Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müzik sistemi garantiyi etkiler mi?

gurcan45
04/12/2010, 12:42
Merhabalar.Gecen hafta aldıgım gp mın hıc tatmın etmeyen muzık sıstemınde degısıkler yapacagım.Çift anfi, Ön arka kapılara Vibe Comp.lar Sub olarak vibe space 38 cm eskı aracımda kullanıdıgım parcaların bır kısmı.Hersey hazır bır tek garantı kısmı aklımı kurcalıyo teyp,akü garanti dışı kalsın önemlı degıl ama elektronik aksamlarda olusan baska sorunlar için herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.Yaşayan var mı ?

takres
04/12/2010, 12:45
dediğiniz parçalar garanti dışı kalır sanırım

Misafir
04/12/2010, 13:32
Merhabalar.Gecen hafta aldıgım gp mın hıc tatmın etmeyen muzık sıstemınde degısıkler yapacagım.Çift anfi, Ön arka kapılara Vibe Comp.lar Sub olarak vibe space 38 cm eskı aracımda kullanıdıgım parcaların bır kısmı.Hersey hazır bır tek garantı kısmı aklımı kurcalıyo teyp,akü garanti dışı kalsın önemlı degıl ama elektronik aksamlarda olusan baska sorunlar için herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.Yaşayan var mı ?

Teyp ve akünüzün garantisi bozulur sadece

gurcan45
04/12/2010, 22:13
bende oyle dusunuyorum teyp onemlı degıl zaten uzun vade kullanacagımı sanmıyorum tsk ederım

EvoEreN
05/12/2010, 13:47
Merhabalar,ses sistemi aracın olan sistemi üzerine eklenen bir sistem değildir.sadece akü üzerinden enerjı alarak oluşan farklı bir elektronik sistemdir..
Servislerde bildiğiniz üzere,kitap üzerinden ezberlenen kelımeleri soylerler ancak..Garantinizi etkilemez sadece akü kısmında problem yaratabilir garanti olarak..
Keyifli forumlar..

ulas_evo
05/12/2010, 18:54
bende sordum yakın zamanda hiç bi etkisi olmaz düzgün bi ustaya yaptırdıktan sonra dediler

samprik
07/12/2010, 02:51
Teyp ve akünüzün garantisi bozulur sadece

peki sadece hoparlörleri deiştirsek ozaman etkilermi?

birde ozaman ses tatmin edici olurmu? bend e360lık 2tane paynır hoparlr var taksam nasıl olur. arabayı daha almadım ama yakında gelicek

gurcan45
08/12/2010, 01:20
Cevaplar ıcın tsk ederım sadece hoparlorlerı degıstırsen bı etkısı olmaz bahsettıgınız pıoneer ler sanırım oval oval hop. ıcınde arka kaplamayı kestırmenız gerekır kı anfı olmadan cok fazla hop.lardan verım alamazsınız garantıyle ılgılı sıkıntınız olmayacagını sanıyorum