Orijinalini görmek için tıklayınız : Power of the grande punto
ERDEM1907
29/11/2010, 22:26
ctesi akşamı beykoz konaklarının önünde kırmızı ışıkta bekliyorum. yanıma beyaz 2009 yada 2010 hyundai accent durdu yeşil yandı ben gaza basıyorum elemanda basıyor(genelde bu tür kapışmalardan uzak dururum ve bilmediğim yollarda da asla) neyse kapışayım dedim bilen bilir kavacık köprüsüne kadar çift şerit 5-10 km düz yol. bayağı bir kafa kafaya gittik sonunda bu geride kaldı hız göstergesi 140-150 arasıydı.Accent sürücüsü nün mü beceriksiziiği bizim puntonun mu marifeti bilemiyorum ama listeye bir araba daha yazıyorum:Ç
valla 1.5 dizel era olsa işin çok zor olurdu abi :D
StrawBeeRy
29/11/2010, 22:36
accent derken admire kasalardan demi onu geçmeniz normal 3 silindir çünkü :) ama era lardan uzak durun o sizin içinizden geçer :)
accent derken admire kasalardan demi onu geçmeniz normal 3 silindir çünkü :) ama era lardan uzak durun o sizin içinizden geçer :)
gelsin birde benim içimden geçsin bakalım Eşekleri öyle bir tekmelerki onu aklını başından alamaz:):):)
Ziyaretci046
29/11/2010, 22:46
ustalar kendi sınıfında karşılaştırın mutlujet 1.3 kendi sınıfında olan 1.5 dci 65 bg 1.4 hdi hepsini yer
StrawBeeRy
29/11/2010, 22:48
gelsin birde benim içimden geçsin bakalım Eşekleri öyle bir tekmelerki onu aklını başından alamaz:):):)
:D abi era eşşekse bizimkiler ne bilemiyorum
senin ki yine 90 hp abi biz de o da yok :D :D
orjinal haliyle ok kabul haklısın ama chiptuningle dediğim gibi
StrawBeeRy
29/11/2010, 22:52
senin ki yine 90 hp abi biz de o da yok :D :D
90lık onun yanında çıtır kalıyor :D
orjinal haliyle ok kabul haklısın ama chiptuningle dediğim gibi
hangisini chiplediğine bağlı 75 liğimi 90 lığımı era stock 110 hp 235 tork :)
bendede 105 hp 250 tork var herşekilde yerim ben onu
StrawBeeRy
29/11/2010, 23:02
bendede 105 hp 250 tork var herşekilde yerim ben onu
:D abi şakamı yapıyorsun ciddimi söylüyorsun
:D abi şakamı yapıyorsun ciddimi söylüyorsun
neden şaka yapayım Mert ciddiyim 90 hp puntolara toz attırıyorum yanıma bile yaklaşamıyorlar 105 hp gölfle kafa kafaya gidiyoruz ama yavaş yavaş geçiyor beni
aracın HP ve tork gücünü bilmiyorum ama tahmini 105 HP ve 250 tork civarlarında ve servis onaylı bir chiptuning uygulamasıdır
Mert biz boşunamı yere basalım diyoruz virajlarda bu haliyle sıkıntılı oluyor
Murat Gürakan
29/11/2010, 23:08
hayal kurmak güzeldir :D
bulaşmamak lazım accent getz crdi lara :D benzinleri bilmem. Bu arada .13 75 le .14 fire 77 yi kapıştıran varmı? sonuç ne olur yani? kanımca mjet alır ama yinede sorayım dedim ehehe
hayal kurmak güzeldir :D
hayalle alakalı birşey değil Murat gerçeklerden basediyorum
StrawBeeRy
29/11/2010, 23:14
neden şaka yapayım Mert ciddiyim 90 hp puntolara toz attırıyorum yanıma bile yaklaşamıyorlar 105 hp gölfle kafa kafaya gidiyoruz ama yavaş yavaş geçiyor beni
