PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto çorabı kullanan varmı?

xcoder
04/12/2010, 17:52
Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı? uzun ömürlü gözükmesede pratik gözüküyor?

Bu adreste 140 tan 99 a düşmüş

KAR ZİNCİRİNİ KOLAYLIKLA TAKABİLİYOR MUSUNUZ? Bu zorluğu bir kez daha yaşamayacaksınız. Kar gelmeden önlemini almak gerek.AutoSock'u lastiğinize takmak 2dk sürüyor. Kar ve Buzlu yolda rahatlıkla gidebileceksiniz... - BirlikteAlalim.com, Fırsatları ya (https://www.birliktealalim.com/default.aspx?firsat=810)

Autosock; kışın karlı veya buzlu hava şartlarında daha iyi bir yol tutuşu ve kolay kullanım için yüksek teknoloji ile geliştirilmiş ve uluslararası kurumlar tarafından test edilip onaylanmış bir üründür. Ayrıca Autosock önde gelen otomobil üreticileri ile birlikte TÜV ve NORM 5121 gibi sertifikalara sahiptir.
İyi bilinmektedir ki kar ve buz tekstil materyeline yapışır. Autosock %100 yüksek teknoloji ürünü liflerden üretilmiştir. Bu lifler kullanıldıkça daha çok yoğunlaşır, kar ve buzlu yüzeylerde tutunmayı optimum hale getirir.Geliştirilmiş bu özel kumaş; ortaya çıkan suyu lastik ile karlı - buzlu yüzey arasında tutar. (örneğin güneşten veya lastik dönüşünden ortaya çıkan sıcaklık gibi..)

takres
04/12/2010, 18:39
kullanmadım ama çok uzun ömürlü değildir bence

scarrow
04/12/2010, 19:51
bu fiyata bunu almak yerine biraz daha para verip daha iyi kar paletleri alınabilir...pek sağlam gözükmüyor.

mesut eyvaz
05/12/2010, 01:46
ne bu reklam ve site üyeliği çoraplarınıda alıp gitsinler

xcoder
05/12/2010, 11:04
ne bu reklam ve site üyeliği çoraplarınıda alıp gitsinler

derdin ne tam anlamadım?

abulbul08
05/12/2010, 11:17
derdin ne tam anlamadım?

siteyi tıkladınmı hemen üye yapmaya çalışıyor. üye olmadanda ürünü göremiyorsun.arkadaş onu demek istiyor

ayhan1
05/12/2010, 11:44
bunlar reklam kokan hareketler yönetici arkadaşlar ilgilenirler herhalde

hic
05/12/2010, 16:21
Bu ne yavv gözümle görmeden ben bu zımbırtının işe yarayacağına hayatta inanmam.

EvoKoray
05/12/2010, 17:21
videolarını izleyebilirsiniz üye olmadan mesajdaki link

YouTube - AutoSock video (https://www.youtube.com/watch?v=WYjIDvSdzHQ&feature=player_embedded)

https://www.youtube.com/watch?v=EZsFbEF2JhE&feature=player_embedded

xcoder
05/12/2010, 23:04

ilginç bir üründü paylaştım, sizde yöneticilerle bu konuyu paylaşın, uygunsuzsa silsiniler ama bana kinayeli göndermelerde bulunmazsınız, zaten ürünü bu tavır yüzünden ürünü konuşamadık.

WiSTaRiA
06/12/2010, 00:15
siteye üye olmanıza gerek yok arkadaşlar... dedfsfklfnv@nfsvnlakvfn.com olarak bile girseniz site kabul edip alıyo içeriye sizi sallayın harfleri @ işareti koyun salla harfleri sonunada nokta com yapın dalın... Şahsen ürünü göremedim ama bu ürünü biliyorum ve dayanıksız olucağını düşünüyorum

OzzY
06/12/2010, 01:40

abi xcoder eski ve bildiğimiz bi üyemiz. sorun sitede, yöneticilerin ilgilenmesini gerektiren bişey yok bence.

Punto_Can
06/12/2010, 02:36
abi xcoder eski ve bildiğimiz bi üyemiz. sorun sitede, yöneticilerin ilgilenmesini gerektiren bişey yok bence.

ozan, ayhani pek takmaya gerek yok, foruma yazdığı her 10 mesajdan 9u hep muhalefet, tartisma ortamı yaratacak mesajlar. Herkes haksız o haklı, bu tarz insanlarla ugrasmaya gelmez, canini sıkarlar :)

Ürüne gelince bende ilk defa goruyorum ancak çok çok kaliteli bırseye benzemiyor, acil durumlarda bır veya birkaç kez kullanilabilir ama uzun omurlu durmuyor. Tabiki kullananlara vs. Sormak, onların yorumunu almak daha net bilgi icin daha sağlıklı olur. Paylaşım icin tesekkurler...