar girdi yahu, bizim takıma anlam veremiyorum son 4 yıl içinde kazandığımız 3 şamp.ve son maçta çalınan şamp.da dahil zor geçmesi beklenen büyük maçları rahat kazanıp kolay denilebilecek küme düşmeye oynayan takımlara puan dağıtıyoruz inşallah bu senede sonu iyi bitiririzde çektiğimiz strese değer yoksa seneye ligtv mig tv almıyacam yaw stres stres nereye kadar.... :(
Umut kardeşim sana katılıyorum bu akşam teknik felan fasa fiso olur, onları ancak daha fazla koşarak ve hırsla yürekten oynarak, savaşarak yenebiliriz yoksa işimiz gerçekten zor hele Carlosun olmadığınıda düşünürsek işimiz daha da zor, inşallah turu geçer döneriz de Ş.ligi uğruna ligde kaybettiğimiz puanlar boşa gitmemiş olur böylece..
1482 az kaldı maça aaaaaaaaaaazzz.hadi fenerr bu seferrr......
İbrahimKC
04/03/2008, 22:07
1480..
Heyecan dorukta valla bende..
Hadi Kanaryam, bu mutluluğu bize yaşat...
İbrahimKC
05/03/2008, 00:57
1478,
Kalbim sağlanmış baya...
HADİ FENER HADİ FENER HADİ,TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİ.
(2. uzatma devresi başlıyor)
1476
fenerbahçem çeyrek finalde..............
İbrahimKC
05/03/2008, 01:31
1474...
Aslanlarim Benim...
Bu Gece Barda Gönlüm Hoparda çalsin Sazlar Oynasin Kizlar....
Saaaaaaaaaaarrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
1472
hade hayırlı uğurlu olsun takımınıza,
tebrikler... zor da olsa geçtiniz Sevilla'yı.
penaltılarla filan ama olsun, geçtiniz ya.. önemli olan da bu
ne de olsa bir İLK yaşanıyor.
İbrahimKC
05/03/2008, 01:52
1471..
ENNNNN BÜYÜÜKKKKK
bahcelili_ali
05/03/2008, 01:57
helal olsun bütün topçularına. walla beşiktaşlıyım daha böyle beşiktaşı desteklemedim böyle maçını izlemedim. göğsümüzü kabarttı fener
İbrahimKC
05/03/2008, 02:07
1472
hade hayırlı uğurlu olsun takımınıza,
tebrikler... zor da olsa geçtiniz Sevilla'yı.
penaltılarla filan ama olsun, geçtiniz ya.. önemli olan da bu
ne de olsa bir İLK yaşanıyor.
1469....
İspanyada Sevillya'yı penaltılarla geçmek en zoru başarmak bende Oruç . :tongue00::fun:Zor olacağı belliydi ama helal olsun Kanaryalara..:happydan::w00t2000:
Bu arada üyelerimiz arasında Bikini işinde olan var mı acaba.
Ahmet Çakar ve Lig Radyo genel yayın yönetmeni Mehmet Ayan'a iyisinden birer tane bikini lazım.. Benim terciğim Pembe...:melek2:
1470, tebrikler.Maça kötü başladılar ama sonrası iyi oldu.Penaltılara bile kalmamalıydı...
Fenerbahçeyi yürekten tebrik ediyorum..
Yürekten kutluyorum sizi arkadaşlar gerçekten dün tarih yazdı fener ..(bu arada bikini satışları patlayacak bu sene) :D
goldumut
05/03/2008, 11:01
1467........
işte bu sezon TÜRKİYENİN gururu...işte bu sezonun en sükse eden takımı....işte FENERBAHÇE.....
seni çooookkkkk SEVİYORUMM....!!!!
-- 1466 ----
teşekkürler Fenerbahçe dün gece bütün Türkiyeyi sevinçten sokağa döktü inanın bana dün geceki coşku lig şampiyonluğuna eş değerdi, herkesin kadıköy ve bağdat cad.coşkuyu tatmasını isterdim...
kuralar çekildiğinde ve ilk maçtan sonra Sevilla ya deplasmanda kesinlikle gol hatta goller atacağımız söylemiş hatta gol yediklerinde çok paniklediklerinide eklemiştim ki dün gecede beni yanıltmadılar onlarada teşekkürü borç biliyorum ama bu onların asla kötü bir takım olduğunu göstermez, onları oynatmayan ve kendi sahasında mahkum oynamaya zorlayan bir takımımız vardı sahada, tek tek isim saymak zor hepsi çok güzel oynadılar ama bir kişi varki ona ayrı paragraf açmak lazım oda Uğur BORAL, bu başarıda avrupanın en iyi sağ kanat oyuncularından biri olan Dani.Alvesin attığı çalımlarla başını döndürerek atağa çıkmasını engeleyen ve 2.yarıda iki kişi ile durdurlmaya çalışılan ama yorulana kadar asla durdurulamayan Uğurun ve 2 gol atıp maçın uzatmaya gitmesini sağlayan ve 3 penaltı kurtaran Volkanın payı çok büyük.
1464
Doğru söze ne denir Atilla abi :) Volkan önce yedi ve bizi de kahretti ama sonra kurtardığı penaltılarla maçın adamı oldu şansı vardı ki bu şans ona geldi aksi olsaydı eğer ligde zaten cezalı olan Volkan'ı kaybetmek içten bile değildi ama Allahın sevdiği kuluymuş ki penaltılarda hatasını telaffi etti böylelikle kendini affettirdi ..
1462
şans bizden yana oldu
atila'cım ttnet süper calışıyorda ben bu aralar su koyverdim işler yoğunlaştı sabah 8 akşam 9 bakalım ben ne zaman bozulacam:rolleyes2::D
goldumut
07/03/2008, 17:19
1455
büyüksün FENERBAHÇE.....
kıskananlar catlasın:muz::muz::muz::muz::muz:
---1454---
Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde muhtemel rakiplerimiz içinden kimi rakip görmek istersiniz?
(Barcelona,Chelsea,M.United, Arsenal, Roma, Schalke, rpol-İnter ? )
Ben takımımıza güveniyorum, kuradan kim çıkarsa çıksın rahatlıkla başa baş oynarız, çünkü takımımızın özgüveni yerine geldi bizim onlardan fizik kondisyon ve teknik olarak eksiğimiz yok aksine fazlamız var oda kazanma azmimiz bundan sonra rakipler bizden korkmalı, :) yinede rpol ve Mancaster dışında kim çıkarsa çıksın diyorum ama Shalke çıkarsada fena olmaz hani :) hem ucuz hakem kararları ve 3-3 lük maçta yaptığımız basit hatalar sonucu elimizden kaçırdığım maçın intikamını alma şansı da doğar böylece.....
Umutcum kıskananlar çatlamaya başladı merak etme, kuralar çekildiğinde Sevilla ya karşı 4 lük 5 lik olursunuz diyen kadıköydeki 3-2 kazandığımız maçıda tesadüflere bağlıyan bazı rakip takım taraftarları şimdi kıvırıp Sevilla da takımmı yok gününde değildi filan kıvırmalar başladı sorarım bunun adı kıskançlık değilde nedir :)
goldumut
07/03/2008, 18:20
ilk tercıhım :Schalke
2. ise:inter(tabı cıkarsa zor ama)
sonuncu tercıhım:roma
1453
Kadir abicim hani bır laf varya''seni paramla kalitemle doverım'' diye ıste ben o kıvıran taraflarlara bunu dıyorum sadece:)
''nazar etme nolur eeyy dıger yonetımler calmayın cırpmayın sızınde olur:muz:
1452 iyi aksamlar sarı lacivertliler:)
1451
hayırlı akşamlar arkadaşlar
1449
inşallah kazanırız
hayırlı geceler
goldumut
08/03/2008, 11:14
1447.......
bjk zatenm hep 90 + cı:)
zor da olsa kazanmak kazanmaktır...
goldumut
08/03/2008, 13:00
1445..
gunaydın Atılla abım!
goldumut
08/03/2008, 16:49
1443.
dewam bız burdayız!!!
1441
günaydın günaydınlar arkadaşlar harika bir pazar sabahı
goldumut
09/03/2008, 12:09
bendede herkse iyi pazarlar...1439
1437
hadiyin bakalım saaaarııııııııı
goldumut
09/03/2008, 19:08
1435......
İşte ilk 11'imiz!
Turkcell Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin konuğu Vestel Manisaspor
FENERBAHÇE:
Serdar
Önder
Lugano
Edu
Vederson
Deivid
Aurelio
Selçuk
Uğur
Alex
Kezman
1433 ...
atilla abi maçı alalım da noolursa olsun:)
1460
atilla tahminin doğru cıktı
4 1 bitti gelecek mac için tahminini bekliyorum
1459...
Şampiyonlar Ligi'mi, Türkiye Ligi'mi???
1457
her ikisi içinde olur hayırlı geceler
goldumut
10/03/2008, 11:35
1456
aranızda FENERBAHÇEYİ sevmeyen varmı?????!!!!!:)
goldumut
10/03/2008, 15:04
1454...........
En Buyuk Fener!!!
