Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evo
sezerism
30/11/2010, 23:24
Tüm puntocu arkadaşlar merhaba yollarda bizim araçlarımızdan maşşalah çok .Ya arkadaşlar bir punto diyerini sollarken kornaya bassa bence daha iyi olur diye düşünüyorum.En azından selemlaşmak .Uyar mı?
ya sollayamassa :D:D (güzel olur aslında)
sticker lı arkadaşlar zaten birbirlerini tanıdığı için rahatça selamlaşıyorlar...:)
Punto Evo'yu eşime aldık,bende Kangoo var,Punto görürsem basarım kornaya ama işin ucunda yalnış anlaşılmakta var,kapışalım diye kornaya basıyorum zannederler ayıp olur sonra...:)
edelsang
30/11/2010, 23:43
valla izmir'dede bayağı çok oldu evo kullanıcısı ayar oluyorum ama ne yaparsın :) korna morna basmam sticker görmedikçe babam gelse tanımam sticker olucak ağa :D o sticker camda olacakkk :D
sezerism
01/12/2010, 00:13
Arkadaşlar önce iyi düşünceli olamak lazım. Ve iyi niyetli demi . Yinede hayırlısı olsun isteyen selam verir istemeyen vermez.saygılar.
SKELETER
01/12/2010, 04:31
Erkekse korna çalıyorum. Hatta bir süre de beraber gidip benim evo da demekki böyle görünüyor diye izliyorum. Bayanlara pek bulaşmıyorum. 1 -) Yanlış anlayabiliyorlar 2- ) Genelde sağları solları belli olmuyor abuk sabuk fren yapanı mı istersin sağa sinyal verip sola döneni mi istersin aman aman uzak olim başkasına çarpsınlar :D
edelsang
01/12/2010, 07:43
Arkadaşlar önce iyi düşünceli olamak lazım. Ve iyi niyetli demi . Yinede hayırlısı olsun isteyen selam verir istemeyen vermez.saygılar.
:) şakada yapamıcaz
3.kornada gazlıyalım der gibi kornaya 3 kere basmayalım...:)
:) şakada yapamıcaz
bnde laf dydum mrk etme:)sna snuna kdr ktılıyrm
Ben bi kere bastım da yanlış anlaşılıyor. Stickerlı üye görsem hiç düşünmem zaten. Direk basarım ama stickersız olunca olmuyor...