PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüketen toplum olmak

taneren
27/11/2010, 11:30
ŞikayetVar / Şikayet Oku / TOYOTA Reklamın Yayınlanmasını İstemiyoruz! (https://www.sikayetvar.com/sikayet/no/714250/g/TOYOTA+Reklamin+Yayinlanmasini+Istemiyoruz)!

TÜKETMEK Mİ? TÜKENMEK Mİ?

YORUM SİZİN.

zafermutlu
27/11/2010, 12:39
ya ben böyle hiç düşünmemiştim. anneler gününde annesiz babalar gününde babasız okul çocuklarının halini görmüştüm vede yazıyıda okuyunca o çocugun reklam çıktıgında hali gözümün önüne geldi hüzünlendim...

farukileri
27/11/2010, 13:27
aslında bunda bir şikayet aramamak lazım.Karşı çıkacaksınız diye düşünerekten açıklamasını da yapayım.Toyota'nın hedef kitlesi o tarz olduğundan bu reklamı kullanıyorlar.Ancak bir çoğumuz bunun böyle olabileceğini bilmediğinden bu şekilde şikayetler çıkabiliyor.Ancak bu durum çocuğun durumuna üzülmediğim anlamına gelmemekte.Ama tutup da bu şekilde bir şikayet yazmanın da gerçeklikten ziyade duygusallıktan ötürü olduğunu düşünüyorum.

taneren
27/11/2010, 14:19
evet burada,reklamı yapanlarda ve markada bir art niyet aramamak lazım.bencede bunun şikayet olarak dile getirilmesi yanlış.

ama bu şahsın siteminde gördüğüm ;toplum olarak duyarlı ve hissiyatlı olma özellğimizin yavaş yavaş azalması ve bananeciliğin içimize yerleşmesidir.

takres
27/11/2010, 18:24
art niyetli bir reklam değil ama şikayeti okuyunca insan gene de üzülüyor :(