--- 1453 ---
Atilla abi keşke İddiada maç sonucu oynasaymışsın parayı götürmüştün yaww :) bi de şu hafta sonu TS-Bjk maçı için tahminin nedir?
goldumut
11/03/2008, 11:27
aslında atilla abi '' Türkiye Ligi ise daha zor; bu sene 2.nci oluruz(Şampiyon:Beşiktaş)..'''
bu sozune katılıyorum ama beşiktas artık sampiyon olsunda bu sene artık oda 3 buyuklerden bırı oldugunu hatırlasın....Türkiyeye artik iyi takımlar lazım....avrupaya acılalım..1448
--- 1447 ---
Valla biz Avrupa şampiyonu olur isek ligi kim alırsa alsın bizim gölgemizde kalır bu sene :)
Tıpkı 2 sene önce gs nin son maçta elimizden kapıpta şaşkınlıktan doyasıya kutlayamadığı şampiyonluğun Aziz Yıldırımın istifasının gölgesinde kaldığı gibi.
---- 1446 ----
Bu hafta sonu T.S-Bjk maçında ben trabzondan umutluydum ama en önemli oyuncuları Gökdeniz'i Rusyanın Rubin Kazan takımına 8 milyon yediyüzbin euro ya satmışlar Bjk karşısında hiç şansları kalmadı, anlaşılan yine kendi işimizi kendimiz görmemiz gerekicek.
1443
haberlerde seyrettim mayolu fotoğrafları güzeldi:D:D
1441
şüpheniz mi var tabiki şampiyon olacağız
goldumut
13/03/2008, 12:40
1439...........
Iyi Gunlerr
goldumut
14/03/2008, 11:11
Crespo pazarlığı!
Takımımızda, yeni sezon için düşünülen ismin İnter’in Arjantinli oyuncusu Hernan Crespo olduğu iddia edildi. Dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos’u Fenerbahçe’ye transfer eden Başkan Aziz Yıldırım’ın yöneticilere “Crespo’yu bitirin” talimatı verdiği ileri sürüldü. Bunun üzerine İtalya’ya giden Sarı-Lacivertli yöneticilerin, Arjantinli oyuncunun menajeri ile masaya oturduğu belirtildi. Pazarlıkların kıran kırana geçtiği ve ufak tefek sorunların kaldığı vurgulandı. Sarı-Lacivertliler, bu futbolcuyla iki sene önce de ilgilenmiş ancak Crespo, tercihini İnter’den yana kullanmıştı. Bu sezon İnter’de yedek soyunan yıldız futbolcunun yakın çevresine “İtalya’dan kesinlikle ayrılmayı düşünüyorum” dediği öğrenildi. Futbola River Plate’de başlayan Crespo, 1996 yılında Parma’ya, 2000 yılında da transfer rekoru kırarak Lazio’ya transfer oldu. Chelsea ve AC Milan’da da top koşturan Crespo, Arjantin milli takımında oynadığı 64 maçta 35 gol attı.
1437..........
goldumut
14/03/2008, 13:04
1435.........
Saat 14:00......nefesler Tutulacak
-- 1433 --
:)
Bizim oltaya takılan büyük balık Chelsea oldu
yarı finale kalırsak eğer Arsenal-rpol galibi ile oynuyoruz
goldumut
14/03/2008, 15:55
1432...........
sıra sende chelsea!!!!!
-- 1431 --
Çekilecebilecek en zor kuralardan birini çektik, Chelsea bu sezon şamp.liginde yaptığı 12 maçta kalesinde sadece 2 gol görmüş ki bizim beceremediğimiz savunmaları çok kuvvetli onlara gol atmak gerçekten imkansız gibi bişi hele Gökhanında ilk maçta cezalı olacağını düşünürsek işimiz gerçekten çok ama çok zor ancak imkansız değil, açıkçası ben bu kuradan çok umutlu değilim sadece takımımız bizi çantada keklik gören İngilizlere, ezilmeden güzel futbol izlettirsin yeter diyorum ben.
Herşeye rağmen şansımız yaver gider, kazanma adına inançlı olur ve bu turu geçersek finale kalıcağımızı ve hatta kupayı alacağımızı düşünüyorum birde kuralardan önce Kezmanın bir açıklamasında eski takımı olan Chelsea yi çok istediğini okumuştum Chelsea ye karşı aşırı motive olmuş bir Kezman bize turu getirebilir inancını taşıyorum...
Bence turun anahtarı sonuna kadar savaşmakdan geçiyor başka şansımız yok onların kağıt üstündeki artılarını ancak böyle lehimize çevirebiliriz.
1429
isteyen istediğini söylesin önemli olana sonuç.
hayırlı geceler
goldumut
15/03/2008, 10:31
1425.......
Bilindiği gibi Fenerbahçemizin Türkiye`deki en çok ve kolay yendiği takım Galatasaray; bu kulübün kuruluş tarihi 1905. Şampiyonlar Ligi 2. turunda elediğimiz rakip Sevilla: Onun da kuruluş tarihi 1905. Şansa bakın ki bugün çekilen kurada karşımıza 1905`te kurulmuş bir başka takım çıktı; İngiliz ekibi Chelsea... Umarız Fenerbahçemiz 1905`te kurulmuş bu kulübü de ezer geçer ve yoluna devam eder. Unutmayalım Fener, 1905`i sever....
1424
Haydi Fb yen şu Konya'ı ...Konya'd yaşıybailirim ama futbbol takımından iğreniyorum.ligin en çok gol yiyeni ile atanı karşı kaşıya...fb atsın konya yesin:)
goldumut
15/03/2008, 12:17
1423.....
Yeni liderle tanıstırıcaz herkesi...
goldumut
15/03/2008, 13:31
1421............
Şampiyonlar liginde yarı finale cıkmak demek bır rekor demek bızı sevıncten aglatmak demek hadı be FENERBAHCEM!!!aklım fıkrım sampıyonlar lıgınde..konya macını cıddıye bıle alamıyorum...
buraya gelmek cok zordu ama artık burdan sonrasına yanı yarı fınale gıtmek daha kolay sadece 180 dk mac oynamak.....
ılk macı ISTANBULDA yenmek ordakı macıda berabere bıtırmek...hepsı bu ve TARİH YAZMAK!!!
goldumut
15/03/2008, 17:37
evet haklısın ama yınede herseye ragmen artık onemlı bır tek sey olucaksan oda chelsea macı olsun..
1419............bır daha buraya kadar gelmek ıcın ugrasmıyalım...gelmısken alıp gıdelımn:)
goldumut
15/03/2008, 19:10
1416.......
yanı ben ınanmıyorum sıcak soguk top masallarına...
1412
ne olacak atilla yeneceğiz tabi allahın izniylen
goldumut
16/03/2008, 18:33
1410..........
Farki Kalitesinde......
1411..
İnşallah diyelimde ilk yarı 0-0 berabere...
2-1 demiştim ama maç 4-1 Fener'in galibiyetiyle devam ediyor..
Dakika:85...(Kezman:2(1 assist:Maldanado),Semih:2...
1408
farkı kalitesinde :X
asistan_06
16/03/2008, 23:11
19 :))))
arkadaşlar lütfen sabotaj etmeyelim lütfeeeen:):)
1406
1402...
Yusuf nerede bu millet; yine kayıpları oynuyoruz???
1401
hayırlı akşamlar:sweatingbullets:
milletin işleri yoğun herhalde o yüzden yok kimse ben bile geç saatlerde siteye girebiliyorum
goldumut
21/03/2008, 11:44
1397
Mateja Kezman ve Stephen Appiah'ı göndererek yabancı kontenjanında iki boşluk açacak olan Sarı-Lacivertli yönetim, Inter'li Hernan Crespo ile CSKA Moskova'lı Vagner Love'u transfer ederek rakiplere korku salacak bir forvet hattı kurmak istiyor. Yönetim, futbolcular ve kulüplerle ilk görüşmelerde çok iyi sonuçlar alırken, transfere 40 milyon euroluk bir bütçe ayrılması bekleniyor.
YAW NE BUYUK TAKIMIZ BIZ YAA!!!
goldumut
22/03/2008, 10:43
1394
Atilla abi yarısı oldu 3 oldu:)
en onemlı 3 sey vardı macta bırı gene semıhın ne kadar onemlı bır oyuncu oldugu(yada 4-4-2 sıstemın)
2.selcuk her zmn dedıgım gıbı FENERBAHCE gıbı bır takımın orta sahasına yakısmayan bır futbolcu oldugu
3.david de souza nın bjk macında olmaması:(
goldumut
22/03/2008, 12:32
1393...
Günaydınlar...
Bu adam niye Semihle Kezmanı yan yana oynatmıyor; Kasımpaşa gibi bir maçta???
Adamın Semih alerjisi var yaaa....
kezman sakatken semıhe sans verıldı semıh cok ıyı gıdıyordu ama gs macında sakatlanınca bu sefer kezman cok ıyı form tuttu.ee sımdıde formu ıyı olan bır oyuncuyu kulubeye cekmek hem oyun ıcın hem satıstan gelıcek para ıcın akıllıca olmaz..
kezmanı sezon sonuna kadar oynatıp satıcaz yedek kulubesındekı adamı satması zor olur cunku.. semıh zaten bızım.
1390
1389
hayırlı akşamlar keyifli formlar
1387
Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş bjk zaten haftalardır çekirge misali ilerliyordu balon bu hafta indi haftayada tamamen patlar.
