PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakıttaki zamlara tepki

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 00:45
Bu kadar yorum yapıyoruz hadi form olarak toplanıp ankaranın göbegini kapatalım desem kim çıkıp gelecek sadece sövüp yorum yaparız kapanır gider hadi herkez elini taşın altına kosyunda bunu gerçekleştirelim bakalım kim kaç kişi çıkacak görelim bu zamlara tepkili olan herkezi adam gibi organize olsak formdaki üyelerin yarısı bile katılsa bu eyleme yemin ederim dünyada haber olmazsa ben bu arabayı yakarım bir organizasyon yapalım ankara yada istanbul taksim meydanında toplanalım tüm arabalarla kitleyip bırakalım yol ortasına hangisini çekebilicekler görelim haber kanallarına bildirelim bakalım neler çıkacak varmı cesareti olan konuyuda ben açayım isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar hafta sonu istanbulda bir buluşma planlıyoruz orçun coşkun ve ben ve istanbul grubu katılımcıları ile bu konuyu tartışıp neler yapabilir konuşup bir eylem planı bulacagız belki sticer belkide diger formlarla birleşip bişeyler deneyecegiz ANKARA bekleyin ve aynı gün sizlerde organize olun bakın bakalım nasıl ses getirecek HONDA VE SEAT grubunun yöneticeleri ile görüşülüp organize oluncak emin olun elimizden geleni yapacagız Ve İSTANBUL grubu bu hafta sonu buluşmaya katılında kendiniz için bişeyler yapın bu konuya sizde katkıda bulunun bekleyin arkadaşlar 1 hafta kadar organize olacagız bence benim ümidim var...

GP COSKUN
08/12/2010, 00:50
özkan ankaranın göbeğini belki 5 dakka kapatırız ama ondan sonra seni beni kodese
kapatıp arabalarımızıda parka kapatırlar boyumuzun ölçüsünü alırız
akıllı davranmak lazım 100 -200 arabayla hiç bir şey değiştiremeyiz bütün kullanıcıların ortak karar alıp daha mantıklı bir eyleme girişmesi lazım kardeşim

Punto_Can
08/12/2010, 00:51
ben her zaman varım...

özkan ankaranın göbeğini belki 5 dakka kapatırız ama ondan sonra seni beni kodese
kapatıp arabalarımızıda parka kapatırlar boyumuzun ölçüsünü alırız
akıllı davranmak lazım 100 -200 arabayla hiç bir şey değiştiremeyiz bütün kullanıcıların ortak karar alıp daha mantıklı bir eyleme girişmesi lazım kardeşim

o zaman fikir alalım abi, tepkimizi yasal ve güçlü bir şekilde nasıl gösterebiliriz???

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 00:57
Coşkun çalıştıralım kafayı biraz neler yapabiliriz valla benim aracı böyle birşey için çekmiş olsalar seve seve öderim otopark ücretini keşke herkez tepkisini gösterebilse böyle bişey yapabilsek kodese de ilk defa girmeyecegimize göre bence bir sorun yok ve kodese girmemiş olan arkadaşlarda o anları birlikte yaşayıp tadını çıkartır hadi yeni bir buluşma noktası belirledim KODES kim katılır acaba formda şaka bir yana adam gibi bişeyler yapmak lazım kendimi eşşek gibi hissediyorum şu devletin benden sögüşledigi paraları hesaplasam inan 4 tane gece klübü iki 4 tanede biraane açardım hayrına :) düşünelim bakalım belki keskin bir düşünce çıkar aramızdan dediklerinden ben keyif alırım coşkunum kodes park falan vız gelir umarım katılım olur yaparız ama nerde Türk milletiyiz unuturuz gider bence bunuda yakında eletrikli alıcam yaygınlaşsa valla bazen matorsiklet bile düşünüyorum arkadaşımda var 50 liralık yakıt alıyor 1 ay deli gibi geziyor imreniyorum dogrusu allah sonumuzu hayır etsin...

abulbul08
08/12/2010, 00:58
benzin fiyatları bir hayli artmıştır millet kendi arasında konuşurken dönmüşler temele sormuşlar temel benzine bi hayli zam geldi ne yapacaksın temelde şöyle der yahu hacen ben hep 20 liralık aldıgım için farketmez demiş

GP COSKUN
08/12/2010, 01:03
mesala orçunla konuşalım foruma özel bir stıcker hazırlatalım

üzerinde şöyle yazdırsın acayip ses getiririz hatta yazılı ve görsel basınada bilgi veririz

BU GRANDE PUNTODA YADA BU EVO PUNTODA
DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILMAKTADIR
PROTESTO EDİYORUZ GİBİ MESALA

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 01:06
ben her zaman varım...

o zaman fikir alalım abi, tepkimizi yasal ve güçlü bir şekilde nasıl gösterebiliriz???

Keşke senle benle yeterli olabilse arkadaşım bakalım formda neler çıkacak yapılabilse olmayacak birşey degil honda ve diger otomobil bilgi paylaşım site formlarlada birlikte daha sert bir tepki gösterilebilir. Honda grubunda bir çok site yöneticileri ile irtibatı bulunan arkadaşlarım var organize olunabilir aslında...

