Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Evo'mla aranızdayım :)
Ziyaretci037
12/12/2010, 11:54
Merhaba arkadaşlar,
babama karşı yaptığım büyük uğraşlar sonrasında 1.3 M.jet Punto Evo aldırmayı başardım :)
daha henüz 10 günlük ve bu siteyi buldum , çok faydalı şeyler olduğunu farkettim ve aranıza katılmak istedim.
umarım naçizane bilgilerimle sizlere yardımcı olabilirim,sizlerde bana :) tekrar herkese merhaba :)
foruma hoşgeldin kardeş, yeni aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan, acaba kaça aldın ve hangi otomotivden aldın?
hayırlı olsun...
hoşgeldiniz...
edelsang
12/12/2010, 13:01
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim
Aramıza hoşgeldin
EVOn hayırlı olsun
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Murat 1979
12/12/2010, 19:43
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
hoşgeldin.. keyifli forumlar...
Hoşgeldin,keyifli forumlar...
hoşgeldiniz hayırlı olsun
sezerism
12/12/2010, 23:55
Merhaba hoşgeldin kardeş araçın hayırlı olsun zevkle kullan .
uzuncocuk
12/12/2010, 23:58
hosgeldınız ......
Bora hoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız kardeş.
GP COSKUN
13/12/2010, 13:11
GrandePuntoTR'a Hoş geldin bora Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
Aramıza hoşgeldin Bora, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar...
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
StrawBeeRy
14/12/2010, 19:26
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hosgeldın tekrar gelıcen kardesım ;)