Bizim Devide ne demeli bilmemki çok formda olduğu bir dönemde gereksiz bir şekilde cezalı duruma düşmesi hiç iyi olmadı gerçi öyle yada böyle bjk yi yenicez ama bu belediye maçından sonra beraberlikde bize yarar sonrasında nasılsa Sivasa kaybedicekler , cümle aleme yine büyük maçların takımı olduğumuzu ispat etme şansı doğdu yine, sezon sonu şampiyon olrak gösteririz inşallah
goldumut
23/03/2008, 11:21
1386.........
Büyükşehir çalışıyor
(https://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=YazarDetay&Kategori=spor&ArticleID=508525)
1383
hadiyin yahu çok ağır gidiyor
1381
her zaman liderdi yinede lider olacak
şaaaaaaaaampiyon .....
1380
goldumut
25/03/2008, 20:03
1376
1710
??????????????????
1374
hayırlı geceler
bence 3-1 alırız macı derim
--- 1372 ----
herkese günaydın..
Benim skor tahminim 4-1 alırız..
goldumut
26/03/2008, 11:00
************1731*************
valla Atilla abi kezman çok sever bjk yi atar diyorum herhalde ama genede büyük konuşmamak lazım nede olsa derbi...
--- 1330 ---
Umut çok haklısın Kezman da zaten son röportajında BJK liler beni sevmezler ama ben onları çok seviyorum demiş:D Bencede Kejo en 2 gol atar bu maçta, çünkü bjk nin savunması tam onun istediği gibi.
ekleme; nedense ben BJK maçlarını derbi olarak düşünemiyorum şahsen bana hiç bir zaman G.S maçlarının olduğu haftadaki tadı vermiyor bence asıl derbi maç F.B-Gs arasında oynanan maçlar gerçi çoğu zaman sonuç lehimize bitsede :) asıl derbi bu bence
goldumut
26/03/2008, 13:51
--- 1730 ---
Umut çok haklısın Kezman da zaten son röportajında BJK liler beni sevmezler ama ben onları çok seviyorum demiş:D Bencede Kejo en 2 gol atar bu maçta, çünkü bjk nin savunması tam onun istediği gibi.
ekleme; nedense ben BJK maçlarını derbi olarak düşünemiyorum şahsen bana hiç bir zaman G.S maçlarının olduğu haftadaki tadı vermiyor bence asıl derbi maç F.B-Gs arasında oynanan maçlar gerçi çoğu zaman sonuç lehimize bitsede :) asıl derbi bu bence
derbi var birde BÜYÜK DERBİ var:)bu sadece derbi:)1729
--- 1328 ----
Umut, yani diyosun ki gemi var gemicik var birde derbi var derbicik var :D
goldumut
26/03/2008, 17:33
1727
aynen abı buarada alıntı bır haberım varrr
Roberto Carlos Fenerbahçe'nin sırlarını açıkladı
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, kulübün bu zamana kadar net olarak bilinmeyen tranfer politikası hakkındaki sırlarını İspanyol basınına açıkladı.
Marca gazetesindeki ifadelerinde Carlos, "Eğer Barcelona, Ronaldinho’yu satarsa başkanımız gider ve onu alır. 90 milyon avro ödeyebilecek durumda" iddiasında bulundu.
Carlos, Fenerbahçe’nin Ronaldinho’yu almak istediğini belirterek, şöyle devam etti:
"Büyük bir kulüp yaratmak isteyen bir başkanımız var. Çok fazla parası var. Başkan yardımcımız da tüm Türkiye’nin sahibi olabilir. Başkan bize köte dönem geçirdikleri zamanlar olduğunu da söyleyerek, şöyle demişti; (Bak şimdi Real Madrid’in bütçesi ne kadar, 300 milyon Avro. Manchester United aynı şekilde zengin, ama Fenerbahçe’de harcamak için 180 milyon avromuz var. Her şeyi yaptığınız için burada olduğunuzu sanıyorsanız hepiniz yanılıyorsunuz. Eğer herkesi kovmam gerekiyorsa bunu yaparım ve şu anda dünyanın en iyilerini getiririm). Böyle bir başkanımız var işte. Çok tutkulu, ama aynı zamanda çok iyi bir insan olan başkanımız var. Lorenzo Sanz gibi bir başkan. Kulüple yaşayıp her zaman beklentileri olan biri."
Bu arada, AC Milan’da oynayan Ronaldo’nun sakatlanmadan önce sezon arasında Fenerbahçe’ye gelmesi için Fenerbahçe kulübünün isteğiyle arabuluculuk yapıp Ronaldo ile konuştuğunu da kaydeden Roberto Carlos, İnter Kulübü Başkanı Massimo Moratti ile bile görüştüğünü söyledi.
Öte yandan, FC Barcelona’dan sezon sonunda ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı Ronaldinho ile ilgili İspanyol basınında çıkan haberlerde, yıldız futbolcunun tavırlarından Barcelona’nın illahlah dediği ileri sürüldü. Ronaldinho’nun gece hayatının olduğu ve bu sorunun kulübün yönetim kurulunda görüşüleceği kaydedildi.
-- 1326 ---
BU arada Umutcum rakamları şaşırmışız, bende sana uymuşum yaw :) geriye doğru bi el atalım şuna
İbrahimKC
26/03/2008, 21:51
1324..
Chelsea macına bilet alabilen var mı..
Çok istedim ama bulamadım valla..
Var mı eline fazla bilet olan :)
1324..
Chelsea macına bilet alabilen var mı..
Çok istedim ama bulamadım valla..
Var mı eline fazla bilet olan :)
--- 1321 ----
Valla İbrahimcim bende gitmeyi çok istiyordum taraftar kartım yoktu sırf bu maça bilet alabilmek için taraftar kart bile aldım ama nafile biletler çıkar çıkmaz hemen tükendi bizede maçı evde seyretmek düştü artık :( Kısmet diyelim bir sonraki turda Arsenal yada rpol maçına gideriz artık :)
Birde internette bazı forumlarda biletlerin pahalı olmasından söz ediliyordu hatta sözüm ona bazı takım taraftarları stad dolmaz gibisinden laflar bile ediyorlardı eminim ki bizim stad 150.000 kişi olsun bu maç yinede tam kapasite dolardı, müthiş bir seyircimiz var bütün avrupa hatta dünya salı gecesi taraftar şovumuza hayran kalıcak..
goldumut
27/03/2008, 14:24
1319
valla ben gıttım bır tane kale arkası mogros bıletı aldım 50 ytl ye...ama 2 tane almam lazımdı cunku antalyadan ıst a babamla bırlıkte gıdıcektık..ve aldıgım bır bıletıde hemen orda sattım:(
classıc card la bır tane bılet alabılıyorsun bunuda bılıyordum arkadas numarasını verıcektı ama buyuk bır aksılık oldu ve 2 tane alamadım..neyse kısmet deılmıs...
tv den ızlıcez...
1316
hayırlı geceler
malesef biletler tükenmiş yok
1314
atilla şanslısın iyi seyirler dilerim
goldumut
29/03/2008, 11:26
1312,,,,,,,,,,,,,
Gider, yener, geliriz!
1311 niye geri sayım yapıyozki ileri yapmıyacazmı :D
1310
çünkü ileriyi bitirdik şimdi geri gidiyoruz :)
goldumut
29/03/2008, 15:07
1309 evet işte biz boyleyız....1907 bıtırdık sımdıde gerı sayıyoruz..bazıları hala bıtıremedi:)
İbrahimKC
29/03/2008, 15:30
1308..
Atilla abi, bizim yerimizede izle artık.. Ben çok heves ettim ama olmadı.
Olsun üzülmüyorum, Yarı final maçına giderim...
goldumut
29/03/2008, 15:37
1307
BÜYÜKANIT:BÜYÜKİNSAN:FENERBAHÇE
Fenerli olduğumu solucanlar bile biliyor'
29 Mart 2008
https://www.hurriyet.com.tr/_np/7505/5277505.jpg
Göreve geldiği günden bu yana ilk kez KKTC'ye giden ve 3 gündür Ada'da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt (https://www.hurriyet.com.tr/index/b%C3%BCy%C3%BCkan%C4%B1t/), ayrılmadan önce havalanında basın toplantısı yaptı.
Çok koyu Fenerbahçeli olduğu bilinen, hatta Fenerbahçe (https://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) şampiyon olduğunda gece konvoya çıkan, fırsat buldukça maçlara giden Büyükanıt (https://www.hurriyet.com.tr/index/b%C3%BCy%C3%BCkan%C4%B1t/)'a basın toplantısında bu akşamki derbi soruldu. Büyükanıt (https://www.hurriyet.com.tr/index/b%C3%BCy%C3%BCkan%C4%B1t/)'ın verdiği cevap uzun süre tartışılacak cinstendi: FENERBAHÇELİ OLDUĞUMU TOPRAĞIN ALTINDAKİ SOLUCANLAR BİLE BİLİYOR.GÖNLÜM TABİ Kİ FENERBAHÇE (https://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/)'NİN KAZANMASINDAN YANA...
Helal beaa paşamm!!!
öl de öleyim...vur de vurayım!!!
1305
Tamam şimdi anladım devam o zaman :)
Akşamki maç hakkında ne düşünüyorsunuz ? :)
06kaymak
29/03/2008, 22:19
1303...bu maci da aldik :)
--- 1302 ---
ohh be nihayet 2-1 kazandık aslında daha farklıda olabilirdi ama olsun önemli olan 3 puandı şimdi sıra geldi Chelsea'ye...