Coşkunum bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan buluşma organizasyonunda bunu dile getirip yorumlar alıp çözüm bulmaya çalışacagım orçunla bugün görüştük biraz sıkıntıları var ama gelecek buluşmaya orda konuşacagım Coşkun diger form ve sitelerlede bu organizasyonu yapabiliriz honda ve diger gruplarla aynı sticer yaptırılabilir. bu geçici bir tepki olabilir ama aslında tüm form ve sitelerle birlikte organize olup gerçekten bir boykot olabilecek bişey yapabiliriz pazar gecesi sabaha karşı tüm arabaları park edebiliriz taksime çıkan tüm sokaklara valla bu gece içmedim hayal gücüm fazla çalışıyor sanırım ama yapılmayacak birşeyde degil bence...

GP COSKUN
08/12/2010, 01:12
akıllı ol yavrum başını belaya sokarsın başkada hiç bir işe yaramaz yol kapatmak felan
başka türlü bir yol denemeliyiz bence

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:18
Olur arkadaşlar neden olmasın.... Seve seve yakıt organizasyonuna katılırım...

emrequzel
08/12/2010, 01:18
kimse yanlış anlamasın ama çocuk istismarı vs. olayı sayesinde facebook da benim ve tüm arkadaslarımın da arkadas listelerinin yaklaşık %90 civarında herkes avatar değişimine gitti.Böyle birşey için bizde avatar tasarlasak facebook a herkes onu koysa acaba kaç kişi yapar ne kadar ses getirebiliriz.

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:19
seat forum yöneticisi benim yiğenlerim onlarlada görüşürüm olmassa bu konuyu onlardanda fikir alırız... Yada ortak bir organizasyona imza atılır...

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:22
Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF), akaryakıta yapılan zammı protesto etmek amacıyla araçlara kırmızı kurdele bağlayacak.

TÜDEF Başkanı Sıtkı Yılmaz, yaptığı açıklamada, litresi 3,79 lira olan kurşunsuz benzinin pompasından yüzde 70 vergi ve zam, yüzde 30 benzin aktığını belirtti.
Bu durumu yarın düzenleyecekleri basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Yılmaz, bu programda akaryakıta gelen zamları protesto etmek amacıyla araçlara kırmızı kurdele bağlayacaklarını kaydetti.
Yılmaz, zamlara yönelik tepkilerine sürücülerin destek vermesini istedi.

34ozkankurtuldu34
Avatar yerine arabanın üzerinde dikkat çekebilecek bir tepki logosu oluşturmalıyız bence mesela trafik canavarının resmi gibi bişey oluşturulup üzerinede tepkili bir yazı koysak süper olur bence ve tüm form üyelerine ve hatta diger marka araçların form üyelerininde katılımını saglarsak süper olur bence saksıyı çalıştırın beyler biraz hadi bakalım benim ki iki tek atmayınca çalışmıyor :)

uraaal
Ene (https://forum.donanimhaber.com/m_21803104/mpage_56/tm.htm#)rji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, akaryakıt fiyatlarına yapılan zammın gerekçelerini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş'in soru önergesine yanıt geldi. Yıldız, açıklamasında yükselişin nedenini yükselen vergile (https://forum.donanimhaber.com/m_21803104/mpage_56/tm.htm#)re ve tüketimin azalmasına bağladı.

CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş'in soru önergesine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın verdiği yanıt son dört yılda benzin tüketimi azalırken akaryakıttan alınan verginin arttığını ortaya çıkardı.

Kaynak : Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, akaryakıt fiyatlarına yapılan zammın gerekçelerini açıkladı. (https://www.internethaber.com/akaryakit-zamminin-ardindaki-gercekler-313277h.htm#ixzz17Pk3qSCt)

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 01:23
Tamam işte kırmızı kurdale olayı ammada umursar hükümet emin olun ülkemize renk kattıkları için gurur duyarlar bence :)

uraaal
08/12/2010, 01:26
https://posterous.com/getfile/files.posterous.com/wolkanca/UxPPboOjIQIr1xQFCgVakUOVWWqNgQhSBA8Dy7jFJVVU0z6LWn dpE8FH2lZk/leman.jpg

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:27
Diğer bir eylem olayı arkadaşlar.....

Türkiye dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor ve kimse buna ses çıkartmıyor alem fm ve nihat sırdar buna tepki olarak hergün saat 7.45 te arabalarında olan herkesi kornalarına basmaya dörtlülerini yakmaya davet ediyor.Hep beraber tepkimizi gösterelim bir sürü petrol yatağına yakın olan ve bir sürü petrol yollarının üstünden geçtiği ülkemizde benzinin bu kadar pahalı olmasına engel olmak için çaba harcayalım

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:28
https://posterous.com/getfile/files.posterous.com/wolkanca/UxPPboOjIQIr1xQFCgVakUOVWWqNgQhSBA8Dy7jFJVVU0z6LWn dpE8FH2lZk/leman.jpg

Harika bunu sticker yapıp yapıştıralım araçlarımıza arkadaşlar :D:D:D:D

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 01:30
Arka cama komple yapğıştırmazsam namerdim bunu stıcer yapacak biri varmı ki :)

ya valla kafayı çalıştıramadık bence sen seatla organize ol orçun bende honda grubu yetkili biriyle konuşayım formdanda umarım tepki gelir bir organizasyon gerçekleştiririz...pankartlala
gezeriz buluşma düzenleyip pankart yaptırıp gezelim bence baya büyük bir organizasyon kurupta

