Orijinalini görmek için tıklayınız : kişisel GP kanunları
GaladrieL
20/04/2007, 17:16
Bu akşam ufak bi yolculuğa çıkıcam dünyalar güzeli Puntişimle.. Yol arkadaşlarım en az benim kadar titiz hatunlar ama yine de onlara şakayla karışık birkaç hatırlatma yaparak arızalığımı gösterdim...Seyahat boyunca uyulması gereken sevimli kurallar;
-Arabamda sigara içilmesi kesinlikle yasaktır..(bende içiciyim ama asla puntişimde içmem, daha yeni kokuyo yiaaa)
-Arabamda kabuklu, kabuksuz her türlü yiyecek yenilmesi şiddetle yasaktır, dökülür, leke yapar ..vs..
-Arabamda susuzluktan ölseniz bile su dahil hiçbişi içemezsiniz, dökülür, leke yapar..vs..Molayı bekleyin :p
-Otururken ve iniş-binişlerde ayaklarınıza dikkat edin, döşemeler kirlenmesin.. mümkünse galoşla arabaya binin (şaka :p )
-Kapıları açıp kaparken dikkatli olun, nazikçe kapatın ve açın.. Özellikle park yerinde kapıyı yandakine toslarsanız walla yolarım saçınızı başınızı :angryrazz:
-Müziğime karışmayın, şöför benim, ne istersem onu dinlerim:icon_rolleyes:
Çok naziğim değil mi :) Pekiii Sizin kanunlarınız nelerdir?
mavigitar
20/04/2007, 17:36
Al benden de o kadar:)
Bu uyarılar aynen benim aracım için de geçerli hehehehe:)
imaj hiçbirşeydir arkadaşlık herşey:)
hiçbirey arkadaşlarımdan daha değerli değildirdiycem ama
en değerli arkadaşım GP: :)
+
-Aracın renk değişimine sadece sürücü karar verir:D
arabanın ıcınde su ıcerım onun dısında hepsıne aynen katılıyorum :D
imaj hiçbirşeydir arkadaşlık herşey:)
Benim fikrim de arkadaşlarım ve ailem önemlidir şeklinde, kirlenen araba olsun, temizlenir :)
Ama sanırım sigara içilmesi benim de hiç hoşuma gitmezdi, koku olayına karşı çok hassasım, çamur vs. temizlenir de sinmiş koku nasıl yok edilir bilmem. Benim arabam hala yeni kokusunu muhafaza ediyor :)
-Kapıları açıp kaparken dikkatli olun, nazikçe kapatın ve açın.. Özellikle park yerinde kapıyı yandakine toslarsanız walla yolarım saçınızı başınızı :angryrazz:
ekliceğim bişey yok hatta bu dışındakiler geçersiz benim için.
arabada sigara içmem diye düşünüyordum ama bi başka oluyo be:D
Su içsinler yahu.
öldürücen mi milleti. :)))))
Ewet, ben de katılıyorum :ok:
Müzik konusuna bi ilawe: Wolume de ben karar weririm :)
sıkışık trafikte kendime sigara içme izni veriyorum ama tabi camlar açık olmak şartıyla :D
-Arabamda sigara içilmesi kesinlikle yasaktır..(bende içiciyim ama asla puntişimde içmem, daha yeni kokuyo yiaaa)
-Otururken ve iniş-binişlerde ayaklarınıza dikkat edin, döşemeler kirlenmesin.. mümkünse galoşla arabaya binin (şaka :p )
:ok:
Madde 1-2-4-5 ve 6.yı ben de itina ile uygularım, uygulatırım :D Bunların haricinde ise;
-Yolcuların dışarıda gördükleri tanıdıklarına cama vurarak işaret yapmaları yasaktır. Bu işlem camda parmak izlerine ve benim homurdanmama sebebiyet verir. :sumo:
-Şoför koltuğuna es kaza oturan birisinin, ayarlarını bozması kesinlikle yasaktır. Bozanlara gıcık olunur. :ranting2:
-Yolcuların iri-ağır bagaj getirmeleri yasaktır. Çünkü bagajda onlar için yer yok :D
ehe hehe valla bu giidişle arabanıza kimseyi bindir meyeceksiniz yok yaw sigara olayı evet yemek olayıda olabilir ama arabadır kirlenecek tabi işiniz ne temizleyin tabi :):):):):)