-- 1300 --
Şu an Ligtv de Derbikatör Zico konuşuyor, Zico hakkatten büyük hoca sözleşmesini derhal uzatmamız lazım bizim
Varlığın daim olsun FENERBAHÇEM
-- 1299 ---
Evet Fenersiz bir hayat düşünemiyorum, öyle ki Fener kazandığı zaman bütün Türkiye haftaya daha bir mutlu başlıyor Fenerbahçe=Halk..... Halk=Fener bizim için yemek yemek su içmek gibi zaruri bir ihtiyaç
hadi arkadaşlar
oooooooooooo Fenerbahçem benim
1298
hayırlı akşamlar
bu arada yaklaşan fener chelsea macı ingiliz basını ikiye bölümüş bir yarısı fenerden cekidiklerini ifade etmiş
şimdiden adamları baya korkutmuşuş
demek oluyorki chelsea lı oyuncular şimdiden motivasyonları bozulmuş:-)
1297
arkadaşlar biraz hızlansak diyorum, şampiyonluğumuza az kaldı. 0 ı bulmamız lazım şampiyon olduğumuz gün, bu gidişte lig bitmeden şampiyon olurus bis:):)
İbrahimKC
30/03/2008, 01:10
1297..
İnanırmısınız, macı kazandık ama ben hiç heyecanlanmadım..
Bu tip galibiyetler çok normal gelmeye başladı sanki..
Tüm heyecanımı Chelsea'ye saklıyorum...
goldumut
30/03/2008, 11:02
SAĞLAM: "BAŞKANIM LASTİK PATLADI"
DEMİRÖREN: "SKANDAL"
1296
goldumut
30/03/2008, 12:30
1294...
Fenerbahce Alayiniza Karşi!!!
1293
günaydınlar hayırlı pazarlar arkadaşlar
goldumut
30/03/2008, 12:47
gunaydınlar yusuf abı...cok guzel bır pazar gunu bugun neden acaba??:)1292
goldumut
30/03/2008, 14:08
1290................
onlarda haklılar be atılla abı...FENERle berabere kalmakta buyuk bır olay:)
goldumut
30/03/2008, 15:24
1288...............
İnönü Sustu Bizi Dinliyor!
SerhanOz
30/03/2008, 15:32
İnönü Sustu Bizi Dinliyor!
gunaydınlar yusuf abı...cok guzel bır pazar gunu bugun neden acaba??:)1292
1287
bil bakalım umut neden acaba
goldumut
30/03/2008, 18:33
1286....
gymlastıc'ın sampıyonluk ruyaları bır baska bahara kaldıgı ıcnmı acaba:=)???
1286....
gymlastıc'ın sampıyonluk ruyaları bır baska bahara kaldıgı ıcnmı acaba:=)???
1284
başka n olabilir
İbrahimKC
30/03/2008, 22:47
--- 1282---
Cimcom'da puan kaybetti...
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...
1281 az kaldı az,gelio şampionlukkk:)
İbrahimKC
30/03/2008, 23:09
--1279 ---
Sanada helal olsun Atilla Abi..
Alex koşmuyor diyenler görsün bence.. Ciddi bir celme ile yere indirdiler ama koşup geldi, golünü attı..
fenerbahce.org'un girişi...
https://img265.imageshack.us/img265/9656/girissb9.jpg (https://imageshack.us)
goldumut
31/03/2008, 10:56
1278
Her Zmn Dedigim Gibi Kalite Farki,fenerbahçe Farki!!!!!
şampiyon Fenerbahçe!!!!!
İbrahimKC
31/03/2008, 14:19
---1277---
İnternet'te Derbi Geyikleri. Kaynak: Milliyet
Beşiktaş’ın Fener’i yıkma planı hazır. Önümüzdeki sezonun bomba transferi Aziz Yıldırım.
Alex’e faul yapıldı. Düştü sonra kalkıp gitti gol attı. İtirazım var, yere düşen futbolcu gol atamaz.
İşte Fener işte Alex. Biz Sekiztaşlılar gibi maçtan önce atıp tutmayız. Maçtan sonra konuşuruz.
Şampiyon İnönü’den geçti. Artık şampiyon görmek için önümüzdeki yılı bekleyecekler.
Av ararken Kartal avlandı, Fener şahlandı. Haydeee Inter Toto’yaaa.
İnönü Stadı çevresinden ızgara kanat kokusu geliyordu. Meğer Kartal avlamışlarda, onu pişiriyorlarmış.
Cinconları ezmek kadar keyif vermiyor, ama idare edeceğiz Kartal’la
Büyütülecek birşey yok; İnönü mayıs ayında yıkılacaktı zaten, ilk kazmayı biz vurmuş olduk. Haydi hayırlısı!..
06kaymak
31/03/2008, 14:46
1276...seviyorum ben bu takimi beee :)
goldumut
31/03/2008, 14:52
1275.................
aynen atıp tutmakla olmuyor bu işler..kadrolara bakıcaksınız kalıteye bakıcaksınız oyle konusucaksınız.HELAL SANA KANARYAM!!!chelsea forması giyenlerede bu galibiyet ve sampıyonluk hayallerıneDE BOYLE CEVAP VERDİK!!
arkadaşlar antu.com a üye olan var mı aranızda .... bakalım nekadar seviyormuşunuz sarı laciverti :)
goldumut
31/03/2008, 17:43
herhalde var..antu ya yaklasık 5 yıldır uyeyım ama fazla zaman ayıramıyorum forumlara..
sıze chelsea macında cok onemlı 2 oyuncumuzdan yoksun oynacak oldugumuz haber verıyım..
bırı gokhan gonul bırıde malesef r.carlos bu 2 eksı bıze umarım cok sıkıntı cektırmezler:(1273
LUGANO maçtan sonra beşiktaş tribünlerinin tahriklerine eliyle "8" işareti yaparak yanıt verdi
Sizce NE DEMEK İSTEDİ ?
a) Biz avrupanın en iyi 8 takımından biriyiz. bize yenilmeniz gayet normal.
b) Bizim 8 numaranın (colin kazım) selamı var !!!
c) Del Bosque ´ye 8 milyon euro vereceğinize adam gibi iki topçu alsaydınız bari.
d) Koskoca statta 8 yüz taraftarımız susturdu hepinizi.
e) 8 kişi kalmadan yenemezsiniz !!!
f) Bizim attığımız ikinci golün asistini sizin 8 numaraya (baki mercimek) yazsınlar.
g) Duydum ki fenerden emekli olan futbolcuları siz alıyomuşsunuz‚ 8 sene sonra sizdeyim
h) Jimnastiğe 8 yaşında mı başlanır?
i) Bitime 8 hafta kala kendini şampiyon ilan etmekle olmuyo bu işler !!!
alıntıdır...
--- 1273 ---
Yaw bizim bu Luganoda bizden biri oldu adam, daha Türkçe öğrenmeden hakeme gözlük, bjk tribünlerine 8 işaret yapmayı öğrenmiş :) bravo Lugoya.
goldumut
31/03/2008, 19:09
1272........
i love u lugano:)cok seker adam yaw:)
İbrahimKC
31/03/2008, 21:25
--1270---
arkadaşlar antu.com a üye olan var mı aranızda .... bakalım nekadar seviyormuşunuz sarı laciverti :)
Tabiki üyeyiz Hera...
goldumut
01/04/2008, 13:18
1268........
chelsea macına az kaldı....
--- 1267 ---
Chelsea dün gece geç saatlerde ist.gelmiş WELL COME TO HELL CHELSEA diyoruz :)
Karşılamaya bizim taraftarlar gitmemiş ama sağolsun ua cincomlu kardeşlerimiz hoş geldiniz demişler ne ilginç ama :)
goldumut
01/04/2008, 15:56
1266........
ben sahsen cok ayıplıyorum chelseayı karsılamaya gıden 6S Lİ ZAVALLIları!biz bir ülkeyiz biz Türk'üz!
-- 1265 --
Çaresizlik Umutcum çaresizlik, ben artık bunlara fazla takılmıyorum önemli olan bizim avrupa yolumuza devam etmemiz onların desteğine hiç mi hiç ihtiyacımız yok yeterki köstek olmasınlar, ama başarılı olanıda alkışlamayı bilsinler yeter, biz bu turu geçemesek de tek dileğim Chelsea yi yarın akşam hangi skorla olursa olsun yenip evine öyle uğurlamak bu bile bizim için kazançtır ve şuna çok inanıyorum eğer Chelsea yi elersek MOskovaya kadar gideriz ve eğer oraya kadar gidersek bende o maçta olucam.
goldumut
01/04/2008, 16:48
1264
evet kadir abi.ınslh İstanbulda yenicez bu ingilizleri ben inanıyorum tüm kalbimle ama tek aklıma takılan sorun gokhan gonul ve r.carlosun yanı tum savunma kanatlarımızın 1.adamları olmaması ama yınde onun yerıne oynayacak arkadaslar onder turacı ve verederson da elınden gelenı yapıcaktır!!!
FENERBAHÇE BÜYÜKTÜR EN ONEMLISI FENERBAHCE DEN COK TARAFTARININ FEDAKAR VERIMKAR SABIRLI KULTURLU OLMASIDIR!