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:36
https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3wQn4CqJdZS46Faxyzz8tY_nurXiMG BnA5huVZ5oogFG8z53QHQhttps://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-0AQUNIbbThBWS6bzxGc8sfuYl-6FGt_6hN5ui8Fo0wXZBVwKhttps://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQws2H71NKjSAMDmvebDqSsWZ_U-lBI999OYMLz1GAQK0JiWoS8
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwc9M-dYIXK38wuKP_UhawvEt7JxOKSE6-TD9vW5bCsqQlo3ZnYQhttps://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDTwA2tra3G6fg9S7kCrOgjVLP9b6Kx XEpwG_f6ATl6H2f_GY1gQhttps://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxnH05Cw9wC1APyixtgvgRwtS9eXXDD JvsOQzmd2qKgNS4AX94https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQitPpCC-g8cCB6RwKbUs3lDkWwfBA3uayMtN06oN5AVTXQmB0qrTEX4Ehd https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOiRV3s4EUtJOIMLfF4n5lnxaFUXbva cs5LpzYpNdJlNOBEjjqog

İlginç ve komik karikatürler buldum... Sticker yaptırıp yapıştıralım...

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:40
Benim favorim bu arkadaşlar......
https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOiRV3s4EUtJOIMLfF4n5lnxaFUXbva cs5LpzYpNdJlNOBEjjqog

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 01:46
Orçun bunlardan biri yaptırabilcegimiz bir yer bulalım ve diger formlarlada görüşelim gerçekten güzel bir fikir bu olay umarım herkez bu tepkiyi göstermek ister...

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:47
Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/editgroup.php?gid=182447628436187#!/home.php?sk=group_182447628436187)

yeni grubumuz arkadaşlar beklerim desteklerinizi...

smartmavi
08/12/2010, 01:48
İstanbul da toplu harekete varim!

WiSTaRiA
08/12/2010, 01:49
Dijital baskı yaptırmak çok kolay arkadaşlar hemde hesaplı sonuçta... Bunlardan birini seçelim ve bastırtalım... Favorim olan daha ilgi çekici gibi duruyo...

Solitude
08/12/2010, 02:12
hergün belli bir saatte korna ve dörtlü yakarak gitmek şuan için yapabileceğimizin en iyisi gibi duruyor eğer daha parlak bir fikir gelmezse, ancak trafikte bu işi tek yaparsak bence amacımıza ulaşamayız, o yüzden diğer forumlarlada irtibata geçip herkes oturduğu yere yakın protestocu arkadaşlarıyla bir kitle halinde trafiğe çıkıp tepkimizi göstermeliyiz.(biraz karışık oldu kusura bakmayın)

ZAK1980
08/12/2010, 02:16
mesala orçunla konuşalım foruma özel bir stıcker hazırlatalım

üzerinde şöyle yazdırsın acayip ses getiririz hatta yazılı ve görsel basınada bilgi veririz

BU GRANDE PUNTODA YADA BU EVO PUNTODA
DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILMAKTADIR
PROTESTO EDİYORUZ GİBİ MESALA
Coskun abı benım arabanın arka camda sol camda A4 kagıdına yazdım trafıkteyım bırde ulan bu ne demıyor sadece ben gezıyom ankarada bu mılletten bı halt olmaz hergun bımere maıl atmaktan usanmadım tepkı yok ,tuketıcı dern,otobus,dolmus,taxı,ford,pejo,hyundaı,ankara wokswagen forumlarının yonetıcı moderatorlerıne attım hepsıde okudu maılımı gene bı halt yok ıstersenız arabanın kaputuna stıcker yap gene duyarsız olduktan sonra donup bakmaz.
Bak dun kamyoncular temı kapattı haber oldu ıstanbulda sızde yapın kapatmayın ama abartı derecede yavas gıdın 10 km araba sırasıyla 1 dk kontak kapatsa ıstanbul felc olur artık cıdden gozle gorulur tepkı lazım yol kapatmak yasal degıl ama 10 km ıle gıtmek suc degıl
bu arada facedekı sayfanız Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/home.php?sk=group_182447628436187)
ılgı yok forumdan Seyhunun actıgı Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027) nolu lınke 384 kayılımcı olmus hatta forumdakı bır cok kısı katılmamıs face ıle olacak degıl bu olay ********ler semdınlıde eylem yapıyor tum ulke duyuyor acmısız facebooka kım duyuyor ????

ZAK1980
08/12/2010, 02:18
Ankara dakılerde arabayı park edelım armadaya akp merkeze gıdelım eyleme

uzuncocuk
08/12/2010, 02:34
Bence herkes tum protestosunu sandıkta yapsın.... 6 ay kaldı.... Ve oyle bır lıder bulun kı gelen gıdenı aratmasın.... Akp olmasında gakpartı olsun.... Kım yapacak bunu gandı gelıp ındırdım mı dıyecek.? Ya dıgerlerı kım ıktıdara gelıp ındırecek bu fıyatları var mı babayıgıt ole bu memlkette... Alay konusu bıle olmadımı cem uzan dıyınce 1tl yapacam lıtresını dıye...kım keser altın yumurtlayan tavugunu..... Buuuuu kadar kokusmuz sıyaset anlayısı olan bır mılletız .... Istanbulluların sımdıye on kez kapatması gerekmezmıydı bogaz koprusunu. Hergun sömürüldükleri için. Simit 1 tl oldu diye var mı bır haykırıs....yok senın medyan tv de agacta kalan kediyi 15 dakıka haber yapıyorsa senın gazeten tam boy yarı cıplak kadınlarla sayfalarını dolduruyorsa senın en unlu yorumcuların futbol yorumcusuysa senın en unlu meclısının yarısı sabıkalıysa vatandas olarak sen ne yapacaksın... Sandıga gomeceksın bundan once oldugu gıbı.... Ve yerıne getıreceklerını de once urkuteceksın. Ben halkı uyuyor gorursem kaybederım ben mılletı kandırırsam bunlar yemez kaybederım dıyen ınsanına saygılı ınsan odaklı calısan lıderlerın sıyaset arenasına gırmesıne onayak olacaksın.... Yoksa % 50 ıle ıkı sezon tek basına ıktıdar yapıp sonrda memleketı sömürdüklerınde yakınmayacaksın.... Aglamayacaksın kufretmeyeceksın.... Bu kadar sıyası malın arasında ne beklıyoruz kı... Al bırını vur otekıne... Turkıye burası. 3 vıkı belgesı 3 rahat hafta demektır dewlete... Gandı kurcalar dewlet kurcalar otekıler kurcalar.... Reytıng war cunku.... Mazotu kım kurcalar.......? Saksakcı zıhnıyet? ıstemezük zihniyet? Kim? Hiçkimse....... Tek care var. Sat arabanı kurtul bu ezıyetten... Elıne gecen paraylada anlas bı taksıcıyle canının her ıstedıgınde senı gotursun ıstedıgın yere . Sana ne o zaman vergıden bakımdan mazottan cezadan ..... Arızadan servısten.... Sat kurtul arkıdes yoksa ......... Duser cok beklersın

ZAK1980
08/12/2010, 02:42
Bence herkes tum protestosunu sandıkta yapsın.... 6 ay kaldı.... Ve oyle bır lıder bulun kı gelen gıdenı aratmasın.... Akp olmasında gakpartı olsun.... Kım yapacak bunu gandı gelıp ındırdım mı dıyecek.? Ya dıgerlerı kım ıktıdara gelıp ındırecek bu fıyatları var mı babayıgıt ole bu memlkette... Alay konusu bıle olmadımı cem uzan dıyınce 1tl yapacam lıtresını dıye...kım keser altın yumurtlayan tavugunu..... Buuuuu kadar kokusmuz sıyaset anlayısı olan bır mılletız .... Istanbulluların sımdıye on kez kapatması gerekmezmıydı bogaz koprusunu. Hergun sömürüldükleri için. Simit 1 tl oldu diye var mı bır haykırıs....yok senın medyan tv de agacta kalan kediyi 15 dakıka haber yapıyorsa senın gazeten tam boy yarı cıplak kadınlarla sayfalarını dolduruyorsa senın en unlu yorumcuların futbol yorumcusuysa senın en unlu meclısının yarısı sabıkalıysa vatandas olarak sen ne yapacaksın... Sandıga gomeceksın bundan once oldugu gıbı.... Ve yerıne getıreceklerını de once urkuteceksın. Ben halkı uyuyor gorursem kaybederım ben mılletı kandırırsam bunlar yemez kaybederım dıyen ınsanına saygılı ınsan odaklı calısan lıderlerın sıyaset arenasına gırmesıne onayak olacaksın.... Yoksa % 50 ıle ıkı sezon tek basına ıktıdar yapıp sonrda memleketı sömürdüklerınde yakınmayacaksın.... Aglamayacaksın kufretmeyeceksın.... Bu kadar sıyası malın arasında ne beklıyoruz kı... Al bırını vur otekıne... Turkıye burası. 3 vıkı belgesı 3 rahat hafta demektır dewlete... Gandı kurcalar dewlet kurcalar otekıler kurcalar.... Reytıng war cunku.... Mazotu kım kurcalar.......? Saksakcı zıhnıyet? ıstemezük zihniyet? Kim? Hiçkimse....... Tek care var. Sat arabanı kurtul bu ezıyetten... Elıne gecen paraylada anlas bı taksıcıyle canının her ıstedıgınde senı gotursun ıstedıgın yere . Sana ne o zaman vergıden bakımdan mazottan cezadan ..... Arızadan servısten.... Sat kurtul arkıdes yoksa ......... Duser cok beklersın
Ümit bu millet balık akıllı arkadasım secıme kadar unutulur gıdılır hatta secıme 1 hafta kala benzın olur 5.50 bunlar yapar 0,2 kurus ındırım mıllet benzını ındırdılerder oy verır onun ıcın sıcak sıcak tepkı lazım.
Arabayı sattık kurtuldukmu hayır neden cunkı akaryakıta gelen zam ekmege,manava ,balıkcıya yansır ulasım karayolu ıle yapılır bu ulkede cunkı

uzuncocuk
08/12/2010, 02:53
Ümit bu millet balık akıllı arkadasım secıme kadar unutulur gıdılır hatta secıme 1 hafta kala benzın olur 5.50 bunlar yapar 0,2 kurus ındırım mıllet benzını ındırdılerder oy verır onun ıcın sıcak sıcak tepkı lazım.
Arabayı sattık kurtuldukmu hayır neden cunkı akaryakıta gelen zam ekmege,manava ,balıkcıya yansır ulasım karayolu ıle yapılır bu ulkede cunkı
HICBIR CARE YOK ARKADASLAR... TURKIYE: SSCB SICAK TEPKI SOGUK TEPKI BUNLAR KENDINIZI OYALAMANIZIN VE YEDIREMEMEMIZIN GOSTERGESI.... KIMSE SALLAMAZ BUNU.... VE YAPACAK HICBIRSEY YOK SAT DERKENDE ABRTI YAPTIM BILE BILE... TEPKILER SON ZAMDAMI OLACAK BUNDAN ONCE DEFALARCA YEDIGIMIZ ZAM YUDUMUNU SIMDIMI YEMICEZ: ÖRNEK SANA: BIR KASE CORBAYI COCUGUNA YEDIRMEYE CALISAN ANNE KASENIN ICINDE IKI KASIKLIK CORBA KALINCA NE YAPAR: COCUGUN AGZINA ZORLA SOKAR YADA OYUN YAPAR KANDIRIR...... NEDEN: CUNKU COCUK KASENIN GERI KALANINI AFIYETLE YEMISTIR...... OLAY BUDUR...ASKERI ORTAMDA COK KULLANDIGIM BIR SOZ WAR: PARMAK GIREN YERDEN KOLDA GIRER DIYE.......O ZAMAN KOLA KIZMAMAK LAZIM CUNKU BIZ PARMAK OLAYINI ASMISIZ ARTIK..... SIMDI BASBAS BAGIRIYORUZ DIMI...... BOSKEN BAGIRACAKTIK BIRILERI YAVAS YAVAS DOLDURURKEN SES CIKARMAYIP SON HAMLEDE yandım DEMEK BIRILERININ HIC UMRUNDA OLMAZ CUNKU O ARTIK HAMLEYI YAPMISTIR.

suvari_84
08/12/2010, 09:37
beyler bakın ne sticker ne kurdele nede tarfik kapatma hiç biri hükümetin umrunda değil bakın ben ne düşündüm. pazar günü sadece g.punto üyeleri değil tüm araç kullanan forumlardaki üyelerle ankarada bir tur atalım başbakanlığın cumurbaşkanlığın önünde kornolarla flamalarla uyandıralım hepsini basınıda çağıralım yeri göğü inletelim ne dersiniz? fakat tüm başka forumlardan arkadaşlarada örneğin; vosvoslar,seat grubu , ford grubu vb. herkese bir haber ulaştıralım ve pazar günü büyük bir buluşma yapalımmm ve kornolarla kortej yapalım herkesi uyandıralım bide flama yaptıralım ne dersiniz cezaysa ceza herkesten fikir bekliyorummm

Kriminal
08/12/2010, 09:49
Eş zamanlı izmirde de yapmamız gerekıyor ve istanbulda

suvari_84
08/12/2010, 10:58
ne düşünüyorsunuz benim en son yazdığıma arkadaşlar?????

Kriminal
08/12/2010, 11:01
beyler bakın ne sticker ne kurdele nede tarfik kapatma hiç biri hükümetin umrunda değil bakın ben ne düşündüm. pazar günü sadece g.punto üyeleri değil tüm araç kullanan forumlardaki üyelerle ankarada bir tur atalım başbakanlığın cumurbaşkanlığın önünde kornolarla flamalarla uyandıralım hepsini basınıda çağıralım yeri göğü inletelim ne dersiniz? fakat tüm başka forumlardan arkadaşlarada örneğin; vosvoslar,seat grubu , ford grubu vb. herkese bir haber ulaştıralım ve pazar günü büyük bir buluşma yapalımmm ve kornolarla kortej yapalım herkesi uyandıralım bide flama yaptıralım ne dersiniz cezaysa ceza herkesten fikir bekliyorummm

Aslında guzel bır fıkır..Ceza yazamazlar abıcım demokratik hakkımız..Sanırım boyle bı hakkımız var

suvari_84
08/12/2010, 11:11
deniz abi çokta komik olur yaaaa hem de hakkımızı aradığımızı bilirler. kontak kapatmaktansa bu daha iyi olur diye düşünüyorummmm

Kriminal
08/12/2010, 11:17
Zaten haliyle trafık sıkışacak e tabıkıde araçlar bır muddet duracak.Kontak kapamıs gıbı oluruz...Bir kaç kamyoncu arkadaş bulmak lazım kornalarına ıhtıyacımız olabılır :D

narkoz30
08/12/2010, 11:22
Bence en etkili eylem Bogaz köprülerinde olur 10 km hızla giderken korna çalmak en güzeli ama çok küfür yiyeceğimiz garanti diğer cüzdanı bol araç sahipleri tarafından.

mert35
08/12/2010, 11:36
Bunların es zamanlı olması lazım dendıgı gıbı ıstanbul ankara ızmırde.

Kriminal
08/12/2010, 11:40
Bence en etkili eylem Bogaz köprülerinde olur 10 km hızla giderken korna çalmak en güzeli ama çok küfür yiyeceğimiz garanti diğer cüzdanı bol araç sahipleri tarafından.

