Orijinalini görmek için tıklayınız : Driven By The Future neden söylenmiyor
yerliplaka34
12/12/2010, 02:36
yaklaşık 1 - 2 aydır dikkatimi çekti reklamlarda "Driven By The Future" bu sloganı neden söylmiyor merak ettim bilgisi olan varmı.:unsure00::unsure00:
GP COSKUN
12/12/2010, 02:39
valla akın benimde dikkatimi çekti son zamanlarda söylemiyorlar
bilen varmı acaba
yerliplaka34
12/12/2010, 03:01
anlamı geleceğe sürmü geleceğin sürücüsümü ne olması lazım tam bilmiyorum ama neden kestiler acaba diğer markalar hala sloganla bitiriyor reklamlarını.. demekki fazla kimsenn dikkatini çekmedi bu durum..
reno da driven by the change sloganını kullanmıyor artık:D 2 marka arasında anlaşmamı yapıldı yoksa :D
Gelecekten tahrikli, hareketini gelecekten alan gibi bir anlamı var ama söylenmesin bence.
1- Söyleyen Türk. İngiliz'e söyletseler biraz daha hoş olabilirdi.
2- İtalyanca bir slogan bulsalar çok daha etkiliyeci olur. Seat'ın Auto emocion, VW'nin Das Auto gibi.
farketmemiştim bu durumu...
PuntoMan
21/12/2010, 14:25
yaklaşık 1 - 2 aydır dikkatimi çekti reklamlarda "Driven By The Future" bu sloganı neden söylmiyor merak ettim bilgisi olan varmı.:unsure00::unsure00:
Ben de bunu geçende arabada giderken farkettim. Hatta her raklam sonunda "Fiat... Driven by the future" derken, ikinci kısmını adamla birlikte söylüyordum. Geçende kaptırmışım yine, dediğim havada kaldı, baktım diğer reklama geçimiş :fish0000: