Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Aralik 2010 Benzine Motorine ZAM!!!
Total (https://84.17.84.71/product_price.asp?cityID=7)
eksisozluk ve nihat sirdar da bi dile getirdi
ali sami diyorum:frusty00::frusty00::frusty00:
herkes aracini biraksa da otobuse binsek 1 ay falan ne olur veya herkes arabasinda en az 4 kisi tasisa
sosyal toplum orgutu yokki memlekette varsa yoksa yurusunler sagda solda organize bir eylem yok
alperyonar
07/12/2010, 22:57
Abi yuhh diyorum... Yalnız opetin sitesinde hala eski fiyatlar var..
bp ve total uygulamis gibi gozukuyor
ya bugün deponun ışığı yandı da yarın alırım diye almadım yaa şansızlık :( :(
hisse misse yalan direk motorine yatirsaydik parayi simdi kose olmustuk
bi bankaci bu fikrimi degerlendirsin ve benzin motorine dayali fon olustursun
m tipi likit fon
:D
akepe iktidarının başlangıcında*1,661 tl (1,04 usd) olan benzin litre fiyatı bugün itibarı ile 3,81 tl (2,59 usd) olmuştur. hökümatımızın büyük ekonomik başarılarının rakamlara yansımış bu halini arz eder, maşallah diyerek allah'tan yollarının açık olmasını niyaz ederim. böyle eşeği bulmuşlar bu semer az bile.
eksisozluk alinti guldugum icin paylasayim dedim
alperyonar
07/12/2010, 23:11
Lpg bile 2.30 olmuş. şaka gibi..
bu zamn yapanların anasını avradını sülalesini s.................. yeter artık be
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu vicdansızları.Ya,ayıp ya! Daha on gün bile olmadı zam geleli.Nedir bu böyle?Yılbaşında da % 8 zam gelecekmiş.Artık benzin 5 TL,mazot 4 TL,lpg de 3 Tl olur.İnsan bu kadar mı vicdansız olur ya? Kimse görmüyor mu bu zamları? Yazık oluyor milletimize.
ysariusta
07/12/2010, 23:23
Lpg bile 2.30 olmuş. şaka gibi..
malesef değil.... eeee yarın yazalım mı bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılmaktadır diye.... memur adamız dizel alalım az yakar dedik ama hükümeti hesaba katmadık biz...
Hükümetimiz sağolsun şimdi böyle yapıyolar zamları seçim zamanı aşşağı çekerler biraz bizim koyuncuklarımızda aa bak ne güzel indirim yapıyor diye verirler oyu haram olsun o para.
malesef değil.... eeee yarın yazalım mı bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılmaktadır diye.... memur adamız dizel alalım az yakar dedik ama hükümeti hesaba katmadık biz...
Zam verdiler ya %4+4,80 Tl de ek ödeme,onu alıyorlar geriye. Memuruz işte,sevinelim zamlara,üzülelim zamlara. :)Verdiklerini nasıl alacaklar ki?İşte böyle alacaklar.Ben iki depo mazot kullanıyorum,depo başı 3.5 TL,iki depo 7 TL gitti bizim 7 TL mazot zammına,geçenki zamda da gitmişti bir okadar.Etti mi sana 15 TL? Diğer zamlar,vergiler de işin içine girdi mi verdikleri zammı alıyorlar zaten geriye...
allah belasını versın bole hukumetın ulen aracy aldgmıda euro dzel 2.30 be lanet olsaı herıfler..
Bence de bu zamlara göz yumanların Allah belasını versin...
Bu ne ya hergun zam da zamda zam mıllet makam arabalarında rahat rahat gezerken mılletın ıradesını kullanıp zengın olurken bız burada kopek gıbı calısalım,kazandgımz para pasazadelerın zammına gıtsın. yok bole adaletsızlık olmaz ulen krızde dedgımız yunanısyanda bıle mazot ucuz bole hukumetın yapcagı ısı sıcayım ben yettı be kardesım yettı ya
arkadaşlar devletin düzgün alabildiği tek vergi bu.güneydogudaki adam beleş yaşar,mahalledeki osman amca fiş kesmez,insanlarda 3 kuruş az olsun diye kayıtdışı alışverişi tercih ederse,memurlar oturduğu yerden para yerse vs vs kayıt altına alınabilen nadir vergi kalemi olan akaryakıta yüklenmek zorunda tabiki devlet.merak ediyorum acaba avrupada veya başka biryerde bu kadar sık aralıklarda benzinci varmı.düşünün hergğn yeni bir benzinci acılıyor kaynagı nereden acaba ???
serkan86
08/12/2010, 00:08
aracı olanlara allah sabır versin diyorum.
iktidar parti faiz haram diyor ama bizlerden haraç kesiyor buna ne demeli...