Aslında bır ıkı gönullu ıntahara meyıllı ınsanları bulsak koruden atlasalar :D

Saçmaydı kabul edıyorum abı kım kfur ederse alırız elımıze :D

suvari_84
08/12/2010, 11:50
yönetim kadrosu da onaylarsa yapalımmm. ankara konya yolunda buluşalım yıldız tarafını kornaya boğalımmmm :) arkadaşlar geyik bir yana ciddi diyorum bi konvoy şart ve milleti sabah sabah yataklarında fırlatalım derimmmm

Kriminal
08/12/2010, 11:54
yönetim kadrosu da onaylarsa yapalımmm. ankara konya yolunda buluşalım yıldız tarafını kornaya boğalımmmm :) arkadaşlar geyik bir yana ciddi diyorum bi konvoy şart ve milleti sabah sabah yataklarında fırlatalım derimmmm

İlk durak keçiören olmalı...

suvari_84
08/12/2010, 12:08
ben varım deniz abiiiiii. nere deniyorsa ordayımmmm bi ankaralı olarak ama 3 araba gideceksek hiç gitmiyelim daha iyi

Kriminal
08/12/2010, 12:09
Walla ankarada olsam ne kadar taksıcı ne kadar kamyoncu varsa toplardım...

suvari_84
08/12/2010, 12:25
valla ben dedim diyceğimi ben varımmm gelen arkadaşlar olursa yaparızzzz..

bravo_sercan
08/12/2010, 12:40
Hala arabamı kullanıyorsunuz =)

Kriminal
08/12/2010, 12:44
Hakkaten sabahleyın baktımda sankı yollar boştu gıbı geldı bana ...Biz zengın kesim oluyoz galiba hala arabaya bınebıldıgımıze gore
1 depo benzın 235 tl vay beeeeee

WiSTaRiA
08/12/2010, 12:49
Hayırdır deniz senin puntonda kamyon deposumu var??? bu ne ya 235 TL???

judas
08/12/2010, 13:16
çıkalım çevre yoluna 15-20 araç, minimum hız 40 km/h bildiğim kadarıyla kapatalım bütün şeritleri o hızla....

ZAK1980
08/12/2010, 13:37
valla ben dedim diyceğimi ben varımmm gelen arkadaşlar olursa yaparızzzz..
ben varım ee baska kımse yokmu aslında baska forumlardanda gelen olsa ıyı olur bızım forumdan ıs cıkmaz

takres
08/12/2010, 13:52
hafta sonu memleketteyim beyler ama protesto için pazar günü gelirim peki somut birşey var mı

ZAK1980
08/12/2010, 14:00
akaryakıt zamlarını ve üzerinden alınan vergileri protesto etmek için aracınızın arkasına "Dünyanın En Pahalı Akaryakıtı Bu Araçta Kullanılmaktadır" yazısını yazıp asmanız veya saat ,08:00 radyocu Nihat Sırdar'ın başlatmış olduğu akaryakıt fiyatlarını protesto etmek için kornaya basma veya dörtleri yakma etkinliğine katılmanızı önemle rica ediyoruz.

bravo_sercan
08/12/2010, 14:02
Benzine selam , dizele devam :D

Bu gidişle dizel yakalar benzini, gazlı dizel e geçeriz. dicemde gaz'a zam gelmiş 1.93 den 2.15 mi ne olmuş :D

Edit : Deniz abi senin depo nası 58 lt oluyor ya :D bravo mu aldn yoksa naptın :)

Kriminal
08/12/2010, 15:00
Hayırdır deniz senin puntonda kamyon deposumu var??? bu ne ya 235 TL???

Edit : Deniz abi senin depo nası 58 lt oluyor ya :D bravo mu aldn yoksa naptın :)

Yaw zamları sadece bızım arabalara gore nıtelendırmeyın cogu araba 60 lt benzın alıyor ...Bravo mesela dımı ama ...

suvari_84
08/12/2010, 16:01
beyle litresi 10 tl de olsa kimseden ses çıkmazzzzz. hala devam ederiz arabaya binmeye. şuna bakınsana bu konuyla ilgilenen ne kadar az ve somut olarak aldığımız hiç bir karar yok. işte bizim ülkemizin en büyük sorunu bu. herkes bişey konuşuyor ama kimsenin bişey yapmaya niyeti yok. bence forum olarak tepki koymamız gerekiyor bu birimize yapılan ayıp değil hepimize yapılan bir ayıptır. bu hükümet ne grevden ne korna basmaktan anlamaz bunları uyandırmak gerekir. grevden anlasalardı yazık tekelciler o kadar dayak yemezdi :( bence ortak bir karar alıp diğer forum üyeleriyle birleşelim ve toplanalım bir konvoy yapalım. kuzu kuzu oturmaktan daha iyidir.

Kriminal
08/12/2010, 16:05
Bu kadar cahil varmıydı bu ülkede bu kadar ama kurtuluş savaşından çıkmış bir halk bu kadarmı uyur bravo padişahımız çok yaşa demekten başka çare yok bu kadar koyunla e o zaman diyelim padişahım çok yaşa :)

suvari_84
08/12/2010, 16:24
aynen. avrupada olsa millet savaş çıkarmıştı. benim diycek bişeyim yok burda bile böyleyse ben vazgeçtim yokum hiç bişeye bu millete bu şart inşallah 10 tl olur litresii

Kriminal
08/12/2010, 16:28
Bööyle haberleri duyunca mutlu oluyrum dedi bi arkadaşım bana ister kızın ister küfür edin dedi..o kadar hükümet geldi geçti hiç bu kadar zam gördünüzmü her şeyde sadece akaryakıt değil.ben demiorum TÜİK diyor.zam gelsin daha fazla olsun litre fiyatı 5 TL olsun 10 TL olsun bize müstehak arkadaşım.herkes hak ettiğini yaşıor vicdanım rahat yaşıyorum ben

ibrahim06
08/12/2010, 17:22
Enerji bakanlığına başbakanlığa mail atalım litersi 10 lira olsun diye

Kriminal
08/12/2010, 17:30
Ya bencede yuvarlasınlar abıcım bune her an zam gelecek dıye...Hatta kımse bı kaç ay maaş almasın devlete verelım malum cemaat buyudu masraflarda ona göre artıyo ....

