Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmir den Egzotik Kirmizi GP Emotion ile Araniza Katildik =)
herkese merhaba kisa bir suredir takip ettigim forumunuzun artik bende uyesi bulunmaktayim :))
hosgeldnız keyıflı aktıf forumlar,sizi buluşmalardada gormek ısterız.
Hosbulduk tesekkurler tabiki mert neden olmasin
hoşgeldin mustafa kardeş tabiki buluşmalara bekleriz... izmir'in neresindensin?
krakercocuk
05/12/2010, 00:47
hadi bakalım bir üyemiz daha katıldı umarım buluşmalarda da aktif olursun;) hoşgeldin
hoşgeldin mustafa.izmirliler iyice egzotik oldu :D
guzel izmir'imiz cok egzotiktir =))) ben izmir Selcuk ilcesindenim , isyerim de efes antik sehrinde
Ziyaretci046
06/12/2010, 00:24
hoşgeldiniz aracınızı kazasız belasız kullanın toplantılarımıza bekleriz
SRDR KRKC
06/12/2010, 00:33
Hoşgeldin Mustafa Keyifli Forumlar...
uzuncocuk
06/12/2010, 00:38
Mustafa kardes hosgeldın...
hepinize tesekkurler arkadaslar
hoşgeldin, keyifli forumlar...
ademtahir
06/12/2010, 09:30
hoşgeldin...hayırlı olsun...
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Sizlere de keyifli forumlar tesekkurler
StrawBeeRy
06/12/2010, 22:31
hoşgeldiniz keyifli forumlar
GrandePuntoTR'a Hoş geldin pier Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" (https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
hayırlısı olsun keyıflı yorumlar
krakercocuk
08/12/2010, 00:34
GrandePuntoTR'a Hoş geldin pier Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" (https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/) bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
nabtın abi sen:D
Kimseye birşey yapmadım Fırat.. :D:D:D:D
ademtahir
08/12/2010, 12:55
ufuk bir hoşgeldin diyor pir hoşgeldin diyor korkacak millet hoşbuldum demeden kaçacak :D :D :D