Punto_Can
08/12/2010, 00:14
malesef değil.... Eeee yarın yazalım mı bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılmaktadır diye.... Memur adamız dizel alalım az yakar dedik ama hükümeti hesaba katmadık biz...
+1000
arkadaşlar devletin düzgün alabildiği tek vergi bu.güneydogudaki adam beleş yaşar,mahalledeki osman amca fiş kesmez,insanlarda 3 kuruş az olsun diye kayıtdışı alışverişi tercih ederse,memurlar oturduğu yerden para yerse vs vs kayıt altına alınabilen nadir vergi kalemi olan akaryakıta yüklenmek zorunda tabiki devlet.merak ediyorum acaba avrupada veya başka biryerde bu kadar sık aralıklarda benzinci varmı.düşünün hergğn yeni bir benzinci acılıyor kaynagı nereden acaba ???
şuan yazabildiğin internetten, konuştuğun cebinin faturasından, aldığın arabanın ötvsinden, kullandığın krediden,parasını ödeyerek aldığın her türlü kayıtlı maldan kılını kıpırdatmadan 2 yasayla vergi alınmaktadır. mesele vergi alınması değil, daha geçen hafta çıkan vergi affı yasasıyla düzenli vergi ödeyenlere yapılan hakaret ve enayi yerine koymadır. mesele dibimizde çıkan petrolün neden bu kadar pahalı satıldığıdır. mesele bunlara ses çıkması ama birlik olunup tepki koyulamaması , yaptırım gücümüzün olmamasıdır. hükümetin çözemediği sorunlar yüzünden diğer sorunlar daha da artmakta, suyumuz kaynamakta.
Solitude
08/12/2010, 00:33
eğer fiyatlara 12 den sonra yansıyorsa çıkıp alayım yakıtımı küfrüme gelince ederim
34ozkankurtuldu34
08/12/2010, 00:42
Bu kadar yorum yapıyoruz hadi form olarak toplanıp ankaranın göbegini kapatalım desem kim çıkıp gelecek sadece sövüp yorum yaparız kapanır gider hadi herkez elini taşın altına kosyunda bunu gerçekleştirelim bakalım kim kaç kişi çıkacak görelim bu zamlara tepkili olan herkezi adam gibi organize olsak formdaki üyelerin yarısı bile katılsa bu eyleme yemin ederim dünyada haber olmazsa ben bu arabayı yakarım bir organizasyon yapalım ankara yada istanbul taksim meydanında toplanalım tüm arabalarla kitleyip bırakalım yol ortasına hangisini çekebilicekler görelim haber kanallarına bildirelim bakalım neler çıkacak varmı cesareti olan konuyuda ben açayım isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...Ser kürüsye konu açıyorum katılımcıları göreyim konu başlıgı zamlara tepki bakalım kim kaç kişi bu gidişata dur diyecek...Herkeze saygılar eşşek olunca semeride akp iyi yüklüyor hepimize...
krakercocuk
08/12/2010, 00:44
yarın kaç kişi arabasını bırakıp toplu taşıma araçlarını kullanacak bi tahmin edin bakalım:S
ysariusta
08/12/2010, 00:46
eğer fiyatlara 12 den sonra yansıyorsa çıkıp alayım yakıtımı küfrüme gelince ederim
şahane fikir
birde şu açıdan düşünün her yıl çok daha fazla artan oranda polis alınıyor fakat eskiden polis sayısı çok azken sokaklarda çokça gördüğümüz polisler şimdilerde nedense sadece hükümeti protesto eden öğrenciler sözkonusu olduğunda 2000-3000 polis görev yapıyor.eee nede olsa maasını benim verdigim polisin gorevi halk icin degil adalet icin hizmet..nasılda uyuz oluyorum millet benzin parasını bırak ekmek parasını bulamazken o polislerin istiklal caddesinde paso kahkahalar atarak,dat dat kornaya basarak,durduğu yerde bile arabayı stop ettirmeden takılmalarına.haaaaaaa pardon burası türkiye...
