PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzak durulacak servisler

uzuncocuk
10/12/2010, 16:53
bırkac arkadasın fahıs servıs fıyatlarını duyunca konuyu acmak zorunda kaldım... sıte olarak yonlenebılecek bır servıs ozellıkle buyuk sehırlerde o servıs adına cok buyuk kazanc demek... ama canımızı yakan ıcınde ıyı bır kayıp demek degıl mı ? ayrıca ıyıyı kotuyu herkes bılsın

vek66
10/12/2010, 17:02
ankara da başta birmot ve ali uğurlu kesinlikle tavsiye etmem tek işini bilen servis olarak kavaklıdere oto derim

uzuncocuk
10/12/2010, 17:06
ankara da başta birmot ve ali uğurlu kesinlikle tavsiye etmem tek işini bilen servis olarak kavaklıdere oto derim

ankarada bırmot sureklı problemle cıkıyor karsıma ve her nedense cogunluk cok memnun kavaklıdereden fıkre nasıl vardın yanı... bırmot neden kotu kavaklıdere neden ıyı

vek66
10/12/2010, 17:59
daha once ki mesajlarımda cok anlattım bırmotla kavaklıdere oto arasındaki farkı birmota gittiğimde hiçbir problemim bu güne kadar düzeltilmedi bilakis dahada arttı işin ehli bir usta yok başından atmak için ellerinden geleni yapıyorlar doğru düzgün dinlemiyorlar karsısındaki insanı hep biz haklıyız bizim dediğimiz dogru seklınde tavırlar sergiliyorlar servise gittiğinde yine bu gelmiş tarzında bakışmalarla karşılaşıyorsun ama kavaklıdere yle tanıstım butun sorunlarım haloldu ve yuarda yazdıgım hıcbır seyle buarada karsılasmadım aksını gordum hep.mesela en basıtınden soyleyım kapı ayarı. bir kapı ayarını 4 ayda bır servis ayarlayamaz mı?

uzuncocuk
10/12/2010, 22:22
daha once ki mesajlarımda cok anlattım bırmotla kavaklıdere oto arasındaki farkı birmota gittiğimde hiçbir problemim bu güne kadar düzeltilmedi bilakis dahada arttı işin ehli bir usta yok başından atmak için ellerinden geleni yapıyorlar doğru düzgün dinlemiyorlar karsısındaki insanı hep biz haklıyız bizim dediğimiz dogru seklınde tavırlar sergiliyorlar servise gittiğinde yine bu gelmiş tarzında bakışmalarla karşılaşıyorsun ama kavaklıdere yle tanıstım butun sorunlarım haloldu ve yuarda yazdıgım hıcbır seyle buarada karsılasmadım aksını gordum hep.mesela en basıtınden soyleyım kapı ayarı. Bir kapı ayarını 4 ayda bır servis ayarlayamaz mı?
ben hıc fıat serwıse gıdemedım arac henuz yenı gorecegız bakalım

sezerism
10/12/2010, 22:29
arkadaşlar: aptal servisler tam başa bela iyi insan ve iyi servisle karşılaştırsın hepimizi allah.

uzuncocuk
10/12/2010, 22:31
arkadaşlar: aptal servisler tam başa bela iyi insan ve iyi servisle karşılaştırsın hepimizi allah.
amin ......

takres
10/12/2010, 22:49
hiç servise gitmedim...

uzuncocuk
10/12/2010, 22:51
hiç servise gitmedim...
aslında gıtmemekte bır care ama bılmem zor bır karar

atalayx
10/12/2010, 23:22
bu siteye üye olmadan evvel servisler hakkında pek bilgi sahabi değildim ve 15000de enrikoda ilk senelik bakıma girdiğinde gereksiz bujileri değişirtirdiler.güzel de fiyat yazdılar bir dahada bakım konusunda gitmedim. Ama bunların hepsi Oto ile sona erdi. Otomobil bakım konusunda ı tanıdığım gün ve öncesi olarak 2'ye ayırabilirim.İzmirdeyseniz şiddetle tavsiye ederim.

ZAK1980
10/12/2010, 23:29
Ümit neden kavaklıderemı;
1.Servısın gırısınde Remzi bey,Müslüm bey veya herhangı bır personel sızı tanısın yada tanımasın daha bahcede ıken guler yuz ıle karsılıyor.
2.Sıkıntınızı sıkılmadan dınleyıp sorularınız 100 u de gecse cevaplıyorlar
3.Aracınızın basında durup ne yapıldıgını gorebılıyorsunuz dıgerlerı gıbı aracı kapalı bır yere cekıp aractan uzak kalmıyormusnuz
4.Gereksız gorulen işlemler yapılmayıp extra ucret odemıyorsunuz.(10 bınde Bujı degıstırme,kırlenmemıs yada yıpranmamıs sızı 7-8 bın km daha goturecek fıltreyı sırf para kazanmak ıcın bosu bosuna degıstırmeyıp abı budaha 7 bın km gıder gereksız degıstırmek dıye sızıe onerıde bulunan usta)
5.Normal iskontoya extra bır ıskonto eklıyerek fıyatı bırazdaha uygun hale getırebılıyor
6-Aracı teslım alırken iç dıs yıkanmıs oluyor ve motorda yıkanıp ufak bır koruma spreyı ıle onemlı yerlerın su alması onlenıyor
7-Arac hemen servıse alınıyor bekletılmıyor bır usta bulmak yada yetkılı bulmak ıcın etrafa bakınmıyorsunuz su saatte bıter denıldıgındede bıtıyor
8-Begenmedıgınız bır ıslem olursa cok nadırendır hemen yenıden laf etmeden tekrar ılgılenılıyor
9-Sogutmaya antıfırız koymadan arac tamam teslım alabılırsınız dıye servısten gonderen servıs var tesadufen farkına vardıgınızdada aynı servıse hesap sormaya gıttıgınızdede pıskın pıskın sucu kabul etmemıs olan servısı duydu forum

uzuncocuk
11/12/2010, 00:18
1.Servısın gırısınde Remzi bey,Müslüm bey veya herhangı bır personel sızı tanısın yada tanımasın daha bahcede ıken guler yuz ıle karsılıyor.
3.Aracınızın basında durup ne yapıldıgını gorebılıyorsunuz dıgerlerı gıbı aracı kapalı bır yere cekıp aractan uzak kalmıyormusnuz
4.Gereksız gorulen işlemler yapılmayıp extra ucret odemıyorsunuz.(10 bınde Bujı degıstırme,kırlenmemıs yada yıpranmamıs sızı 7-8 bın km daha goturecek fıltreyı sırf para kazanmak ıcın bosu bosuna degıstırmeyıp abı budaha 7 bın km gıder gereksız degıstırmek dıye sızıe onerıde bulunan usta)
5.Normal iskontoya extra bır ıskonto eklıyerek fıyatı bırazdaha uygun hale getırebılıyor
6-Aracı teslım alırken iç dıs yıkanmıs oluyor ve motorda yıkanıp ufak bır koruma spreyı ıle onemlı yerlerın su alması onlenıyor
7-Arac hemen servıse alınıyor bekletılmıyor bır usta bulmak yada yetkılı bulmak ıcın etrafa bakınmıyorsunuz su saatte bıter denıldıgındede bıtıyor
8-Begenmedıgınız bır ıslem olursa cok nadırendır hemen yenıden laf etmeden tekrar ılgılenılıyor
9-Sogutmaya antıfırız koymadan arac tamam teslım alabılırsınız dıye servısten gonderen servıs var tesadufen farkına vardıgınızdada aynı servıse hesap sormaya gıttıgınızdede pıskın pıskın sucu kabul etmemıs olan servısı duydu forum
ıclerınden 2 madde bıle olsa tercıh sebebı bence

Murat Gürakan
11/12/2010, 00:49
Bugüne kadar gördüğüm adam akıllı düzgün iş yapan tek bir servis var.
Oda KAVAKLIDERE dir.

Scottie
11/12/2010, 09:35
Eskişehir bölgesinde ise tercihim Bozüyük otomotiv.. güleryüz ilgi güzel...

Erdem Bozdağ
11/12/2010, 09:55
honda,toyota,nissan,renault,fiat gibi markaların servislerine gitmişliğim vardır aile araçlarından dolayı.Fiatın kartaş,üstün,kavaklıdere servislerine gittim.Sadece fiat olarak değil tüm gittiğim servisler içinde bile Kavaklıdere otoyu başka biyere koyarım.Hem aracın bakımları,sorunları hem de müşteriye yaklaşım olarak emsalini görmedim.Kendinimi müşteri olarak hissetmiyorum bile.Benim için fiatı en güzel yapan en büyük faktör Kavalıkdere otodur.

femoli
11/12/2010, 10:42
Zaten söylenecekler söylenmiş ankara için :)

Arkadaşlar lütfen beğenmediğiniz servisler için aptal salak vs vs hakaret içerici sözcükler kullanmayınız, hukuki anlamda başımız belaya giriyor ,Sitemiz açısından sakıncalı....

ZV 007
11/12/2010, 13:30
eski aracıma orjinal expertiz rapor veren ve satarken değişen çıkınca rezil olma durummumdan dolayı bursa birmot u uzak durulacak servisler listesinin baş tacı yapmak istiyorummm

USTA
11/12/2010, 13:42
İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz servis varmı arkadaşlar,araç çok yeni daha ancak ilerde lazım olacak mutlaka...

Genius
11/12/2010, 15:45
Bende İzmir'de Merkez servisten başka bir yere gitmiyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

ykaya1983
11/12/2010, 16:20
Gaziantep-Topçuoğlu fıat servisini gördüğünüz yerde kaçın.Ben hayatta bu kadar berbat servis görmedim.Adamlar sanki servise araç getiren müşterilere düşman gibi davranıyorlar.Aracında lpg takılıysa hiç uğraşma kesinlikle bakmazlar.Zaten servis küçük antebe zor yetiyor.Sorduğunda 1-2 gün sonraya randevu veriyorlar.
Eğer gaziantepte 1 tane eksik fıat marka araç satılmıyorsa kesinlikle bu servisin yüzündendir.Bu konuda da fıat gibi bir markanın bu servise bu zamana kadar hiçbir şey yapmaması müşterisini ne kadar düşündüğünü gösteriyor.

nasre
11/12/2010, 18:09
Ankara Kavaklıdere den herkes çok memnun sanırım. Bende İstanbuldan kalkıp Ankarayamı bakıma gitsem.
İstanbuldaki servisler için bir yorumu olan yokmu?

erosistanbul
11/12/2010, 19:59
istanbul anadolu yakası için küçükyalı birmot derim. bu diğerleri kötü anlamına gelmesin.tek gittiğim yer orası. çünkü başka biryere ihtiyaç duymuyorum.buda bir neden olsa gerek.fiyat, alaka, ikram, sorunları sabırla dinleme,sorunlar karşısında agrasif anlarımı bile olgunlukla karşılamaları bende çok iyi izlenimler bıraktı.çok çok çok çok daha iyi servislere bile ihtiyaç duymuyorum.

berkkk
11/12/2010, 21:03
Avrupa yakasında mahmutbeyde erkay var herkese önerebilirim.

ato
11/12/2010, 21:07
ben ankara da hep kartaşa gittim memnunum ama bakım dışındaki işlerde baya fahiş fiyat var örneğin ceza yiğince filmleri söktürmeye gittim 80 tl dedi yuh dedim gittim mamaktaki aksesuarcıya orada 4 tlye söktürtüm ayrıca benim 175liraya aldığım carub zenonun aynısını 315 liraya satıyorlardı ama bakım konusunda iyibir servis

hhhed
17/12/2010, 15:33
Ben de evime yakın diye sürekli Kartaşa giderim ancak geçen gün iş çıkışı Kavaklıdereye gittim, sağ stopta bir problem oldu, uyarı lambası yanıyordu. Servisin karşılaması, sıcak kanlılığı vb. konular tartışılmaz ama benim şansımdanmıdır bilmem henüz usta olmayan genç bir arkadaşa ilgilen dediler, stop 2-3 kez söküldü takıdı, tam tamam bitti dedik ki ben servisten çıkarken ışık yeniden yandı, olabilir insanlık halidir, bagajı açtım, tekrar stop söküldü fakat bu sefer uste tarafından ve 2-3 dakikada bitti işlem. Ben ödemeyide yapmış olduğum için arabadan hiç inmedim çıktım servisten. Eve gelip baktığımda stop lambasının altında küçük bir parçanın kırılmış olduğunu gördüm, belki ufacık bir parça ama moralimi bozmaya yetti. Bunun için geri dönmedim ama gördükce moralim bozulmuyor değil.

ZAK1980
17/12/2010, 15:36
Ben de evime yakın diye sürekli Kartaşa giderim ancak geçen gün iş çıkışı Kavaklıdereye gittim, sağ stopta bir problem oldu, uyarı lambası yanıyordu. Servisin karşılaması, sıcak kanlılığı vb. konular tartışılmaz ama benim şansımdanmıdır bilmem henüz usta olmayan genç bir arkadaşa ilgilen dediler, stop 2-3 kez söküldü takıdı, tam tamam bitti dedik ki ben servisten çıkarken ışık yeniden yandı, olabilir insanlık halidir, bagajı açtım, tekrar stop söküldü fakat bu sefer uste tarafından ve 2-3 dakikada bitti işlem. Ben ödemeyide yapmış olduğum için arabadan hiç inmedim çıktım servisten. Eve gelip baktığımda stop lambasının altında küçük bir parçanın kırılmış olduğunu gördüm, belki ufacık bir parça ama moralimi bozmaya yetti. Bunun için geri dönmedim ama gördükce moralim bozulmuyor değil.
Kavaklıderenın ılk memnunuyetsız musterısı dıyebılrız sıze Müslüm abı ile gorustugunuzde kendısı telafı edecektır

hhhed
17/12/2010, 15:42
Kavaklıderenın ılk memnunuyetsız musterısı dıyebılrız sıze Müslüm abı ile gorustugunuzde kendısı telafı edecektır
Aslında müslüm abiyide tanıyorum, kahvaltı toplantısında tanışmıştık ama konuyu büyütmek istemedim. Dediğim gibi servisten memnun ayrıldım aslında, nasıl olduysa alt tarafta küçük bir parça kırılmış. Bagaj kapağı stop lambasına değmiş sıkıştırmış gibi yani stop tam oturmamış olabilir.

izoci
18/12/2010, 11:56
ısparta demireller den de uzak durun :)

ultramarine
19/12/2010, 18:20
izmit bölgesinde hangi servisi tavsiye edersiniz.

playertr
19/12/2010, 19:39

%100000 katılıyorum ve kesinlikle kavaklıdere diyorum :)

SRDR KRKC
19/12/2010, 23:51
Ankarada Kavaklıdereyi Tercih Ettim Saolsun İlgilenildi. Bir Sorunuma İlgisiz Kalındı Ve Geriyede Dönülmedi Sonrasında Yeni Açılan Tan Otoyu Tercih Ettim Diğer Sorunumuda Onlar Çözdü . TAN Otoyuda Denemenizi Tavsiye Ederim Arkadaşlar.

evo_dynmc
28/12/2010, 10:21
istanbul edirnekapı.daki göker oto hakkında bilginiz var mıdır arkadaşlar, aracı ordan aldım ve oraya servise gitmeyi düşünüyorum.

atabayizmir
13/02/2011, 16:23
Istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz ekspertiz yapabilecek servis varmı.

smartmavi
13/02/2011, 16:32
Şimdilik İstanbul Gürsoy oto'dan çok memnunum. Mecidiyeköy-KUştepe

Bakımlarımı malzemeleri kendim alarak dışarıda yaptırıyorum, diğer herşeyde Gürsoy'a gidiyorum. Özkar ve Haliç'ten sonra üçüncü servis, şimdilik bir sorun yok.

never
13/02/2011, 16:35
Ben İzmir de Poyraz dan gayet memnunum

ferhat78
13/02/2011, 16:54
arkadaşlar punto evo aracımın ufak bir kaporta işlemi için küçükçekmecedeki fiat özkar yetkili servisine götürdüm lokal boya işlemi yapıldı ve tam bir felaket sokak arasındaki bir oto boyacısına götürsem daha iyisini yapardı ayrıca aracı pırıl pırıl teslim ettiğim aracımın koltukları tozlu lekeli paspasları yağlı bir şekilde teslim aldım SAKIN BU SERVİSE UĞRAMAYIN SAKIN SAKIN...