-- 1263 --
Umut katılıyorum sana, bir kaç maçtır Wederson Carlosun yokluğunu fazla aratmasada G.Gönülün yokluğunda Ö.Turacı'da idare edebilir ama sadece savunma yönünden, hücum yönündense asla dolduramaz, duruma göre bu maçtan golsüz beraberlikde avantajlı olabilir o bakımdan Önderin faydasıda olabilir, deplasmandaki maça kadar Carlosun ve Gökhanında takıma katılacağını düşünürsek ileriye daha iyimser bakabiliriz.
Ayrıca hafta sonu Midlesboro-Chelsea maçını seyrettim Boro son 20 dk.iyi bastırdı ve Chelsea'yi hataya zorladı bir hayli de hata yaptılar onların yaptığını bizde yapabiliriz, ne kadar büyük takım olursa olsun taraftar baskısı ve tam saha presle onları dağıtabiliriz hatta 3-0 gibi farklı bile galip gelebiliriz aksi olursada üzülmemeliyiz takımımızın bu sene bizlere yaşattığı özlenen bir coşkuydu arkası gelecektir bu yıl olmaz seneye olur ama yakın gelicekte Türkiyeye mutlaka bir kupa gelicek. Kadıköyde Anderleth,İnter, PSV, cska maçlarında başardık Chelsea yi de yenebiliriz.
06kaymak
01/04/2008, 18:24
1262--dostlar kim ne derse desin ne yaparsa yapsin, Turkiye nin en buyugu FENERBAHCE dir...:)
1261
ya deliricem yaaaa. yrn akşam maç war we ben izleyemiceeeem. bi haftada 4 sınaw olurmuu yaaaa:@:@:@
1260
dün gece chelsea takımı geldi karşılayanların hepsi galatasaraylı idi şaşırdım alkışlarla karşıladılar oysa ben galatasaray dışarıdaki macları olduğu zaman hep destekledim yinede desteklerim ama akşam olanları görünce çok şaşırdım hani yurt içi maçlar olsa anlarım buna bir şey yakıştıramadım çok yazık çok birde galatasaraylı olacaklar bu gibi düşünceye sahip kişi veya kişilere çok yazık çok:@:@:@
1259...
Bunlar bence Galatasaylı olamaz...
:@:@:@Bu kansızlar bence Galatasaray gibi şerefli bir maziye sahip olan kulüple alakası olmayan; ne olduğu belli olmayan insan müsveddeleridir.:@:@:@
1258
atilla bu kişilere ben bir şey yakıştıramıyorum helede kansız gibi lafları hiç yakıştıramıyorum çünkü iltifat sayılır daha kötü kelime içat edilmedi :no000000:
İbrahimKC
02/04/2008, 00:55
---1256---
Fenerbahçe, Chelsea'yi karşılayan Galatasaray taraftarı ile dalga geçti...
Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında karşılaşmak için İstanbul'a gelen Chelseali futbolcuları Galatasaraylı taraftarlar karşıladı.
Chelsea lehine tezahüratlardan sonra futbolcular şaşkına döndüler. Öte yandan G.Saraylı taraftarların Anelka'ya olan ilgisi ise bir başkaydı...
Bu karşılamaya ise Fenerbahçe resmi sitesinden tepki geldi. Site karşılama haberini inceden inceye dalgaya alarak şöyle verdi; Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçındaki rakibimiz Chelsea, teknik kadrosu ve bazı gazetecilerle birlikte geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi. Dış ilişkiler Müdürümüz Turgut Acar ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı'nın asistanlarından Mahmut Sökün tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chelsea takımını ayrıca özel bir Türk taraftar grubu daha karşıladı. Eski oyuncularımızdan Nicolas Anelka'ya çiçek vererek Chelsea lehinde tezahüratta bulunan taraftarların, takımları ve kendileri hakkında neler söylediklerini pek anlamadıklarını ifade eden İngiliz oyuncular, Türkiye'de Chelsea taraftarının bulunmasından mutluluk duyduklarını, ancak bu taraftarların maça gelmek için bilet almadıklarını öğrenince üzüldüklerini ifade ettiler.
Kaynak : Milliyet
1255
hayırlı sabahlar
başarılar sana fenerbahçe
Fenerbahçeye Chelsea karşısında başarılar dilerim...
goldumut
02/04/2008, 18:27
Tam Zamani Simdi...........................................12 54........................................
Akşamki çelsi maçında FENERBAHCEmize başarılar dilerim televizyon karşısında sonuna kadar destek hep destek daima destek.
...............................1253............... ...............
06kaymak
02/04/2008, 19:23
1252--insallah yenecegiz....
1259...
:@:@:@Bu kansızlar bence Galatasaray gibi şerefli bir maziye sahip olan kulüple alakası olmayan; ne olduğu belli olmayan insan müsveddeleridir.:@:@:@
Galatasaraylıyım,müsaadenizle topiğinize yazıyorum;))
Bu akşam fener maçı almazsa mahvoldum,iddaya girdiğim adamın haddi hesabı yok,ayrıca Yalnız kurt kardeşime de çok teşekkür ederim.
Arada böyle bozuklar çıkmasa daha güzel olacak.
Başarılar
Unique_GOTH
02/04/2008, 22:40
1259...
Bence böyle laflar söylemeyin her insan istediği takımı tutmakta özgürdür sadece yabancı bi takımla maça gidiyorsunuz sonuçta ingiltereyle savaşa gitmiyorsunuz nedense böyle maçlar tüm takım taraftarlarınca fazla abartılıyor ülkemizde altı üstü bi maç ve de bizlere kazandırdığı futbol zevkinden fazla birşey değil.
1258
Golllllllllllllllllllllllllll
1257
GoLlLlLllllllllllllllLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL
1256 Geliiiooo geliiooo şampiiyoon geliiio:):):):):)
ilk tebrik bir Galatasaraylı olarak benden..Özlediğimiz günlerimize dönemesekte Fenerbahçeyle seviniyoruz...
bütün fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim...chelsea'yi kadıköye gömdünüz kolay kolay çıkamaz ordan yabancı takım karşısında ister gs ister bjk ister fener olsun hep tek yürek oluyoruz...
1255 yalnız ingilterede fena gelicekler bence :)
1254
chelsea'yı gömdük kadıköye kolay kolay cıkmaz artık bu moralle kendi sahasında da inşallah yeneriz
1253
Atilla abi fotoğraf bekliyoruz :)
İbrahimKC
03/04/2008, 02:03
---1252---
Yok böyle bir maç.. 3 gölüde biz attık :)
Atilla Abinin herkese selamı var. Maç başlamadan önce araıd sağolsun. Tıklık tıklım dolu burası ayakta duracak yer bile yok dedi. SAğolsun süper yüreğime su serpti. Böyle bir zafere tanıklık etmeyi çok istemiştim ama kısmet olmadı..
Atilla abi seyretti artık bizim yerimize. Forografları göreceğiz inşallah..
Maçtan sonrada ben aradım zaferimiz kutladık...
HER ZAMAN HER YERDE NE BÜYÜK FENER....
bu arada müneccim Murat'da sevgilerimi gönderiyorum. Müslüm ve Muratla beraber seyrettik macı ve adam ilk 15 dakikada gol yiyecez dedik 13. dakikada yedik. 65'e kadar gol atarız dedi 63'de attık.. Korktum valla...
Ben maçtan önce imzamda söylemiştim. Bunu herkes gördü....
1251 celsi de mazide kaldı :D
1249
Tebrik ediyorum ;)
vee itiraf ediyorum...:D özellikle 2. yarıda yerimde oturamadım... kartların konuşmadığı, seviyeli ve heyecanlı bir maçtı...8 Nisan da da aynı başarı olur umarım...:thumbs_up2:
-- 1248 --
Herkese günaydınlar olsun, Anderleth, İnter,PSv,CSKA,Sevilla vee son kurban Chelsea sırada kim var acaba :) Fenerbahçemiz Türkiyeye bir sevinç daha yaşattı takımımızla ne kadar övünsek azdır 70.000.000'un sempatisini kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz inşallah rövanştada iyi bir skor alır yarı finale ve hatta yolun en başında hayal ettiğimiz gibi Moskovaya finale uzanırız.
Dün akşam taraftarımızın şovu muhteşemdi tam bir 12 numara olduklarını bir kez daha gösterdiler hele "THE RİSİNG SUN OVER EUROPE" (AVRUPA ÜZERİNDE YÜKSELEN GÜNEŞ) yazısı ve tribün gösterisi muhteşemdi, stadda olup bu gösteriyi canlı seyretmeyi çok isterdim o bakımdan Atilla abi çok şanslısın senin fotolarıda merakla bekliyoruz..
goldumut
03/04/2008, 11:09
Who Is Next??????????1247
Who Is Next??????????1247
1246
Arsenal geçiyor içimden ama ilk maç 1-1 bitmiş bu durumda rpol daha şanslı görünüyor, biz hele bi turu geçelimde ondan sonra rakibi düşünürüz, aslında rpol çıkarsada fena olmaz hani bjk nin 8 lik intikamınıda alırız böylece onların acılarını biraz olsun dindirmiş oluruz.