erdiyilmaz
20/04/2007, 19:22
# ön koLtuğa oturan birinden, "-abi kaç yakıyor bu?" (türünden soruLar)
# "-benim ev hemen az iLerde" (iLerisi bir türLü geLmez :D )
# uff puff ediLip kLimaya karışıLması.
# arkaya oturanLardan geLen.. "onca miLyar vermişin, camLar biLe otomatik degiL sözLeri"
bunLar en gıcık oLdukLarımdır : )
abamda sıgaramı ıcerım ama baskası ıcemez belkı yanımdakı ben ıcerken ıcebılır arkada ıse asla:D
sonra arabanın ayna klıma fan her neyse hıcbır dugme ayarım degıstırılemez kesınlıkle
arabama asla negatıf cumle kuramaz kımse kuracak olursada ındırırm daha ıyısne bın o zaman dıye ki indırdımde kımse kusura bakmasın valla
leke yapcak bısey yenemez
torpıdomuz zaten sert kapanıyo kapanmıyo dıye ıyıce carpanı bende carparım:D
ve asla arkamdakı sıkıssa oturamasa bıle koltugumu ılerı cekmem zaten ben en rahat sekılde oturmalıyım dımı:d boyum 1,96 da:D
benımkıler bu kadar:D:D:D
canberkkilic
20/04/2007, 23:35
araçım 3 kapılı oldugundan ön hariç arkada kesinlikle sigara içilmez!
arkaya benim koltuğun tarafından geçilmez. ve ayarları bozulmamalı..
koltuk kafalarının boylarıyla oynanmamalı..
sigarayı yakmak isteyen çakmağı kullandırmam (sadece 2 kez kullanıldı) onu kirli görmeye dayanamam.
kelebek camlarının oldugu bölmeye yada ön konsola ders notları, kağıt, sigara paketi, vs.. hayatta koydurmam.
arkada tek kişi oturuyorsa, tam ortaya oturmamasını rica ederim.
sigara icerken koltuklari yakmasinlar yeter.
tek söyledigim budur , ic ama koltuklara kül dökme :)
Ewet, ben de katılıyorum :ok:
Müzik konusuna bi ilawe: Wolume de ben karar weririm :)
+10000000000000000000000:ok:
sigara içmek dışında hemen hemen herşey ser parti veriyoruz nerdeyse arabada yav :D :D
sigaraya puntoda değil her yerde hayır her zaman hayır
birde hacı murat kapsıı gibi vurmalarına kızarım
Nefes bile aldırmıyorum :D
ferruh25
21/04/2007, 00:15
Hepsine Katiliyor Ve De Uyguluyorum Bende Lakin Her Kim Kapilari Sert Kapatirsa Ona Bişi Diyemiyordum Taki Düne Kadar Bi Abimiz Var Eli Biraz Ağir Benim Arabaya Her Binişin De Bu Sefer Kapi Elden Cikacak Diyordum Ki öyle Oldu Ben De Abi Be Olmadi Kapanmadi Dedim Kapiyi Açti Ben Eyvah (içimden) Duraksadi Bana Bakti Güldü Ve Nazikce Kapatti Ohhhhhhhhh Biraz Utandim Ama Neyse ..........
dreamerdaddy
21/04/2007, 00:36
Bendede aynı kurallar varda özellikle 3 kapılarda yaşanan olaylar oluyor arkaya biri binerlen koltugun sert bir şekilde ittirilmesi içim gidiyo walla birde kapılar uzun oldugundan her an açılırken yandakine toslama durumu oluyor paspasları hiç söylemiyorum zaten arkaya binerken heryere kayıyor 3k nında cilveleri bunlar napalım ;)
su hariç hem fikirim :) gerekirse dağ başında arabadan indiririm :D
su hariç her türlü yeme içme yasak!