FİAT ÖZKAR,A GİTMEYİNDE HANGİSİNE GİDERSENİZ GİDİN DİYORUM SEBEBİ YUKARIDA YAZIYOR..AMA TOPKAPI FIRAT OTOYU ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

akut
06/05/2011, 18:19
ısparta demireller den de uzak durun :)
neden bende servise gidecektim ıspartada başka servis varmı veya tavsiye edebileceğin bir yer varmı

aalperdemir
06/07/2011, 01:37
neden bende servise gidecektim ıspartada başka servis varmı veya tavsiye edebileceğin bir yer varmı

ne yaptıracağın önemli araba için. 6 ayda çok fazla bakım yaptırdım. sanayi de gökoğlu var barış abi 10 numara insan.. araba için ne yaptıracağını söyle tavsiyede bulunabilirim...

gorkem kaan
06/07/2011, 01:42
küçükyalı birmotu bende seviyorum ilgi alaka gayet iyi :)

cihan80
06/07/2011, 01:48
adana da mıçılar işini harbi iyi yapıyorlar adamlar ..

bvulgari
06/07/2011, 01:59
Ben küçükyalı birmot u hiç beğenmedim..Büyük konuşmayım hayatta oraya götürmem arabamı.. Ne işçiliklerini beğeniyorum ne ilgilerini nede zaten fiyatlarını..Bu iyi diyenler nasıl iyi diyor hiç anlamıyorum..Ya hiç servis görmediniz yada sizin yerinize başkası götürüp araçla maddi manevi ilgileniyo.

smartengineer
20/07/2011, 17:21
arkadaşlar bende Ankara otoyu tavsiye ederim.

iktisadagiris
26/07/2011, 17:25
Beylikduzu Birmot`tan da mumkun oldugunca uzak durun.Servise stajyer olarak giren arkadaslarimin bahsettiklerini duyunca kucuk capli bir sok gecirmistim :)

oguzhan06
26/07/2011, 19:20

kavaklıderenin yanına tanotoyuda ekleyin bence 10 numara hizmetleri var.

ZAK1980
26/07/2011, 22:33
Baslıkta Uzak durulacak servısler denmıs ama durulmuyacak srvısler de yazılmıs

izoci
26/07/2011, 23:36
ıspartalılar varmış vaaay :D

ultraslan33
27/07/2011, 00:17
mersinde nasıl arkadaşlar ya??boranlar mı bilenler mi??tavsiye lütfenn

1ocak2011
27/07/2011, 09:47
Kavaklıdere oto, Marşpiyel, Yan çıta ve spoiler için 700TL boya ve işçilik ücreti istedi. Ankara Birmot'ta sadece parça parası vererek yaptırdım.Kuruş işçilik ve boya parası almadılar. Tavsiye ederim...

oguzhan06
27/07/2011, 10:56
arabamın camından ses geliyordu ankara birmottaki arkadaşlar sadece 300 metre tecrübe yaparak normal dediler, ayrıca bagaj kapağı kaba kuvvetle kapanıyordu sözüm ona oda normalmiş ve arabanın içindeki basınçtan oluyomuş, işin en ayıp yanı sabah 0830'a randevum vardı tam zamanında arabayı teslim ettim içeri aldılar bi allahın kulu bakmadı yaklaşık 2 saat sonra yukarıda dediğim gibi 300-400 metre yol yapıp (arabayı teslim ettiğimde trip'i sıfırlamıştım.) problem olmadığını söylemişlerdi. Ayrıca adamlara gelen sesi 80 km'den sonra geldiğini beyan etmiştim. Daha sonra aracımı tanotoya götürdüm cam fitilinin içine küçücük bir parça koyup sesten kurtardılar ve bagaj kapağını ayarladılar şimdi saat gibi. Ha şunuda söylemeden edemicem birmottaki müşteri temsilcisi bana arabayı dinlemeyin bunlar normal ilk arabanız galiba demişti acemi muamalesi yapmıştı oysaki bu araba benim dokuzuncu arabam ve 10 seneden daha fazla süredir arabam var. Aracımı birmottan almıştım ama şunuda çok açık söyleyim ben bi daha orayaçay içmeye bile gitmem ne güler yüz, ne hizmet hiçbirini görmedim.