Bu arada HIncal Uluç Fenerbahçe turu geçerse kafamı keserim demişti acaba turu geçersek Hıncal napıcak :) bence turu geçersek yönetim hemen harekete geçmeli Bikini giymiş A.Çakar ve Giyotine kellesini uzatmış Hıncal bebekleri piyasaya sürmeli kapış kapış gider valla :)
goldumut
03/04/2008, 11:33
1245.......
kadir abı cok haklısın.neden bızım spor yazarlarımız hep buyuk konusup futbolda her ıhtımalın olucagını dusunmuyorlar..agızlarına gelenı soyluyorlar..
sonucta onlar ıcın husran oluyor:)
2. golde sevınemedım bıle o kadar sasırdımkı o topu tam 90 a gıtmesıne oyle dona kaldım gozlerım doldu sadece....
-- 1244 --
Deividin o 2.golü yok mu o ne muhteşem bir goldü öyle son zamanlarda hiç bir gole bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum çimler bile ağladı be Guducini ne yapsın :) golde bizim apartmanı inlettim valla Devid hiç gerilmeden ne müthiş vurdu öyle tam jeneriklik bir goldü Avrupa daha uzun bir süre Devidin attığı bu golleri konuşacak, bu sezon gol kralı ve asist kralıda bizden çıkacak galiba, kupada bize gelirse yemede yanında yat artık :)
bu arada müneccim Murat'da sevgilerimi gönderiyorum. Müslüm ve Muratla beraber seyrettik macı ve adam ilk 15 dakikada gol yiyecez dedik 13. dakikada yedik. 65'e kadar gol atarız dedi 63'de attık.. Korktum valla...
Hakikaten ben bile korktum kendimden. Skoru da tutturdum. :D :D
-- 1243 --
Kasımpaşa Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiltere'nin Chelsea takımını 2-1 yenerek, tur için avantaj yakalayan Fenerbahçe'yi kutladı.
Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinden, ''Kahramanlarımızla gurur duyuyoruz'' başlığıyla yapılan açıklamada, özetle şu görüşlere yer verildi:
''İnandılar... Azmettiler... Çalıştılar... Ve üzerlerine düşenleri yaptılar... Onlar kim mi? Yaşanılası cumhuriyetimizi, tutkulu rüzgarı ile sürüklendiğimiz Türk futbolunu, dalgalanan Türk Bayrağı'nı ve Türk'ün gücünü spor dalında Avrupa vitrinine alınlarının teriyle yansıtan ve azmi ile rakiplerine meydan okuyan Türkiye'nin kahramanları...
Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, koca bir ülkeyi sevince boğan, eğilmeyen başımızı bir kere daha arşa değdirmeye layık gören, ligimizin kardeş takımlarından Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başta değerli başkanı Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere tüm teknik kadrosuna, isimlerinden ziyade kahramanlarımıza verdikleri hizmet ve destek ile başarılarda büyük rol oynayan Fenerbahçe Spor Kulübü çalışanları ile 12. adam olan değerli Fenerbahçe taraftarına, Türkiyemize yaşattıkları bir gurur klasiği adına sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyor, bizleri sevince alıştıran evlatlarımızın hepsini alınlarından öpüyoruz.''
Kasımpaşaya bravo :X:X gözlerim doldu valla
goldumut
03/04/2008, 13:09
1242....
gercekten kasımpasaya bravo....darısı chelsea yi karsılamaya gıden kendını bılmez 6Slilere...
Unique_GOTH
03/04/2008, 18:06
1250....
Günaydınlar ve iyi sabahlar....
6S liler karşıladılar, BJKlılar ağırladılar, bizede uğurlamak kaldı...
Akşam maçtaydım; inanın adım atacak yer yoktu ve 90 dakika+3 dakikayı tabiri caizse tek ayak üzerinde seyrettim...
Seyrettiğimiz yer ise Migros tribününde, Chelsea'ya ayrılan kısmın hemen yanındaydı(arada polis barikatı vardı tabiiki)...
Saat 03.00 gibi evdeydim ve yorgunluğa değdi doğrusu...
Not:fotoğrafları akşam eve gidince atacağım..
Bu arada yukarıdaki mesajı yazan Unique nickli bayana da iki sözüm olacak(kendisinin hangi takımın taraftarı olduğunu bilmiyorum)...
Bizim lafımız takım taraftarlarına değil; demekki yanlış anlamışsınız..
BJK maçında Chelsea formasıyla gelen BJK lı taraftarlara da bir sözümüz tabiiki olamaz...
Ama benim yazdıklarım; mesajımda belirttiğim karşılama ekibindeki vatandaşlar içindi...
Ayrıca siz de benim mesajıma cevap yazdığınıza göre; sizde bu konuyu abartanlar saflarında yer alıyorsunuz...
Saygılar...
Eğer abartsaydım o mesajda galatasaraylı olarak bir galatasaraylıya denilen laf hepsine denmiştir deyip size çok ağır cümleler kullanırdım. Ayrıca tebrikler 3 gol atabilmiş ve skoru 2-1 yapabilmiş olsanız bile :D
Cole Trickle
03/04/2008, 18:40
1241...
Eh artık bu sonuçtan sonra Ahmet Çakarı bikini kesmez, tanga giyer... :)
Kalpleri Fetheden Renkleeeerrrrrrr.....
1240
gazetede gördüm süper olmuş
Alex Açar
Deivid Çakar
Bikini giy
Ahmet Çakar
Her şey iyi güzelde başkanınız Aziz Yıldırım bey yine Galatasaray'ın 2000 senesinde kazandığı kupalara tesadüf demiş..Hiç anlamıyorum o zamanlar biz formdaydık avrupada şimdide siz formdasınız hiç bir Galatasaraylıda tesadüf demiyor belki hepimiz özeniyoruz zamanında Fenerbahçelilerin bize özendikleri gibi ama başarıları karalamıyoruz tebrik ediyoruz..Tarih tekerrür ederde umarım Fenerbahçe bizim gibi finale kalır,Tarih tekerrür etmezde umarım Aziz Bey geçen sefer tesadüf dediğinde takımı 5 yemişti bu sefer aynı şey olmaz...
1236
En buyuk Chelsea Belediye Spor baska buyuk yok arkadaslar:)
goldumut
04/04/2008, 19:48
Eğer abartsaydım o mesajda galatasaraylı olarak bir galatasaraylıya denilen laf hepsine denmiştir deyip size çok ağır cümleler kullanırdım. Ayrıca tebrikler 3 gol atabilmiş ve skoru 2-1 yapabilmiş olsanız bile :D
bu cumlede bıle abartılı yazıp hala ''sıze agır cumleler kullanırdım''dıyorsunuz.
benım laflarım sonuna kadar karsılamaya gıden ve chelsea forması gıyenlere.
kendını bılmezlere,millet olma ruhun kaybetmıs densızlere...
eger karsılamaya gıdenlere yada forma gıyenlere destek veren varsa lafım onlarada!!!
1235
Her şey iyi güzelde başkanınız Aziz Yıldırım bey yine Galatasaray'ın 2000 senesinde kazandığı kupalara tesadüf demiş..Hiç anlamıyorum o zamanlar biz formdaydık avrupada şimdide siz formdasınız hiç bir Galatasaraylıda tesadüf demiyor belki hepimiz özeniyoruz zamanında Fenerbahçelilerin bize özendikleri gibi ama başarıları karalamıyoruz tebrik ediyoruz..Tarih tekerrür ederde umarım Fenerbahçe bizim gibi finale kalır,Tarih tekerrür etmezde umarım Aziz Bey geçen sefer tesadüf dediğinde takımı 5 yemişti bu sefer aynı şey olmaz...
4 yıl ustuste sampıyon olup uefa sampıyonu olmak tesaduf olamaz!FB li olarak hıc bır zmn gs nın avrupadakı basarısını gormezden gelemeyız...ınsanın kendını kandırmasından baska bır sey olamaz..hıc bırsey tesaduf olamaz!
1711 - ;)
sayıları karıştırmayın
1231:bash:
goldumut
05/04/2008, 15:32
1230..........
Carlos ve Semih sahada
Yıldız oyuncumuz Roberto Carlos, Zico ile görüşerek Kayseri maçında oynamaya hazır olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncunun, “Sakatlığı atlattım. Ufak tefek ağrılarım var ama hazırım. Görev verirseniz Kayserispor maçında sahada olmak istiyorum” dediği ifade edildi.
Zico’nun Carlos ile birlikte forvette de, uzun süredir yedek tuttuğu golcümüz Semih’e ilk 11’de şans vereceği öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
1228
o penaltı değildiiiiiiiiiiiiiiiii :D
İbrahimKC
06/04/2008, 00:48
---1227---
Bencede değildi...Ama kırk yılın başı penaltı çalındı bize..
Avrupa da bile sevilya maçı ile daha çok penaltı atışı kullandık valla...
1225...
Valla İbrahim kardeşimin dediği gibi ne penaltılar verilmedi; ne goolerimiz sayılmadı...
:-)Penaltı vermesine zaten inanamadım ve kendimi çimdikledim.....
Ayrıca hep rakiplerimizi kıskanırdık(!) hep uzatmalarda puan alıyorlar ve gol atıyorlar diye...
:ÇYine bize bu maçta kısmet oldu....
heyecanlı oluyormuş değilmi Atilla ABi :D
1224
İbrahimKC
06/04/2008, 01:55
---1223---
Valla Barış, süper heyecanlı oluyormuş..
Hadi hadi atın artık şu gölü demekten dilimde tüy biti. Ve en sonunda dakika 95.37'de mutlu son olarak bitecek bu film dedi Semih..