kapıları sert vurmalarına bide sağa sola vuruyolarsa hele aman aman :ranting2:
sonra arabada boğuşmak yassak
bide bindikleri şeyin GP olduğunu, öküz arabası olmadığını haldur huldur binip herşeyi her yere koymamalarını hatırlatırım arkadaşlara :)
bi keresinde de arabayı yeni yıkatmışım bizim arkın arkadaşlarını da bırakıyım dedim bölümden. adamlar geldi bahçeden yürümüşler yeni de yağmur yağmış ayaklarında 5 cm çamur "DURUN! DURUN!" demeye kalmadan daldılar 3 kişi arka koltuklara. adamlara ayıp olacak kadar söylendim :)
ya şu lafa uyuz oluyo
"kapıyı ben sert vurmuyom bırakıyom kendi kapanıyo öyle" :ranting2:
normalde araba haricinde her konuda acayip uyumlu ve sakinimdir :ok:
ufukbzk84
21/04/2007, 10:22
gpden sona takıntılarımın oluştuğunu farketttim arabanın kirletilmesine kızmam gerekitrse 2 günde bir yıkarım sorun deil ama benm dışımda sigara içirtmem
gerekirse biri varken içmem benm en çok ayar olduğum kızdığım şey kapıları sert kapatılması çok sinirleniyorum valla kim olursa olsun sölüyorum utancağım insanlar olsa bile sölüyom onlar utansın ben neden utanyım dimi:areindeer: bide arabaya senn arabanda çok darmış arkada oturanlar için ben 185 kardeşim 190 be kardeşim bırazkta arkası daralsın neyse bide ağzıma alamaıcağım kadar kızdığım bişi biri arabamı çizmiş bilinçli bi kaç yerinde onu bi yakalasam ... o anladı varya onu ilk gördüğümde gece yatamadım acayip sinirlendim ama bi yakalasam ben arabaya 30000 para vereyim biri çıksın 5 kuruş faydası olmayan biri dünyaya çizsinama dediğim gibi bi yakalasam(şiddet dolu sahneler olacağı için açıklamıyorum rtük giriyo arkadaşlar):ranting2:
Misafir2
21/04/2007, 10:50
Bu akşam ufak bi yolculuğa çıkıcam dünyalar güzeli Puntişimle.. Yol arkadaşlarım en az benim kadar titiz hatunlar ama yine de onlara şakayla karışık birkaç hatırlatma yaparak arızalığımı gösterdim...Seyahat boyunca uyulması gereken sevimli kurallar;
-Arabamda kabuklu, kabuksuz her türlü yiyecek yenilmesi şiddetle yasaktır, dökülür, leke yapar ..vs..
-Arabamda susuzluktan ölseniz bile su dahil hiçbişi içemezsiniz, dökülür, leke yapar..vs..Molayı bekleyin :p
-Müziğime karışmayın, şöför benim, ne istersem onu dinlerim:icon_rolleyes:
Çok naziğim değil mi :) Pekiii Sizin kanunlarınız nelerdir?
yüreğine sağlık sıgara dışında hepsıne şiddetle katılıyorum
karaburak
21/04/2007, 14:52
Bu kuralların hepsine ben de uyuyorum ve milleti uyduruyorum.Su hariç ama.Şunlarıda eklemek istiyorum: Arabama içkili hiç kimse değil binmek 3 metre yakınına yanaşamaz kusar falan arabanın üstüne içine ...vb, ayrıca herhangi bir sebepten ötürü birisi arabama kusarsa kustuğu yerde indirilir yola onsuz devam edilir :) sustalı anahtarla açıp kapatmak suretiyle kimse oynayamaz ayrıca sustalı anahtar küt diye düğmeye basılarak açılmaz, düğmeye basılıp elle kibarca açılır, ön yolcu koltuğuna oturan herkes park sensörüdür, arabama binenler tüm bu kuralları kabul etmiş sayılır, uymayanlar oracıkta arabadan indirilir :D:P:)
Araba bu arkadaşlar.. Binceksiniz, geziceksiniz, kirletceksiniz, temizleyeceksiniz... Tadını çıkarın canım, su dahi içtirmemek biraz abartı olmuş..:D
Benim arabamda:
*Sigara içilmez.
*Müziğin hiçbirşeyine (türü, ses yüksekliği vb.) karışılmaz.
*Aracımı benden başkası çok çok gerekli bir durum olmadıkça kullanmaz.
Bu kadarcık.. :D
GaladrieL
01/05/2007, 12:34
Yeni bir kuralım daha oldu şöle ki;
Benim arkadaşım olduğunu idda eden herkes, arabam üzerinde var olan leke-kir-kuş pisliği..vs.. bilgilerini acilen tarafıma bildirmeli ya da çok yumuşak bir bez ve bol suyla pisliğe olay vukuu bulduğu anda müdahale etmeli :p Eğer nazik olamam, çizerim endişesi yaşıyorlarsa, acil aramadan bana ulaşıp, tarafıma olayı en kısa sürede iletmeli.. Yapmazsan benim arkadaşım değilsindir :) :)
benim gpmi zarar verecek herşey yasak sadece bir kişi o yasakları delip geçiyor oda 20 aylık oğlum ona herşey ser:ok:
arkadaşlar ben de su hariç galadriel kurallarını :) uyguluyordum. şimdi ise kapı açma ve sigara dışında, arabada sadece 11 aylık oğlumun kuralları geçiyor artık;
-her zaman ve her yerde bisküvi yiyebilirim, dökebilirim,babam nasıl olsa temizliyor
-istediğim gibi ön koltukların arkasını tekmeleyebilirim, yapma demekte ısrarcı olmayın,daha fazla yaparım
-benim hoşlandığım şarkılar açılır - çakkıdı ve shake it up.. şu sıralar favorimdir
-istediğim her yeri kurcalayabilirim
-elimdeki oyuncağımla arka camlara vurabilirim
-meyveli yoğurt yediğim zaman ellerimle koltukları elleyebilirim
-her tünele girildiğinde, iç lamba yakılıp arabadaki herkes alkış yapacak
-su biberonunu sallayıp her yeri su damlacıkları yapabilirim
GaladrieL
01/05/2007, 15:23
sanırım benimde bir bebeğim olsa, onun için de tüm katı galadriel kanunları yıkılırdı ;) o nedenle haklısınız arkadaşlar...
GP tipi cezaevi gibi oldu. Sigara ve kabuklu yemişe katılıyorum. Küllük sorduklarında cep telefonumu gösteriyorum. Orayada çok yakışıyor. :)
arkadaşlar ben de su hariç galadriel kurallarını :) uyguluyordum. şimdi ise kapı açma ve sigara dışında, arabada sadece 11 aylık oğlumun kuralları geçiyor artık;
-her zaman ve her yerde bisküvi yiyebilirim, dökebilirim,babam nasıl olsa temizliyor
-istediğim gibi ön koltukların arkasını tekmeleyebilirim, yapma demekte ısrarcı olmayın,daha fazla yaparım
-benim hoşlandığım şarkılar açılır - çakkıdı ve shake it up.. şu sıralar favorimdir
Murat Allah bağışlasın... Buluşmadaki yakışıklı senin kiydi diimi. Aman abi boşver GP yi falan isterse benzin döküp yaksın gıkımı çıkarmam. Ne tatlı şeydi öyle. Maşallah diyelim tekrar..
su icerim bol bolda icirirrim ama yasaklar soyle ekleyebilirim
1-saga sola elle ellemek yassak
2-arabami benden baska birine(ozellikle yikamaci-otoparkci-arkadas vs.)emanet asssssssssssssssslaaaa etmem
3-galos fikrine cani gonulden katiliyorum
Little F.K
01/05/2007, 22:06
Valla benim arabada her yol mübah. Sadece kaportaya zarar gelmesin,bide koltuklar yanmasın yeter :)
gokhan_genc
01/05/2007, 23:15
Aynen katılıyorum :D
İbrahimKC
02/05/2007, 01:09
Allah bağışlasın... Kurallar süper. Özellikle Tünele giriş kuralına bittim...
valla sigara kesinlikle yasak .. arabama bu yuzden annemla babam zorunlu kalmadıkca binmiyo olsada ..içicek ser hatta canm esram ayran bile doktu saolsun :D yemekte ser 10 ytliç dıs yıkama parası verildikten sora .. kapıların kapanması olayında baba parası deil alın teri lafını duyuyolar bu konuda isteyen alınsın umrum deil ( arabaya binen kişidir alınma konusunda ters yone cekmeyelim ) onun dısında benm haricim kimseye vermemeye calısıyom
bunların dısında ser :D
Sanırım en önemlisi sigara içmeme kuralı benim için:)
Sanırım en önemlisi sigara içmeme kuralı benim için:)
kesinlikle benim için de aynısı :ok:
kendim sigara kullanıyor olmama rağmen ne kendim, ne de başkasının arabada sigara içmesini istemiyorum
kesinlikle benim için de aynısı :ok:
kendim sigara kullanıyor olmama rağmen ne kendim, ne de başkasının arabada sigara içmesini istemiyorum
+1:ok: