Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
shellcininabisi
09/12/2010, 18:29
manisada bir okulda idareci olarak görev yapmaktayım. şu anda başka bir araç sahibiyim ancak en yakın zamanda (sanırım haftaya) grande punto evo 1.3 multijet sahibi olacağım :)
hoşgeldin.. keyifli forumlar...
GP COSKUN
09/12/2010, 18:32
GrandePuntoTR'a Hoş geldin shellcininabisi Ben GP COSKUN,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
hoşgeldiniz....iyi forumlar :)
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hem hemşerim hem meslektaşım hoşgeldiniz :)
neresindensiniz manisa nın?
hoşgeldiniz hocam,
alacağınız GP için şimdiden hayırlı olsun diyelim,
keyifli forumlar
ademtahir
10/12/2010, 09:41
hoşgeldiniz..
krakercocuk
10/12/2010, 10:37
hoşgeldiniz keyifli forumlar
https://img1.loadtr.com/b-446867-hosgeldiniz.gif
shellcininabisi
10/12/2010, 12:16
hem hemşerim hem meslektaşım hoşgeldiniz :)
neresindensiniz manisa nın?
teşekkür ederim. kula ilçesinde bir köy okulunda görev yapmaktayım
bu arada kardeşimde punto 2008 model var forum üyesi nicki shellci :) üye olurken bende abisi diye üye oldum
uzuncocuk
10/12/2010, 12:18
hosgeldınız hocam
hoşgeldiniz keyifli forumlar...
teşekkür ederim. kula ilçesinde bir köy okulunda görev yapmaktayım
bu arada kardeşimde punto 2008 model var forum üyesi nicki shellci :) üye olurken bende abisi diye üye oldum
ben de kulada görev yapmaktayım hangi köydesiniz hocam :)
StrawBeeRy
10/12/2010, 22:46
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar.
Ziyaretci046
10/12/2010, 22:49
hoşgeldiniz shellcinin abisi babanızda ford focus var de mi benim dükkana geldi :)
shellcininabisi
10/12/2010, 22:51
hoşgeldiniz shellcinin abisi babanızda ford focus var de mi benim dükkana geldi :)
çeki demiri için mi? :)
abi hoşgeldin :D benim puntoyu vereyim işte sana napçan sıfırını başına bela :D
Ziyaretci046
10/12/2010, 22:53
çeki demiri için mi? :)
aynen tekneyi çekebildiniz mi ford in çeki demirini falan aradık kaynak yapıldıydı:chef:bende manisalıyım cbü de makine mühendisliği okuyorum
shellcininabisi
10/12/2010, 22:53
ben de kulada görev yapmaktayım hangi köydesiniz hocam :)
encekler köyü siz hocam hangi okul
senin yan dükkandaki demircinin yaptığı kaynak 2. gün koptu tekne uçuruma yuvarlanıyodu vallaha az kalsın :D peder bey halletti sonradan o demiri sağlam şimdi :)
shellcininabisi
10/12/2010, 23:02
abi hoşgeldin :D benim puntoyu vereyim işte sana napçan sıfırını başına bela :D
olm sen demedin mi :) punto al punto al die alıom işte sıfırını :)
shellcininabisi
10/12/2010, 23:04
senin yan dükkandaki demircinin yaptığı kaynak 2. gün koptu tekne uçuruma yuvarlanıyodu vallaha az kalsın :D peder bey halletti sonradan o demiri sağlam şimdi :)
:Ç
Ziyaretci046
10/12/2010, 23:11
valla beni biliyon alanım dışı yoksa senin puntonun biliyon eksiklerini kusursuz halletmiştim geçmiş olsun
yok ım sana lafım yok zaten.. adam kaynağı uydurmuşsa senin günahın ne.. senin kendi yaptığın işleri zaten biliyoruz, izmirdeyken arabayla ilgili bişeyde ilk geleceğim yer senin dükkan zaten onda sıkıntı yok :)
kenan evrendeyim hocam ben...
Aramıza hoşgeldin Emrah, keyifli forumlar...