Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fahri trafik müfettişi ve ceza!!

burhankutlu
27/11/2010, 01:07
Bayramdan bir gün önce dayıoğlum fahri trafik müfettişinden kırmızı ışık ihlalinden ceza yiyor ve büyük ihtimal bende yanındaydım en son duyduğum araç arkasından ceza yasak olacaktı nasıl bir işlem yapabiliriz daha önce başına gelmiş arkadaşlar varmı acaba. Hadi belki ben geçerimde o geçmez bu nasıl iştir anlamam bide memlekette polisten yemediğimiz cezayi fahri trafik bilmem neyinden yemek dokunuyor.

farukileri
27/11/2010, 13:21
Genelde müfettişlerin yazıdığı cezalara karışmıyorlar.Herhangi bir ceza geldi mi direk olarak yolluyorlar bir şey de yapma imkanınız yok diye biliyorum ben.Bir arkadaşıma deneme sürüşü sırasında kesmiş müfettiş,arkadaşım da ödemek zorunda kalmıştı.

USTA
27/11/2010, 13:26
M.Ali Erbil'de fahri trafik müfettişi,düşünün artık gerisini...

PROTOS
27/11/2010, 17:07
Kırmızıda geçmeyelim efendim, emniyet şeridinden gitmeyelim, geçiş önceliklerine uyalım, ters yönlü yollara girmeyelim....... böyle uzar gider bu. Kısaca kurallara uyalım sorun kalmaz. Bence bu tür uygulamalar dahada artmalı, cezalar ağırlaştırılmalı. Yoksa adam olmayız biz.

fatihhhh
29/11/2010, 13:31
keşke fahri trafik müfettişleri daha da artsa ve cezalar daha da artsa ve cezalara asla af gelemse.
başka türlü düzelmeyiz kısa vadede.
uzun vadede doğru bir eğitimle herkes düzelir ama.

VooDoo
29/11/2010, 13:41
fahri müfettişmiş.. bıraksınlar bu boş işleri yaa.. üstüne vazife olmayan işlere atlamayı seven insanlarız biz...

Kemairon
29/11/2010, 13:43
Özellikle bizim ülkemizde, insanlar yetkilerini kötüye kullanmaya eğilimli oldukları için, fahri trafik müfettişliğine sıcak bakmıyorum.

burhankutlu
30/11/2010, 00:21
fahri müfettişmiş.. bıraksınlar bu boş işleri yaa.. üstüne vazife olmayan işlere atlamayı seven insanlarız biz...
güzel söylemişsin ya hata olur ama bu hata olmaz yazdığı yeri görseniz yeminle adamı bulup boğazına çökesiniz gelir. ama bunu bulup bi güzel dayak atmak geregir akan trafikte bi bizim aracımı görmüş okadar araç içinde..