ZAK1980
08/12/2010, 18:43
hafta sonu memleketteyim beyler ama protesto için pazar günü gelirim peki somut birşey var mı
serhat pazar gunu ıkımız cıkarız olmazsa soyle bır kızılay akp bınası yaparız camlarada afısı asarız bu neya koscoca forumda ankarada 5 kısı yok ne o arkadaslar sızın benzın-mazot havadanmı gelıyor

takres
08/12/2010, 19:13
serhat pazar gunu ıkımız cıkarız olmazsa soyle bır kızılay akp bınası yaparız camlarada afısı asarız bu neya koscoca forumda ankarada 5 kısı yok ne o arkadaslar sızın benzın-mazot havadanmı gelıyor

inşallah destek çıkar abi olmadı bu afişleri sticker yapar onlarda dolaşırız

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 22:29
Arkadaşlar hafta sonu istanbulda bir buluşma planlıyoruz orçun coşkun ve ben ve istanbul grubu katılımcıları ile bu konuyu tartışıp neler yapabilir konuşup bir eylem planı bulacagız belki sticer belkide diger formlarla birleşip bişeyler deneyecegiz ANKARA bekleyin ve aynı gün sizlerde organize olun bakın bakalım nasıl ses getirecek HONDA VE SEAT grubunun yöneticeleri ile görüşülüp organize oluncak emin olun elimizden geleni yapacagız Ve İSTANBUL grubu bu hafta sonu buluşmaya katılında kendiniz için bişeyler yapın bu konuya sizde katkıda bulunun bekleyin arkadaşlar 1 hafta kadar organize olacagız bence benim ümidim var...

ibrahim06
08/12/2010, 22:58
Arkadaşlar başbakanlığa, akpye, enerji bakanlıklarına maille ilgili şikayetlerimizi usulunce bildirelim. Geçmişlerine sövmeden kendimize hakim olarak kınadığımızı yazalım. İnternet imkanı olan herkesi de buna davet edin. Orayada bişeyler yazalımki belki biri kulak verir ne oluyor bunlara felan der. Ben ilk mesajı başbakanığa gönderdim. Birazdan diğerlerine de yazacağım.

bşbakanlık iletişim
bimer@basbakanlik.gov.tr

Akp iletişim
Akim Başvuru Formu (https://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/default.aspx)

ibrahim06
08/12/2010, 23:10
Aşağıda akpye gönderdiğim mesaj ve karşılığında çıkan yazıdır arkdaşlar. Sizde yazın.

Akaryakıttaki zam nereye kadar?
Üzerinden daha 10 gün geçmeden 8 aralık 2010'da akaryakıta bir zam daha verdiniz.. Akaryakıttaki bu zam nereye kadar sayın yetkililer? Petrolün varili 150-160 dolarken bu kadar pahalı değildi ama şuan 80-90 dolar civarında geziyor ancak gene zam yapıyorsunuz.
Maliyetinin 3 katına satıyorsunuz ülkemizde. 1 litre benzin 3.850. Bu kadar da olmaz ki? Benzine zam demek herşeye zam demek?
saygılar.

Sayın ibrahim kars, AKİM'e yaptığınız müracaat (101208-....) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. 0312 444 25 44

ZAK1980
08/12/2010, 23:19
Aşağıda akpye gönderdiğim mesaj ve karşılığında çıkan yazıdır arkdaşlar. Sizde yazın.

Üzerinden daha 10 gün geçmeden 8 aralık 2010'da akaryakıta bir zam daha verdiniz.. Akaryakıttaki bu zam nereye kadar sayın yetkililer? Petrolün varili 150-160 dolarken bu kadar pahalı değildi ama şuan 80-90 dolar civarında geziyor ancak gene zam yapıyorsunuz.
Maliyetinin 3 katına satıyorsunuz ülkemizde. 1 litre benzin 3.850. Bu kadar da olmaz ki? Benzine zam demek herşeye zam demek?
saygılar.

Sayın ibrahim kars, AKİM'e yaptığınız müracaat (101208-....) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. 0312 444 25 44
İbarhım ne guzel yazmıssın yav ben bır haftadır gunde 3-4 kez maıl atıyorum bımere kıza kıza anaavrat duz gıdıyordum dun gece neredeyse sen yaz buraya ben kopya cekeyım senden en ıyısı :)

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 23:25
Herkezin görevi bence bu olsun formda iki kelime az yazalım formda buna vakit ayıralım bencede teşekkürler bilgi için arkadaşlar...

ZAK1980
08/12/2010, 23:49
Özkan dedıgın gıbı senden haber beklıyorum hatta seat gıbı farklı forumdan arkadaslar ıle Ankarada bır bulusma gayet ıyı olur

takres
08/12/2010, 23:50
gerekli yerlere mail attım ama bir kaç ekleme yaparak :)

34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 23:59
Özkan dedıgın gıbı senden haber beklıyorum hatta seat gıbı farklı forumdan arkadaslar ıle Ankarada bır bulusma gayet ıyı olur

Tamam arkadaşım önümüzdeki hafta sonuna kadar kesinleşir bişeyler birde şu adresi Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027) herkezle paylaşalım ilgi baya büyümüş ordanda bir ses çıkarabiliriz belkide elimden geleni yapabilecegimin fazlasını yapmayı emin ol senden daha çok isityorum
arkadaşım...