hbsabirli
29/07/2011, 11:50
Merhabalar, ben Bilecik'de ikamet ediyorum moderetörümüz Eser Bey Bozüyük Otomotiv i tavsiye etmiş ama ben etmiyorum. işçilik çok kötü,ilgi alaka yok, aracınıza değer verilmiyor. Bursa Birmot da ilgilenen yok. Eskişehir Birmot'a da vaktim olursa yarın 90,000 bakımını yaptırmayı planlıyorum. orda da memnuniyetsiz kalırsam birdahaki aracım kesinlikle Fiat olmayacak.

sedini
29/07/2011, 12:09
istanbul anadolu yakasında her markaaraca bakan bir özel servis var küçükyalıda ACL servis diye.. aman diyim uzak durun..

kubilai
29/07/2011, 12:33
adana birmottan uzak durun derim ben.

StrawBeeRy
29/07/2011, 12:37
Beylikduzu Birmot`tan da mumkun oldugunca uzak durun.Servise stajyer olarak giren arkadaslarimin bahsettiklerini duyunca kucuk capli bir sok gecirmistim :)
evet abi stajer olarak arkadaşlar girdi ama böyle düşünmemek lazım sonuçta onlar öğrenci birşeyler öğrenmek için oraya geliyorlar hayır sen elleme diyemessin.zaten orada her liftin bir ustası var ve 2 lifte bir tane stajer vermişler çırak gibi çalışıyorlar stajerler hakkında böyle düşünmek yanlış olur diye düşünüyorum.

iktisadagiris
29/07/2011, 21:22
evet abi stajer olarak arkadaşlar girdi ama böyle düşünmemek lazım sonuçta onlar öğrenci birşeyler öğrenmek için oraya geliyorlar hayır sen elleme diyemessin.zaten orada her liftin bir ustası var ve 2 lifte bir tane stajer vermişler çırak gibi çalışıyorlar stajerler hakkında böyle düşünmek yanlış olur diye düşünüyorum.

Yanlis anladin beni kardesim :) demek istedigim o degil.Serviste calisan stajyer arkadaslarimin anlattiklari kendilerine yapilan tutum,olay filan degildi.Servise arac birakan musterilerin basina gelenleri anlatiyorlardi bana.Soyle kucuk bir ornek vereyim;Servise birakilan araclarla arka taraftaki park alanini bilenler bilir aksam el freni cekmelere varan olaylar yasaniyor o serviste.Hatta arac fazlaligindan dolayi Birmot bazen araclarin bi kismini yandaki koctas alisveris merkezinin kapali otoparkina birakiyor.Ayni seyleri ordada yapiyorlar.Ben kendi gozlerimle de sahit oldum bu olaya.Sebepsiz yere duzgun parcayi arizali gostermek vs... gibi seyleri saymiyorum bile.Oraya 3-4 kere arac incelemeye gittim,ne ilgilenen,ne bilgi veren personel bulamazsin.Hatta cogu kez telefonla arasan bi departmana baglanamazsin.Telefonu bile acmiyorlar :)Eger bunlar sadece benim basima geldiyse kendi sansizligim diyecegim fakat bircok kisiden duyunca demek ki servisin tutumu buymus demem de hata olmaz sanirim.Ben tekrarliyorum gidenler bir kez daha dusunsun...