karakushasan
08/12/2010, 01:49
Bu kadar yorum yapıyoruz hadi form olarak toplanıp ankaranın göbegini kapatalım desem kim çıkıp gelecek sadece sövüp yorum yaparız kapanır gider hadi herkez elini taşın altına kosyunda bunu gerçekleştirelim bakalım kim kaç kişi çıkacak görelim bu zamlara tepkili olan herkezi adam gibi organize olsak formdaki üyelerin yarısı bile katılsa bu eyleme yemin ederim dünyada haber olmazsa ben bu arabayı yakarım bir organizasyon yapalım ankara yada istanbul taksim meydanında toplanalım tüm arabalarla kitleyip bırakalım yol ortasına hangisini çekebilicekler görelim haber kanallarına bildirelim bakalım neler çıkacak varmı cesareti olan konuyuda ben açayım isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...Ser kürüsye konu açıyorum katılımcıları göreyim konu başlıgı zamlara tepki bakalım kim kaç kişi bu gidişata dur diyecek...Herkeze saygılar eşşek olunca semeride akp iyi yüklüyor hepimize...
sölediklerinize katılıyorum şayet sesi çıkmazsa insanların bu çaktırılmadan zamların ardı arkası kesilmez artık 4-5 liraları görürüz bu gidişatla yazık günah insanların emeklerine enayi yerine koyulmaktan başka bişey değil bu...
shellde bısey yok 3.79 halen yayın tarıhı 8-12-2010
bp-opet 3.85
Gec(ir)miş olsun vatana halen sessız sedasız vatandasa
sölediklerinize katılıyorum şayet sesi çıkmazsa insanların bu çaktırılmadan zamların ardı arkası kesilmez artık 4-5 liraları görürüz bu gidişatla yazık günah insanların emeklerine enayi yerine koyulmaktan başka bişey değil bu...
1.sırada benı yaz
yarın kaç kişi arabasını bırakıp toplu taşıma araçlarını kullanacak bi tahmin edin bakalım:s
1 haftadır araba garajda bınmıyom bınesımde gelmıyor artık
Bu arada satr tv ye maıl atmıstım facedekı benzın protestosu ıcın cevap geldı
starhaber@startv.com.tr ye tepkınızı ıletebılırsınız dıye ben baska bır bırıme maıl attımda :)
forumda 1000 kullanıcı var herkes yazsın gondersın ıllakı haber olur
Kriminal
08/12/2010, 09:10
Allah çolugundan cocugundan cıkarsın.Artık yeter ya yeter bu ne srfszlk bu ne bıcım adıl duzen bu nasıl bir yaşam tarzı canımızdan bezdirdiler ..Yalvarıyorum artık oyunuzu çöpe atın bunlara vermeyın nolur ya ...4 lira benzınmı olur yarın 5 gelecegımızı aldılar elımızden lanet olsun
ugurozer
08/12/2010, 11:03
oy kullanırken "ben şuanki işimden, durumumdan memnunum, etrafımdaki insanlardan ve ülkemin geleceğini şuan düşünemem" deyipde ülkemizi yakan, bizleri yakan insanlar nasıl ödeyecekler ahirette bizim hakkımızı, nasıl ödeyecekler gelecek nesilin doğmamış çocukların hakkını, artık vakit geldi geçiyor arkadaşlar, bilgilenin ve etrafınızda bu insanları tespit ederek bilgilendirin.... masal gibi geliyordu eskiler "çok geç olmadan" dediği zaman, işte çok geç olmaya başladı, bunu derin bir nefes alıp düşünebilen her beyin şuan algılayabilir, daha fazla hissetmek, ya çöpten birşeyler çıkarmı diye kurcalarken olacaktır ya da başkalarına kölelik ederken....
Kriminal
08/12/2010, 11:10
Ya anlam veremıyorum
rafınerı cıkış fıyatı kar marjıyla beraber 1.30 tl
2 tl ozel tuketım vergısı ve ustune toplam tutardan kdv alınıyor yeter ama ya yeter...
hükümet iş başında desenize 2011 de zam yok ama 2010 aralıkta öpcez sizi diyorlar..
Kriminal
08/12/2010, 11:29
Bence yenı bır baslangıc daha 23 gun var ayın bitmesine dur bakalım daha neler neler olacak
taipen71
08/12/2010, 12:01
Geçen seneyi hatırlayın yılbaşı gününü 31 aralık 2009 günü de öyle bizam geçirmişlerdi daha 23 gün var bekleyin görün
Bu ay içerisinde 1 benzin mazot zammı daha olucak akabinden de 31 Aralık- 1 OCAK yılbaşı gecesi dayıcak yine akaryakıta zamları biz de sabah gazetelerden ya da internetten öğrencez yine zamları.Her sene klasik hale getirildi artık bu hükümet tarafından...
Kriminal
08/12/2010, 12:10
Depoyu sımdıden doldurmakta fayda var hoş ne kadar fayda saglar tartışılır
Bu böyle olmaz ya!Ayıp yaptıkları.İnsanların gözüne baka baka da yapılmaz ki bu zulüm!...
