Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant izmir içi öneri lütfen...

querizma35
03/12/2010, 04:12
Merhabalar, aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım :) Aracımı (Grande punto 1.4 fire active) bu hafta (kendimce) modifiye yapmaya başladım.
-6 cam Film
-Hava filtresi
-Ferrari korna
-xenon far (8000k)
-Aracın orjinal teybını bozmadan ses sistemi yaptım. (ilerki zamanlarda indaç almayı düşünüyorum.)
Yarın veya yarından sonra jant ve lastik alacağım. jant ve lastik boyutları ve markası hakkında hıc bır fikrim yok su an. Sizlerin önerilerini bekliyorum. Fiyat aralığı 1250-2000TL (lastik&jant) birlikte fiyatı. (Bu arada izmirde nereleri önerebilirsiniz jant ve lastik için)
Gelecek ayda spor yay alacagım onun ıcınde öneride bulunursanız sevinirim.

savagi
03/12/2010, 11:16
https://forum.grandepuntotr.com/ilanlar/22150-satilik-orjinal-t-jet-jantlari.html
şu ilana bir bakın isterseniz.

querizma35
03/12/2010, 12:40
İlgin için teşekkürler. Ama izmir içinde biryerlerden almayı düşünüyorum.

Ziyaretci046
03/12/2010, 22:26
forumumuza hoşgeldin toplantılarda seni görmek isteriz tanışma topiğinde kendini tanıtsaydın iyi olurdu

Jant lastik için 6.sanayi de ece lastik yüzlas berkant oto lastik öneririm bi de tavsiyem çok ağır jant alma 1.4 8v için sıkıntı oluyor tecrübelerle sbtttir

spor yayı da jant lastik aldıktan sonra al hr marka yay punto için idealdir yayın da benzinli yayı olmasına dikkat et et kalınlığı çok olan jant alırsan da çok basıcaksan sıkıntı yaşarsın bunu da göz önünde bulundur

krakercocuk
04/12/2010, 01:29
işyerimden iki gün izin al halledelim hepsini...amma zevkli olur ha:D ne günlerdi be:D yapacak bısey kalmadı:D

querizma35
04/12/2010, 02:59
:))) güzel olur bencede... Artık buralardayım zaten arabayı yaptıktan sonra gelirim yanınıza hem tanısmıs oluruz. Hemde yorumlarınızı alırım...

istemiyaki
04/12/2010, 12:28
jant lastik için 3. sanayideki yüzlas.. çok model var ellerinde. bir gidip bakmak lazım..
diğer yapmak istediklerinin hepsini de yine 3. sanayideki srkhop tan bulabilirsin. montajını yaptırabilirsin.