-- 1222 ---
ilk defa şans bize güldü, çok kritik bir maçı kayıpsız geçtik yanlız ben maç sonu kayseri teknik direktörünün ve idarecilerinin açıklamalarına çok şaşırdım ilk yarıdaki maçta hakemin yanlış kararı sonucu Edu haksız atılmış ve 3 puanımız gasp edilmişti o gün sessiz kalanlar kendi başlarına gelince aslan kesiliyorlar ben açıklamalarından dolayı Tolunay Kafkası kınıyorum, penaltı kararı tartışılır ama son 2 sezonda topu topu 3 penaltı atmışız, Semihin golünde ise ofsayt olduğunu düşünmüyorum hakemin kararlarında art niyet aramamak lazım ama G.S maç biter bitmez hakemi ve federasyonu hedef alan bildiri yayınlamış bu gidişle ortalık çok karıştırıcaklar hakettiğimiz şampiyonluğu bu sefer elimizden alamıyacaklar
red shark
06/04/2008, 02:47
--1221--
şampiyonlar liginde final oynarız ama kupa için bişey diyemem.herşeye ramen fenarbahçe...
goldumut
06/04/2008, 11:23
1220
cok zor bır mac oldu gercekten.kazanmaktı en onemlısı ve bızde onu basardık!
kayserıspor ıyı bır takım aksını kımse soylemez zaten ama 6s macını bır hazırlık macı gıbı oynamıs kaleye su dahı cekmemıs bır takım,FB macında ıse fenerbahceden puan calıyımda nasılolursa olsun zıhnıyetıyle sahaya cıkmıs bır takım!her pozısyon sonrası oyuncuların kendılerını yere bırakmaları kalecının bu kadar zamana yonelık oynamsı hattta ve hatta yedek klubesınde oyunun ıcıne top atmaya calısan bır takımdı dun aksamkı kayserıspor.
sonrada tolunay bey cıkıpta''ben boyle aşağılık bır adam gormedın''demesıne anlam veremıyorum..eee tolunay o kadar zamana oynarsan e sonu husran olur tabı!!!
penaltı cıddı verılecek bır penaltı degıldı..ama verılmeyenlerın yanındada hıcbırseydı!!
sıze dun aksamkı macı ozetlıyen bır foto gonderıyorum:)
Fenerbahçeli bir moderatör arkadaşımız da benim mesajımı silmiş sanırım...Canı sağolsun......
goldumut
07/04/2008, 11:32
1218....
-- 1218 --
HErkese günaydın, ligin son haftalarına girerken şampiyonluk yarışı iyice kızıştı futbolda kaos ortamı yaratılmak isteniyor ancak Fenerbahçemiz her zamanki gibi güçlü ve kararlı duruşunu sergiliyor başka kulüplerin ipiyle kuyuya inenler başarısız olmaya mahkumlar ve bazı takımların olası başarısızlıklarına şimdiden kılıf uydurma çabaları sonuç vermiyecektir görünen köy kılavuz istemez Fenerbahçe bu ligin üstünde bir takımdır ve hakettiği şampiyonluğa ulaşıcaktır.
Bu arada Fenerbahçemiz tüm branşlarında başarılarla dolu bi hafta sonu geçirdi Futbolda paf takımımız KAyseiriyi 3-1 yendi bayanlar, basketbolda Botaşı 61-52 yenerek Türkiye kupasını üst üste 5.kez kazandı, erkekler basketboldada BJK Cola Turkayı 75-68 yendik bir diğer başarılı sonuçta bayanlar voleybolda ligin iddialı takımlarından Eczacıbaşını 3-1 yenerek normal sezonu 2. bitirdik. Bildiğiniz gibi geçen hafta erkekler voleyboldada Türkiye kupasını kazanmıştık gördüğünüz gibi Fenerbahçemiz rakiplerinin aksine sporun tüm branşlarında başarı ile mücadele etmekte önlenemez yükselişimiz devam etmektedir.
Ne Mutlu ki FENERBAHÇELİYİZ.
goldumut
07/04/2008, 11:35
1217....
yanı hakem hataları yada nasıl dersenız taraflı kararlar her takım ıcın oluyor.cmtesı FB ıcın oldu dun 6s ıcın oldu.2003 te jımlastık ıcın oldu..
ama bu sezon en az yararlanan takım jımlastıktır bunu kabul etmek lazım.
neyse artık umarım beyaz sayfa deyıp tutturanlar onlerıne bakarılar artık:)
bu fotolar onlara...
Bize armağan ettiğiniz fotoğrafları aldık Umut bey..Ama keşke Nonda nın ofsayt olmayan pozisyonuna bayrak kalkan resmi de koysaydınızda denge olsaydı..Neyse hakemler bu hafta hepimize kıyak geçmişler bir şekilde..Keşke olmasaydı,iki takımda hakkıyla kazansaydı..Bu arada bişey rica edicem sizden..Bu 6s ve jimnastik muhabbetleri rakiplerinizi küçük görmek içindir muhtemelen ama yazılarınızın saygınlığını azaltıyor ve komik gözüküyor bence..Biz de sizi büyük görmek için "Fil Bahçesi" veya aşağılamak için "FeBEŞ" desek hoşunuza gitmez heralde..Saygılar..
goldumut
07/04/2008, 16:10
neyse benım demek ıstedıgımı sız anladınız bu hafta hem bızım ıcın hemde sızın ıcın kıyak bır hafta oldu,bunun farkına varmadan keske ''beyaz sayfalar''dıye yazılar yazılmasaydı:)cunku hepimiz bılıyoruzkı bu sene gs yı kayırdıkları yada hakem hatalarıyla puan kazandıkları sezon olmadı..kı en son beyaz sayfa lı baslıklı konuları yazıları yazıcak acıcak en son takım gs dir..
1214
hayırlı geceler
fenere başarılar 21,45 mac başlıcak sabırsızlıkla bekliyorum
1213
herkese iyi geceler.....
-- 1212 --
İnşallah takımımız bu akşam bir destan yazıp tüm Türkiyeyi ve avrupadaki gurbetçilerimizi sevince boğacak ama aksi sonuç olursada F.B nin bu yıl üzerine düşen görevini fazlasıyla yaptığını düşünüyorum.
Açıkçası sezon başında yola çıkarken kimse Fenerbahçeden bu başarıyı beklemiyordu. Grup kuraları çekildiği zaman bir temennide bulunmuş biz şamp.ligini alır G.S de uefa kupasını alırsa SÜper Cup finalinde iki Türk takımı karşılaşırız demiştim şimdi G.S elendi ama biz yolumuza devam ediyoruz benimkisi o zaman sadece bir hayaldi şimdi bile hayal ama bir farkla şu anda gerçekleşmesi mümkün bir hayal olarak duruyor inşallah kupa yolunda ilk adımı bu akşam atarız dualarımız ve kalbimiz bu akşam Fenerbahçe ile birlikte olucak.
HEp Destek Tam Destek
goldumut
08/04/2008, 12:35
HEp Destek Tam Destek YANINDAYIZ FENERBAHÇEM!!!!
1211
1210 atilla abi skor ne olur :D
goldumut
08/04/2008, 18:06
Valla Bence Bizim Olsunda Skor Ne Olursa Olsun......1209
-- 1208 --
Gönlümden 2-0 kazanırız demek geçiyor ama gerçekçi olmak lazım Chelsea kendi sahasında çok çok iyi bir takım kolay kolay gol yemiyorlar açıkçası yenebileceğimizi zannetmiyorum ama normal süreyi 2-1 bitirir maçı uzatmalara götürebilirsek tur şansımız olabilir.
goldumut
08/04/2008, 18:34
Turu geçelimde nasıl gecersek gecelım:)))1207
06kaymak
08/04/2008, 19:59
1205....Insallah turu geceriz de gercekci olmakta da fayda var!!! ben elenirsek cok uzulmeyecegim.ama takimimla gurur duyuyorum :)
1203
her şeyin hayırlısı kısmet bu kadarmış
goldumut
09/04/2008, 11:23
1202..............
Bu akşam Sabiha Gökçen deki karşılamaya gidiyorum, samandıra tesislerine kadar konvoy olacakmışşşş:toot0000:
1201
goldumut
09/04/2008, 16:33
1200......
VALLA HERA helal olsun..keske bende ist yasasaydımda bende gelseydım:(
ama kalbım sızlerle...........ANTALYADAN UMUT!!!
Beşiktaş topiğinden ihraç edecekler beni bu gidişle :-(
Ama yine de gideceğim Fenerbahçe kafilesini karşılamaya ;)
-- 1199 --
:( Şampiyonlar ligi rüyamız son buldu. Chelsea'yi salladık ama yıkamadık bizi bitiren erken yediğimiz gol oldu, açıkçası buralara kadar gelmemizde büyük pay sahibi olan Devidden çok şey bekliyorduk ama büyük hayal kırıklığı yarattı yinede bize yaşattıkları heyecan için hepsine minnettarız, bu yıl bizim için bir aşama oldu seneye hedef daha yukarılar olucak.
Şamp.lig.elendiğimize göre futbolcular lige daha konsantre olarak oynuyacaklardır lige 4 elle sarılmaktan başka çareleri kalmadı.
goldumut
09/04/2008, 19:16
1198.........
kadir abı sana katılıyorum...Lig şampiyonlu artık tek hedefımız!
