PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Farklı Hırsızlık Vak'ası...!!!

Kriminal
08/12/2010, 18:43
Artık hırsızlar, işlerini profesyonelliğe çevirmiş durumda, aman dikkat!!! İşte yaşanmış olaylar.
ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN

1- Karı-koca gece evlerine döndüklerinde koridorda hiç tanımadıkları bir adamla karşılaşırlar. Bir anlık şaşkınlıktan sonra yabancı adam bayana dönerek 'Madem bu geceyi kocanla geçirecektin niye beni çağırdın?' diye hışımla sorar ve kızgınlıgını belirten bazı hareketlerle evden bir anda çıkar. Tabi karı-koca bu olaya bir anlam veremez başlangıçta. Erkek, karısına bu olaydan ötürü bir hayli kızar ve hatta onu boşayacağını bile söyler. Aradan bir kaç gün geçtikten sonra Karako l'a çağırılan karı-koca, yakalanan zanlı,suçlu ile yüzleştirilir ve olayın aslında bir hırsızlık olduğu anlaşılır.

2- Yine BİR BAŞKA OLAYDA karı-koca evlerine döndüklerinde evin içinde bir yabancı görürler,bu kişi gayet şık bir takım elbise giymiş ve elinde telsiz olan birisidir. Karşılaşma anında yabancı, ev sahiplerine "Evinize hırsız girdiği yolunda komşularınız tarafından ihbar aldık, ben sivil polisim, evi kontrol etmeye geldim" der ve devam eder, "Beyefendi aşağıda sokağın köşesinde ekip otomuz var, vakit kaybetmeden siz ekip otosuna gidip şikayet dilekçesi doldurun.' der ve erkek hızla aşağıya iner. Yabancı adam, "Hanmefendi siz de zinet eşyası veya paranız varsa onlar kontrol edin" der, bayan hemen altınlarının bulunduğu yere gider ve sevinçle "neyse hala yerinde duruyorlar" demesiyle; yabancı bayanın kafasına ağır bir şeyle vurur. Yabancı da bayanın çıkardığı yerden altın, para, v.s.leri alıp hemen kaçar . Koca ekip otosunu bulamayıp evine geldiğinde karısının baygın,altınların da çalınmış olduğunu görür...`

3- Özellikle bayan arkadaşlar dikkat insanlar taksiye bindiği zaman çantasını hemen yanına koyar ya!!! Bunu bilen uyanık taksiciler şöyle bir tertiple maksatlarına eriyorlar. Bahsettiğim bayan yorgun argın bir şekilde
taksiye biniyor ve çantasını sağ yanına koyuyor. Bir nefesleneyim derken şoföre gidecekleri istikameti söylüyor ve çantasından selpak almak üzere sağ yanına dönüyor ki çanta yok!! Önce bir aranıyor bakıyor yere, sağa-sola çanta yok!! Taksiciye hitaben 'çantam ile bindim fakat çantam şimdi yok çek kenara' der. Taksici gayet pişkin 'ne bilim teyze ben senin çantanı, unutmuşsundur bir yerde, inmek mi istiyorsun' diyor. Ama teyzem uyanık. 'Hayır' diyor' devam et'. 'Herhalde unuttum biryerde. İneceğim yerde ben sana evden paranı öderim'.. Yol üzerinde bir karakolun önünden geçerken, ışıklar da duruyorlar. (Teyzem o istikametten götürüyor çünkü taksiyi!) Teyzeciğim tam karakolun önünde kapıyı açıyor. Polis memurunu çağırıyor. Taksiyi kenara çektirip bir çırpıda anlatıyor olayı. Meğer polisler bu olayı bilirmiş. Polis memuru taksiciye hemen 'bagaji aç' diyor. Bagajı bir açıyorlar ki bagajda bir adam!!!! Binen müşterinin sağ ve soltarafına bagajdan doğru, çok özenle yapılmış,fark edilmeyen delikler açıyorlar ve hooop çekiyorlar çantayı bagaja!! Çanta çok büyükse çekemiyorsa içine dalıp cüzdanı telefonu falan alıyorlar! TAKSİDE BAGAJLARA dikkat!

HIRSIZLARIN YENİ KAPI AÇTIRMA YOLU!!

DİKKAT KAPI ALTINDAN SU GELİNCE HEMEN KAPIYI AÇMAYIN !!!

Gelen soyguncular, size kapıyı açtırmanın gürültüsüz bir yolunu bulmuşlar. Bunun için kapı eşiğinden su döküyorlar. Siz bu suyu fark edip de nereden geldiğini anlamak için kapıyı açtığınız anda ağzınızı kapatarak sizi evin içine sokup etkisiz hale getiriyorlar.

izoci
08/12/2010, 18:45
bilgilendirme için teşekkürler

Kriminal
08/12/2010, 18:46
Walla bende çok şaşırmıstım paylaşmakta yarar olacagını düşündüm...

USTA
08/12/2010, 19:05
Çok güzel uyarılar,izninle kendi forumumda paylaşıyorum herkes bilinçlensin..

Kriminal
08/12/2010, 19:09
Neresı abı bızde takılalım forumunda :D

USTA
08/12/2010, 19:10
Neresı abı bızde takılalım forumunda :D

Renault forumu,size uymaz sanırım...:)

Kriminal
08/12/2010, 19:12
Önemli olan dostluk ,hoşgörü abi gerisi teferruat...

Biz ilk önce insan olmayı başarabılırsek gerisi çorap söküğü gibi gelir...Sözüm meclisten dışarı :D

USTA
08/12/2010, 19:14
Önemli olan dostluk ,hoşgörü abi gerisi teferruat...

Biz ilk önce insan olmayı başarabılırsek gerisi çorap söküğü gibi gelir...Sözüm meclisten dışarı :D

Forumu dostluk ve hoşgörü üzerine kurduk zaten,21.000 üyeli bir forumu Adminiyken sırf bu yüzden bıraktım ve yeni forum açtım...

Kriminal
08/12/2010, 19:17
Eywallah abı ..Can'sın...

takres
08/12/2010, 19:18
vay be neler yapmışlar özellikle taksi olayı çok ilginç

izoci
08/12/2010, 19:23
Renault forumu,size uymaz sanırım...:)
renault fun clup mu abi

edelsang
08/12/2010, 19:31
çakallara bak ya :S

Scottie
08/12/2010, 19:56
paylaşım için sağol...

USTA
08/12/2010, 20:15
renault fun clup mu abi

Evet kardeşim,

Kriminal
08/12/2010, 20:23
paylaşım için sağol...

Sende saol kardeşim..
Yaa neler varmısta haberımız yokmuş

izoci
08/12/2010, 20:31
Evet kardeşim,renaultfanclub.com
artık üyeyim sitene abi

Kriminal
08/12/2010, 20:32
artık üyeyim sitene abi

Bende

bravo_sercan
08/12/2010, 20:41
Vay arkadaş..
Adamlar kafa patlatmış ama tebrik etmek lazım.

narkoz30
08/12/2010, 20:48
Bunlar birşey değil bir de rusların yöntemleri var ki soygunda adamlar kitabını yazacak çakallıklar var bence bu soygun yöntemleri de ruslardan araklanmıştır.

Kriminal
09/12/2010, 09:27
Abi bildigin bir iki yöntem varsa ögret şu yiğenine :D

narkoz30
11/12/2010, 10:25
Abi bildigin bir iki yöntem varsa ögret şu yiğenine :D
Olmamı :D Her yol va biz de :D

Yaw hayatımda cigara ve alkol bile içmemiş adamım nezaretin kapısından bile geçmedim polis karakoluna şikayet için bile gitmedim öyle bir temizim ki aynen sütten çıkmış ak kaşık.
Vicdan sahibi biri olmasam o çakallıkları yazarım elbette değil ben de senin gibi okuyorum işte sagda solda ama bu işte ruslar brezilyalılar meksikalılar çok ustalar dünya biliyor bunu.
Bazen bakıyorum da çevremdeki olaylara çok ama çok safmışım yaş 38 ama feleğin sillesini umarım yemeyiz

Kriminal
14/12/2010, 10:39
Umarım yemezssın abı çok pis vuruyo :D