Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko Yardım
alperen2010
27/11/2010, 17:46
Aracı alırken bayinin kendine ait sigorta acentesi varsa aldığımız yere yaptırmanın bir avantajı olurmu?alians ve güneş sigorta arasında bayaa bir fiyat farkı var güneş sigorta nasıldır.ayrıca anlaşmalı olduğu başka şirketlerde var.yorumlarınızı alabilirmiyim.anlaşmasız kaskoda çok mu zorluk yaşanır?
teşekkürler
fiyat yönünden ankara sigortayı tavsiye ederim :)
ibrahim06
27/11/2010, 18:55
Güneş sigorta Vakıfbank'ın. Sorun yaşamazsınız.
başak grupama,axa,avivasa,koçalyans bunlar bnm tvsiyem araştırmalarım sonucu;)
sezerism
27/11/2010, 22:31
Merhabalar : Kasko yeni yada 2 el araçlarda bence olması lazım . Kaskoda önemli olan güvenilir firmadır. Ve ilgilenilecek kişilerin , olması herhangi bir durumda sakın ola kasko az çıksın diye indirim yaptırmayın , kasko full olmalı.
KOÇ'un kendı kasko şirketleri var aracı alırken görevliden bir fiyat isteyen çoğunlukla punto evo lara 850 lira civarında çıkıyor(FULL PAKETLİ)
zafer murat
27/11/2010, 23:23
Anadolu Sigortadan bir fiyat alın tavsiye ederim eski aracımda anadolu sigorta idi bu aracımda aynı bütün fiat servisleri ile anlaşmaları mevcuttur.
justneedyou
28/11/2010, 09:23
ankara sigorta full paketli 795 liraya geldi :D
Alp Er Tunga
28/11/2010, 15:51
Bir sigortacı olarak AXA-AK-AVİVA-ALLİANZ-ANADOLU bunlardan birini öneririm.Türkiye'de ilk 5de olan sigorta şirketleridir.Özelliklede AXA şuan 1. sıradadır ve hiç bir sorun yaşamassınız.
Ve sakın fiyat farkı için 2. 3. sınıf şirketlere yönelmeyin.Allah korusun bi hasar sonrası ödemede süründürdükleri zaman,orjinal yerine yan sanayi taktıkları zaman keşke 100-150 tl daha verip sorunsuz şekilde rezil olmadan hasarım ödenseydi,sorunum giderilseydi demeyin.
Zaten bu paralar bu amaçlarla veriliyor o yüzden içiniz rahat etmesi için kalitelisine yönelin.
alperen2010
29/11/2010, 16:45
Bir sigortacı olarak AXA-AK-AVİVA-ALLİANZ-ANADOLU bunlardan birini öneririm.Türkiye'de ilk 5de olan sigorta şirketleridir.Özelliklede AXA şuan 1. sıradadır ve hiç bir sorun yaşamassınız.
Ve sakın fiyat farkı için 2. 3. sınıf şirketlere yönelmeyin.Allah korusun bi hasar sonrası ödemede süründürdükleri zaman,orjinal yerine yan sanayi taktıkları zaman keşke 100-150 tl daha verip sorunsuz şekilde rezil olmadan hasarım ödenseydi,sorunum giderilseydi demeyin.
Zaten bu paralar bu amaçlarla veriliyor o yüzden içiniz rahat etmesi için kalitelisine yönelin.
en iyi fiyatı yapı krediden aldım.aracı aldığım yerinde yapı kredi ile anlaşması var. artı fiatta yapı kredide koç grubuna bağlı bu yüzden bir problem yaşamam sanırım.
sancak26
29/11/2010, 17:15
2009 model gp min ilk kaskosu allianz dı hediye. ikinciyi anadolu sigortadan yaptırdım hasarsızlık indirimiyle 490 tl ye. sanırım aralıkta yine anadoluya yeniletecem. ucuz oluyor tabi pazarlık yaparsan :)
Arkadaşlar pazarlık filan diyorsunuz ama sigorta şirketleri fiyatı indirmek için mutlaka klozlarla oynamak ve/veya araç kasko bedelini düşürmek ve/veya teminatları miktarlarıyla oynamak zorunda.
Tabii ki arada 300-500 fark oluyor. Sigorta şirketlerine göre değişiyor. Fakat bir kaç yerden fiyat aldığınızda ortalama durum çıkıyor ortaya. Tabii ki aynı klozlar, teminatlar kapsamında.
Ben kasko yaptırırken teminatları yüksek istiyorum. fiyat 50-70 arası yüksek oluyor ortalamadan. Ama kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Allah kimseye kaza yapmayı nasip etmesin ama diyelim ki kaza başı teminatınız 15000 TL. (genel olarak kaskoyu kaparken bu fiyattan hesaplıyorlar sanırsam) gittiniz bir BMW x6 veya Mercedes bir araçla kazaya karıştırınız. O araçların barçaları o kadar pahalı ki. Veya bir otobüsü çarptınız Allah korusun. Eğer büyük bir kaza yaptıysanız bu gibi araçların onarım masrafları kaskoda ki teminatınızı geçer. Ben o nedenle klozları 50000-100000 gibi rakamlara yükseltiyorum. Elbette kim kaza yapmak ister ama ya olursa ne yapırız. Tabii ki önce sağlık. Ama deveyi sağlam kazığa bağlamakta fayda var bence. 50-100 lira kar edeceğim diye değmez bence. Sonuçta bir mal satın almıyoruz. Teminat satın alıyoruz. Yani olmayan bir durum için değerlendirme yaparak kendimizi garantiye almaya çalışıyoruz. Kimse havadan para kazanmıyor elbette ama 30-40-50 bin liralık araçlara binip de 50-100 liradan kaçmak bana sağlıklı ve mantıklı gelmiyor.
Tabii ki kendi fikrim bunlar. Kimseyi bağlamaz.
evo_dynmc
30/12/2010, 21:48
punto evo mjet dynamic için; eurokodan 1250, aksigortadan 1500, anadoludan 1250 fiyat aldım ama sonunda avivasa.dan 970.e yaptım sizce iyi midir arkadaşlar?
özelliklerine baktım istediklerim vardı