1197
yazık oldu fenerimize yaa. kaçarmıydı o maaç:(
-- 1195 --
Atilla abi bende senin gibi düşünüyorum, Semih çok iyi bir futbolcu ama bence oyuna sonradan girdiği zaman daha faydalı oluyor Zico burada birazda medyanın gazına geldi Kezmanı yedek oturttu Uğur Boral'ı da daha erken alabilirdi artık şöyle olsaydı böyle olurdu filan diye hayıflanmayada gerek yok aslında ama çok büyük bir fırsatı teptiğimiz ortada Chelsea elenmiyecek bir takım değildi.
Şahsi düşüncem eğer devre arasında Mal-donado gibi sıradan basit bir futbolcu alıcağımıza kaliteli bir forvet oyuncusu alsa idik herşey daha farklı olabilirdi açıkçası ben Mal-donadoyu pek beğenmiyorum onun yaptığı işi hatta fazlasını yapıcak bir çok genç ve tecrübeli orta saha oyuncumuz var kadroda, maçta ne etliye karışıyor nede sütlüye bence Fenerin gelecek yılki kadrosunda olmasına gerek yok yabancı kontenjanının boşa harcandığını düşünüyorum. Appiah iyileşirse ondan 10 gömlek üstün bir futbolcu.
goldumut
10/04/2008, 13:03
-- 1195 --
Atilla abi bende senin gibi düşünüyorum, Semih çok iyi bir futbolcu ama bence oyuna sonradan girdiği zaman daha faydalı oluyor Zico burada birazda medyanın gazına geldi Kezmanı yedek oturttu Uğur Boral'ı da daha erken alabilirdi artık şöyle olsaydı böyle olurdu filan diye hayıflanmayada gerek yok aslında ama çok büyük bir fırsatı teptiğimiz ortada Chelsea elenmiyecek bir takım değildi.
Şahsi düşüncem eğer devre arasında Mal-donado gibi sıradan basit bir futbolcu alıcağımıza kaliteli bir forvet oyuncusu alsa idik herşey daha farklı olabilirdi açıkçası ben Mal-donadoyu pek beğenmiyorum onun yaptığı işi hatta fazlasını yapıcak bir çok genç ve tecrübeli orta saha oyuncumuz var kadroda, maçta ne etliye karışıyor nede sütlüye bence Fenerin gelecek yılki kadrosunda olmasına gerek yok yabancı kontenjanının boşa harcandığını düşünüyorum. Appiah iyileşirse ondan 10 gömlek üstün bir futbolcu.
maldonada konusunda sana katılmıyorum abı..orta sahada aurello gıbı mucadelecı ve tek top ıle ılerıye daha cabuk cıkmamızı saglıcak bır oyuncu lazım bıze ve bunun adı suan maldonada.adamdan cok sey beklemek gereksız bence defans 4lusunun onunde ve daha cok defansa yonelık bır oyuncu.daha takımla bırlıkte 3 mac yaptı onun hakkında boyle kotu yorumlara hıc katılmıyorum....hatırlarmısınız davıd ılk zamanlar nasıldı herkes kazma dıyordu sımdı ıse sampıyonlar lıgınde buraya kadar geldıysek onun sayesınde...
son sozum bıraz sabırlı olalım kalıtesı ortada şilli milla takımının kaptanı ve en istikrarlı youncusu bu adam daha fazla soze gerek yok..
1194
--- 1193 ---
Tamam kötü futbolcu olmayabilir, açıkcası ben yabancı kontenjanının daha özellikli oyuncularla doldurulmasından yanayım inşallah Maldonado yanıltır ben en çok yana pas yapmasından şikayetçiyim oyunu dikine oynamıyor ve sürekli yan pas yapıyor buda takımın hızlı hücuma çıkışını engelliyor bu işi en az onun kadar kadroda bulunan Kemal, Selçuk,Deniz hatta genç Gürhan bile yapabilirler inşallah Maldonadoda Devid gibi kendini geliştirir ve takıma faydası olurda bizde onun için kötü olan bu düşüncelerimizi çöpe atarız.
goldumut
10/04/2008, 14:03
1192
evet ılerıye topu daha hızlı cıkarma konusunda haklısın.ama ılerıdede sanırım bızım tvden goremedıgımız durumlar var ya adamlar rakıp oyuncular tarafından markaj altında yada bosta adam yok vs vs...selcuk denız cok top kaybı yapıp oyundan dusurduler bızı onn ıcın zıconun tercıhıde selcuk yerıne maldonada oldu zatennn
bence bu takıma 3 super topcu lazım...bırı herkesın bıldıgı gıbı kezman yerıne ıyı bır forvet(zencı,sert bıt forvetmeselam cskadakı love yada drogba yada eto gıbı..:)
semıh kalabılır ama yedek olmak sartıyla yada cıft forvet..bırı dıger ıkısıde sol acık ve orta sahada aurello ve madonadoya destekcı...
-- 1190 --
Ya bu Kayseri menejeri bize masal anlatmasın son yıllarda G.S ile oynadıkları maçlara bakın birde bizimle oynadıkları maçlara 2 sezon önce son maçta oynadıkları oyun pardon yani oynamadıkları maç hala gözler önünde şimdide çıkıp bu maç için ahkam kesiyorlar sanki kupa yada bizim gibi şampiyonluk kaybettiler Denizliden sonra ligde en nefret ettiğim takımlardan biride bu Kayserispordur.
goldumut
11/04/2008, 17:39
1189
eeee kadir abi renkdaslar olucak o kadar...gs ile kayserı macını hatırlayalım kayserı gs nın kaelesın bır kere olsun gıtmedı mahalle macı gıbıydı valla:)
birazda başka spor dallarından konuşsak ;)
basketbol mesela...
buakşam fenerbahçe - ttnet beykoz maçı var.. önceki maçı 58-77 fenerbahçe almıştı diye hatırlıyorum.. :)
goldumut
11/04/2008, 19:15
1188
iyi hos herada bırde bızım forumdakı sayı kuralını uysan tam super olucak:O)
1186
TTnet Beykoz maçı bitti 81-77 kazandık. Bu haftaya da iyi başladık inşallah başta Futbol olmak üzere diğer branşlardada geçen hafta gibi başarılı bir hafta geçiririz, ayrıca Avrupa Ettu Cup finalinde Masa Tenisi erkek takımımız Fransız rakibine 3-0 yenilerek Avrupa 2. oldu.
goldumut
12/04/2008, 12:16
1184.......
Otobüsü taşladılar
Beşiktaş taraftarı, maç sonrasında Ümraniye’ye gitti, burada futbolculara tepki gösterdi. Takım otobüsü, tesislerin önünde yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubunun sözlü ve taşlı saldırısına uğradı. Gruptan bir kişinin attığı taş, otobüsün bir camının kırılmasına neden oldu. Tesislerin önünde önlem alan jandarma ve takıma eşlik eden polisler olaylara hemen müdahale etti.
ya bu işler FB-bjk macında chelsea formasını gıymekle olmuyor beyler:)
Otobüsü taşladılar
Beşiktaş taraftarı, maç sonrasında Ümraniye’ye gitti, burada futbolculara tepki gösterdi. Takım otobüsü, tesislerin önünde yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubunun sözlü ve taşlı saldırısına uğradı. Gruptan bir kişinin attığı taş, otobüsün bir camının kırılmasına neden oldu. Tesislerin önünde önlem alan jandarma ve takıma eşlik eden polisler olaylara hemen müdahale etti.
ya bu işler FB-bjk macında chelsea formasını gıymekle olmuyor beyler:)
1183
Ben maçı seyrettim akşam hakem yine felaketti 3 penaltı birde gollerini vermedi dermişim :D:D ama yok yok o takımda ruh yok, yine yenildiler 4 haftada 3 mağlubiyet, bu iş hızlı giden at hikayesine döndü liderlik sevincini bile 2 hafta yaşayabildiler vah vah bjk bu hallere düşecek takımda değildi ama nerde yanlış yaptılar acaba :)
goldumut
12/04/2008, 13:09
1182...
kalitesiz topcularla bu ısler olmaz ılk once defansı saglama alıcaksın ama bjk ne yaptı sankı barcelona gıbı 4 forvet oynadı ve gollerı yedı...bır deyımle cın olamadan adam carptı.barcelona gıbı derken onların dunyanın en ıyı defans oyuncuları var ama bjk ıbolar zanlar mercımekler var:)
BUYUK FENERBAHCE ne yapıyor tek forvet cunku ısı bılıyor..ılk once yemıceksınkı atasın:)
neyse bjk şampiyonluk hayalleri baska baharlara bız onumuze bakalım umarım bu zor deplasmanda galıp gelırız ve lıderlıgımızı surdururuz..
-- 1181 --
İçimden GS bu akşam puan kaybedicek gibi geliyor, inşallah Trabzon GS yi yenicek gerçi pek şansları tutmuyor GS ye ama yinede Yattaradan bir gol bekliyorum açıkçası.
Bizim Ankara maçıysa kesinlikle kolay maç değil zor bir maç olucak hele G.S bu akşam puan kaybederse bizimde puan kaybetme olasılığımız yüksek bence.
goldumut
12/04/2008, 16:46
1180.....
ben trabzonun gs ye zorluk cıkarıcagını zannetmıyorum.nasıl oluyorsa tum takımlar FB ye gelınce gurur onur meselesı yapıyorlar:)