aracın HP ve tork gücünü bilmiyorum ama tahmini 105 HP ve 250 tork civarlarında ve servis onaylı bir chiptuning uygulamasıdır
chipli 75 likle stock 90lık denedik 150 ye kadar 75 lik yarım boy gerideydi sonra trafik sıkıştı ama geçemedi her türlü deneriz gene sıkıntı yok video bile çekeriz :)
chipli 75 likle stock 90lık denedik 150 ye kadar 75 lik yarım boy gerideydi sonra trafik sıkıştı ama geçemedi her türlü deneriz gene sıkıntı yok video bile çekeriz :)
75 hp şanzımandan kaybediyor, 1.4 doblonun 1 ve 2nci vites dişlilerini takacaksın bak nasıl yardırıyor o zaman :D
StrawBeeRy
29/11/2010, 23:19
75 hp şanzımandan kaybediyor, 1.4 doblonun 1 ve 2nci vites dişlilerini takacaksın bak nasıl yardırıyor o zaman :D
evet şanzumanları biraz geç kavrıyor 90lık lar öyle değil neden ayrımcılık yapmışlar acaba :)
evet şanzumanları biraz geç kavrıyor 90lık lar öyle değil neden ayrımcılık yapmışlar acaba :)
Fasulyeden onlar :w00t2000:
faithless1905
30/11/2010, 14:20
era yer be bizi :)
mert işin açıkcası nasıl olduğunu bende bilmiyorum benim olay biraz karışık ama aracın HP ve Tork gücü ne onuda bilmiyorum 90 GP yle defalarca denedik harbi harbi hissedilir bir fark vardı arada hatta 95 benzinliylede denedik aynı fark onunlada vardı belkide şöför unsuru olabilir tam emin değilim ama durum ortada
105 golf gelince onda belki şöför unsuru olabilir şöförü tecrübesizdi
Biz gördük arkadasın aracı. Yani arac a isteseniz bu şakilde ayarlayamazsınız. Bahri abi daha iyi söyleyebilir. O binipte mide sini bulandırmıstı çünkü :)
75 hplik MJet chipten sonra 95 Hp civarlarına ancak gelir,105 hp biraz fazla söylenmiş sanki,servisin belgelerine pek inanmayın derim,Era 110 hp lik dizelse geçmeniz çok zor ihtimal,sürücü beceriksizmiş derim...
Dyno ölçümlerinde 4.viteste denerler her zaman,uyanık servis 5.viteste denediyse 105 hp görmeside olasıdır,turbo dizel araçlar 5.viteste daha çok gösterir gücünü...
Murat Gürakan
30/11/2010, 22:02
era dizeli imkansız geçemessiniz. O işte başka iş vardır. Ya araba bozuktur yada 1000 motor swaplamışlardır :)
O aletler en iyi yürüyen dizel arabalar hem hafif hemde çok başarılı motoru var. Stoku bile en iyi yürüyen dizeller arasında. VArsın chipleyince efsane oluyor zaten.
Bu arada 75 lik egzoz filtre chip ile 100hp sınırını geçmeniz imkansız. Üstü var ise o arabada bişi vardır :)
ben erayı bravoyla geçtim ama puntoyla hiç denemedim kapıştığım crdi aydı ama şoförün dediğine göre araçta bir güvensizlik hissi varmış ama gerçekten çok iyi gidiyorlar
Era ların yol tutuşları çok zayıf,yay ve jant+lastik takviyesi yoksa yüksek hızlara gelmiyorlar...
StrawBeeRy
30/11/2010, 22:46
düz yolda 185/65/14 lastiklerle stock bir şekilde video çekmiştim ondan bir resim ekleyim dedim 210 bile gördüğüm oldu :)
https://img839.imageshack.us/img839/6278/94967127.jpg (https://img839.imageshack.us/i/94967127.jpg/)
75likler düz yolda 175 bilemedin 180 yapıyor en fazla