Biraz kenidiniz için ve toplum için bişeyler yapalım arkadaşlar Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027)

linkle sizlerde aramıza katılın Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027) neler yapabiliriz görelim...

Kriminal
09/12/2010, 09:23

saygılar.

Abi iyi hoşta sen inanıyomusunkı sana gerı donucekler..Dikkat et gözaltına almasınlar..

ibrahim06
09/12/2010, 14:14
Olsun bu da sesini duyurmanın bir yolu. İsterse geri dönmesinler. Mesele onların bana dönmesi değil. Sazan olmadığımızı anlamaları.Özellikle akpartiyi seven arkadaşlar da lütfen oralara yazsınlar. Partiyi seviyorum diye haksızlıklara karşı sesinizi çıkarmazlık etmeyin.. Lütfen kimse siyaset yaptığımı düşünmesin.Aksine ben siyasetin isanları birbirine düşürmenin en iyi yolu olduğunu düşünenlerdenim.

Kriminal
09/12/2010, 14:26
Benzin zammına en ilginç tepki Kılıçdaroğlu'ndan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akaryakıta son yapılan zamları eleştirdi, “Aslında AKP şöyle bir yol bulabilir. Tüm vergi dairelerini kapatabilir. Benzin istasyonu bir vergi dairesine dönüşmüş durumda” dedi.

Du Hast
09/12/2010, 14:46
hak, hak yiyerek aranmaz.

Kriminal
09/12/2010, 14:51
Başkalarını mutsuz ederek mutluda olunmaz..Çıkar bı yerlerınden adamın ...Padişahım sen çok yaşa

ibrahim06
09/12/2010, 21:14
Arkadaşlar sadece hükümeti protesto etmek yetmez. Bu işin diğer ucunda büyük petrol şirketleri var. Bu petrol fiyatlarına PO,BP,Opet ve Total gibi ağa babaları ortak karar veriyor. Onların sitelerine de mektup yazın. PO Türkiyedeki petrol piyasasının % 35ini elinde tutuyor. Enerji bakanının petrol fiyatlarını biz belirlemiyoruz lafı ucuz gösteri olsa da büyük petrol şirketlerinin payı bunda var. Ama asıl pahalılığa sebep alınan devasa vergi.

ZAK1980
09/12/2010, 21:26
Arkadaşlar sadece hükümeti protesto etmek yetmez. Bu işin diğer ucunda büyük petrol şirketleri var. Bu petrol fiyatlarına PO,BP,Opet ve Total gibi ağa babaları ortak karar veriyor. Onların sitelerine de mektup yazın. PO Türkiyedeki petrol piyasasının % 35ini elinde tutuyor. Enerji bakanının petrol fiyatlarını biz belirlemiyoruz lafı ucuz gösteri olsa da büyük petrol şirketlerinin payı bunda var. Ama asıl pahalılığa sebep alınan devasa vergi.

SHELL:onerileriniz-TR@shell.com, PETROL OFISI:info@poas.com.tr adreslerıne de atatlım tepkı maılı

WiSTaRiA
09/12/2010, 21:39
bu akşamki ana haberlerin hepsinde benzin zammına ilişkin haberler var... Şimdiden söylüyorum arkadaşlar belki yarın olmaz ama haftaya gene benzine zam var

sezerism
09/12/2010, 21:43
arkadaşlar yol falan kapatmak fiziki müdahelelere gerek yok .sandıkta bunları kaatmak gerek bence.en uygunu bu.

samprik
09/12/2010, 22:38
arkadaşlar yol falan kapatmak fiziki müdahelelere gerek yok .sandıkta bunları kaatmak gerek bence.en uygunu bu.

bence bişey değişmez hükümetin kaçan vergi jaybını elde etmesinin en kolay yolu bu ve gelir hakikaten çok fazla kimse riske atmaz bence.
fakat toplum olarak toplu bi tepki koyablirse türk milleti ozaman bişeyler değişicektir muhakkak!
hakikaten benzine zam demek herşeye zam demek! etkilenmeyen kimse yok

ZAK1980
10/12/2010, 03:00
akaryakıt zamlarına karşı tepkimizi gösteriyoruz”

basın toplantısına bekliyoruz

tüketiciler birliği

Tarih :10.12.2010 cuma
Saat :11.00
Yer :sirkeci büyük postane önü eminönü, hobyar mah. büyük postane cad. sirkeci
İrtibat :(212)5248282 - (555)9834636

ibrahim06
15/12/2010, 12:28
bimere enerji bakanlığına akpnin sitesine maillerinizi atın dostlar. Bugün zammı gene görüşecerelkmiş. Arkadşıralanıza da mail attırın. sağda solda sövmekle yetinmeyelim. seiimszi duyuralım. Mail işini yabana atmayın secim geliyor.

Kriminal
15/12/2010, 18:25
Bugun 2 kuruş düştü içim rahatladı sankı bedava gıbı

ibrahim06
15/12/2010, 21:29
Bugun 2 kuruş düştü içim rahatladı sankı bedava gıbı

Sus baba suymasınlar. Yoksa 10 kuruş daha gelir.