PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi bakalım. Tüm Fenerliler 1-1907...

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

goldumut
12/04/2008, 20:46
1178.....
Ilk Yari Golzuz Bitti Inslh Ikinci Yarida Boyle Biter....

goldumut
12/04/2008, 20:59
1176....inslhhh!!!:)

Yalın
13/04/2008, 13:15
1174
hayırlı pazarlar
inşallah dediğin gibi olur atilla

SteinGP
14/04/2008, 01:10
Geçmiş olsun efem,ilahi adalet bu olsa gerek...

goldumut
14/04/2008, 13:45
Geçmiş olsun efem,ilahi adalet bu olsa gerek...
1172

:)ilahi adaletten bahsetmesi gereken son takım taraftarları nasılda ılk cumlelerını ılahı adelet dıye yazıyorlar hayret dogrusu...

goldumut
14/04/2008, 18:46
1170........
şampiyon FENERBAHÇE!
www.antu.com...

kadoku
14/04/2008, 19:15
-- 1169 --

Valla açıkçası ben artık şampiyonluğa karamsar bakıyorum, Gol 90+4 ün 40 sn.gelmiş filan fasa fiso Fenerbahçe gibi bir takım nasıl olurda bu kadar vurdumduymaz top oynar akıl alır gibi değil, maçın son anlarında hakeme saati işaret ediceklerine, rakibi hafife alıp maçı rolantide oynayacaklarına o penaltıyıda daha oyuna ısınmamış Kezmana attırıcaklarına adam gibi top oynasalardı güle oynaya yolumuza devam ediyor olucaktık ben bu beraberliği bu sezon çoğu lig maçındaki gibi tamamen kendilerini dev aynasında görmelerine bağlıyorum maçı nasıl olsa kazanırız havasındalar hep, aynı özgüven Chelsea maçındada vardı dün akşamda ama aldılar havayı bundan sonra şampiyon olsak ne yazar adamda hiç şampiyonluk iştahı bırakmadılar.

İnşallah bu maç hepsine ders olurda akıllarını başlarına toplarlar aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyorum bu camia bir kez daha son maçta şampiyonluğu kaçırmayı kaldıramaz.

kadoku
14/04/2008, 23:22
-- 1167 --

Atilla abi o maçı kazanmaktan başka çareleri yok, valla bazen gs ye imreniyorum o kadro ile başlarında hoca olmamasna ve onca sıkıntıya rağmen hala şampiyonluğun en büyük adayılar bizim yıldızlarla dolu kadromuz ise ahlar vahlarla ilerliyor canları isterse oynuyorlar istemezse yatıyolar açıkçası bu vurdumduymaz futbol beni çok sıkmaya başladı.

İngiltere ligi maçlarını eminim sende seyrediyorsundur, ben elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum M.United, Arsenal Chelsea,rpol yada sıradan takımın maçını dahi izlerken keyif alıyorsun hiç bir futbolcu ben yıldızım havasında top oynamıyor ve herkes haddini bilerek oynuyor ama bizde bizdeki futbol anlayışı hala hadi oğlum koçum yenersin edabiyatıyla gidiyor eğer takım o gün havasındaysa oynuyor değilse seyreden milyonları fıtık ediyor bu gidişle seneye ligtv aboneliğimi iade edicem valla.

SteinGP
15/04/2008, 00:49
Başkan Aziz Yıldırım’ın, maç sonrası soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya’ya, “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi

Fenerbahçe’nin Ankaraspor deplasmanında sergilediği futbol ve aldığı skor Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir hışımla soyunma odasına giderek tepkisi ortaya koydu.
Yıldırım’ın, kaçan penaltı sonrasında son saniye golüyle gelen beraberlik nedeniyle çok sinirlendiği ve soyunma odasında futbolcuları eleştirerek bir hayli sert çıktığı bildirildi.
Yıldırım’ın gazabından, soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya da nasibini aldı. Yıldırım’ın, Özkahya’ya “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi. Hakem Özkahya’nın da yanıt vermeye niyetlendiği ancak daha sonra bundan vazgeçtiği, araya giren güvenlik güçlerinin de Yıldırım’ı sakinleştirdiği ifade edildi. Bu arada federasyon temsilcilerinin Yıldırım’ın sözlerini raporlara yazdığı ve Fenerbahçe başkanına ceza geleceği ifade edildi.

Alıntıdır..

İlahi adalet derken bunu kastetmiştim beyler,buyrunuz okuyunuz..

Ah-MeT
15/04/2008, 00:51
Başkan Aziz Yıldırım’ın, maç sonrası soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya’ya, “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi

Fenerbahçe’nin Ankaraspor deplasmanında sergilediği futbol ve aldığı skor Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir hışımla soyunma odasına giderek tepkisi ortaya koydu.
Yıldırım’ın, kaçan penaltı sonrasında son saniye golüyle gelen beraberlik nedeniyle çok sinirlendiği ve soyunma odasında futbolcuları eleştirerek bir hayli sert çıktığı bildirildi.
Yıldırım’ın gazabından, soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya da nasibini aldı. Yıldırım’ın, Özkahya’ya “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi. Hakem Özkahya’nın da yanıt vermeye niyetlendiği ancak daha sonra bundan vazgeçtiği, araya giren güvenlik güçlerinin de Yıldırım’ı sakinleştirdiği ifade edildi. Bu arada federasyon temsilcilerinin Yıldırım’ın sözlerini raporlara yazdığı ve Fenerbahçe başkanına ceza geleceği ifade edildi.

Alıntıdır..

1166 ii aksamlar:)

goldumut
15/04/2008, 11:23

Alıntıdır..

1165......
Aziz yıldırıma bende yurekten katılıyorum macı zamanında bıtırmesı lazımdı..uzatmayı verdıkten duraklama cok kısa bır sure surdu.bu her macta oluyor ama nedense bızde bu kadar uzatılıyor..kayserıspor macında +5 verılmıstı 2.dakkasında frıkık kazandık ve kayserılı oyuncular barajı 9 metreye getırmelerı nerden baksanız 3 dk surdu ee sonra 5 dk uzatma verdı dıye 90+5 demı bıtırsın macı yanı lutfen...ama bızım yedıgımız golde +4 verılıyor ve verıldıkten sonra sadece ankaralı oyuncu sakatlanıyor ve oda cok kısa bır sure 30 sn nıyemı ne verılıo ama tam tamına hatta fazla bır sekılde oynatıyor..

Sayın Aziz başkanımızın bu tip soylemlerde bulunmasının sebebını sızde ıyı bılırsınızkı gs nın ılk yarında hakem yardımlarıyla aldıkları nerden baksanız 6 yada 8 puanlardan dolayı..zaten ılk yarıdakı bariz hakem hataları olmasaydı gs sımdı 3.yada 4....Aziz baskanında ıtırazı bu yuzdendir..

goldumut
15/04/2008, 14:42
1164...
Kendi göbeğini kendin keseceksin Umut kardeşim...
Sen Fenerbahçe gibi büyük bir takım isen(!) basit maçlarda puan kaybetmeyeceksin...

1163katılıyorum ve bu puan kayıbını tamamen sorumsuzluk ve gevşeklikten kaynaklandıgınıda bılıyorum...ama işte burda olaya bız 12 numara yanı taraftarımız devreye gırıyor ve sabır gosterıp onlara destek olmamız gerkıyor..
bjk taraftarları gıbı otobusumuzumu taslıyalım yada koltukmu kıralım..
bu puan kaybını sorumsuzluk%80 + %20 hakemın macı zamanında bıtermemesıne baglıyorum ben..

goldumut
15/04/2008, 23:11
1161.......
demekki sadece kezman kacırmıyor penaltıyı:)

Yalın
16/04/2008, 08:56
1159
günaydınlar
sağlıklı günler dilerim

kadoku
16/04/2008, 10:55
-- 1158 --
Herkese günaydın.