StrawBeeRy
29/07/2011, 23:07
Yanlis anladin beni kardesim :) demek istedigim o degil.Serviste calisan stajyer arkadaslarimin anlattiklari kendilerine yapilan tutum,olay filan degildi.Servise arac birakan musterilerin basina gelenleri anlatiyorlardi bana.Soyle kucuk bir ornek vereyim;Servise birakilan araclarla arka taraftaki park alanini bilenler bilir aksam el freni cekmelere varan olaylar yasaniyor o serviste.Hatta arac fazlaligindan dolayi Birmot bazen araclarin bi kismini yandaki koctas alisveris merkezinin kapali otoparkina birakiyor.Ayni seyleri ordada yapiyorlar.Ben kendi gozlerimle de sahit oldum bu olaya.Sebepsiz yere duzgun parcayi arizali gostermek vs... gibi seyleri saymiyorum bile.Oraya 3-4 kere arac incelemeye gittim,ne ilgilenen,ne bilgi veren personel bulamazsin.Hatta cogu kez telefonla arasan bi departmana baglanamazsin.Telefonu bile acmiyorlar :)Eger bunlar sadece benim basima geldiyse kendi sansizligim diyecegim fakat bircok kisiden duyunca demek ki servisin tutumu buymus demem de hata olmaz sanirim.Ben tekrarliyorum gidenler bir kez daha dusunsun...

aynen abi gelen müşteriye stajer gönderme konusunda haklısın bende bir kaç kere denk geldim hemen stajeri gönderiyorlar o bilmiyor etmiyor danışmana gönderiyorlar sonra usta geliyor bakıyor atıyorum şanzuman dişlisinde problem var bakan ustada onu söylüyor tamam bırakıyorsun sonra öbür usta müsait oluyor ona veriyorlar o ustada şanzuman teli arızalı diyor telini değiştirip arabayı sana teslim ediyorlar halbuki tel felan bozuk değil dişliler arızalı bir dünya para veriyorsun ve araban yapılmamış olarak veya yanlış bir parça değişmesinden dolayı sana geri veriyorlar.

tayfux
30/07/2011, 00:04
Avrupa yakasında mahmutbeyde erkay var herkese önerebilirim.

bende önerirdim taki haziran sonuna kadar..oraya expertiz için götürdüğüm aracımı alacak arkadaşın araya birkaç kişiyi sokması ile kötü göstermeye çalışması ile o servis ile alakamı tamamen kestim..aydına geldiğimde aydındaki servise soktuğumuzda alacak arkadaşa servis çok güzel araç diye diye adam kendinden geçti..araç neyse onu söyle kardeşim fiyat düşürmek için böyle dalavera lara gerek yok..ama 110 bin bakımımı orda yapmıştım il güzeldi..

hakandurak
02/08/2011, 17:29
İstanbul anadolu yakası Göztepe oto yu tavsiye ederim çok iyi hizmet veriyorlar hatta 2010 evo mun servo motorunu orada değiştirdiler arkasından bir sorun varmı memnun musunuz diye aradılar bir iki ufak ses geliyor dedim tekrar aradılar siz gelemezseniz bir gelip aracı sizden alalım sorunu giderelim şeklinde yaklaşımları oldu çoookk ama çoook memnunum buradan da teşekkür ediyorum onlara ... Ayrıca aracımı Birmot tan alan biri olarak ta servis işleri büyüdükçe kaliteleri azalıyor küçükyalı Birmot evlere şenlik..

FPT
02/08/2011, 17:51
Birmot İzmir derim başka bişey demem... Rezilliğin daniskası

acy
02/08/2011, 21:13
Ben küçükyalı birmot u hiç beğenmedim..Büyük konuşmayım hayatta oraya götürmem arabamı.. Ne işçiliklerini beğeniyorum ne ilgilerini nede zaten fiyatlarını..Bu iyi diyenler nasıl iyi diyor hiç anlamıyorum..Ya hiç servis görmediniz yada sizin yerinize başkası götürüp araçla maddi manevi ilgileniyo.

bende katılıyorum bir 2 kere yolum düştü küçükyalı birmot ve kırmak 'a kesinlikle tavsiye etmiyorum bunların en büyük sorunu bu servisler çok fazla filo bakımı alıyolar bölece bireysel kullanıcıları hiç sallamıyolar nası olsa bi dünya ticari araçları var kim takar seni benii zincirlikuyu birmotu tek geçerim çünkü genel müdürlüğe en yakın yer.

muhammedçelik
03/08/2011, 14:57

Yaklaşık 700km sonra 10bin bakımını yaptıracağım aracımın birmottan uzak durun demişsin hemşerim mıçılara mı yaptırayım?

