PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte biraz daha dikkat lütfen

Scottie
04/12/2010, 10:02
26 kasım günü Bursada İkea Önündeki yoldan geçereken önümüze Gri bir GP çıktı. Bende forum üyesimidir diye baktım evet arka camında Sticker ımız vardı. kendisi forumun üyesi imiş. Plakasını elbette aldım.. 2 dakika geçmeden akan trafikte önümüzde hiç ebe yokken durdu. biz de çarpmamak için tabiki sağa kırdık.. sağdan gelen arabanın üstüne çıkıyorduk... o da kızdı ama önümüzdeki GP nin sola dönmek için sol şerit boşken orta şeritte durduğunu anladık.. plakasını yamıyorum.. ama 34 plaka idi.. lütfen biraz daha dikkat... trafikte sadece kendiniz varmış gibi hareket etmeyelim az kalsın 3 araç birbirimize girecektik.. neyseki ucuz atlattık...

edelsang
04/12/2010, 10:43
dünde 3 kere kaza atlattım
1)meganın biri üstüme çıkıyordu sol döndü vaz geçti tekrar şeride girdi bende o arada arkasından geçiyordum az daha giriyordu yandan
2) otobanda hız olmuş 150 sol şeritten gidiyorum kia önüme bi atladı onada çarpmamak için takla atıcaktım sağ sol derken :S
3) köpek atladı önüme
dün bende bir uğursuzluk vardı ama anlamadım :D

USTA
04/12/2010, 10:55
Geçmiş olsun...

takres
04/12/2010, 11:59
maalesef trafikte sinyal vermeyi kendine hakaret olarak algılayan kişiler var....

BSK
05/12/2010, 01:57
34 plakalı olupda düzgün araba kullananı görmedim, böyle dedim diye kimse ben iyi kullanıyorum falan diye yorumda bulunmasın mutlaka iyi kullananlar vardır ama genellikle sinyal vermezler yol vermezler sıkıştırırlar sellektörle taciz ederler yolu onalar yapmış biz üzerinde emanetmişiz gibi araba sürerler, vesselam 34 plakalı araç görünce köpek görmüş kedi gibi oluyorum, şirket araçları kiralık araçlar ve filoların 34 plakalı olmasının da etkisi mutlaka vardır bu işte ama kuralsızlık kural olmuş istanbul şöförleri için.

sezerism
05/12/2010, 02:12
arkadaşlar en garantisi sağ şerit.

ZAK1980
05/12/2010, 02:29
maalesef trafikte sinyal vermeyi kendine hakaret olarak algılayan kişiler var....
Aynen oyle bırıde ben olmak uzereydım daha dogrusu en krıtık yerde sola donerken sınyal vermedım bır anlık dalgınlıkmı oldu anlamadım normalde sınyal vermeden donmeyen ben hatta bos yolda dahı veren ben en saga yanastım arkadan sahın gelıyordu 200 m falan var donerım dıye dusundum tam yolun ortasında acı bır fren va arabayı dıbımde hıssettım saga kırdım amcam ortadan carpmamak ıcın bayagı cabaladı sola kactı duran motorlara carpıyordu neredsye 30 cm kaldı sonra aractan ındı sınırlı bır sekılde bende ındım bende dedım sınyal vermedım dedım ozur dedım ıs cıgrından cıkıyordu arkamda karakol vardı polısler geldı adama bagırdılar sehır ıcınde bukadar hız yapılırmı dıye benıde onuda uzaklastırdılar zaman zaman durup dusundugumde cok basıt bır sınyal vermeme olayının muhtemel sonucları,
1.arac ortadan bana carpacak (kemer baglı yıtttık)
2.o hızla benım arac takla atacak
3.annem yanımda kemer baglı degıl (dusunmek dahı urkutucu)
4.karsı taraf kemersız camdan fırlaya bılır (dusunmek dahı urkutucu)
kısacası puntoda soyleyım 1.5 senede ılkkez sınyal vermedım sola dondum olabıleceklere bakınız cokk ama cokk dıkkatlı olamak lazım daha dogrusu bıldıgımız ogrendıgımız kuralları harfıyen uygulamamız yeterlı olacaktır trafıkte

evolodi
05/12/2010, 02:31
geçmiş olsun zeynel kazasiz belasiz atlatilmiş kaza dediğimiz anlik birşey zaten allah hepimizi korusun kendimizi garanti altina alalim trafik kurallarina uyalimki biz de başkalari da üzülmesin

sezerism
05/12/2010, 02:34
Arkadaşlar sinyal çok önemli arkamızdan gelen araç bizim ne yapacağımızı bilmeli .yinede kendimizi ve arabamızı kollayalım.

ozdem
05/12/2010, 15:03
sinyal verdiğinizde size karşılık hızını arttıran araçlara ne
demeli bilemiyorum. Sinyal vererek yol istiyorsun, adam
inadına bir anda hızını arttırıyor ve yol vermiyor... :S
Allah herkesi korusun, kaza bela göstermesin...

seysey37
05/12/2010, 18:02
sinyal verdiğinizde size karşılık hızını arttıran araçlara ne
demeli bilemiyorum. Sinyal vererek yol istiyorsun, adam
inadına bir anda hızını arttırıyor ve yol vermiyor... :S
Allah herkesi korusun, kaza bela göstermesin...

kesinlikle katılıyorum..biraz daha saygılı olsak birbirimize bu iş hallolcakta nezaman acaba:)
ben özellikle hep yol veriyorum,bazen karşılıklı bekliyoruz vatandaş alışık olmadığı için :D

geçmiş olsun buarada

Du Hast
05/12/2010, 18:09
sizden kırıkkale merkezde 1 saat boyunca araç kullanmanızı istiyorum :)

eğer şükür etmezseniz halinize adam değilim

takres
05/12/2010, 18:14
sizden kırıkkale merkezde 1 saat boyunca araç kullanmanızı istiyorum :)

eğer şükür etmezseniz halinize adam değilim

yayalar hep yoldan yürüyor o yüzden mi abi :)