Bu federasyonun yaptığı maç programına bir anlam veremiyorum, lig şampiyonluğu ve kümede kalma yarışı bu kadar kızışmışken, bütün maçların aynı gün ve saatte oynanması lazımdı illaki son 2 haftanın beklenmemesi gerekirdi.

Er-NnN
16/04/2008, 18:30
yokluumda yavaşlamış mısınız bana mı öyle geldi... :)

1157

Yalın
16/04/2008, 23:27
1155
hayırlı geceler

CaGRi
17/04/2008, 18:45
1153

goldumut
17/04/2008, 18:47
1152...........
yavasladık atılla abı:)

kadoku
18/04/2008, 10:25
-- 1150 --

Günaydın, evet bu hafta baya yavaşladık ama açıkçası geçen haftaki yavan futbol benimde canımı çok sıktı o yüzden hiç yorum yapasım gelmiyor ama yinede bir kaç kelime yazayım :)

Biz R.Carlos ha bu hafta ha şu hafta oynuyacak diye dört gözle beklerken sezonu kapattığı en erken 3 ay sonra sahalara dönebileceği konuşulmaya başlandı hatta sakatlığı kronik deniyor ama bizim kulüp doktorlarından net bir açıklama yok Appiahın'da sakatlığı başta önemsiz denmiş ancak ilerliyen zamanda çok ciddi olduğu anlaşılmıştı sonuçta Appiahtan bir sezon yararlanamadık, yeni sezona sağlık ekibinin ciddi olarak ele alınması gerekiyor diye düşünüyorum sağlık ekibinin yetersizliği söz konusu gibi.

Yalın
18/04/2008, 16:53
1149
hayırlı akşamlar
işler yoğun bu ara ee bahar da geldi normaldir

goldumut
18/04/2008, 16:56
1148.......
Carlos'tan mesaj var!
Yıldız oyuncumuz Roberto Carlos, ağrıları sürdüğü için sakatlığının uzadığını söyledi.
''En son Kayserispor maçına kendi isteğimle çıkarak, kendimi denemek ve devam edip edemeyeceğime bakmak istedim. Ancak maçta ağrılar tekrarlayıp artınca oyundan çıkmak zorunda kaldım. Daha sonra sakatlığımın ve ağrılarımın tam olarak geçmesi için, daha uzun bir süreye ihtiyaç olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine yöneticilerimiz ve teknik heyetin de izniyle, tedavimin ülkem Brezilya'da, eski kulübüm Palmeiras'taki doktor ve sağlık ekibinin yardımlarıyla devam etmesine karar verdik. Tedavimin uzun süreceğinin anlaşılması ve sezon sonunun da yaklaşması nedeniyle böyle bir karar aldık. Bundan, Brezilya'da daha iyi bakıldığım ve tedavi gördüğüm gibi bir anlam çıkarılmasın. Sakatlığım, yanlış tedavi veya yanlış ilaç alımından değil, antrenman ve maçlarda ağrılarımın devam etmesi nedeniyle uzadı. Burada, kendi ülkemde daha rahat ve moralli bir şekilde tedavi oluyorum. Tedavimi en kısa sürede tamamlayıp sağlığıma kavuşmak istiyorum. İstanbul ve Fenerbahçe'ye sağlıklı bir şekilde döneceğim.''

goldumut
19/04/2008, 10:28
1146.............sarı lacivert şampiyon FENER!!!!!!!!!!!!!!!1

ONUR MUCADELESİNİ SADECE KADIKÖYDE HATIRLAYANLARA KARŞI SAVAŞ ZAMANI!!!
BASTIR FENER!

Yalın
19/04/2008, 15:49
1145
hayırlı hafta sonları arkadaşlar

goldumut
19/04/2008, 18:06
1144..........
şimdi fenerbahçe zamanı!!!!!!!!

CaGRi
19/04/2008, 19:15
1142 ii akşamlar herkesee

goldumut
20/04/2008, 10:11
1140,,,,,,,,
3 mac daha ıdare edelim kezmanı sonra zaten gonderılıcek!bıraz sabır ve destek kezmana..
onumuzdekı 3 macta bıze lazım olucaktır..

goldumut
21/04/2008, 09:55
1138,,,,,,,,,,,,
ne olmasını beklıyordukkı tabıkı gs macı aldı..:) yaniii:)anladınız sız onu:)

Yalın
22/04/2008, 19:10
1136
inşallah güzel bir mac olur

ufukbzk84
22/04/2008, 19:13
valal ilk kez ben biraz umutsuz kaldım bir gs maçında... inşallah yanılırım sanki yaratılan atmosfer kurulan psikolojik baskı antrenörsüz olmaları türk oyuncuların yoğunlukta olması bu verilen gazın etkisinin artmasına neden oluyo... biraz şansa ihtiyacımız olucak... burdan yusuf şim"eşeğe"de iki lafın olucak fenerbahçe maçları bizim için onur maçları dedi kendisi... o 32 hafta kuma gömdükleri onurlarını sadece bizim maçlarda çıkarmasınlar bi insan onurluysa her zaman onurludur değilse hiç bir zaman...aslında bu şim"eşeğin" sölediklerinin altında çok ağır hakaretler var... ne demek yanı fbye yenilmek onursuzlukmu veya sırf yenincemi onurlu oluyosunuz... basit insanların küçük adamların düşüncesi sadece...

"1135"

Yalın
22/04/2008, 23:50
1133
bence güzel bir mac olur diyorum
hayırlı geceler

goldumut
24/04/2008, 11:56
1131...
Her yıl daha ileri

Fenerbahçemizde ikinci sezonun yaşayan teknik direktör Arthur Zico, bir önceki yıla göre, müthiş bir gelişim gösterdi. Daum’dan sonra göreve gelen Brezilyalı hoca, ilk sezonunda Dinamo Kiev’e elenip, Şampiyonlar Ligi’ne katılamazken, gruptan çıkmasına karşın, UEFA Kupası’na 3. turda veda etti. Tecrübeli teknik adam, sezonu ise mutlu bir şekilde Süper Lig şampiyonu olarak tamamladı. Zico yönetimindeki Fenerbahçe, 34 maçlık maratonu 70 puanla tamamlayıp, taraftarını sevince boğdu. 11 gol fazla attı
Zico'lu Fenerbahçe, bu sezon kendisini iki cephede de geliştirdi. Şampiyonlar Ligi’ne katılıp, gruptan ikinci olarak çıkan Kanarya, ardından Sevilla gibi bir ekibi safdışı bıraktı, çeyrek finalde Chelsea’ye elenip, tarihindeki en büyük başarıya imza attı. Tüm eleştirilere karşın Sarı-Lacivertli ekip, ligde de başarılı sonuçlar imza attı. Kanarya, bitime 3 hafta kala, geçen sezonun sonunda elde ettiği 70 puana ulaştı, golcülükte de bir önce yıla göre şu anda 11 gol fazla kaydetti.

holigan
24/04/2008, 12:58
bilet bulamadım henüz:( arayış içerisindeyim samiyene her gittiğim maçta yendik onları.

ama içimdeki ses pazar gunu cok guzel olacak ve pazartesi gunu herkes şirkette okulda bi havalı dolasacak:)

MethyLen
24/04/2008, 14:23
1129

pazar 20.45 caddedeyim adnan başkan bekliyorum :)

kadoku
24/04/2008, 16:40
-- 1130 --

Burada pazar kadar Fırtına öncesi sessizlik var :)

Pazara kadar susma kararı aldım ama maç hakkındaki kısa bir yorum yapayım, açıkçası her zaman Sami yende olsada G.S maçlarından çok emin konuşurdum ama bu maç için emin olamıyorum, bu maçtan güzel futbol beklemek biraz hayalcilik olur iyi oynayan değil sinirlerine hakim olan ve sakin olan takım kazanıcak inşallah o takım biz oluruz ve bu galibiyet ve şampiyonluk kupası amigo ağzıyla konuşan ve bayatlamış 20:45 esprisini slogan olarak kullanan Polata kapak olur.

onur1907
24/04/2008, 18:40
''BİZ ZATEN BASKA TURLU BUNLARI YENEMEZDIK''

bu lafı olaylı gecen kupa macından sonra solemıstı..hakem macı yakmıstı o macta o olayın ustune adnan polat bu sozu soledı..

1-0 olsun bizim olsun diyorum..

saygılar..

goldumut
24/04/2008, 19:15
1128...........
evet fırtına oncesı sessızlık!!!
6elıyoruz kımse merak etmesın pazara burda sampıyonluk marsları soylemek ıstıyoruz!ve sabırla beklıyoruz...

kadoku
24/04/2008, 19:33
-- 1127 --

İnşallah Umut pazar akşamı şamp.şarkıları söyleyip caddeye akmak, sarı lacivert renklere gönül veren hepimizin temennisi inşallah bu temennimiz gerçek olur yanlız bu şampiyonluk bence Fenerbahçenin tarihi ve yükselişi açısından ve rakiplerle arasındaki farkı daha açacak olması bakımından 100.yıl şamp.daha da önemli hale geldi ve benim için bu şamp.daha kıymetli olucak inşallah çocuklar yüzümüzü kara çıkartmazlar.

Adnan Polat bu 20:45 esprisini yaparken bir şeyi unuttu gün olur devran döner ve söylediği o sözleri deyim yerindeyse adama yedirirler :) inşallah son 3 yılda olduğu gibi bu yıllda yenip şampiyon dönücez.

holigan
25/04/2008, 12:36
arkadaslar varmısınız bu senenın en onemlı macını caddede yada bostancıda hepberaber ızlemeye?

bılet bulamadım ben:( ıcım kan aglıyo gıdemıyorum gecekonduya:((

kadoku
25/04/2008, 17:02
-- 1125 --

Selçuk, her ne kadar ilk defa bir G.S maçından umutsuz olsamda yinede içimde küçükde olsa bu maçı alacağımıza dair bir umudum var, maçın sonucuna göre haftaya yada bir sonraki hafta bir organizasyon düşünürüz ama şimdiden bazı arkadaşlar gibi peşin hükümlü olmayalım,eğer şamp.olursakda Fenerli G.P TR liler olarak bir cadde turu atmak boynumuzun borcudur, şu maçı geçelim gerisi kolay :)

Metallica77
25/04/2008, 17:26
bu maç farklı bıter bence
4-1 dıyorum ben
1124

holigan
25/04/2008, 18:17
kadir abi buldum bende bileti zaten o mac gecekondudayım:):)

ama sampıyonlukta herkes bayragını alıp super bı tur atalım caddede :)

Yalın
25/04/2008, 20:33
1123
3 1 biter bu mac

Ah-MeT
25/04/2008, 21:03
1122
yusuf abi bende katılıyorum sana en az 3 tane atacak fener icimde oyle bir his var....

Yalın
25/04/2008, 23:27
1121
haklısın ahmet aynı his içime doğdu 3 1 biter mac
hayırlı geceler

Ah-MeT
26/04/2008, 00:28
1119 atilla abi 3 bir geciyor 1 haftadır içimden hiç boyle olmamıstı daha once :)
alayım 1 kasa biramı çerezimi uzatayım ayaklarımı koltuga offf...

Ah-MeT
26/04/2008, 00:35
1117 1 kasa diyip abartmıs duruma dusmus olabilirim 2 arkadas izlices:)

kadoku
26/04/2008, 11:13
-- 1175 --

herkese günaydın, 1-0 olsun bizim olsun yada beraberlik.

onur1907
26/04/2008, 11:27
günaydınn kadir abi..ilk defa mac günü yaklaştıkca stres yasamaya basladım ve ilk defa korku var içimde..öncedende solediğim gibi 1-0 olsun bizim olsun..kezman yorsun semih vursun diyorum..bence bu mac ya ugur boralın yada gokhan gonulun macı olcak diyorum..onlarda hızlı adam yok saglı sollu ataklarla bıtırırız HER ZAMANKI GİBİ...

Ah-MeT
27/04/2008, 15:38
1172 iyi pazarlar...

kadoku
27/04/2008, 15:42
-- 1171 --

Maç gününden herkese selamlar, maç saati yaklaştıkça heyecan artmaya başladı bu maça yürek dayanmaz.

Ah-MeT
27/04/2008, 15:56
-- 1171 --

Maç gününden herkese selamlar, maç saati yaklaştıkça heyecan artmaya başladı bu maça yürek dayanmaz.
1170
selamlar:)

CaGRi
27/04/2008, 20:08
1168 ve maç başladı. hadi fenerim.....

Ah-MeT
27/04/2008, 22:30
1167
1-0 maçı verdik şampyonluguda ama desteklerimiz sonuna kadar alayına isyan olumune fenerbahçe...

06kaymak
28/04/2008, 00:08
cok uzgunum arkadaslar.....

holigan
28/04/2008, 13:55
1166

hep destek tam destek

onur1907
28/04/2008, 13:56
ınanamıyorum yaa bu kadar rahat bır takım olamaz bunlar nasıl hazırlanmıslar bu maca yaa hiç mucadele etmedıler yenılmeyı hakettık...uguru hangı zıhnıyetle orda oynatıyorsun bu maca kadar yaptıgın oyuncu degısıklıklerı sıhırlı deynek gıbı galıbıyetı getırdı neden ıkıncı yarının ortasına kadar ugura tahammul ettın..bu volkanda hıc akıllanmıcak adama her topa acılma denıyo o napıo gıdıo edunun kafasından topu almaya calısıo hemde tek elıyle ınanamıyorum yaa..gokhan ve devıd harıcınde dıgerlerı sahada gezmekten baska bısey yapmadı..adamlar fınal macına cıkmıslar gıbı oynadılar helal olsun onlara mucadele ettıler kostular terledıler alın terlerının karsılıgını aldılar...yıgıdı oldur ama hakkını ver derler tebrıkler galatasaray...

goldumut
28/04/2008, 15:43
1165..................
Canın sagolsun kanaryam!yensende kendı kalene atsanda yada al da at desende kalbımız senınle!!!!!!!
HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!
AMA ARTIK KEZMAN OUT!!!YETER YANİ..

Cole Trickle
28/04/2008, 15:56
1164....

Sivas bir güzellik yapar mı dersiniz?...

(Kezman'ın futbol kabiliyetinden şüphe duyan adam)

goldumut
28/04/2008, 16:19
1163...........
ıste bu duruma dustuk sıvasın guzellık yapmasını beklıcek durumdayız.:(ama yınede lıg sampıyonunu tum oynanan maclar belırlıyor onun ıcın sıvasspora tum yurekten basarılar dılıyorum..bız adamlara gel at dedık barı onlar yensınler 6s leri:)BULENT UYGUN nede olsa FB lidir...

onur1907
28/04/2008, 16:22
1163...

bulent hoca yenicez diyo ama hayırlısı artık...eger orda puan kaybederse 6s ben trabzon macında kalp krızı gecırırım heralde...

HEP DESTEK TAM DESTEK !!!!!

goldumut
28/04/2008, 17:13
1162.......onur zaten bende tırnak kalmadı..........

onur1907
28/04/2008, 17:38
1161...

dun nerdeyse macın basında heycandan evden dısarı cıkıcaktım yok boyle bır tutku sız son macı dusunsenıze sıvas 6s'ı yenerse son hafta sivas,6s ve fener puan puana buna kalpmı dayanır...

goldumut
28/04/2008, 18:06
1160........
valla dayanmaz dayanmazda.bizim bu sezonki sacma sapan hatalarımız yuzunden sımdı olmamız gereken yerlerın gerısınde kaldık(lig+sampiyonlar ligi)
kendı kalemıze attıgımız goller...volkanın sacma sapan hataları...rakıbe alda at dedıgımız defans hataları....
yanı bu sene kalpler bunlara dayandıya artık bırsey olmaz..
sıvas yendı yendı yenemedı sampıyonlugu hocasız oturmus kadrosu olmayan sacma sapan bır takıma verıceksın.adamlar kosmak ve pres yapmaktan baska hıcbırsey yapmıyorlar ama TR liginde bu ıse yarıyor ama avrupada 5 yıyorlar ve husran oluyor..bızde ligde mucadele edıp avrupa brezılya futbolu oynamamız gerkıyordu..

onur1907
28/04/2008, 18:18
bizim eksiğimizde bu ya zaten nabza gore serbet veremiyoruz..ben sampıyonlugu kaybedersek ankaraspor macının son dakıkalarında lavbalı oynayıp son dk da yedıgımız gole baglarım...bulent hocam ya sampıon ol yada sampıyon yap....

SteinGP
28/04/2008, 22:11
o hocasız saçma sapan pres yapmaktan başka bişey bilmeyen takım dün size top göstermedi çok biliyor olsaydı sizin hocalı akıllı uslu pres yapmaktan başka şeylerde bilen takımınız çıkar yenerdi bizi..avrupa demişken açtığımız "rising of sun" pankartını gördünüz heralde,hayalleriniz müzemizde....

holigan
29/04/2008, 10:33
1157...
Kendi işini kendin görecen kardeşim....
Aslana demişler ensen niye kalın diye..
Aslan kendi işimi kendim görürümde ondan demiş....
Kıssadan hisse.....
Sen, Koskaca Fenersin dağıt dur puanları; ondan sonrada hayıflan dur bakalım...
Atı alan Üsküdar'ı geçti arkadaşlar...

+++1907

goldumut
29/04/2008, 11:10
o hocasız saçma sapan pres yapmaktan başka bişey bilmeyen takım dün size top göstermedi çok biliyor olsaydı sizin hocalı akıllı uslu pres yapmaktan başka şeylerde bilen takımınız çıkar yenerdi bizi..avrupa demişken açtığımız "rising of sun" pankartını gördünüz heralde,hayalleriniz müzemizde....
bızım takımımız sızı cok yendı cok husran bıraktı bunu sende ıyı bılıyorsun.sadece bır macta defans ıle kalecının yaptıgı olumcul hata ıle atılan golle kazanıln bır mactan sonra nasılda FENERBAHCE yı yenme mucızesıne ulastınız:)zaten anca boyle yenerdınız ve oyle oldu..
top gostermeden kazanmak ılk yarıda oynanan FB-6s macını hatırla 2-0 yendıgımız macı...2 tane atıık ve %100 5 tanede rahat kacırdık yanı gene 6-0 bıtecek bır macı bız 2-0 la tamamladık.budur top gostermeden galıbıyet..
hayallerımız derken ceyrek fınal bu sene oldu yanı ulasmıs olduk hayllerımıze..'''rising of sun over europe''avrupanın ustune dogan bır gunes gıbı 8 takım arasına kaldık ve yenılmeyenlerı yendık..yanı gene hayellerımıze ulastık..

onur1907
29/04/2008, 11:29
1154...

arkadaslar karsılıklı atısmaya cevırmeyelım lutfen...

ayrıca can bizim uefa kupası diye bi hayalimiz yok olsaydı baskanımız uefa kupasını ıstıyoruz derdı..bız şampıyonlar lıgı kupasını ıstıyoruz dedı ve son sekıze kaldı..herkezın 5 yersınız dedıgı takımları bız evımızdede deplasmandada yendık...ben gs ın uefa macında herkezden cok gs lıydım ıngılızlerın boyunlarının bukuk ayrılmasını gormek ve turkluk gururunu orda nasıl yasandıgını ızlemek ıcın...sız naptınız adamları havaalanında karsıladınız ,,keske bız yenıncede ugurlamaya gıtseydınız..gelelim ligimize biz kendimiz ettik kendimiz bulduk.kendi dusen aglamaz yapıcak bısey yok...kendı hatamızdan golde yesek bız bu macı haketmedık..tekrar tekrar tebrık ederım...ole veya bole ben takımımla gurur duydum bu sene ve bılıorumkı cogu taraftarımız bole dusunuyor..

SAYGILAR
HEP DESTEK TAM DESTEK..!!!!

blackpunto35
29/04/2008, 12:56
hayali fb nin çeyrekse gelecek yıl yarı final 2010 da da final yani 2 yıl içinde şampiyonlar ligi kupası türkiye de e güzel ya bende zor bir şey zannettim gs de o kadar yıl boşu boşuna avrupada çeyrekler yarı finaller oynamış halbuki ne kadar kolaymış :)

goldumut
29/04/2008, 13:04
1153.........
hayal demıyelım hedef ceyrek fınaldi biz başardık onu.

HEP DESTEK TAM DESTEK..!!!!

onur1907
29/04/2008, 14:51
1152,,,

tuna abi sanki barcelona yada real den bahsedermiş gibi ne ceyrekler ne yarı finaller oynadık demişsin..ben dogmamıstım heralde o dedıgın yıllar cunku hıcte ole bısey hatırlamıyorum..o kupayı 1 kere kazandınız tebrıkler devamı NERDE ??????
bız hedef koyduk her sene buyucez,sampıyonlar lıgınde cıtayı yukseltcez,her dalda sampıyonluga oynucaz hersey zamanla oluyo...nitekim avrupa harıc gecen sene her dalda sampıyon olduk...bız suan kaybettık gıbı gozukuo sampıonlugu ama tam tersı olursa yuzunuzu gormeyı cok ısterdım...8jk de sampıonuz dıodu sımdı nerdeler ??

SAYGILAR
HEP DESTEK TAM DESTEK...!!!

SteinGP
29/04/2008, 15:36
peki arkadaşlar biz bu işleri yapalı 8 sene oldu şampiyonlar liginde çeyrek final oynayalı da 7 sene oldu..eh artık varın siz düşünün aradaki farkı,biz unuttuk o günleri ben daha tüysüz bi velettim,acaba sizin çocuklar görecekmi avrupa da bir kupa,ayrıca sadece uefa değil,2000 senesinde efsane yıllarını yaşayan real madrid in elinden de süper kupayı aldı bu takım aynı sene..8 sene geçti çeyrek final,8 sene sonra yarı final oynasanız,eh toplamda 16 sene sonra final,24 sene sonra kupa..bu hesaplamayıda nası yaptım açıklayayım,siz bizi hep yeniyorsunuz ya bunuda istatistiklere bakıp söylüyorsunuz,buyrun istatistik :)

onur1907
29/04/2008, 17:03
1150,,,

konu nerelere geldi biz yendikmi bole olmuo cunku hem kendı sahamızda hem deplasmanda yendıgımız ıcın normal karsılanıyor..sımdı yenıldık gene bız bunu yaptık sız naptınız..bu yuzden ılerleyemıyorsunuz ya..hala yerınızde sayıyosunuz...can tebrık ettık ama hala eskılerı anlatmaya devam edıosun.bız bunları zaten bılıoruz...hee maksadın bıze takılmaksa onu anlarım :) ama nolursun eskılerı anlatma bu macı konusalım mesela...hakettınız kazandınız..hanı bı laf vardır onumuzdekı maclara bakıcaz dıye o durumdayız suan hayırlısı artık..

SAYGILAR.
HEP DESTEK TAM DESTEK...!!!!

kadoku
29/04/2008, 18:47
1149

g.s bu maçı sonuna kadar haketti şampiyonluğu hakettimi dersiniz bence hayır, F.B ise sezonun en kötü topunu oynadı ve daha öncede dediğim gibi biz şampiyonluğu son derece rahat ve vurdumduymaz top oynadığımız Ankara maçında bıraktık, Sivasın g.s yi yenmesini beklemek ise bundan sonra hayalcilik olur.

Ayrıca maç sonunda Samandıra futbolcularımıza yapılan çirkin saldırıyı yapan ve kendine Fenerbahçe taraftarı diyen taraftar bozuntularını kınıyorum, bu takım değil miydi bu sene bizi Avrupada göğsümüzü kabartan, bu sene şampiyonluk gidebilir olsun seneye yine oluruz ama bu saldırı böyle büyük bir camiaya yakışmadı ben onları taraftar olarak nitelendiremiyorum.

Ve yine kaçan bir şampiyonlukla fırsat bu fırsat deyip Fenerbahçeyi yerin dibine batırmaya çalışanlara rahmetli İSLAM ÇUPİ'nin sözlerini hatırlatmak isterim.

" FENERBAHÇE'nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür, onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz! "

goldumut
29/04/2008, 19:09
1148...............
Helal Sana Kadir Abi!!!
Saaaaaaaaarrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii

goldumut
29/04/2008, 21:23
1146...............
En Büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yalın
01/05/2008, 03:12
1144
hayırlı geceler

goldumut
03/05/2008, 16:05
1142............
Atilla abi gergin bekleyiş suruyor FENER cephesınde bu aksam danaınn kuyrugu kopucakk..herkes cok gergın..

goldumut
03/05/2008, 19:38
1140.............
futboldA hersey mumkun.kı zaten FENERBAHÇENİN sampiyonlugu ımkansız derecesınde zorda degıl sadece SİVASSPOR'un 6s yi yenmesı gerek.kendı ıcın bızım ıcın adalet icin.
bılıyoruzkı gecen senede SİVAS 6s ile berabere kalıp FENERBAHÇE sampiyonlgunu 2 hafta onceden ılan etmıstı:)

SteinGP
04/05/2008, 03:57
o bazı Galatasaraylı arkadaş benim..fakat yine aynı şey oluyor,horoz erken ötüyor :) Bu arada kimseye horoz dediğim yok yanlış anlaşılmasın,iki tarafta saygısını bozmadan atışıyor bence, horoz lafı sadece bir deyimden alıntı..

goldumut
04/05/2008, 11:44
o bazı Galatasaraylı arkadaş benim..fakat yine aynı şey oluyor,horoz erken ötüyor :) Bu arada kimseye horoz dediğim yok yanlış anlaşılmasın,iki tarafta saygısını bozmadan atışıyor bence, horoz lafı sadece bir deyimden alıntı..

1138
:agri:

CaGRi
04/05/2008, 20:29
1136
az kaldı gelio şampiyonluk:D

Ah-MeT
04/05/2008, 21:23
1135 insallah:)

Ah-MeT
04/05/2008, 21:29
1134
sivas-gs 3-3
fb-gb 2-1
bastır sivas :)

Ah-MeT
04/05/2008, 21:38
1133
siv-gs 3-4
fb-gb 2-1
gidiyo sampiyonluk:(

goldumut
04/05/2008, 22:17
Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği'nin mağlup ederek şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı
F.Bahçe 3-2 G.Birliği

1332

Ah-MeT
04/05/2008, 23:50
1330 birdahaki sezona insallah sampiyonuz...

goldumut
05/05/2008, 19:59
bu sezon FENERBAHÇE icin cok guzel bır sezondu...ve takımıza için yapmamız gereken tek bir sey var oda fotoda.............
1328

Ölümüne FENER her zaman fener.............

goldumut
05/05/2008, 21:26
1326....
yenı sezona 1 forvet 1 sol bek 1 sag acık lazım ve hatta bırde orta saha

Ah-MeT
05/05/2008, 21:39
1325

goldumut
05/05/2008, 21:54
ico "Kalmak istiyorum, teklifimi Yönetime ilettim"

Teknik Direktörümüz Arthur Zico, takımımızdaki görevine devam etmek istediğini, avukatı aracılığıyla kendi teklifini yönetime ilettiğini, görüşmelerin devam edeceğini söyledi. Gençlerbirliği maçından sonra düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe`deki geleceğiyle ilgili soruları yanıtlayan Brezilyalı çalıştırıcı, ``Kalmak istiyor musunuz?`` şeklindeki soruya, ``Elbette istiyorum. Bunu hiçbir zaman da saklamadım`` dedi. Geçen hafta avukatının İstanbul`a gelerek kendi teklifini Fenerbahçe Yönetim Kurulu`na sunduğunu bildiren Zico, ``Avukatım benim açımdan teklifi yönetime sundu ve gitti. Tekrar görüşme olacaktır`` dedi.

1324...

goldumut
06/05/2008, 11:24
1322........ATilla abi geriye dogru sayıyoruz:)

Zico baba bu sene yaptıgı hataları seneye tekrarmayacaktır ve seneye artık acık ara şampiyon oluruz..tabı bu dedıgım arada gelıcek transferlerle alakası yok bu kadromuz bıle TR liginde acık ara farkla sampıyon olabılecek bır kadro ama zıco asları dınlendırdı bızım puanlar ona buna gıttı

kadoku
06/05/2008, 18:35
-- 1321 --

Bencede Zico kalmalı ne olursa olsun anlaşma uzatılmalı Daumu göndermekle yaptığımız hatayı yapmamalıyız, yeni bir hocanın alışma süreci filan zaman alır Zico TÜrkiyeye ve Fenerbahçeye alıştı takımdaki Brezilyalıların çokluğuda göz önünde bulundurulacak olursa Zico'nun kalması gerekir kaçan bu şampiyonlukta Zico'dan çok futbolcuların sorumlu olduğunu düşünüyorum çünkü Zico hiç bir zaman başarısızlıkta futbolcularını öne sürmedi her zaman onları adeta bir baba gibi sahiplendi elinden geldiğince herkese formayı vermeye çalıştı ama onlar Zİconun bu güvenini boşa çıkarttılar.

Yanlız bir şey daha gün yüzüne çıktıki takımda Ü.Özat gibi Tuncay Şanlı gibi her zaman sahada forması için savaşan dik durabilen ve takım sıkıştığı anlarda sorumluluk alarak takımı ateşliyen futbolcu eksikliğimiz var bence A.Yıldırım ne yapıp edip Tuncayı bu takıma tekrar kazandırmalı.

goldumut
06/05/2008, 21:39
1319...........
hepimiz aynı durumdayız abı..umutları oftas macına baglamak bıle ıstemıyorum......

Ah-MeT
06/05/2008, 22:47
1317 iyi geceler

Yalın
06/05/2008, 23:54
1316
bu aralar işler yoğun yoklamaya katılamıyorum
hayırlı geceler

Ah-MeT
07/05/2008, 00:26
1316
bu aralar işler yoğun yoklamaya katılamıyorum
hayırlı geceler
1315
hayırlı işler abi:)

Ah-MeT
07/05/2008, 01:04
1313 ben yatıyorum iyi geceler herkese

Yalın
07/05/2008, 09:23
1311
günaydın arkadaşlar

goldumut
07/05/2008, 11:24
1310...........gunaydınlar

Ah-MeT
08/05/2008, 00:40
1308 iyi aksamlar...

CaGRi
08/05/2008, 01:27
1307 ii geceler

goldumut
09/05/2008, 20:20
1305.......
herkes suskun,morallar bozuk,canlar sıkkın...ama herseye ragmen

"Dar Ağacında Olsam Bile Son Sözüm Fenerbahçe"

Yalın
09/05/2008, 22:56
1304
hayırlı akşamlar

goldumut
10/05/2008, 21:03
1302............
artık umut mumut kalmadı...
hepmıze gecmıs olsun kardeslerım...

Unique_GOTH
10/05/2008, 21:56
geçmiş olsun :D

goldumut
10/05/2008, 22:40
geçmiş olsun :D
gelecek olucaktır...gelecekler bızım FENERBAHÇEE...
bız en azına dogru yoldayız..

CaGRi
11/05/2008, 00:04
olsun yaa. genede fb sevgisi bitmez tükenmez. bu sene yaşattıkların yeter sarı kanaryam..........

Yalın
11/05/2008, 18:44
1302
ne olursa olsun
dün'de fenerli bügün fenerli daimada fenerliyim ve daima da fenerli kalacağım
sarııııııııııııııı

goldumut
11/05/2008, 18:48
1301
Laciveeeeeeeeerrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttt tttt

Ah-MeT
12/05/2008, 22:37
1300 iyi geceler tum fenerliler:)

kadoku
13/05/2008, 12:18
1299

Ben kaçan şampiyonluğa iyimser bakıyorum, G.S nin bu şampiyonluğu bence onlar için iyi olmadı sadece sorunlarının üstünü bir şampiyonlukla örttüler, Fenerbahçe ise kurumsal anlamda Türkiyenin tartışmasız en iyi yönetilen ve gelişen spor kulübü olduğu için kaçan bu şampiyonluk bizi daha da kamçılayacak ve yeni atılımlar yapmaya itecektir, yeni sezonda bu yıl Avrupada yakaladığımız başarının üzerine çıkacağımızı düşünüyorum.

Zico'nun henüz kalıp kalmıyacağı kesin değil ama yüksek ihtimalle kalıcak gibi oturmuş bir kadromuz olduğuna göre eksik mevkilere yapılacak takviyelerle seneye UEfa Cup. finalininde bizim stadımızda oynanacağını düşünecek olursak hedefimiz bu kupa olucak, bu sene finale kalan takımları görünce biz neden orada olmayalım diye düşünüyorum.

Ah-MeT
14/05/2008, 00:06
1298 iyi geceler arkadaslar....

OzzY
14/05/2008, 01:08
1297 iyi geceler...

goldumut
14/05/2008, 12:18
1296............
canlar sıkkın...
ama zico babanın dedıgı gıbı''nefes aldıgımız surece yasıyoruz''

OzzY
14/05/2008, 16:56
1295
fatih terimin dediği gibi i dont want to see the back i want to see the front :D:D

Ah-MeT
14/05/2008, 20:37
1295
fatih terimin dediği gibi i dont want to see the back i want to see the front :D:D
1294
:D:D:D:D:D

Yalın
14/05/2008, 21:50
1293
hayırlı akşamlar keyifli formlar arkadaşlar

Ah-MeT
18/05/2008, 00:04
1292
şuan fatih terim varmısın yokmusun yarısmasında 300 bin ytl teklifi kabul etti 200 bin ytl yi takımı ile tamamlayım tam 500 bin ytl parayı kanserli cocuklara bağışlıcak tesekurler fatih terim tesekurler turkiye mlilli takımı...

Ah-MeT
18/05/2008, 13:31
1291 gunaydın herkese:)

Yalın
18/05/2008, 19:38
1290
merhaba arkadaşlar
ben bu aralar foruma sık giremiyorum görüyorumki herkez kaytarıyor hadiyin fenerliler nerdesiniz yahu

Ah-MeT
19/05/2008, 01:39
1290
merhaba arkadaşlar
ben bu aralar foruma sık giremiyorum görüyorumki herkez kaytarıyor hadiyin fenerliler nerdesiniz yahu
burdayız yusuf abi:)
BİN İKİYÜZ SEKSEN DOKUZ :)

CaGRi
19/05/2008, 02:33
1288 herkese iyi gcler....

Yalın
19/05/2008, 03:27
burdayız yusuf abi:)
BİN İKİYÜZ SEKSEN DOKUZ :)
1287:serenade:
ahmet senden başka yok galiba atillada kaytarıyor bu aralar

Er-NnN
19/05/2008, 15:04
hala inemedik mi yaw 1'e... :)

1286... :)

Ah-MeT
20/05/2008, 01:11
hala inemedik mi yaw 1'e... :)

1286... :)
1285
ooooooooo eren nerdesin sen yaw forumu unuttun sen yaw yoksa sana ilk mesajında aktif forumlar dileriz demedilermi:)

Yalın
21/05/2008, 00:01
1284
hayırlı akşamlar

Ah-MeT
21/05/2008, 00:09
1283 hayırlı aksamlar:)

Yalın
21/05/2008, 00:28
1282
bu aralar atilla kaytarıyor atilla nerdesin

kadoku
22/05/2008, 01:42
1281

Herkese iyi geceler,

Bu arada Mancester Şampiyonlar ligini penaltılarla kazandı.

asistan_06
22/05/2008, 14:04
19 ( on dokuz ) saygılar sevgiler :)

Yalın
23/05/2008, 20:17
1280
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün keyifler nasıl

CaGRi
24/05/2008, 08:54
1279 herkese günaydınlar

Ah-MeT
24/05/2008, 09:13
1280
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün keyifler nasıl
1278
iyi keyifler senin nasıl abi?

gunaydın herkese

nghn
24/05/2008, 10:10
Günaydınnnnnnn

Yalın
25/05/2008, 02:15
1277
ahmetçim keyifler iyi sağlığım yerinde daha ne olsun
şükürler olsun iş güç uğraşıp duruyorum

Ah-MeT
25/05/2008, 19:47
1276
hadi canlanın 1 e dusmemiz lazım:)

CaGRi
26/05/2008, 00:42
1275 hadi az kaldı aaz:D

kadoku
26/05/2008, 17:33
-- 1274 --

Futbolsuz hafta sonlarıda çok yavan geçiyor yaw, Allahtan Avrupa şamp.başlıyorda sıkıntımız biraz olsun azalıcak.

Birde Fenerbahçeye hergün birileri gelip gidyor haberleri sıkıntı yaratmaya başladı yönetim şu Zico işini sonlandırsada transferler netleşse bu belirsizlik pek hayra alamet değil gibi.

trhunter
26/05/2008, 19:03
.::1273::. merhaba fenerli puntocular bn de bi fenrli olarak 6.msjmı buraya atyorm:D

Ah-MeT
26/05/2008, 19:47
1272
umut 1 e dusucez destek cık sende:)

trhunter
26/05/2008, 22:26
.:::1271.::: belli bi zmn var mı??

Ah-MeT
26/05/2008, 22:44
1270 belli bir zaman yok, ilerden geriye dogru saydık simdide geriden ileriye dogru sayıyoruz:)

trhunter
26/05/2008, 22:52
1269 şu an geriye sayıyo olmayalm ahmet:D

Ah-MeT
26/05/2008, 22:58
1268 evet geriye sayıyoruz:) yanlıs sen bu hızla gidersen 1 e cabuk varcaz ehehe

trhunter
26/05/2008, 23:02
.1267.ozzyy bu kısım yawasladı demişti de puntom yok teknik katkı da yok doğal olarak:)bari fenere katkım olsun;)

OzzY
26/05/2008, 23:03
1266 Bastır Umut :D:D
Yarın grşrz

trhunter
26/05/2008, 23:06
1265 dewam ozan:) grşrz

Ah-MeT
26/05/2008, 23:08
1264 supersiniz walla:) azkaldı biticek şafak 1264:)

OzzY
26/05/2008, 23:17
1263 Umut bitiriyozmu bu gece :D:D

Ah-MeT
26/05/2008, 23:22
1262 bitirelim hadi:)

OzzY
26/05/2008, 23:24
1261 daha epey varmış yaw...

Ah-MeT
26/05/2008, 23:38
1260 çifter çiftermi düşssek napsak:P

Yalın
26/05/2008, 23:40
1259
hayırlı akşamlar

Ah-MeT
26/05/2008, 23:48
1258 yusuf abi coştuk:) baya düştük:)

trhunter
27/05/2008, 01:10
:::1257::: ozan sen ders calısmıyon mu hiç:D

OzzY
27/05/2008, 01:22
1256 moral bozmaa :S:S:S

trhunter
27/05/2008, 01:25
::1255:: şimdi ben bu gece bunu 0larsam onursal üye olur muyum?:S:S :P

kadoku
27/05/2008, 01:29
1254

Yapmayın arkadaşlar bu kadar hızlı gitmeyin yaw rakipler daha doğrusunu sayamamışken biz bide tersden bitirmiyelim ayıp olur valla :)

Linos
27/05/2008, 01:41
::1255:: şimdi ben bu gece bunu 0larsam onursal üye olur muyum?:S:S :P

1253

Tabi tabi, kesin olursun Umut'cum... :D :D :D

trhunter
27/05/2008, 01:44
1252 murat abi ilk defa yazıyosun buraya dimi:):)

Linos
27/05/2008, 01:47
1252 murat abi ilk defa yazıyosun buraya dimi:):)

1251

Senin yüzünden illa ki... Kıramadım biricik yeğenimi! :)

trhunter
27/05/2008, 01:49
:1250: saol mruat abim;) iyi geceleR herkese

Yalın
27/05/2008, 01:51
1249
eninde sonunda bitireceğiz panik yok

trhunter
27/05/2008, 15:14
:1248: ziconun durumu belli olana kadr bitirelm

OzzY
27/05/2008, 16:22
1247 istediğin Onursallık olsun yaw :D:D

CaGRi
27/05/2008, 22:37
1246
aman tanrııım noolmuş burada böyle:D:D

Yalın
27/05/2008, 22:40
1245
ne olcak millet panik yapmış:D:D:D

Ah-MeT
27/05/2008, 22:43
1246
aman tanrııım noolmuş burada böyle:D:D
1244
coştuk cagri murat abi bile msj yazdı daha ne diyim:)
hadiii yine coşalımmm bastır fener bahce:P

osaka
27/05/2008, 23:08
1243 diyicem ama burası kurumus galiba:D

trhunter
27/05/2008, 23:17
1242 yoooooooooooooo:P

Ah-MeT
27/05/2008, 23:33
1241
umut geldi yeşerdi ortalık ne kuruması:)

Yalın
28/05/2008, 00:07
1240
hayırlı geceler

Ah-MeT
28/05/2008, 00:11
1239 ii geceler :)

OzzY
28/05/2008, 00:52
1238 iyi geceler...

trhunter
28/05/2008, 00:53
1237 iyi gecelerrr GPTR ;)

Ah-MeT
28/05/2008, 01:04
1236 ben yatıyorum
umut sabaha kadar 1 e dusersin sen:)

34HGS93
28/05/2008, 01:32
1235 hadi yappalım 0 a ne kaldı ki:)

trhunter
28/05/2008, 01:33
.1234. yok ahmet daha neler;)

34HGS93
28/05/2008, 01:38
1233 hadi FB ler...

OzzY
28/05/2008, 01:43
1232 bu sefer cidden iyi geceler :D:D

34HGS93
28/05/2008, 01:46
1231 daha karpuz keseceydik :D

trhunter
28/05/2008, 02:17
1230 uyku tutmadı yaw:D

Ah-MeT
28/05/2008, 08:51
1229 gunaydın herkese:)

Yalın
28/05/2008, 12:01
1228
hayırlı günler

ufukbzk84
28/05/2008, 12:04
"1227" ve günaydın bellirsizlikten nefret ederim aziz başkan imzalat şu zicoya sözleşmeyi ikide transfer yapıştır ... ülkenin gündemi değişsin merakla 2 haziranda yapacağı açıklamaları bekliyorum...

34HGS93
28/05/2008, 12:44
1226 HADİ gp'CU FENERLİLER GÜNE İYİ BAŞLAMAK İÇİN DEWAM...

OzzY
28/05/2008, 16:56
1230 uyku tutmadı yaw:D
1225

aha bana yatıcam de sonra gel forumda takıl intikamım acı olucak :cool:

trhunter
28/05/2008, 17:10
1225

aha bana yatıcam de sonra gel forumda takıl intikamım acı olucak :cool:
1224 olm uyku tutmadı napsaydım ya:)

@ufuk 2 hazirana kadar bitrir miyiz? :)

OzzY
28/05/2008, 17:43
1223 bi çağrı atsaydın bak bitirirdik dün akşam :D:D

Ah-MeT
28/05/2008, 21:45
1222 iyi aksamlar....

CaGRi
28/05/2008, 23:42
1221 iyi akşamlar

Ah-MeT
28/05/2008, 23:53
1220 hadi arkadaslar nerdesınız yoklamaya gec kaldınız ona gore:)

CaGRi
28/05/2008, 23:58
1219 ben burdayım.
hadi bitirelim şu işi:D

Ah-MeT
29/05/2008, 00:05
1218 bugun bitircez hadi:P
digerleri nerde bak yok yazıyom:P

CaGRi
29/05/2008, 00:06
1217
yaz yaz.bak ben o kdr geldim yoklamaya dahil oldum. bi farkım olsun dımı:D

Ah-MeT
29/05/2008, 00:13
1217
yaz yaz.bak ben o kdr geldim yoklamaya dahil oldum. bi farkım olsun dımı:D
1216:):):):):)

CaGRi
29/05/2008, 00:16
1215
walla bak az önce Ozzy yi konuyu okurken gördüm. sayı düşmemiş:D

Ah-MeT
29/05/2008, 00:21
1214 ona kanaat notu kullanmıcam zaten:P

kadoku
29/05/2008, 00:27
1213

iyi geceler herkese

Ah-MeT
29/05/2008, 00:29
1212 kadir abide geldi:) iyi geceler

CaGRi
29/05/2008, 00:34
1211 ii geceler abi:)

Ah-MeT
29/05/2008, 01:36
1210 ben yatıyorum ii geceler...

trhunter
29/05/2008, 01:52
1209: yya ben dışardaydım yeni geldim maalesef:D

-2hazirana biter bu:)

OzzY
29/05/2008, 01:59
1208 gezceğine otur çalış dicemde kendine bak diceğinden demedim say :D:D

trhunter
29/05/2008, 02:00
1207 ben ingiliz turistlerle takılıyodum ozan:P.P : speaking aktivitesi:P