FPT
03/08/2011, 16:15
Farkındaysanız devlet dairesi formatında çalışıyor birmotlar. Müşteri umurlarında değil. İş beğenmezler işi doğru düzgün yapmazlar vs.

Misafir047
03/08/2011, 16:19
kısacası sonu .....birmotla biten tüm servislerden uzak duracaksın olay bu

zoomout
08/08/2011, 18:49

üstat bu yakınlarda Birmat'la işim olabilir. Neden uzak durmamız gerektiğini de açıklarsan içimiz rahat eder

muhammedçelik
23/08/2011, 12:48
Bende Adana mıçılardan uzak durun derim sebep mi?

Bugün 10.000 bakımı için Adana Mıçılara gittim tam bir facia sanırım birdaha da gitmem gideceklere de tavsiye etmem ilgi alaka ''0'' Müşteri sıraya dizilmiş ''eğitim var bekleyin'' Aracı teslim et ''çayımızı içelimde'' 10 bin bakımı için servise götürdüm sisteme 110.000km olarak girmisler ayıkmasam sonu nerelere varır Allah bilir.iskontosuz 150TL civarı filan tutacağı söylenmişti sonradan euro5 ''miş'' dediler 178TL dediler ödedik..

ione
08/09/2011, 20:54
bende izmir enriko alberti den uzak durun diyorum göründüğü gibi deyil araba kabulde ilgileniyorlar ondan sonra kendiniz ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz dedikleri tarihte yapamıyorlar madur ediyorlar....

ultramarine
09/09/2011, 18:34
izmit efsane sakın bulaşmayın derimm.sadece benim fikrim değil kime sorsam yaka silkiyor ...

xvlkn
13/09/2011, 01:27
Avrupa yakası ıcın şiddetle Fırat Otoyu tavsıye ederım. Gercekten cok ılgılıler ve ustaları cok ıyı.

demon
15/09/2011, 05:32
İzmir Birmot - Enriko ve Merkez servis uzak durulacaklar listemde.
İstanbul Fırat oto uzak durulacaklar listemde.

Castell
15/09/2011, 09:06
Izmırdee enrıko alıbertı servısıı
Istanbuldaa zıncırlıkuyu bırmott servısıı
Bursadaa calıskanel servısıı
kesınlıklee uzak durulacak servıslerr

skystar37
15/09/2011, 09:16
Bilmiyorum ama kimine göre iyi olan servis kimine göre çok kötü olabiliyor.
Cevizlibağ fırat oto bana göre oldukça iyi bir servis ha tüm personel çok bilgili olmayabilir basit bir user eq ayarını nasıl aktif edeceklerini bilmiyorlar ancak ilgi alaka bana güzel geldi.

NHTTRTMZ
23/09/2011, 10:29
istanbul esenlerde gürses servisini hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum hem fiyat olarak hemde işçilik olarak uzak dururlacak bir servis aracınızı seviyorsanız kapısının önünden bile geçmenizi tavsiye etmem

sahankaya
25/09/2011, 05:01
Denizli Yön Otomotiv ???

100 km ötesinde Uşakta da Fiat servisi var.
Anlayan anladı.

serhat
22/03/2012, 18:58
gebzede birlik motor cam ayarı icin 4 defa gittim hala bulamamıslardı sorunu söylememe karsın bildiklerini okuyup kapı ayarı dedıler en sonunda fiat müsteri merkezine sikayetımle 10 dakkada cözüldü sagol fiat müsteri merkezi tesekkürler

EmreGebze
22/03/2012, 20:16
Gebze Birlik otomotiv'den kesinlikle uzak durun