Kriminal
08/12/2010, 12:53
Zulumu yapan onlar degıl onlara bu fırsatı veren %58
yani memleketin masraflarını karşılamaya mecbur muyuz arac kullanıcıları olarak
hayır sankı gezmek ıcın kullanıyoruz bu aracları
neticede vergi verdiğimiz maaşlarımızı kazanmak için işe gidip geliyoruz
anlamak cok zor
ben devletin yerinde olsam araba kullanıcılarına çok iyi davranırım onları öperim severim hiç trafik cezası kesmem her yere park ettiririm çünkü baba oğluna yapmaz bu şekilde paraya boğmaz her litrede 3 tl vergi ne arkadaş
yasayanadam
08/12/2010, 13:10
Aralık 2009
USD= 1,47 Ham Petrol= 85$ LPG=1,86 benzin=3,38 motorin=2,80
Aralık 2010
USD= 1,48 Ham Petrol= 87$ LPG=2,28 benzin=3,85 motorin=3,24
ARTIŞ
USD= %1 Ham Petrol= %1 LPG=%23 benzin=%14 motorin=%16
Bu farklar kimlerin cebine gidiyor acaba...
Kriminal
08/12/2010, 15:02
Yok böyle bir yaşam yok böyle bir ülke yok..Elden gidiyor memleket dıyenlere sesleniyorum; hangı memleket ?
Oy verenler vermeye devam etsinler..
Halkına bu kadar vergi yükünü bindirdikten sonra ben de yaparım maliye bakanlığı, ben de çıkarım ortaya ülkeyi çok iyi yönetiyorum edasıyla..
Ben artık kızmıyorum, gülüyorum ve hatta bu durumu petrolün dünyada fiyatlarının yükselmesine bağlayanları görünce de ohh olsun diyorum..
Daha varil fiyatları 100 doların üstüne dahi çıkmadı, bence gelecek 1-2 sene mazot/benzin 4-4.5tl arası olur şimdiden geçmiş olsun :)
edelsang
08/12/2010, 18:58
işin iyice boku çıktı 1 ay arabaya binmiyorum
Kriminal
08/12/2010, 19:05
işin iyice boku çıktı 1 ay arabaya binmiyorum
Çözüümmü..!!!
Bence daha çok bınmelısınkı daha cok kazansın devlet daha çok yesınler
edelsang
08/12/2010, 19:13
Çözüümmü..!!!
Bence daha çok bınmelısınkı daha cok kazansın devlet daha çok yesınler
yok binmicem ciddi ciddi binmicem bu kadar sömürgecilik başka bir ülkede daha yok
Kriminal
08/12/2010, 20:00
Krallıkla yonetılen ulkelerde bıle yok...
dibimizde çıkan petrole bu kadar para vermek o kadar acı ki. 1,20 TL aslında benzin. geri kalan 2,80 TL vergi. ayıptır günahtır
ibrahim06
08/12/2010, 22:59
Arkadaşlar başbakanlığa, akpye, enerji bakanlıklarına maille ilgili şikayetlerimizi usulunce bildirelim. Geçmişlerine sövmeden kendimize hakim olarak kınadığımızı yazalım. İnternet imkanı olan herkesi de buna davet edin. Orayada bişeyler yazalımki belki biri kulak verir ne oluyor bunlara felan der. Ben ilk mesajı başbakanığa gönderdim. Birazdan diğerlerine de yazacağım.
bşbakanlık iletişim
bimer@basbakanlik.gov.tr
Akp iletişim
Akim Başvuru Formu (https://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/default.aspx)
Sahibinden satılık dizel punto :blush000: şaka bir yanada bu resmen sömürge ya.
30 milyarlık araba alırsın yarıya yakını vergi,
yettimi yetmedi her yıl MTV ödersin,
yettimi yetmedi iki güne bi akaryatıda zam lanet olsun ya.
protesto etmek istesen gazı yersin,tartaklanırsın.
Bu nasıl ülke Allah aşkına ya.