OzzY
29/05/2008, 02:10
1206 insan haber verir :D:D

trhunter
29/05/2008, 02:11
1205 tel çekmiyodu yaa:)

OzzY
29/05/2008, 02:13
1204 sağlık olsun bi dahaki sefere artık :D:D

CaGRi
29/05/2008, 02:14
1203
hadi size iiyi muhabbettler ve ii gcler:)

OzzY
29/05/2008, 02:23
1202 iyi geceler...

trhunter
29/05/2008, 02:26
1201 herkese ii geceLer (büyük L olayını erdi abiden çalmadım bende de o tik var) :P

Ah-MeT
29/05/2008, 09:43
1201 herkese ii geceLer (büyük L olayını erdi abiden çalmadım bende de o tik var) :P
1200
:D:D:D günaydınLar

trhunter
29/05/2008, 14:00
1199 herkese iyi günler iyi çalışmalar

ufukbzk84
29/05/2008, 14:25
-1198-

Fenerbahçe kombine rekoru kırıyor
İstanbul DHA 29 Mayıs 2008 https://www.hurriyet.com.tr/_np/6666/5676666.jpgFenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu kombine merkezinden yapılan açıklamaya göre, 2008-2009 futbol sezonu için satılan kombine kart sayısında 22.129 sayısına ulaşıldı.

Fenerbahçe (https://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) yönetiminin henüz Zico ile sözleşme yenilememesi ve transfer çalışmalarında kamuoyuna bir açıklamada bulunmamasına rağmen, Sarı-Lacivertli taraftarlar üzerlerine düşen görevi daha şimdiden fazlasıyla yapmaya başladı. Taraftarların dün akşam mesai bitimine kadar 22 129 kombine kart alması takıma ve yönetime duydukları güveni de gösteriyor.

(BU HERŞEYİ AÇIKLIYO FAZLA SÖZE GEREK YOK)

Yalın
29/05/2008, 17:51
1197
bu ne sürat arkadaşlar aman nazar değmesin

Ah-MeT
29/05/2008, 23:13
1196 nazar degmesin suratimize:)

CaGRi
29/05/2008, 23:15
1195
değmez değmez:)

Ah-MeT
29/05/2008, 23:18
1194 ben yazmasam yazacagın yok çağrı :)

trhunter
29/05/2008, 23:22
:1193:

Ah-MeT
30/05/2008, 00:12
1192 umut hosgeldin:) hadi duselim artık 1 e

Yalın
30/05/2008, 01:05
1191
hadi ahmet devam

OzzY
30/05/2008, 01:21
1190 Türkiye maçı nooldu?

trhunter
30/05/2008, 02:10
:1189: ahmet 1 sayısını kim yazcak acaba:)?? 1907 yi kim yazmıştı o kdar cok mesaj var ki bulmaya üşendim bilen var mı?

@ozan bu akşam maç mı vardı ya:S

OzzY
30/05/2008, 02:30
1188
Hazırlık maçı sanırım kimle oynadılar unuttum ama en son 1-0 öndeydik 2. yarı ortalarında

trhunter
30/05/2008, 03:06
1187 baktm hiç bi haber yok yaa bizim futbolcular kendii aralarında tek kale mac yapıyor olmasın ozan:P

OzzY
30/05/2008, 11:28
1186 Finlandiya ile hazırlık maçıymı 2-0 almışız. goller: tuncay ve semih

AGUS
30/05/2008, 12:15
1185 konute fb'de :)

Yalın
30/05/2008, 12:22
1184
devam devam

trhunter
31/05/2008, 01:21
:1183: arkadaşlar kanalD ana haberde "fener emreyi aldı" diye bi haber duydum aslı var mıdır bilgisi olan var mı?

CaGRi
31/05/2008, 12:03
1182

emrenin alındığı sabah gazetesinde yazıodu!!!

UncLessman
31/05/2008, 12:12
Belözoğlu'nun kulübüyle anlaşıldı
30 Mayıs 2008 Cuma

https://fenerbahce.org/pic_lib/2008-05-30_belez288.jpg
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.

fenerbahce.org

ufukbzk84
31/05/2008, 12:17
valla emre işimize yarar diye düşünüyorum hem alexin alternatifi olur hemde ön liberoda aurello ile birlikte oynayabilir... hemde türk oyuncu.. kontenjanıda yok zaten... bide mevlüdü çok beğendim onuda alsak türk transferimizi kapasak daha iyi olur...

"1180"

UncLessman
31/05/2008, 12:35
Ah bide Nihat'ı alabilsek=)

CaGRi
31/05/2008, 13:25
1178

nihat yakındır. az kaldı alcas onuda:)

trhunter
31/05/2008, 17:24
1177 inşallahhh ;)

ufukbzk84
02/06/2008, 15:49
"1176" arkadaşlar fenerbahçe tvyi izleyebilenleriniz varmı ne dedi aziz başkan transferler hakkında... çok merak ettim

Yalın
02/06/2008, 17:20
1175
hayırlı akşamlar

kadoku
03/06/2008, 16:38
1174

Emre Belezoğlu bencede çok yerinde bri transfer orta sahamız zaten kuvvetliydi böylelikle bence Türkiyeyi geçtim Avrupanında en sağlam orta sahalarından birine sahip olduk yanlız şu Mal-donado yu bir an önce göndermek lazım.

Aziz başkanın açıklamalarını dinledim, açıkçası net bir isim vermedi ama basında yazılan önemli isimlerden Shevchenko dışındakilerden birini yada ismi henüz basına yansımayan gizli görüşmeler yapılan 2 yıldız futbolcudan birinin alınacağından bahsetti, bakalım hayırlısı başkan dediyse mutlaka iyi bir forvet gelicek demektir. Başkan ayrıca Kejo'nun takımda kalmasından yana olduğunu ve kesinlikle takasta kullanmaya niyeti olmadığını açıkladı.

Bu demek oluyorki ya Mal-donado yada Appiahtan biri yolcu bana kalırsa Maldonadoyu göndersinler Appi iyileşirse en büyük transferimiz olur, Maldonado zaten gereksiz bir transferdi ve geçtiğimiz sezon o geldikten sonra deyim yerindeyse takımın kimyası bozuldu.

trhunter
03/06/2008, 17:21
1173 kadir abi sana katılıyorum maldonado tam bi felaketti ama appiah da bu saatten sora gelmez parasını alıp kaçtı diye okumuştum.. gelse de bu kadar uzun süre oynamamış biri pek faydalı olmaz gibime geliyor.. umarm avrupada emre sakatlanmaz da imzayı atar bizim için en büyük kazanç o olur o zaman

CaGRi
03/06/2008, 19:54
1172 hrkese ii günler.....

Yalın
04/06/2008, 16:24
1171
hayırlı günler

trhunter
04/06/2008, 18:06
1170 iyi günleeer

CaGRi
04/06/2008, 21:28
1169 iyi akşamlar...

İbrahimKC
04/06/2008, 21:54
---1168---

Beko Basketbol Ligi 2007 - 2008 Sezonu şampiyonu

Fenerbahçe

Tebrikler...

kadoku
04/06/2008, 23:55
1167

Bu sene futbolda yüzümüz gülmedi ama gerek voleybol gerekse baskette hem kızlar hemde erkeklerde yüzümüz güldü şampiyonluğumuz kutlu olsun.

trhunter
05/06/2008, 02:30
1166 herkese iyi geceler...

Linos
05/06/2008, 02:34
1165

İyi geceler, gecelerin adamı! :)

trhunter
05/06/2008, 02:39
1164 sana da ayrıca iyi sabahlamalar murat abicim;)