Orijinalini görmek için tıklayınız : 1962'den beri
ben yırttım artık ne yaparlarsa yapsınlar :D
abulbul08
07/12/2010, 23:21
Yıl 2050 de olsa aynı manşetler Türkiyede devam eder herhalde
E burası TÜRKIYE alıştık artık.
By_HaNNibaLL
08/12/2010, 02:27
Ahaha benim cocuklaramin bile bu habere güleceğine inaniyorum ben :D
E burası TÜRKIYE alıştık artık.
amann evladım burası türkiye :D
Ahaha benim cocuklaramin bile bu habere güleceğine inaniyorum ben :D
bn pylştım olsun o kdr :D :D
ben yırttım artık ne yaparlarsa yapsınlar :D
yırtanlar rahat :D
Yıl 2050 de olsa aynı manşetler Türkiyede devam eder herhalde
aynen
hala düşünüyorlar demek ki... 1962 den beri... ne zor işmiş... düşün düşün....
doğru söyledin
farukileri
08/12/2010, 20:31
doğru söyledin
hala düşünmeye devam etsinler biz de sürekli uluslararası düzeyde yapılan eğitim testlerinde sürekli sondan 3 içinde olup Meksika'dan daha iyiyiz diye sevinelim
aynen bu sistem değişmeli
narkoz30
08/12/2010, 21:00
Yırtana kadar cereme çekiyorsun ne kadar yırtsan da çoluk çocugu olanlara allah sabır versin bu ülkede ne okunur ne de büyük adam olunur çalmadan çırpmadan ha şimdiki aklım olsaydı okumaz demir tüccarı olurdum 2 doktor 12 bakıcı 25 hizmetli ve 50 çalışanı olan insanlar tanıyorum okumamış bu insanlar (benim patron da öyle) :) Belki de yanlış zamanda geldik dünyaya.
Yalan dolan tirübüne oynama ne yazık ki bolca hayal ile gaza getiriyor vatandaşı politikacılar her dönemlde 1962 de de böylesi bişey olmuş şaşırmadım.
48 senelik rüya...:)
kabus diyelim be abi :)
Yırtana kadar cereme çekiyorsun ne kadar yırtsan da çoluk çocugu olanlara allah sabır versin bu ülkede ne okunur ne de büyük adam olunur çalmadan çırpmadan ha şimdiki aklım olsaydı okumaz demir tüccarı olurdum 2 doktor 12 bakıcı 25 hizmetli ve 50 çalışanı olan insanlar tanıyorum okumamış bu insanlar (benim patron da öyle) :) Belki de yanlış zamanda geldik dünyaya.
Yalan dolan tirübüne oynama ne yazık ki bolca hayal ile gaza getiriyor vatandaşı politikacılar her dönemlde 1962 de de böylesi bişey olmuş şaşırmadım.
haklısın abi bende şaşırmadım
kabus diyelim be abi :)
Karabasan...:)
meslek lisesinden sınavsız geçtim ben 2 yıllıkta olsa üniversite kısmen gerçekleştirmişler :D