34ozkankurtuldu34
09/12/2010, 00:06
FACEBOOKTA yer almış şimdiden sizlerde katılın bakalım ordan bişeyler çıkarabiliriz
tıklayın Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027) aramıza katılın birkezde olsa bu gidişe dur deyin geleceginiz ve toplum için bişeyler yapın
link
Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027)
FACEBOOKTA yer almış şimdiden sizlerde katılın bakalım ordan bişeyler çıkarabiliriz
tıklayın Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027) aramıza katılın birkezde olsa bu gidişe dur deyin geleceginiz ve toplum için bişeyler yapın
link
Giriş Yap | Facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=173936075969027)
Özkan supersın Seyhun arkadasımız actı konuyu bızde yardımcı oluyoruz hafıften yabancının degıl konu forumumuzun ıcındekılerın konusu
34ozkankurtuldu34
09/12/2010, 00:11
Zeynel biliyorum farkındayım şimdi hona team giricem bakalım orda bişeyler başarabilirmiyiz daha sonra yönetici olarak görevli bir iiki arkadşaım var onalrı bulmaya çalışacagım ve katılımlarını saglamaya çalışacagım hadi hayırlısı kazamız mübarek olsun bakalım ne çıkaracagız bu işten coşkun tırstı yanımızda bile yok...:)
Bu facedeki resmi alıp arabamın arka camına yapıştırıcam grubada üye oldum o tarihtede yakıt almıycam.Yalnız polisten gaz yemeyelim niye protesto ediyosun diye :D :D
yeni zammımız hayırlı olsun , napak bunlar başımızda durdukça zamma ses çıkartmak abes olur :D
Hatayda çalışıyorum ben buraya suriyeden felan çok turist gelir adamların çoğunun altında 3000 motor 5000 motor hayvan gibi arabalarla geziyolar isyan ediyorum arkadaş bu nasıl ülke ya.
34ozkankurtuldu34
09/12/2010, 00:31
Bu facedeki resmi alıp arabamın arka camına yapıştırıcam grubada üye oldum o tarihtede yakıt almıycam.Yalnız polisten gaz yemeyelim niye protesto ediyosun diye :D :D
Hep korkularla bu durama geldik en büyük tepki sandık başında olacak ama bunada katılım saglamak bence her türk gencinin görevi
yeni zammımız hayırlı olsun , napak bunlar başımızda durdukça zamma ses çıkartmak abes olur :D
Ses çıkartmamak bence kimlik çatışması yaşamak gibi bişeydir.
Umarım bişeyleri başarabiliriz.
Korkmuyorum zaten korkmuycazda tepkimizi vatandaş gibi göstericez tabiki polis olayı işin şakası.
tombalak
09/12/2010, 00:56
Bende araç almayı düşünüyordum bu gideşle almasam daha iyi olacak.!
Benzine yine zam geldi
12:36 | 08 Aralık 2010
Akaryakıt fiyatlarında yapılan son artışla birlikte 95 oktan benzinin litresi 3,87 liraya, 97 oktanın ise 4,01 liraya çıktı.
Geçen hafta yapılan artıştan sonra akaryakıt firmaları, petrol fiyatlarındaki yükselişi gerekçe göstererek benzin fiyatlarında yeni bir artışa gitti.
Son yapılan artışlarla birlikte, 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 3,79 liradan 3,87 liraya (tavan fiyat) ulaştı. 97 oktan benzinin litresi ise 4,01 liraya yükseldi.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, firmaların dünyadaki petrol fiyatlarındaki yükselişi gerekçe göstererek akaryakıta zam yaptığını söyledi.
Benzin fiyatlarında 4 lira sınırının aşıldığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti: "Az kullanılsa da 97 oktan benzinde litre fiyatları 4 lirayı geçti.
Gözümüz aydın. Geçen hafta da zam yapılmıştı. Günde 1 kuruş zam yapılıyor.
Dünyanın en pahalı yakıtını hem biz kullanıyoruz hem de en yüksek vergiyi biz veriyoruz. Bu rakamlarla birlikte benzinin litresi aslında 1,20 lira. Gerisi vergi. EPDK, firmaları uyarabilir, ’Dünyada fiyatlar bu şekilde yükselmiyor siz neden yükseltiyorsunuz’ diye sorabilir. Firmaların aynı anda nasıl zam yaptığını sorgulaması gerekiyor." Kaya, denetim yapılmadığı için firmaların kendi inisiyatiflerinde artışa gittiğini ileri sürerek, "İnceleme yapılmıyorsa, sektör düzenlenmiyorsa tüketici benzinde 5 lirayı kısa zamanda görecektir. Çünkü firmalar istediği gibi fiyat uyguluyorlar. Rekabetin olmadığı ortamda firmalar kartelleşiyorlar. En azından benzinden alınan verginin düşürülmesini istiyoruz. Tüketiciye bu kadar yüklenilmemeli" diye konuştu.
kaynak:milliyet
rodopian16
09/12/2010, 02:12
vallah billah 8 tane hesabım yok isviçre bankalarında nasıl dolacak bu depo...
Kriminal
09/12/2010, 09:14
https://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2010/12/08/fft16_mf1013456.Jpeg
Milliyetten alıntıdır hersey orttada